Site Rengi

HABER ÖZETİ
İYİ Parti lideri Akşener’den İmamoğlu ve Yavaş’a hainlik suçlaması!.
Altın fiyatları tüm zamanların rekorunu kırarak 2 bin 300 lirayı geçti..
Fatih Erbakan AK Parti’ye İstanbul adayını geri çekmek için şartlarını açıkladı!.
Seçim öncesi Sinan Oğan’dan AK Parti’ye destek açıklaması..
Seçim öncesi doğalgaz ve elektriğe “Zam Yok” açıklaması…
Emeklilere promosyon ödemelerine özel bankalarda dahil oldu..
Eylem Tok’un ehliyetsiz züppe oğluna defalarca hız cezası kesilmiş, okula arabasıyla gidiyormuş!.
Seçim günü oy kullanmaya gitmeyenlere uygulancak cezai işlem açıklandı!.
Seks skandalı sonrası Karabük Üniversitesi’nden yabancı öğrencilere sağlık raporu şartı!.
Yeniden Refah Partisi Ankara İl Teşkilatı topluca istifa edip AK Parti’ye katıldı!.
76 bin deprem ve afet konutu hak sahiplerine teslim edildi..
Emeklilere promosyon ödemeleri yarından itibaren başlıyor..
Ali Koç’tan kongreye çağrı: Gelin 2 Nisan’da Fenerbahçe’yi ligden çekelim!.
CHP’deki Kemalciler “SENİ SIRTINDAN HANÇERLEYENE OY YOK” pankartı ile İmamoğlu’na isyan bayrağı açtı!.
CHP’deki para kulelerinin gizemi ortaya çıktı!. Eko Başkan Bay Kemal’i devirmek için balya baya rüşvet dağıtmış!.
CHP’deki para kuleleri skandalında ses kayıtları ifşa oldu!.
Gazze’deki ateşkes çıkmaz girdi!. Kahpe İsrail heyeti Doha’dan ayrıldı!.
Kahpe İsrail şimdi de çadırlara sığınan Filistinlileri bombalıyor!.
Belçika’daki PKK’lı köpeklerin Türklere neden saldırdıkları belli oldu…
Pandemi uyarısı!. Yeniden kapanma olacak mı?.
Çiftçiler Brüksel’i savaş alanına çevirdiler!.
Hazırlık maçında Avusturya’dan 6 gol yedik!.
Kuveyt Dinarı değerli para birimi seçildi.. TL’nin tam 100 katı!.
Karabük Üniversitesi’ndeki fuhuş skandalı büyümeye devam ediyor!. Fuhuş şebekesi kurulduğu ortaya çıktı!.
MHP’li vekilden zam haberi bekleyen emeklilere ek iş tavsiyesi!. HER ŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEYİN!.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan veda gibi açıklama.. SENEYE BİZ YOKUZ…
Gökhan Zan 3 milyon dolar avanta istedi mi?. Ses kayıtları ile ilgili uzman raporu yayındandı!.
Rusya kanlı saldırının arkasında Amerika, İngiltere ve Ukrayna’nın olduğunu açıkladı!.
Kurum’dan İmamoğlu’na mal beyanı tepkisi: MİLYON DOLARLIK VİLLARINI NEDEN SAKLIYORSUN?.
MHP’li Başkan Adayından AK Partili rakibi hakkında alçak ifadeler!.
DOLAR 32,3192
EURO 35,0609
ALTIN 2.309,09
BIST 9.079,97

AK PARTİ’Lİ YAVUZ: ŞAHAN’IN TAKLİDİNİN BANA KATKISI OLDU!”

AK PARTİ’Lİ YAVUZ: ŞAHAN’IN TAKLİDİNİN BANA KATKISI OLDU!”
29.08.2019
A+
A-

AK Parti’li İhsan Yavuz, ”Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu” sözü üzerinden taklidini yapan Şahan Gökbakar ile ilgili ”Taklitler gerçeğini yaşatır. Bu anlamda Şahan’ın bana katkısı olduğunu düşünüyorum.” dedi..

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, şu anda elinde liste olduğunu belirterek bazı isimlere ceza ve tazminat davası açacağını duyurdu.. Yavuz, Yavuz, ”Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu” sözü üzerinden komedyen Şahan Gökbakar‘ın taklidini yapmasına da değinerek, ” O kendi işini yapıyor. Ama başkalarının kurduğu cümleyi bana ait olup olamadığını bilmeden bizim taklidimizi yaptı.. Taklitler işin gerçeğini yaşatmak üzere anlam ifade eder. Bu anlamda Şahan’ın bana katkısı olduğunu düşünüyorum.” ifadelerini kullandı..

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Sakarya’da bir internet haber sitesinin merkezini ziyaret edip, gazetecilere açıklamalarda bulundu..

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçim sürecini değerlendiren Yavuz, “Sosyal medyada önce iftiralar kurgulandı sonra da haberleştirildi, köşelere aktarıldı ve iddialı bir şekilde bunlar sunuldu.. Ben öyle sanmış insanların üzerine gitmeyi doğru bulmuyorum; ama öyle sosyal medya paylaşımları var ki ve öyle açıklamalar var ki eğer ben onları mahkeme ortamına taşımazsam, onlarla ilgili suç duyurusunda bulunmazsam ve gereken hukuki süreçlere tevessül etmezsem kendime de haksızlık ederim, kamuoyuna da haksızlık etmiş olurum” dedi..

“DAVA AÇACAKLARIMIN LİSTESİ VAR”

Yavuz, şu an elinde liste olduğunu ve listede bulunanlara ceza ile tazminat davası açacağını söyledi. Listede ünlü isimler, eski bakanlar ve basın mensuplarının olduğunu belirten Yavuz, “O kadar fazla dava değil.. Gerçekten kasti iradi olarak, karalama niyetini düşündüğüm, özellikle onlardan başlayacağım.. Çünkü o süreçte ben AK Parti’nin davasını güdüyordum.. AK Parti aleyhine gerçekleştirilen birtakım usulsüzlükleri ortaya çıkarıyordum, yolsuzlukları ortaya çıkarıyordum. Biz hazır yolsuzluğu yapmışız, yaptığımız yanımıza kar kalsın, diyen birtakım çevrelerin zoruna gitti bu. Çok kasıtlı bir şekilde üzerimize geldiler, iftiralar attılar” ifadesini kullandı..

Kendisini FETÖ ile vurmaya çalışanlar olduğunu savunan Yavuz, “Adil Öksüz’ü karakoldan çıkaran kişi olarak yazdılar, çizdiler. Tanımıyorum adamı, hiç bilmem ve benim o taraklarda hiç de bezim olmadı.. Ben hayatımın hiçbir noktasında FETÖ’nün eğitimlerine katılmış bir adam değilim, onların yemeklerine dahil olmuş birisi değilim, Zaman Gazetesi’ne abone olmuş bir adam değilim, Bank Asya’nın önünden geçmiş bir adam değilim, derneklerine kayıt olmuş birisi değilim, 1 kuruş katkı sağlamış birisi değilim, kurban bağışım söz konusu olmamış” diye konuştu..

“ÖZÜR DİLEYENLERİ AFFETTİM”

Atılan iftiralardan sonra kendisinden özür dileyenler olduğunu, onlarla ilgili hukuki süreç başlatmayacağını kaydeden Yavuz, “O kelli felli birtakım sunucular var, program yapanlar var, medya mensupları var, birtakım aktörler var.. Sonra bunun böyle olmadığını anlayınca benim söylemlerinden özür dileyenler de oldu.. Onları bir kenara koydum ve affettim.. Dedim ki madem özür dilediler, onları ayırıyorum.. Ama bugüne kadar açıp, özür dilememiş, yazısını düzeltmemiş ve o kirli propagandanın izlerini ortadan kaldırmak üzere hamle yapmamış herkesle ilgili hukuki süreci başlatacağım” açıklamasında bulundu..

“ŞAHAN’IN BANA KATKISI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM”

Yavuz, ”Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu” sözü üzerinden komedyen Şahan Gökbakar’ın taklidini yapmasına da değinerek, şunları söyledi:

“Bir ara ben de onun taklidini yapayım sonra da sosyal medyada paylaşayım, dedim.. ‘Senin mi taklidin güzel, benim mi; millet bir karar versin, diyeyim dedim.. Kargaşa içinde meseleyi o kadar ileri götüremedim.. O kendi işini yapıyor.. Çok da güzel yapmış, karşılıklı yazıştık orada.. Karşılaşsak çok da keyifli bir muhabbet edebileceğimizi düşünüyorum; ama başkalarının kurduğu cümleyi bana ait olup olamadığını bilmeden bizim taklidimizi yaptı.. Taklitler işin gerçeğini yaşatmak üzere anlam ifade eder.. Bu anlamda Şahan’ın bana katkısı olduğunu düşünüyorum.. Bu sözün bana ait olmamakla birlikte beni hiç rahatsız etmediğini çok rahatlıkla söyleyebilirim.. Birçok sözümüz var ve ben böyle bir söz söylemediğimi bildiğim için ‘Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu’ sözü bana atfediliyor. Ben sonra dedim ki ya olur ya ben bir yerde heyecandan söylemiş olabilirim.. Başka yerlerde alınan cümleleri yan yana getirerek, biraz da kendileri ekleyerek, bana atfettiler bu cümleyi.. Yok böyle bir şey.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.