Site Rengi

HABER ÖZETİ
Pazar günü seçimler iptal edilirse ne olacak?.
ABD Başkanı Biden ile görüşmenin bedeli 500 bin dolar…
CHP’deki Kule Paralar skandalı Eko Başkanı fena köşeye sıkıştırdı!.
İnce’den Özel’e salvador!. SENİN DEMLENDİĞİNİ O ZAMANLARDAN BELLİYDİ!.
Seçim günü hava nasıl olacak?.
İYİ Parti lideri Akşener’den İmamoğlu ve Yavaş’a hainlik suçlaması!.
Altın fiyatları tüm zamanların rekorunu kırarak 2 bin 300 lirayı geçti..
Fatih Erbakan AK Parti’ye İstanbul adayını geri çekmek için şartlarını açıkladı!.
Seçim öncesi Sinan Oğan’dan AK Parti’ye destek açıklaması..
Seçim öncesi doğalgaz ve elektriğe “Zam Yok” açıklaması…
Emeklilere promosyon ödemelerine özel bankalarda dahil oldu..
Eylem Tok’un ehliyetsiz züppe oğluna defalarca hız cezası kesilmiş, okula arabasıyla gidiyormuş!.
Seçim günü oy kullanmaya gitmeyenlere uygulancak cezai işlem açıklandı!.
Seks skandalı sonrası Karabük Üniversitesi’nden yabancı öğrencilere sağlık raporu şartı!.
Yeniden Refah Partisi Ankara İl Teşkilatı topluca istifa edip AK Parti’ye katıldı!.
76 bin deprem ve afet konutu hak sahiplerine teslim edildi..
Emeklilere promosyon ödemeleri yarından itibaren başlıyor..
Ali Koç’tan kongreye çağrı: Gelin 2 Nisan’da Fenerbahçe’yi ligden çekelim!.
CHP’deki Kemalciler “SENİ SIRTINDAN HANÇERLEYENE OY YOK” pankartı ile İmamoğlu’na isyan bayrağı açtı!.
CHP’deki para kulelerinin gizemi ortaya çıktı!. Eko Başkan Bay Kemal’i devirmek için balya baya rüşvet dağıtmış!.
CHP’deki para kuleleri skandalında ses kayıtları ifşa oldu!.
Gazze’deki ateşkes çıkmaz girdi!. Kahpe İsrail heyeti Doha’dan ayrıldı!.
Kahpe İsrail şimdi de çadırlara sığınan Filistinlileri bombalıyor!.
Belçika’daki PKK’lı köpeklerin Türklere neden saldırdıkları belli oldu…
Pandemi uyarısı!. Yeniden kapanma olacak mı?.
Çiftçiler Brüksel’i savaş alanına çevirdiler!.
Hazırlık maçında Avusturya’dan 6 gol yedik!.
Kuveyt Dinarı değerli para birimi seçildi.. TL’nin tam 100 katı!.
Karabük Üniversitesi’ndeki fuhuş skandalı büyümeye devam ediyor!. Fuhuş şebekesi kurulduğu ortaya çıktı!.
MHP’li vekilden zam haberi bekleyen emeklilere ek iş tavsiyesi!. HER ŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEYİN!.
DOLAR 32,3697
EURO 34,9815
ALTIN 2.326,16
BIST 9.090,70

Bahçeli Bülent Arınç’ı yerin dibine soktu!. “Devranları Bırak, Mehmetleri Oku!.”

Bahçeli Bülent Arınç’ı yerin dibine soktu!. “Devranları Bırak, Mehmetleri Oku!.”
24.11.2020
A+
A-

MHP lideri Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç’ın Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala ile ilgili güzellemelerine tepki çok sert gösterdi!. “Bu şahıs terör propagandasını açık açık yapmıştır” diyen Bahçeli, “Emzikli bebeklerin öldürülmesini, hamile kadınların kurşunlanmasını nasıl izah edeceksin?. Aslına mı dönüyorsun! Devranları bırak da Mehmetleri oku.. Özgürlükçü düşünelim diyor, demek istiyor ki teröristler serbest kalsın” ifadelerini kullandı!.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme dair açıklamalar yaptı. Bahçeli, Bülent Arınç’ın sözlerine ilişkin “Siyaset eskisi bir şahsın Sorosçu Kavala ile terörist Demirtaş’ı savunması çarpıklıktır” yorumunda bulundu. Arınç’ı “açık açık terör propagandası” yapmakla suçlayan Bahçeli, “Emzikli bebeklerin öldürülmesini, hamile kadınların kurşunlanmasını nasıl izah edeceksin? Aslına mı dönüyorsun! Devranları bırak da Mehmetleri oku. Özgürlükçü düşünelim diyor, demek istiyor ki teröristler serbest kalsın” ifadelerini kullandı.

Bahçeli’nin açıklamasından satırbaşları şöyle:

Şehitlerimiz haklarını helal etsinler, geride bıraktıkları anneleri, babaları müsterih olsunlar. Bu cennet vatanın tarihi ve manevi hakları namusumuza emanettir. Necmettin Yılmaz 23 yaşındaydı, Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde öğretmenlik yapıyordu. Memleketine giderken PKK’lı teröristler tarafından aracı kurşunlandı ve yakıldı. Yıllar içinde pek çok öğretmenimizi teröre kurban verdik. Hepsinin de tertemiz hayalleri vardı. Biliyor ve inanıyoruz ki öğretmenlik kutsal bir mesleğin adıdır. Öğretmen demek irfan kapısının anahtarı demektir. Konuşmanın hakkını vermek için sözcükleri anlamalıyız, çare öğretmenlerdir.

‘İMAMOĞLU’NUN LAÇKA AÇIKLAMALARININ İTİBAR EDİLECEK YANI YOK’

Covid-19 salgını nedeniyle yüz yüze eğitimin mecburi şekilde ertelendiğini bu dönemde, öğretmenlerimizin mücadelelerine devam etmesini takdirle takip ediyoruz. Hiç kuşku yok ki eğitim ve öğretimin temelleri de bu süreçten etkileniyor.

İnsanlık büyük bir musibete karşı direniş göstermektedir. Maalesef virüsün bulaşma hızı giderek artmaktadır. Aşıyla ilgili çalışmaların seyri, devlet millet çalışmasının gücü ve etkinliği virüsle mücadelenin hangi yönde gideceğini gösterecektir. Hükümet vehametin idrakindedir. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına titizlikle uymak büyük bir sorumluluktur.

Vaka ve vefat sayılarıyla korku yaratanların bize göre samimiyetleri tartışmalıdır. İBB Başkanı’nın bulaşıcı hastalık kaynaklı laçka açıklamalarının itibar edilecek hiçbir yanı yoktur. Böylesi bir dönem bile siyasi çıkar peşinde koşmak gafilce bir yaklaşımdır. Sağlık Bakanımızın canını dişine takıp mücadele ederken, belediye işlerinden başka her şeye dil uzatan bu kendini bilmezin maksadı nedir? Yoksa CHP yönetimi virüsün bulaşma hızından mutlu mudur?
Ne virüse teslim olacağız, ne işgal cephesine tamam diyeceğiz ne işgal çetesine taviz vereceğiz. Tek bir insanımızdan dahi asla vazgeçmeyeceğiz. Biz Türkiye’yiz, bu karanlık günlerden de çıkacağız.

‘FİTNECİLER UYKUSUNDA UYANDI’

Cumhur İttifakı ile ilgili akla hayale sığmayan dedikoduları ibretle takip ediyoruz. Cumhur İttifakı’nın kolonlarının çatırdağını söyleyenlerden tutun da bu dönüşte MHP’ye yer yok diyenlere kadar pek çok şey söylenmiş. Bazıları da gelişmeler bir rota değişikliğine işaret ediyor diyecek kadar akıl noksanlığını ispat etmiştir. Korkak bir kalem sahibi, “Recep Tayyip Erdoğan Bahçeli’yi harcar, Bahçeli de Recep Tayyip Erdoğan’ı” diyebilecek kadar kendinden geçmiştir. Çünkü bunların canı böyle istiyor. MHP ile AK Parti, iki kahraman millet eseridir. Biz harcarsak sadece hainleri harcarız.

Fitneciler uykusundan uyandı. Konu fitne oldu mu bunlar yılan gibi başını kaldırır, saklandıkları delikten ortaya saçılırlar. Nifak çıkaranlar korkakça hayat sürenlerdir.

Cumhur İttifakı, siyaseti pazarlık üzerine inşa etmemiştir. Cumhurbaşkanımızla hukukumuz Türkiye düşmanlarının kafalarının alamayacağı kadar tutarlı, ilkeli, karşılıklı hürmet ve muhabbete dayalıdır. Kara kediler başka yerde dolaşsın. Cumhur İttifakı, Türkiye’nin yegane umududur. Cumhur İttifakı yaşayacaktır, reformları bir bir hayata geçirecektir.

‘AH SEROK AHMET AH’

Zillet melanettir, vasi arayışındadır. CHP’nin Dış Politikalardan Sorumlu olan eski büyükelçinin verdiği mülakat Türkiye’ye vurulmak istenene paslı zincirin ta kendisidir. Türkiye’nin terörle mücadele yasasının uluslararası standartlara getirilmesini istiyor. Kapalı Maraş’ın açılmasını desteklemediklerini söylüyor. Kürt sorunu çözülmez ise Abdullah Gül’ün geçmişte söylediği gibi dışarıdan dayatılacağını söylüyor. İşbirlikçi Serok Ahmet ise bize Kürtçe cevap veriyor. Ah Serok Ah bırak özgüveni de, herkes adam oldu bir sen adam olamadın. Bu gidişle olabileceğin de yok.

‘ÇAKICI BENİM DAVA ARKADAŞIMDIR’

Alaatin Çakıcı benim dava arkadaşımdır. Şehidimizin oğludur. Vatan ve millet sevdalısıdır. Üstüne atılı suçların cezasını 20 yatarak ödedi. Ülkücüden mafya, mafyadan da ülkücü olmaz. Alaattin Çakıcı’nın bu ülkeye nasıl hizmet ettiğini bilenler bilir. Bilmeyen kendi gibi bilir. Çakıcı bebeklere kurşun sıkmadı, yollara mayın döşemedi, millete ihanet etmedi, askere kurşun sıkmadı. Kılıçdaroğlu, mafya görmek istiyorsa birlikte anayasa hazırladığı teröristlerin suratlarına dikkatle baksın. Kılıçdaroğlu sokağa çıkmaya korkarken, onlar 31 diplomatımızı şehit eden Asala terör örgütünün peşine düşmüşlerdir.

BÜLENT ARINÇ TEPKİSİ: İSTİYOR Kİ TERÖRİSTLER SERBEST KALSIN

Kılıçdaroğlu bunlardan anlamaz. Kılıçdaroğlu’na göre Selahattin Demirtaş iddianameleri şeref madalyası olarak taşıyabilecek, Akşener’in evine kahvaltıya gidebilecektir. Selahattin Demirtaş mafya değil midir? Bu terörist Demirtaş’ın taraftar kazanması hayra alamet değildir. Siyaset eskisi bir şahsın Sorosçu Kavala ile terörist Demirtaş’ı savunması çarpıklıktır. Suçluyu övmek, suça yataklıktır. Devran kitabının okunmasını isteyen bu şahıs terör propagandasını açık açık yapmıştır. Devran kitabını yazan Demirtaş teröristtir. Emzikli bebeklerin öldürülmesini, hamile kadınların kurşunlanmasını nasıl izah edeceksin? Aslına mı dönüyorsun! Devranları bırak da Mehmetleri oku. Özgürlükçü düşünelim diyor, demek istiyor ki teröristler serbest kalsın. Neyin özgürlüğü, elinde silahla dağda gezene özgürlük değil, devletin demir yumruğu lazımdır.

Demirtaş teröristtir, Devran isimli kitabı ise terör propagandasıdır..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.