Site Rengi

HABER ÖZETİ
Askeri üniforma ile servis yapan soysuz it tutuklandı!.
Tokat depremi sonrası uzman isimden dikkat çeken açıklama!.
Google İsrail’i eleştiren 28 çalışanını kapı önüne koydu!.
Seçimler bitti, zam yağmuru başladı!. Kırmızı ete yüzde 25 zam!.
Tokat’ta korkutan deprem!.
400 bin vergi kaçakçısına kaymaklı devlet kıyağı!.
Denizbank’ta yeni bir Seçil Erzan skandalı!.
Metin Akpınar-Duygu Nebioğlu skandalında ortalık toz duman oldu!.
Ticaret Bakanlığı’ndan komedi gibi ceza açıklaması!.
Aracını yanlış yere park eden AK Partili vekili şikayet eden vatandaşa hapis cezası!.
Selahattin Demirtaş’ın tahliye talebine ret!.
Meteoroloji’den Kuvvetli Yağış ve Fırtına Uyarısı!.
Vatandaşların linç ettiği Uzman Çavuş cinsel tacizden tutuklandı!.
Ticaret Bakanı Bolat’tan fahiş fiyat açıklaması!.
Erdoğan’ın kıdemli yancısı Gezi Teröristlerine af çağrısı!.
Kahpe ABD’nin ikiyüzlülüğü!. “Gazze’de Soykırım” kelimesi yasaklandı!.
Hastane randevularında yeni döneme giriliyor…
Seçimler bitince açıklamalar netleşti!. Asgari ücrete ara zam yok!.
Hem Metin Akpınar’dan hem Uğur Dündar’dan çocuk yapan skandal kadın!.
Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu görevi bırakıyor…
Dünya Bankası Türkiye’ye 18 milyar doları ne karşılığı vereceğini açıkladı!.
Vatandaşa atılacak yeni kazığı böyle savundu!.
Geçen yıl 820 milyar zarar eden Merkez Bankası’nın hedefi enflasyonu düzeltmekmiş!.
İran-İsrail arasındaki gerilim Avrupa’da doğalgaz fiyatlarını uçurdu!.
Lokanta ve kafelerde KDV’ye zam geliyor!.
Selektörle uyarı yapanlara kesilen cezalar iptal edildi!.
CHP’li Belediyeler Suriyelilere resmen savaş açtı!.
Arap ülkeleri resmen İsrail’in köpeği olmuşlar!.
İsmailağa Cemaati imamı suçüstü yapan polisi İstanbul’dan sürgün ettirdi!.
İsrail tüm hazırlıklarını tamamladı!. İran’a saldırması an meselesi!.
DOLAR 32,5611
EURO 34,7000
ALTIN 2.517,24
BIST 9.524,59

Başkan Erdoğan: “Parti içi kavgalardan AK Parti’yi mesul tutmak yüzsüzlüktür!.”

Başkan Erdoğan: “Parti içi kavgalardan AK Parti’yi mesul tutmak yüzsüzlüktür!.”
01.02.2021
A+
A-

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, ‘Parti içi kavgalardan AK Parti’yi mesul tutmak yüzsüzlüktür, pişkinliktir, siyasi arsızlıktır.’ dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Adana, Antalya, Bursa ve Muğla il kongrelerine canlı bağlantıyla katılıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarının satırbaşları şöyle:

“Önümüzdeki dönemde göstereceğiniz gayret, sarf edeceğiniz emek için her birinize şükranlarımı sunuyorum. 14 Ağustos 2001’den bugüne il başkanlığından sandık müşahitliğine kadar her seviyede hizmet etmiş tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum.

Önden gidenlerden devraldığımız adına Türkiye dediğimiz bu davayı gerektiğinde canımız pahasına yüceltmeyi sürdürüyoruz. Bizler de her karış toprağı şehit kanlarıyla sulanmış bu güzel vatan için sevda sözleri söylemeye devam edeceğiz.

AK Parti emperyalist niyetler karşısında şanlı bir direnişin adıdır, 19 yıldır olduğu gibi bugün de umudun ve cesaretin simgesidir. Maziden atiye kurulan köprünün kilit taşıdır. Bizim yol arkadaşlığımız pazara kadar değil, mezara kadardır. Bizler tesadüflerin, çıkarların, hesapların bir araya getirdiği değil ortak hedeflerin, ideallerin buluşturduğu insanlarız.

Kongrelerimiz bu vesileyle sadece kadrolarımızı değil, kardeşliğimizi de tazeliyor. Şu anda şu kapalı salonlarda Adana’da, Antalya’da, Bursa’da, Muğla’da bu salgına rağmen tıklım tıklım bu salonları haftanın başında oralarda buluşmayı sağladığınız için çok teşekkür ediyorum.

Gençlerin heyecanı ile emektarların tecrübesini bir arada eritip, geçmişten aldığımız güç ile geleceğe yürüyoruz. Siyaset sahnesindeki varlıklarını parti içi ayak oyunlarına borçlu olanlar bizim şu muhabbetimizi içlerine sindiremiyor. Her gün olmadık yalanlarla bize saldırıyorlar.

“Külliye’ye giden CHP’li” yalanıyla gündemi meşgul etmişlerdi. Sonra bu kuyruklu yalanların CHP Genel Merkezi’nde üretildiği ortaya çıktı. Şimdi de partilerinde yaşanan istifalar dolayısıyla bizi hedef alıyorlar. Bölücü örgütün siyasi uzantılarıyla kurdukları ortaklık yerine bize saldırıyorlar. Atatürk’ün CHP’si ile Kılıçdaroğlu’nun CHP’si arasında hiçbir ilişkinin, bağı olmadığını söyleyecekler.

Siz gizlemeye çalışsanız da millet sizin kimlerle hangi kirli pazarlıkları yaptığınız görüyor. Menemen’i gizleyebilir misiniz? CHP ayağına taş değse AK Parti’den biliyor. Bu millet, 520 gündür evlat nöbeti tutan Diyarbakır Anneleri’ni bir kez olsun ziyaret etmediğinizi biliyor.

CHP Genel Başkanı FETÖ’cüler için, Ankara’dan İstanbul’a kimlerle yürüdü, terörist uzantılarıyla yürüdü. CHP milletvekilleri FETÖ’nün paçavraları önünde nöbet tuttu. Gezi olaylarından itibaren nereden bir provokasyon varsa CHP’liler ön saflarda yer aldı. Ne CHP Genel Başkanı ne de başka bir yönetici Diyarbakır Anneleri’ni ziyarete gitmedi. Devletin valisine, kaymakamına, savcısına, subayına, askerine, öğretmenine kadar militan iftirası atarken, teröriste ‘Arkadaş’ diyerek koruma yarışına girdiler. Bu siyasi arsızlıktır.

Biz parti olarak mevcut CHP yönetiminden gayet memnunuz. Her hafta pot kıran gaf ebesi bu CHP Genel Başkanı’ndan da memnunuz. Biz Türkiye’nin ikinci büyük partisinin bu hale getirilmesine gönlümüz izin vermiyor. Bizim sıkıtımız demokrasimiz, Türk siyaseti adınadır. Yoksa mumla arasak bulamayacağımız bir rakiple karşı karşıyayız. Bunların çapı, kalibresi bizim için ölçü değildir.

AK Parti’nin başarı formülü asla değişmemiştir. Biz ilk günden itibaren milletimizin gönül sarayında yer almayı hedefledik.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.