Site Rengi

HABER ÖZETİ
Emeklilere promosyon ödemelerine özel bankalarda dahil oldu..
Eylem Tok’un ehliyetsiz züppe oğluna defalarca hız cezası kesilmiş, okula arabasıyla gidiyormuş!.
Seçim günü oy kullanmaya gitmeyenlere uygulancak cezai işlem açıklandı!.
Seks skandalı sonrası Karabük Üniversitesi’nden yabancı öğrencilere sağlık raporu şartı!.
Yeniden Refah Partisi Ankara İl Teşkilatı topluca istifa edip AK Parti’ye katıldı!.
76 bin deprem ve afet konutu hak sahiplerine teslim edildi..
Emeklilere promosyon ödemeleri yarından itibaren başlıyor..
Ali Koç’tan kongreye çağrı: Gelin 2 Nisan’da Fenerbahçe’yi ligden çekelim!.
CHP’deki Kemalciler “SENİ SIRTINDAN HANÇERLEYENE OY YOK” pankartı ile İmamoğlu’na isyan bayrağı açtı!.
CHP’deki para kulelerinin gizemi ortaya çıktı!. Eko Başkan Bay Kemal’i devirmek için balya baya rüşvet dağıtmış!.
CHP’deki para kuleleri skandalında ses kayıtları ifşa oldu!.
Gazze’deki ateşkes çıkmaz girdi!. Kahpe İsrail heyeti Doha’dan ayrıldı!.
Kahpe İsrail şimdi de çadırlara sığınan Filistinlileri bombalıyor!.
Belçika’daki PKK’lı köpeklerin Türklere neden saldırdıkları belli oldu…
Pandemi uyarısı!. Yeniden kapanma olacak mı?.
Çiftçiler Brüksel’i savaş alanına çevirdiler!.
Hazırlık maçında Avusturya’dan 6 gol yedik!.
Kuveyt Dinarı değerli para birimi seçildi.. TL’nin tam 100 katı!.
Karabük Üniversitesi’ndeki fuhuş skandalı büyümeye devam ediyor!. Fuhuş şebekesi kurulduğu ortaya çıktı!.
MHP’li vekilden zam haberi bekleyen emeklilere ek iş tavsiyesi!. HER ŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEYİN!.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan veda gibi açıklama.. SENEYE BİZ YOKUZ…
Gökhan Zan 3 milyon dolar avanta istedi mi?. Ses kayıtları ile ilgili uzman raporu yayındandı!.
Rusya kanlı saldırının arkasında Amerika, İngiltere ve Ukrayna’nın olduğunu açıkladı!.
Kurum’dan İmamoğlu’na mal beyanı tepkisi: MİLYON DOLARLIK VİLLARINI NEDEN SAKLIYORSUN?.
MHP’li Başkan Adayından AK Partili rakibi hakkında alçak ifadeler!.
Emekliye maaş promosyonunda başvurular patlama yaptı!.
İflasın eşiğindeki CHP’li belediyeler SGK borçlarını ödeyemiyor!.
Muharrem İnce’den Özgür Özel’e seçim gecesi cevabı!. HDP BARAJI GEÇİNCE SEVİNÇTEN HAVALARA UÇAN SEN DEĞİL MİYDİN?.
Facebook ve İnstagram’a seçim tedbiri!.
İBB adayı Murat Kurum’dan İmamoğlu’nun ipliğini pazara çıkaran seçim klibi!.
DOLAR 32,3372
EURO 35,0918
ALTIN 2.308,16
BIST 9.079,97

Biz adam olmayız!.

17.12.2020
A+
A-

Ne kadar basit bir adam harcama huyumuz var değil mi?.

Kendi etrafımızda bizi destekleyen, zor zamanlarımızda yanımızda olan, toplumda sinirlerin en gergin olduğu anlarda bizim lehimize konuşan, olumsuz her eleştiriye üşenmeden saatlerce süren konuşmalarla bir şeyleri izah etmeye çalışarak cevap veren, algı parodigmasının altında ezilirken bile bizim için dil döküp gerektiğinde en yakınları ile bile kötü olan ama her koşulda bizi savunmaktan asla vazgeçmeyen ve ısrarla bizim için mücadele eden insanları harcamak bizim için bozuk para harcamaktan bile daha basit!.

Vahim olan ise; bu insanları kendi doğrularımız ve ilkelerimiz bakımından hata yaptıkları için değil, muhalefetin yaptığı en iyi iş olan algı yöntemiyle karalamasına ayak uydurarak harcamamız!. Tabiri Cazise, adeta muhalefetten talimat alır gibi harcıyoruz hemde!.

Daha birkaç ay önce GATA’nın Başhekim Yardımcısı Ali Edizer’in çarpıtılan sözlerinden sonra muhalefetin gözdağı verip Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı nasıl dolmuşa bindirdiğine ve Doktor Ali Bey’in nasıl harcandığına bakın!.

Ahmet Şimşirgil Hoca’nın İstanbul Sözleşmesi için yaptığı uyarı sonrası AK Partili Özlem Zengin’in Ahmet Hoca’yı konferanslarına kadar engelleyerek nasıl bir kıskaca aldığına ve hala da itibarsızlaştırmak için gizli bir el olarak gayret gösterdiğine bakın!.

Esra Elönü’nün programına davet ettiği Sevda Noyan’ın 15 Temmuz hainleri için hepimizin her fırsatta söylediği sözleri tekrar etmesinden sonra başta Esra Elönü olmak üzere AK Parti cephesinin Sevda Hanımı nasıl bir alçaklıkla harcadıklarına ve 15 Temmuz akşamının hainlerine nasıl intikam aldırdıklarına bakın!.

Ve Ebubekir Sofuoğlu’nun dün yaptığı açıklamalar sonrası yine aynı aynı ikiyüzlülüklerini ortaya koyup ODA TV denen şer yuvasının gazına gelen dalkavuklarımızın bugün ardı ardına nasıl mide bulandırıcı yalakalıklar yaptıklarını hepiniz gördünüz değil mi!.

Şunu özellikle belirteyim ki; ben şahsen Ali Edizer’i de, Ahmet Şimşirgil’i de, Sevda Noyan’ı da, Ebubekir Sofuoğlu’nu da ne bir samimiyetim var nede tanırım ancak bu saydığım isimleri tanımıyor olsam da böyle alçakça harcanmalarına susacak kadar karaktersiz biri olmadığımı bilmenizi isterim!.

Kendi adamlarımıza adam olup sahip çıkmayı beceremediğimiz gibi bir de dönüp karşı cenahın en alçakça eylemlerden en yüz kızartıcı söylemlere kadar her haltı yiyen pisliklerine nasıl ölümüne sahip çıktıklarını düşünerek hafızalarımızı tazeleyelim mi?.

Herifler askerimize polisimize kurşun sıkarken geberen PKK’lı köpeklerinin cenaze törenine katılıp salya sümük ağladıkları ve bu alçaklığı kabul ettikleri halde ne partilerinden ne seçmenlerinden olumsuz tek bir açıklama duyan oldu mu aranızda!.

Devletimize “Seri Katil” diyen İl Başkanları olacak soysuzun yediği herzeler liste yapılsa buradan memleketine kadar yol olacağı halde kim ağzını açıp o yaratık hakkında tek bir olumsuz söz etti!.

İBB’nin başına getirdikleri kişiliksizin kameralar önünde bir memleketin Valisine “İt” demesinden yaptığı onlarca hırsızlık ve yolsuzluğa rağmen, milletin aklıyla alay eden kararlarından insanları salak yerine koyan açıklamalarına kadar hangi pisliği için partisi veya seçmenleri olumsuz konuştu mesela!.

Genel Müdürleri olacak haysiyet yoksunu daha geçtiğimiz günlerde öğretmenlerimizin tamanına “Hükümetin Peşinden Giden Öğretmene Ben Öğretmen Demem” dediği halde bizim tarafta kopan yaygaradan başka öğretmenler dahil kim ne diyebildi!.

Son 1 aydır sayısı 25’i geçen ve sadece taciz ve tecavüz skandallarını konuştuğumuz CHP’li sapıkların iğrenç fantezileri hakkında parti yönetiminden olumsuz tek bir kelime duyan oldu mu bir kişinin göstermelik tutuklanması hakkında!. Bırakın suçlarından ötürü başlarını önlerine eğmelerini, TBMM kürsüsüne çıkıp tecavüzcülerini savundular ve tecavüzlerin sorumlusu olarak AK Parti hükümetini topa tuttular!.

Şimdi her iki taraf için ayrı ayrı sorduğum soruları tek bir soru olarak soruyorum sizlere; onlar kuduz köpeklerine bile canhıraş sahip çıkarken biz neden bizden olanlara onlar kadar sahip çıkmaktan aziziz!.

Namussuzundan hırsızına, vatan haininden ırz düşmanına kadar her türlü alçaklığa karışanlarını savunan onlar mı daha vefalı yoksa doğruyu eğip bükmeden söylediği için onların hedef göstermesiyle bile galeyana gelip üzerimizde yıllarca emeği olan biz mi daha vefalıyız!.

Her zaman derim, AK Parti’yi muhalefet yada başka bir kudret bitiremez ama içerisinde yuvalanmış şu kraldan çok kralcılık hevesi içerisinde olan dalkavuklar bitirecek!.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.