Site Rengi

HABER ÖZETİ
Eylem Tok’un ehliyetsiz züppe oğluna defalarca hız cezası kesilmiş, okula arabasıyla gidiyormuş!.
Seçim günü oy kullanmaya gitmeyenlere uygulancak cezai işlem açıklandı!.
Seks skandalı sonrası Karabük Üniversitesi’nden yabancı öğrencilere sağlık raporu şartı!.
Yeniden Refah Partisi Ankara İl Teşkilatı topluca istifa edip AK Parti’ye katıldı!.
76 bin deprem ve afet konutu hak sahiplerine teslim edildi..
Emeklilere promosyon ödemeleri yarından itibaren başlıyor..
Ali Koç’tan kongreye çağrı: Gelin 2 Nisan’da Fenerbahçe’yi ligden çekelim!.
CHP’deki Kemalciler “SENİ SIRTINDAN HANÇERLEYENE OY YOK” pankartı ile İmamoğlu’na isyan bayrağı açtı!.
CHP’deki para kulelerinin gizemi ortaya çıktı!. Eko Başkan Bay Kemal’i devirmek için balya baya rüşvet dağıtmış!.
CHP’deki para kuleleri skandalında ses kayıtları ifşa oldu!.
Gazze’deki ateşkes çıkmaz girdi!. Kahpe İsrail heyeti Doha’dan ayrıldı!.
Kahpe İsrail şimdi de çadırlara sığınan Filistinlileri bombalıyor!.
Belçika’daki PKK’lı köpeklerin Türklere neden saldırdıkları belli oldu…
Pandemi uyarısı!. Yeniden kapanma olacak mı?.
Çiftçiler Brüksel’i savaş alanına çevirdiler!.
Hazırlık maçında Avusturya’dan 6 gol yedik!.
Kuveyt Dinarı değerli para birimi seçildi.. TL’nin tam 100 katı!.
Karabük Üniversitesi’ndeki fuhuş skandalı büyümeye devam ediyor!. Fuhuş şebekesi kurulduğu ortaya çıktı!.
MHP’li vekilden zam haberi bekleyen emeklilere ek iş tavsiyesi!. HER ŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEYİN!.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan veda gibi açıklama.. SENEYE BİZ YOKUZ…
Gökhan Zan 3 milyon dolar avanta istedi mi?. Ses kayıtları ile ilgili uzman raporu yayındandı!.
Rusya kanlı saldırının arkasında Amerika, İngiltere ve Ukrayna’nın olduğunu açıkladı!.
Kurum’dan İmamoğlu’na mal beyanı tepkisi: MİLYON DOLARLIK VİLLARINI NEDEN SAKLIYORSUN?.
MHP’li Başkan Adayından AK Partili rakibi hakkında alçak ifadeler!.
Emekliye maaş promosyonunda başvurular patlama yaptı!.
İflasın eşiğindeki CHP’li belediyeler SGK borçlarını ödeyemiyor!.
Muharrem İnce’den Özgür Özel’e seçim gecesi cevabı!. HDP BARAJI GEÇİNCE SEVİNÇTEN HAVALARA UÇAN SEN DEĞİL MİYDİN?.
Facebook ve İnstagram’a seçim tedbiri!.
İBB adayı Murat Kurum’dan İmamoğlu’nun ipliğini pazara çıkaran seçim klibi!.
Karabük Üniversitesi Afrikalı öğrenciler ile ilgili sessizliğini bozdu!.
DOLAR 32,3148
EURO 35,1033
ALTIN 2.293,10
BIST 9.049,83

Bozcaada’da gün batımında nikah ve evlilik teklifi

Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki turizm cenneti Bozcaada’da tatilciler, gün batımını izlemek için Polente Burnu’na akın ediyor. Evli çiftlerin aşklarını tazelediği bölge, sayısız evlilik teklifi ve nikaha da ev sahipliği yapıyor.

Bozcaada’da gün batımında nikah ve evlilik teklifi
30.07.2019
A+
A-

Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki turizm cenneti Bozcaada’da tatilciler, gün batımını izlemek için Polente Burnu’na akın ediyor. Evli çiftlerin aşklarını tazelediği bölge, sayısız evlilik teklifi ve nikaha da ev sahipliği yapıyor.

Türkiye’nin, köyü bulunmayan tek ilçesi olma unvanına sahip Kuzey Ege’nin incisi Bozcaada, yaz aylarında çok sayıda yerli ve yabancı turisti ağırlıyor. Eski Rum Mahallesi'ndeki evlerin rengarenk kapı ve pencereleri, duvarlarındaki resimleri ve çiçekleri önünde selfie çeken tatilciler, bakir koylarda ise denizin keyfini çıkarıyor. Akşamları ise masaları deniz ürünleriyle donatılan şirin restoranlarda yemek yiyerek günün yorgunluğunu atıyor.

Bozcaada'da son yıllarda, hiçbir tesis bulunmayan Polente Burnu mevkisi ilgi görmeye başladı. Adanın en batısındaki Polente Burnu, her gün, gün batımında yüzlerce tatilciyi ağırlıyor. Gün boyu adanın bakir koylarında denize giren tatilciler, akşama doğru ise eşyalarını toplayıp, yer kapabilmek için Polente Burnu’nun yolunu tutuyor. Alanda 1 kilometrelik araç kuyruğu oluşuyor. Araçlarına yer bulamayanlar ise geri dönmek zorunda kalıyor.

Tatilciler, yanlarında getirdikleri kamp sandalyeleri ve portatif masaları bozkır örtüsü üzerine kuruyor. Kimileri ise yere oturmayı tercih ediyor. Hazırlıksız gelenler için kamp sandalyesi kiralayanlar dahi oluyor. Gündüz plajları dolduran tatilcilerin neredeyse yarısı Polente Burnu’nda güneşin yavaş yavaş alçalmasını ve deniz ile kavuşup gözden kaybolacağı anı heyecanla bekliyor. Tatilciler, beraberlerinde getirdikleri içecekleri yudumlarken, gün batımı eşliğinde romantik anlar yaşıyor.

Evli çiftler aşklarını tazelerken, gençler ise kız arkadaşlarına evlilik teklif ediyor. Nişanlı çiftler ise nikahlarını burada kıydırmayı tercih ediyor. Bugüne kadar sayısız evlilik teklifi, nişan ve nikahın yarı sıra doğum günü kutlamalarına ev sahipliği yapan Polente Burnu’nda hafta sonu da inşaat mühendisi Can Ali Aksu (36), televizyoncu ve gazeteci kız arkadaşı Seçil Kırbaş’a (29) evlilik teklif etti. Özel olarak hazırlanan bir masaya kız arkadaşını getirerek sürpriz yapan Aksu, tatilcilerin şaşkın bakışları arasında evlilik teklifini yaptı, ‘evet’ yanıtını alınca da Kırbaş’ın parmağına yüzüğünü takarak, evliliğe giden yolda ilk adımı attı.

Çok anlamlı bir evlilik teklifi yaptığını belirten Can Ali Aksu, "Uzun yıllardır Bozcaada'ya gelip gidiyoruz ve burası bizim için çok değerli ve anlamlı. Uzun yıllar unutmayacağımız, hatırlayacağımız bir anımız olsun istiyorduk. O yüzden özellikle ben bu teklifi Bozcaada'da yapmayı arzu ettim. Güzel de olduğunu düşünüyorum. Artık Bozcaada'nın bizim hayatımızda daha farklı bir yeri olacak. Bizim için özeldi, artık daha özel Bozcaada" dedi.

Büyük mutluluk yaşayan Seçil Kırbaş ise, "Çok tatlı bir sürpriz oldu. Umarım beraber geçiririz bir ömrü. Bozcaada artık bizim için daha anlamlı" diye konuştu.

Evlilik teklifini de aynı alanda yaptığını anlatan Mustafa Başyurt (31) ise nişanlısı Su Ürünleri Mühendisi Buse Eryılmaz Başyurt (28) ile nikahlarını da yine Polente Burnu’nda kıydırdı. Yuvarlak bir koktelyl masasının çevresine davetliler için sandalyeler konularak Polente Burnu'nda mini bir nikah salonu oluşturuldu. Bozcaada Belediye Başkanı CHP’li Hakan Can Yılmaz, Buse Eryılmaz Başyurt ile Mustafa Başyurt çiftinin nikahını kıydı. Alandaki tüm tatilciler de bu anlara şahitlik etti.

Buse Eryılmaz Başyurt, "Biz Bozcaada'yı çok seviyoruz. Burası bizim evimiz gibi. Ben ilk 'eveti'mi de burada söylemiştim. İkinci 'evet'i de burada söylemek nasip oldu. Çok mutluyuz. Mutluluğu isteyen herkes umarım bizden çok daha fazla yaşar" diye konuştu.

Mustafa Başyurt da, Bozcaada'yı çok sevdiklerini ifade ederek, "Bu bizim için bir hayaldi ve bu hayelimizi gerçekleştirdik. Böyle bir mutluluk umarım herkese nasip olur" dedi.

Nikahı kıyan Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, "Bozcaada’da gün batımının izlendiği Polente mevkii, cazibe merkezlerinden birisi olmaya başladı. Burada çok sayıda nikah kıyıyoruz. İnşallah güzel bir birlikteliğin adımını çok güzel bir noktada atmış olduk. Kendilerine mutluluklar diliyorum. Nikah için de burayı seçmeleri nedeniyle kendilerine Bozcaada Belediye Başkanı olarak teşekkür ediyorum" diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.