Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesi’nde güvenlik görevlisi olarak çalışan ve Bitlis Polis Meslek Yüksek Okulu mezunu 26 yaşındaki Seher Kılıççı,

burun estetiği ameliyatı için tıp merkezine gitti.

Genel anestezi altında ameliyatı gerçekleştirilen Seher Kılıççı, daha sonra yapılan tüm işlemlere rağmen uyandırılamadı

Bunun üzerine yakındaki başka bir hastaneye sevk edilen genç kadın ambulansta hayatını kaybetti.

Yakınları sinir krizi geçirdi

Olayın ardından hastaneye gelen yakınları sinir krizi geçirdi. İhbar üzerine polis İnceleme başlattı. Kılıççı’nın cenazesi savcı incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Beylikdüzü'nde burun estetiği canından etti

Kılıççı’nın ailesi ihmal iddiasında bulundu. Amcası şu ifadeleri kullandı;

Şikayet edeceğim. Öldükten sonra hastaneye taşıdıklarını söylediler. Taşınan hastane ile iletişim kurdum ve götüren ambulansın ölü olarak getirdiğini söyledi. Sorumlular hastaneyi aramadılar ve ne olduğunu bir kez bile sormadılar. Sen öldürüp başka yere gönderiyorsun, neden sormuyorsun? Neden araştırmıyorsun? Neden ‘ne oldu’ diyemiyorsun? Burnunu ameliyat ettirmek için gitti. Güvenlik görevlisiydi, memurdu. Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesi’nde çalışıyordu. Saat 13.00 gibi haberi aldım ama tıp merkezine gitmedim çünkü belki yanlış bir hareket yapıp suçlu duruma düşerim diye gitmedim. Ölü olarak gönderilen hastaneye detaylı sordum. Bu şahıslar ne aramışlar ne sormuşlar. Zaten canlı gitmemiş. Hastane ölü de gelse almak zorundaymış. Ambulanstaki çalışanlar da ölü olarak getirildiğini doğrulamış. Hukuki olarak bu süreci yürüteceğiz. İhmal olmazsa en azından insan sahip çıkar. Gereken neyse yapacağız. Sen bir şey yapmışsın, kurşun sıkmamışsın ama ameliyat ile öldürmüşsün. Neden sahip çıkmadın? Gönderdiğin yere neden sormadın? Hayalleri vardı yoksa neden üniversite okuduktan sonra Polis Meslek Eğitim Merkezi’nde eğitim görsün?

Beylikdüzü'nde burun estetiği canından etti
Beylikdüzü'nde burun estetiği canından etti