Site Rengi

HABER ÖZETİ
İYİ Parti lideri Akşener’den İmamoğlu ve Yavaş’a hainlik suçlaması!.
Altın fiyatları tüm zamanların rekorunu kırarak 2 bin 300 lirayı geçti..
Fatih Erbakan AK Parti’ye İstanbul adayını geri çekmek için şartlarını açıkladı!.
Seçim öncesi Sinan Oğan’dan AK Parti’ye destek açıklaması..
Seçim öncesi doğalgaz ve elektriğe “Zam Yok” açıklaması…
Emeklilere promosyon ödemelerine özel bankalarda dahil oldu..
Eylem Tok’un ehliyetsiz züppe oğluna defalarca hız cezası kesilmiş, okula arabasıyla gidiyormuş!.
Seçim günü oy kullanmaya gitmeyenlere uygulancak cezai işlem açıklandı!.
Seks skandalı sonrası Karabük Üniversitesi’nden yabancı öğrencilere sağlık raporu şartı!.
Yeniden Refah Partisi Ankara İl Teşkilatı topluca istifa edip AK Parti’ye katıldı!.
76 bin deprem ve afet konutu hak sahiplerine teslim edildi..
Emeklilere promosyon ödemeleri yarından itibaren başlıyor..
Ali Koç’tan kongreye çağrı: Gelin 2 Nisan’da Fenerbahçe’yi ligden çekelim!.
CHP’deki Kemalciler “SENİ SIRTINDAN HANÇERLEYENE OY YOK” pankartı ile İmamoğlu’na isyan bayrağı açtı!.
CHP’deki para kulelerinin gizemi ortaya çıktı!. Eko Başkan Bay Kemal’i devirmek için balya baya rüşvet dağıtmış!.
CHP’deki para kuleleri skandalında ses kayıtları ifşa oldu!.
Gazze’deki ateşkes çıkmaz girdi!. Kahpe İsrail heyeti Doha’dan ayrıldı!.
Kahpe İsrail şimdi de çadırlara sığınan Filistinlileri bombalıyor!.
Belçika’daki PKK’lı köpeklerin Türklere neden saldırdıkları belli oldu…
Pandemi uyarısı!. Yeniden kapanma olacak mı?.
Çiftçiler Brüksel’i savaş alanına çevirdiler!.
Hazırlık maçında Avusturya’dan 6 gol yedik!.
Kuveyt Dinarı değerli para birimi seçildi.. TL’nin tam 100 katı!.
Karabük Üniversitesi’ndeki fuhuş skandalı büyümeye devam ediyor!. Fuhuş şebekesi kurulduğu ortaya çıktı!.
MHP’li vekilden zam haberi bekleyen emeklilere ek iş tavsiyesi!. HER ŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEYİN!.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan veda gibi açıklama.. SENEYE BİZ YOKUZ…
Gökhan Zan 3 milyon dolar avanta istedi mi?. Ses kayıtları ile ilgili uzman raporu yayındandı!.
Rusya kanlı saldırının arkasında Amerika, İngiltere ve Ukrayna’nın olduğunu açıkladı!.
Kurum’dan İmamoğlu’na mal beyanı tepkisi: MİLYON DOLARLIK VİLLARINI NEDEN SAKLIYORSUN?.
MHP’li Başkan Adayından AK Partili rakibi hakkında alçak ifadeler!.
DOLAR 32,3613
EURO 34,9886
ALTIN 2.311,25
BIST 9.079,97

CHP’li başkanın taciz ettiği kadın konuştu!.

CHP’li başkanın taciz ettiği kadın konuştu!.
09.01.2023
A+
A-

CHP’de koltuk sahiplerinin taciz skandalları bitmek bilmiyor. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in tacizine uğrayan Z.E.K. “Önce ‘Dans etmek istiyorum’ diye mesaj attı. Göğüslerime dokunup zorla elimi tuttu. Direnince özür diledi. Ancak daha sonra yine tacize devam etti” dedi. İşte CHP’de ortaya çıkan yeni taciz skandalının mide bulandıran ayrıntıları…

CHP içerisinde patlak veren yeni taciz skandalında şoke eden detaylar. Tekirdağ’ın Ergene İlçe Belediye Başkanı CHP’li Rasim Yüksel’in nüfuzunu kullanarak ulusal bir kanalda spikerlik yapan Z.E.K’ya gerçekleştirdiği seri cinsel saldırıda, talihsiz kadının yaşadığı o korkunç anlar ortaya çıktı. Kanal yöneticisinin de belediyeden iş alabilmek için tacize göz yumduğunu söyleyen kadın, ‘Elini itip rahatsız olduğumu söyledim. Zorla elimi tuttu. Kendisini itip içeri girecekken koluyla boynumu kavrayıp beni kendisine doğru çekerek öpmeye çalıştı. ‘Yaklaşmayın, dokunmayın’ diye sesimi yükselttim. Bunun üzerine benden özür diledi ama devam etti’ diyerek kabus dolu anları anlattı.

SPİKERE CİNSEL SALDIRI

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’nın hazırladığı iddianameye göre; bir televizyon kanalında spikerlik yapan Z. E.K. (24), genel yayın yönetmeni Deniz A., Tekirdağ’ın Ergene İlçe Belediye Başkanı CHP’li Rasim Yüksel ve Yüksel’in arkadaşı Serkan D. çekim görüşmeleri için 16 Haziran 2022’de Büyükçekmece’deki lüks bir otelin restoranında bir araya gelmiş, o görüşmede CHP’li Yüksel spiker kadına seri bir şekilde cinsel saldıra bulunmuştu. Savcılık, şüpheli Yüksel’in spikerin üzerinde nüfuzunu kullanarak cinsel saldırıda bulunduğunu belirleyerek 10 yıla kadar hapsini istemişti.

‘DANS ETMEK İSTİYORUM, BU ŞARKI SANA GELSİN’

Yaşanan korkunç anlar spiker Z.E.K.’nin anlatımıyla ortaya çıktı. Başına gelenlerin ardından 2 gün sonra çalıştığı kanaldan da ayrıldığı belirlenen Z.E.K.’nin Başkan Yüksel ile geçen yıl 19 Mayıs’ta bir etkinlikte genel yayın yönetmeniyle birlikte tanıştığını söyledi. Yöneticisinin, Ergene Belediyesi’nin medya işlerini alarak kanala gelir sağlama amacında olduğunu ve olay günü de Tekirdağ’daki bir çekim işi için anlaşma yapmak üzere yöneticisinin bir görüşme ayarladığını anlattı.

Belediyenin resmi aracıyla kendisi ve yöneticisi Deniz A.’nın aldırılarak görüşmenin yapılacağı otele gittiklerini belirten Z.E.K., otel girişinde Başkanın kendisine yönelik ısrarlı, rahatsız edici bakışlar attığını aktardı. Masada otururken alkol servisi yapıldığını belirten spiker kadın, CHP’li Yüksel’in rahatsız edici bakışlarına ‘Neden hiç içmiyorsunuz, neden eğlenmiyorsunuz, sizi eğlendiremiyor muyuz’ şeklinde sözleri ve whatsapp’tan ‘Dans etmek istiyorum, bu şarkı sana gelsin’ şeklindeki taciz mesajları eklendiğini belirtti.

‘YÖNETİCİM ‘DAYAN’ DEDİ’

Ortamdan rahatsız olup yöneticisine tuvalete gitmeyi teklif ettiğini anlatan spiker, ‘Deniz Hanıma rahatsız olduğumu ve gitmek istediğimi söyledim. Kendisi ‘biraz daha dayan, ben de rahatsız oluyorum gideceğiz’ dedi. Masaya döndüğümüzde Rasim Beyi de ısrarla yanıma oturttu’ dedi. Başkan Yüksel’in ortamdaki gürültü nedeniyle kendisini dışarı çıkardığını söyleyen genç kadın, dışarı çıktıklarında rahatsız edici seviyede kendisine yakın durmaya başladığını aktardı.

YAPIP YAPIP ÖZÜR DE DİLEMİŞ:
‘ELİMİ TUTUP DOKUNDU, ÖPMEYE ÇALIŞTI! DİRENİNCE DE…’

Kendisini geriye doğru attıkça Yüksel’in yaklaştığını ve elini omzuna atıp sarıldığını, göğüslerine de dokunduğunu belirten spiker, ‘Elini itip rahatsız olduğumu söyledim. Zorla elimi tuttu. Kendisini itip içeri girecekken koluyla boynumu kavrayıp beni kendisine doğru çekerek öpmeye çalıştı. Ben fiziksel olarak kendisine direndim. ‘Yaklaşmayın, dokunmayın’ diye sesimi yükselttim. Bunun üzerine benden özür diledi’ diyerek korku dolu anları anlattı.

TACİZLERİ DURMAK BİLMEDİ

Ailesiyle konuşacağını bahane edip içeri girdiğini anlatan Z.E.K. tüm kurtulma çabalarına rağmen cinsel saldırının içerde de devam ettiğini aktardı. Başkan Yüksel’in sarıldığını, kendisinin yeniden onu ittirdiğini belirtti. Annesinin rahatsızlığını bahane edip taksiye bineceği sırada Yüksel’in yine peşinden gelerek ‘Burada kalsaydın, yada şoförüm bıraksaydı’ dediğini de aktaran Zeynep E.K., kendisine hediye olarak çiçek ve içinde ne olduğunu bilmediği birkaç poşet de verildiğini ve otelden ayrılınca çöpe attığını söyledi.

‘YÖNETİCİM İŞ ALMAK İÇİN TACİZE ORTAK OLDU’

Yöneticisi Deniz A.’nın kendisine yönelik eylemleri nedeniyle işten ayrıldığını ve kötü bir süreç geçirip aynı zamanda hukuki destek alabilmek için cinsel saldırıdan 8 gün sonra şikayette bulunabildiğini anlatan Z.E.K., ‘Rasim Bey Belediye Başkanı olduğu için ve Deniz Hanım da patronum olduğu için üzerimde bir hiyerarşik bir ilişki vardı ve çalıştığım kanalın Ergene Belediyesi’nin işlerini alması söz konusuydu. Bu nedenle normalde verebileceğim aşırı bir tepkiyi Rasim Yüksel’e gösteremedim.

Elini, kolunu ittirerek ve hoşlanmadığımı belirterek tepkimi belli edebildim. Ancak buna rağmen nüfuzunu kullanarak bana tacizde bulundu.

Deniz Hanımın beni Rasim Yüksel’in yanına benden etkilenip işi kabul etmesi amacıyla götürdüğünü düşünüyorum. Ayrıca ben kendisinden yardım istememe, taciz edildiğimi görmesine rağmen bana yardım etmeyip adeta taciz edilmeme ortak olmuştur’ diyerek yaşadığı korkuyu anlattı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.