Site Rengi

HABER ÖZETİ
Askeri üniforma ile servis yapan soysuz it tutuklandı!.
Tokat depremi sonrası uzman isimden dikkat çeken açıklama!.
Google İsrail’i eleştiren 28 çalışanını kapı önüne koydu!.
Seçimler bitti, zam yağmuru başladı!. Kırmızı ete yüzde 25 zam!.
Tokat’ta korkutan deprem!.
400 bin vergi kaçakçısına kaymaklı devlet kıyağı!.
Denizbank’ta yeni bir Seçil Erzan skandalı!.
Metin Akpınar-Duygu Nebioğlu skandalında ortalık toz duman oldu!.
Ticaret Bakanlığı’ndan komedi gibi ceza açıklaması!.
Aracını yanlış yere park eden AK Partili vekili şikayet eden vatandaşa hapis cezası!.
Selahattin Demirtaş’ın tahliye talebine ret!.
Meteoroloji’den Kuvvetli Yağış ve Fırtına Uyarısı!.
Vatandaşların linç ettiği Uzman Çavuş cinsel tacizden tutuklandı!.
Ticaret Bakanı Bolat’tan fahiş fiyat açıklaması!.
Erdoğan’ın kıdemli yancısı Gezi Teröristlerine af çağrısı!.
Kahpe ABD’nin ikiyüzlülüğü!. “Gazze’de Soykırım” kelimesi yasaklandı!.
Hastane randevularında yeni döneme giriliyor…
Seçimler bitince açıklamalar netleşti!. Asgari ücrete ara zam yok!.
Hem Metin Akpınar’dan hem Uğur Dündar’dan çocuk yapan skandal kadın!.
Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu görevi bırakıyor…
Dünya Bankası Türkiye’ye 18 milyar doları ne karşılığı vereceğini açıkladı!.
Vatandaşa atılacak yeni kazığı böyle savundu!.
Geçen yıl 820 milyar zarar eden Merkez Bankası’nın hedefi enflasyonu düzeltmekmiş!.
İran-İsrail arasındaki gerilim Avrupa’da doğalgaz fiyatlarını uçurdu!.
Lokanta ve kafelerde KDV’ye zam geliyor!.
Selektörle uyarı yapanlara kesilen cezalar iptal edildi!.
CHP’li Belediyeler Suriyelilere resmen savaş açtı!.
Arap ülkeleri resmen İsrail’in köpeği olmuşlar!.
İsmailağa Cemaati imamı suçüstü yapan polisi İstanbul’dan sürgün ettirdi!.
İsrail tüm hazırlıklarını tamamladı!. İran’a saldırması an meselesi!.
DOLAR 32,5184
EURO 34,7312
ALTIN 2.486,00
BIST 9.524,59

CHPnet’te Fahrettin Altun’a organize saldırı emri…

CHPnet’te Fahrettin Altun’a organize saldırı emri…
12.06.2020
A+
A-

CHPnet adı verilen ve resmi olarak parti içi iletişim ve duyuruların paylaşıldığı sistemde İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve ailesine yönelik skandal paylaşımlar yapıldığı belirlendi.

CHP Genel Merkezi danışmanlarından Mücahit Avcı’nın İletişim Başkanı Fahrettin Altun’a karşı sistematik saldırı planını gönderdiği duyuruyu sadece grup liderleri ile sınırlı bir şekilde paylaşılmasını özellikle istemesi dikkat çekti.

Sosyal medyanın en büyük destekçileri olacağını söyleyen CHP’li danışman Avcı, CHP örgütlerinin ve vekillerin gerekli çalışmaları yaptığının altını çiziyor.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un Cumhurbaşakanı Erdoğan’a yakınlığı dolasıyla hedef alınmasının Cumhurbaşkanı Erdoğan’a zarar vereceğini ve bundan sonuç alınacağını parti üyeleri ile paylaşmış.

“Bizim için Fahrettin’in gitmesi ve zarar görmesi demek diktatörü çok zora düşürmek kendi adamını harcatmak ve iktidara yürüyüşü hızlandırmak demektir.” sözleriyle Altun’u tüm parti teşkilatlarına hedef gösteren CHP Genel Merkezi danışmanı Avcı; “Biraz daha gündeme çıkardık mı diktatör çok kısa sürede günümüzün Goebbles’ ini bitirecektir” diyor.

İşte Genel Merkez Danışmanı Mücahit Avcı’nın CHP resmi sayfasında yer alan iletişim portalında paylaştığı o skandal sözler.

“Diktatörün sürekli yanındaki Fahrettin ALTUN, masadaki en zayıf ve zarar verilmesi en kolay olan kişidir. Fahrettin diktatörün yanındaki en zayıf halka son günlerde çok göz önünde, kendi içlerinde de sevilmiyor. Eşinin diktatörün ailesi ile yakın ilişkileri ve vakıflardaki yöneticilik pozisyonları ve geçmişte yapmış olduğumuz girişimler işimizi kolaylaştıracaktır. Fahrettin’ e zarar vermek direk diktatöre zarar vermek demektir. Fahrettin’in diğerleri gibi geçmişi, ekibi ve kendisini savunacak bir potansiyeli yok. Diğerleri tarafından da hiç sevilmiyor, biraz zor duruma düşerse kendi içlerinde de Fahrettin’i bitirirler. Havuz medyasından da destek alamıyor. Bizim için Fahrettin’in gitmesi ve zarar görmesi demek diktatörü çok zora düşürmek kendi adamını harcatmak ve iktidara yürüyüşü hızlandırmak demektir. Bunun için sosyal medya en büyük destekçimiz olacaktır. Örgütlerimiz ve vekillerimiz gerekli çalışmaları yapmaktadır. Biraz daha gündeme çıkardık mı diktatör çok kısa sürede günümüzün Goebbles’ ini bitirecektir. Bu paylaşım sadece grup liderleri ile sınırlı kalıp, paylaşılmaması güvenlik açısında önem teşkil etmektedir. Sizlerden ilgili hesapları takip ederek, destek olmanızı bekliyoruz. Katkılarınız partimiz için çok değerlidir.”

CHPnet, www.chp.org.tr resmi internet sayfasında yer alan bilgilere göre şu amaçla kurulmuş:

“CHPnet, Cumhuriyet Halk Partisi’nin bütün web uygulamalarına tek bir kullanıcı adı ve tek bir şifre ile ulaşabileceğiniz, profil bilgilerinizi düzenleyebileceğiniz, parti üyeliğine başvurabileceğiniz, kredi kartı ve mobil aidat ödemesi yapabileceğiniz, CHP ile ilgili duyurulara ve etkinliklere ulaşabileceğiniz geniş kapsamlı bir kullanıcı portalıdır.”

Mahir Ünal: CHPnet neden twıtter’ın ilgi alanına girmiyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal CHP’nin linç mekanizmasının Twitter tarafından nedense görmezden gelindiğini belirterek “CHPnet”adı altında kapalı devre bir sistem üzerinden sosyal ağlardan nöbet usülü itibar suikasti yapanlar kurdukları linç mekanizmaları ile her türlü dezenformasyonu gerçekleştirenler Twitter’ın ilgi alanına girmiyor. Raporu hazırlayanların kimliği bu durumu açıklıyor. Gerçek kişiler olarak sosyal ağlarda bulunan teşkilat mensuplarımız ve kamuya açık Dijital Medya Merkezi’miz bunun en güzel ispatıdır. Çalışmalarını şeffaf yürüten merkezimizin herkese kapıları sonuna kadar açıktır.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.