Site Rengi

HABER ÖZETİ
ABD Başkanı Biden ile görüşmenin bedeli 500 bin dolar…
CHP’deki Kule Paralar skandalı Eko Başkanı fena köşeye sıkıştırdı!.
İnce’den Özel’e salvador!. SENİN DEMLENDİĞİNİ O ZAMANLARDAN BELLİYDİ!.
Seçim günü hava nasıl olacak?.
İYİ Parti lideri Akşener’den İmamoğlu ve Yavaş’a hainlik suçlaması!.
Altın fiyatları tüm zamanların rekorunu kırarak 2 bin 300 lirayı geçti..
Fatih Erbakan AK Parti’ye İstanbul adayını geri çekmek için şartlarını açıkladı!.
Seçim öncesi Sinan Oğan’dan AK Parti’ye destek açıklaması..
Seçim öncesi doğalgaz ve elektriğe “Zam Yok” açıklaması…
Emeklilere promosyon ödemelerine özel bankalarda dahil oldu..
Eylem Tok’un ehliyetsiz züppe oğluna defalarca hız cezası kesilmiş, okula arabasıyla gidiyormuş!.
Seçim günü oy kullanmaya gitmeyenlere uygulancak cezai işlem açıklandı!.
Seks skandalı sonrası Karabük Üniversitesi’nden yabancı öğrencilere sağlık raporu şartı!.
Yeniden Refah Partisi Ankara İl Teşkilatı topluca istifa edip AK Parti’ye katıldı!.
76 bin deprem ve afet konutu hak sahiplerine teslim edildi..
Emeklilere promosyon ödemeleri yarından itibaren başlıyor..
Ali Koç’tan kongreye çağrı: Gelin 2 Nisan’da Fenerbahçe’yi ligden çekelim!.
CHP’deki Kemalciler “SENİ SIRTINDAN HANÇERLEYENE OY YOK” pankartı ile İmamoğlu’na isyan bayrağı açtı!.
CHP’deki para kulelerinin gizemi ortaya çıktı!. Eko Başkan Bay Kemal’i devirmek için balya baya rüşvet dağıtmış!.
CHP’deki para kuleleri skandalında ses kayıtları ifşa oldu!.
Gazze’deki ateşkes çıkmaz girdi!. Kahpe İsrail heyeti Doha’dan ayrıldı!.
Kahpe İsrail şimdi de çadırlara sığınan Filistinlileri bombalıyor!.
Belçika’daki PKK’lı köpeklerin Türklere neden saldırdıkları belli oldu…
Pandemi uyarısı!. Yeniden kapanma olacak mı?.
Çiftçiler Brüksel’i savaş alanına çevirdiler!.
Hazırlık maçında Avusturya’dan 6 gol yedik!.
Kuveyt Dinarı değerli para birimi seçildi.. TL’nin tam 100 katı!.
Karabük Üniversitesi’ndeki fuhuş skandalı büyümeye devam ediyor!. Fuhuş şebekesi kurulduğu ortaya çıktı!.
MHP’li vekilden zam haberi bekleyen emeklilere ek iş tavsiyesi!. HER ŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEYİN!.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan veda gibi açıklama.. SENEYE BİZ YOKUZ…
DOLAR 32,3684
EURO 34,9598
ALTIN 2.325,27
BIST 9.079,97

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan HDP’ye sert sözler! “Asla bu milletin temsilcisi olamaz!.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan HDP’ye sert sözler! “Asla bu milletin temsilcisi olamaz!.”
25.11.2022
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da Kadına Şiddete Karşı Mücadele Günü programında açıklama yaptı. Kadına yönelik şiddetle mücadelede önemli mesajlar veren Erdoğan, “Tek bir kadının bile şiddete uğramasına, cinayete kurban gitmesine asla rıza göstermeyeceğiz. dedi. Erdoğan konuşmasında isim vermeden HDP’ye de sert yüklendi. ”Terör örgütleri söz konusu olduğu zaman Kandil’e çıkan Batılı STK’lar, Diyarbakır annelerini ziyaret etmemişlerdir. Bu örgütün parlamentomuzdaki uzantıları görmezden gelemeyiz. Bunlar asla milletimizin temsilcisi olamaz. Onların demokrasi adına söyleyecekleri hiçbir söz kalmamıştır. şeklinde konuştu. Erdoğan’ın, Ümit Özdağ’ın Karkamış’ta karşı karşıya kaldığı protestoya ilişkin sözleri ise dikkat çekiciydi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü programına iştirak etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada katılımcılara hitap etti. Kadın yönelik şiddetle mücadelede çıtanın yükseltileceğinin mesajını veren Erdoğan, “Tek bir kadının bile şiddete uğramasına, cinayete kurban gitmesine asla rıza göstermeyeceğiz. Mücadelenin çıtasını yükselteceğiz. Kadına yönelik şiddetin önüne geçilmesi konusunda epey mesafe kaydettik. Ailenin de toplumsal hayatın da temel direği kadındır. Kalkınma planlarımızın merkezine güçlü kadın ve aile ilkesini yerleştirdik.” dedi.

BATILI STK VE  VE HDP’YE SERT SÖZLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan, buradaki konuşmasında Batı’nın terör konusunda ikircikli tutumuna ve HDP‘ye de tepki gösterdi.

Erdoğan, ‘Terör örgütü saldırılarında hayatını kaybeden 8 vatandaşımızdan ikisi kadın öğretmenimiz, 3’ü de çocuklardır. Söz konusu Türkiye olunca timsah gözyaşları kabilindeki kınama mesajları dışında ne siyasetçilerden, ne medyadan, ne STK’lardan kayda değer ses çıkmıyor. Dünyadaki insan hakları örgütü nerede? Bunların hiçbirini Diyarbakır Anneleri’nin yanında gördünüz mü? Terör örgütü olduğunda Kandil’e kadar çıkan Batı’nın STK’ları Türkiye’de Diyarbakır Anneleri’ni ziyaret etme özelliğini göstermemiştir.’ dedi.

“DEMOKRASİ ADINA HİÇBİR SÖZLERİ YOK”

Erdoğan HDP için ise “Bu örgütün parlamentomuzdaki uzantıları görmezden gelemeyiz. Parlamentoya öyle veya böyle girip ondan sonra teröristlerle kolkola Kandil’de dağlarda dolaşanlar, bu milletin oylarının temsilcisi olamaz. Onların demokrasi adına söyleyecekleri hiçbir söz kalmamıştır. Bunların parlamento kürsüsünü fırsat bilerek oradan söyledikleri ifadelerin hiçbir kıymeti yoktur.” şeklinde konuştu

Erdoğan’ın programdaki açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Tek bir kadının bile şiddete uğramasına asla rıza göstermeyeceğimiz için mücadele çıtasını sürekli yükseltmek mecburiyetindeyiz. Kadınlara yapılmış her yanlış uygulamayı insanın eşref-i mahlukat sıfatına yapılmış bir saldırı olarak görürüz. Her şeyden önce bizim inancımız buna cevaz vermez.

“ARZU ETTİĞİMİZ SEVİYEDE DEĞİLİZ”

Kalkınma planlarımızın merkezine güçlü kadın, güçlü aile, güçlü Türkiye ilkesini yerleştirdik. Ülkemizde bu doğrultuda çok mesafe kat ettik. Elbette henüz arzu ettiğimiz seviyede değiliz.

2023 yılında mağdurların adalete erişimini kolaylaştıran uygulamaları sürdüreceğiz.  Bundan sonra da seferberlik ruhuyla çalışmalarımıza devam edeceğiz.

“MÜCADELENİN ÇITASINI YÜKSELTECEĞİZ”

Tek bir kadının bile şiddete uğramasına, cinayete kurban gitmesine asla rıza göstermeyeceğiz. Mücadelenin çıtasını yükselteceğiz. Kadına yönelik şiddetin önüne geçilmesi konusunda epey mesafe kaydettik. Ailenin de toplumsal hayatın da temel direği kadındır. Kalkınma planlarımızın merkezine güçlü kadın ve aile ilkesini yerleştirdik.

“GÖRMEZDEN GELEMEYİZ”

Terör örgütü saldırılarında hayatını kaybeden 8 vatandaşımızdan ikisi kadın öğretmenimiz, 3’ü de çocuklardır. söz konusu Türkiye olunca timsah gözyaşları kabilindeki kınama mesajları dışında ne siyasetçilerden, ne medyadan, ne STK’lardan kayda değer ses çıkmıyor. Dünyadaki insan hakları örgütü nerede? Bunların hiçbirini Diyarbakır Anneleri’nin yanında gördünüz mü? Terör örgütü olduğunda Kandil’e kadar çıkan Batı’nın STK’ları, Türkiye’de Diyarbakır Anneleri’ni ziyaret etme özelliğini göstermemiştir.  Dost ve kardeşlerimizin samimi üzüntülerini hariç tutuyorum. Kadına şiddeti konuştuğumuz bir platformdayız, öyleyse burada kadının canına kast eden, genç kızlarımızı dağlarda ölüme sürükleyen, tecavüzden infaza her türlü insan hakkı ihlalinde bulunan terör örgütünü görmezden gelemeyiz. 

“ASLA MİLLETİMİZİN TEMSİLCİSİ OLAMAZ”

Kadının canına kast eden, genç kızlarımızı kandırıp dağlarda ölüme sürükleyen infaza her türlü insan hakkı ihlalinde bulunan terör örgütünü görmezden gelemeyiz. Bu örgütün Parlamentomuzdaki uzantılarını görmezden gelemeyiz. Onların demokrasi adına söyleyecekleri hiçbir söz kalmamıştır. Söyleyecekleri hiçbir cümle yoktur. Biz kimin kim olduğunu gayet iyi biliyoruz. Bunların neyin peşinde olduğunu gayet iyi biliyoruz. Kadın ve çocuk katillerinin yakasına yapışmazsak, bırakınız ülkeyi yönetme sorumluluğumuzu, en temel insani vazifeyi yerine getirmiş olamayız. Parlamentoya öyle veya böyle girip ondan sonra teröristlerle kolkola Kandil’de dağlarda dolaşanlar, asla bu milletin oylarının temsilcisi olamaz. 

SEÇİM MESAJI

2023 seçimlerini bu anlamda çok çok önemli buluyorum. 2023 seçimlerinde inanıyorum ki benim milletim Kürt’üyle, Türk’üyle, Laz’ıyla sandıklarda bunlara en güzel demokratik cevabı verecektir.

“AYNI ZAMANDA SANDIKTA DA BIRAKMAYALIM”

Kadın ve çocuk katili terör örgütünün arkasında duranlar yaşanan vahşete, işlenen insanlık suçuna ortaktır. İstiklal Caddesi’ndeki terör eylemini, bu terör örgütleri neyle izah edecekler? En ufak bir açıklamalarını duydunuz mu? Ne ana muhalefet, ne yavrusu konuştu mu? Konuşmadı. Konuşacak sözleri yok da onun için. İşte bu bakımdan ben orada şehit edilen yavrumuzun kanını yerde bırakmayalım derken aynı zamanda sandıkta da bırakmayalım. 

ÜMİT ÖZDAĞ’A KARKAMIŞ TEPKİSİ

Ülkemizde misafir ettiğimiz, çok büyük bir çoğunluğu kadın ve çocuktan oluşan mazlumları, mağdurları korumaya, yaşatmaya, geleceğe yaşatmaya devam edeceğiz.

İşte particiklerden bir tanesi dün Gaziantep’ten Karkamış’a geçmiş. Karkamış’ta mülteci kardeşlerimiz hakkında laf etmeye kalkınca, ‘lütfen haset yapmayın’ demişler. O da gidip bir dükkana sığınıyor. Daha dur, bu iyi günleriniz. Kadın ve çocuk katilleriyle dirsek dirseğe dolaşanlara inşallah 2023 ders yılı olacaktır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.