Site Rengi

HABER ÖZETİ
WhatsApp’ın Gazze’de İsrail’e muhbirlik yaptığı ortaya çıktı!.
İstanbul Valiliğinden Taksim ile ilgili 1 Mayıs kararı..
İBB’nin işlettiği Samandıra-Üsküdar metro hattı 27 saattir bozuk!.
AK Parti’den milletvekillerine “Görgüsüzlük” uyarısı!.
Sözcü Gazetesi’nden kin ve öfke dolu manşet!.
Altın fiyatlarında rüzgâr tersine döndü!.
Kahpe İsrail Gazze’yi ikiye bölmek için operasyon başlattı!.
İsmail Saymaz Adalet Bakanlığı sözcüsünü rezil rüsva etti!.
Türkiye-Irak arasında 20 milyar dolarlık anlaşma..
Son 3 ayda Kamu araçları için ödenen kira 880 milyon 765 bin TL!.
MHP Lideri Bahçeli’den çok sert DEM Parti çıkışı!. Kapatmak Namus Borcudur!.
Müşterisini tehdit eden ukala satıcıya tepkiler çığ gibi!.
Emekliler için 9 maddelik refah düzenlemesinin detayları belli oldu..
TBMM’nin bu haftaki gündemi Fahiş Fiyatlara yaptırım!.
İyi Parti’de istifa depremi devam ediyor!.
Erdoğan-HAMAS zirvesi dünya basınında..
DEM Parti’de yeni bir bayrak krizi daha patlak verdi!.
Kayyum yönetiminin Van Büyükşehir Belediyesi’ne bıraktığı borç dudak uçuklattı!.
Cumhuriyet Başsavcılığı AK Partili Alinur Aktaş’a dava açmaya cesaret edemedi!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan 12 yıl aranın ardından Irak’a gidiyor…
CHP’nin yönettiği İstanbul, İzmir ve Ankara’nın toplam borcu 300 milyar TL!.
Savaşların bitmesini istemeyen ABD’den İsrail ve Ukrayna’ya milyarlarca dolar hibe!.
ABD’den TikTok yasağına onay!.
CHP AK Parti’den devraldığı belediyelerin toplam 100 milyar borçları açıkladı!.
Uğur Dündar hakkında çıkan babalık haberleri ile ilgili yayın yasağı aldırdı!.
Hükümet inkâr etsede IMF ile görüşmelere başladı!.
Merkez Bankası faiz arttırımına gidecek mi?.
Restoran ve kafelerde fahiş fiyat boykotu bugün başlıyor!.
CHP’li Başkandan takdire şayan karar!. Çalışma ruhsatı bulunmayan Suriyelilerin dükkanları kapatılıyor!.
Tipik CHP zihniyeti!. Eş, dost, akraba, ahbap kim varsa yanlarına aldılar!.
DOLAR 32,5541
EURO 34,8975
ALTIN 2.435,78
BIST 9.645,02

Deprem kahini Hoogerbeets İstanbul’u böyle uyardı: “7’yi bulabilecek!.”

Deprem kahini Hoogerbeets İstanbul’u böyle uyardı: “7’yi bulabilecek!.”
12.01.2020
A+
A-

Marmara Denizi’nde bugün 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bir süredir beşik gibi sallanan Marmara Bölgesi’nde depremin hissedildiği yerlerden biri megakent İstanbul’du… Pek çok vatandaş depremde kendini sokağa attı. İstanbul’da yakın zamanda 5,7 şiddetinde bir deprem daha meydana gelmiş ve insanlar sokaklara dökülmüştü. İstanbul’daki bu son dakika depremi Hollandalı ünlü deprem kahini Frank Hoogerbeets’in açıklamalarını da yeniden gündeme getirdi. İstanbul’u defalarca uyaran Frank Hoogebeets’in deprem kehanetleri korkutan cinsten..

Son Dakika Haberi: İstanbul’da merkez üssü Marmara Denizi olan 4,8 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Ajanslara düşen son dakika bilgisine göre deprem yaklaşık 20 saniye sürdü ve İstanbul’daki çok sayıda ilçede de hissedildi. Vatandaşları tedirgin eden deprem sonrası valilik tarafından yapılan açıklamada, merkeze herhangi bir ihbar haberinin gelmediği ifade edildi. İstanbul’da 4,8 şiddetindeki sondakika depremi sonrası Hollandali kahinin tahminleri de akıllara geldi.

Deprem kahini Frank Hoogerbeets geçtiğimiz aylardaki 5.8 büyüklüğündeki depremin İstanbul için öncü deprem olabileceğini söylemişti. 5.8’lik depremin bölgede 6 ila 7 büyüklüğünde bir depremin habercisi olabileceği konusunda uyarıda bulunan Hoogerbeets, Yunanistan, Bulgaristan ve Romanya’nın da olası büyük bir sarsıntı için hazırlıklı olması gerektiğini vurguladı..

AY HAREKETLERİNE DİKKAT

Hoogerbeets, Bulgaristan, Romanya ve Yunanistan çevresinde büyük şiddette depremlerin çok sık görülmediğini fakat 5.8’lik depremin bu bölgede ciddi stres yarattığını ifade etti.

5.8’lik depremin son derece ciddiye alınması gerektiğini ifade eden Hoogerbeets, Ay hareketlerinin dikkatli biçimde takip edilmesini ifade etmişti.

24 Eylül’de meydana gelen gezegen hizalanmaları sebebiyle yalnızca İstanbul ve Akdeniz havzasının değil ayrıca geçtiğimiz günlerde 5.9 büyüklüğünde depremle sarsılan Pakistan ve komşumuz İran’ın da yakın merceğe alınması gerektiğinden bahsetti.

İSTANBUL DEPREMİ HAKKINDA TÜRKİYE’Yİ UYARIYORDU!

Yaptığı tahminler ile ünlenen ve ‘deprem kahini’ olarak anılan Frank Hoogerbeets, önceki tahminlerinin doğru çıkması ile çok konuşulmuştu. Türkiye’nin risk altındaki bölgelerden biri olduğunu sürekli vurgulayan Hoogerbeets, özellikle İstanbul Depremi konusunda Türkiye’yi uyarıyordu.

7 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREMLER OLABİLİR

Hoogerbeets, ”Dün baktığımızda 4.9 oldu bugün baktığımızda ise 5.7 şiddetinde oldu. Bu kesinlikle daha da şiddetlenecek gibi görünüyor. Bir açıdan baktığınızda gerçekten şanslı hissedebiliriz kendimizi, çünkü bu bizim için bir uyarı niteliğinde. Bunu söylemek oldukça güç. Belki önümüzde 6 veya 7 büyüklüğünde depremler olabilir. Ama bu 1 yıl da 10 yıl da alabilir.” dedi.

“BÜYÜK BİR DEPREM BEKLİYOR”

Marmara Denizi’nde 20 yıldır küçük depremler olduğunun altını çizen Hoogerbeets, İstanbul’un Batı yakasında büyük bir deprem beklediğini söyledi.

Özellikle İstanbulluları uyaran Frank Hoogerbeets: ‘Eğer İstanbuldaysanız, her an tetikte olun ve bir deprem planınız olsun.’ dedi ve ekledi ‘İstanbul gibi kritik bir bölgedeyseniz bu çok önemli. Marmara Bölgesinde her an gizli bir alarm durumu mevcut. Çünkü her an büyük bir deprem olabilir. Bunun herkes farkında. Bu deprem, büyük bir depremin habercisi olabilir…

Hatta en kötü senaryoya göre büyüklüğü 7’yi ve 8’i de bulabilir. Fakat son yaşanılan gibi küçük depremlerde olabilir.

DÜNYACA ÜNLÜ DEPREM KÂHİNİNDEN KORKUTAN UYARI! MART’IN İLK HAFTASI…

Dünyaca ünlü deprem uzmanı Frank Hoogerbeets AHaber’e yaptığı açıklamalarda çarpıcı uyarılarda bulundu. Frank Hoogerbeets beklenen deprem ile ilgili tarih verdi.

Frank Hoogerbeets, kullanıcıların ısrarına kayıtsız kalamayarak dün Türkçe bir tweet attı. Hoogerbeets, Silivri depremine ilişkin, “Lütfen deprem yerlerini tahmin edebileceğimiz izlenimini edinmeyin. Yapamayız! Genel olarak gezegene uygulanan kritik zaman dilimlerini izole etme çabasıyla belirli gezegen geometrisine odaklanıyoruz, böylece deprem eğilimli bir bölgedeyseniz yüksek alarmda kalabilirsiniz.” ifadelerini kullandı.

Hoogerbeets:

“İstanbul’daki sevgili dostlar, lütfen rahatlayın. Dünyada Ocak ayından bu yana 200’den fazla M 5.7 deprem yaşandı. Bunlardan sadece 3’ü Türkiye’de meydana geldi. Her 5-6 büyüklüğünde deprem için hayatınızı bekleyemezsiniz. Farkında olmak güzel, ama hayatını yaşa.”

Yaptığı tahminler ile ünlenen ve ‘deprem kahini’ olarak anılan Frank Hoogerbeets, önceki tahminlerinin doğru çıkması ile çok konuşulmuştu. Türkiye’nin risk altındaki bölgelerden biri olduğunu sürekli vurgulayan Hoogerbeets, özellikle İstanbul Depremi konusunda Türkiye’yi uyarıyordu.

Salı günü yaşanan 4.7 ve dün meydana gelen 5.8 şiddetindeki depremlerin ardından Hollandalı Frank Hoogerbeets, A Haber’e konuştu.

”6 veya 7 büyüklüğünde depremler olabilir”
Hoogerbeets, ”Dün baktığımızda 4.9 oldu bugün baktığımızda ise 5.7 şiddetinde oldu. Bu kesinlikle daha da şiddetlenecek gibi görünüyor. Bir açıdan baktığınızda gerçekten şanslı hissedebiliriz kendimizi, çünkü bu bizim için bir uyarı niteliğinde. Bunu söylemek oldukça güç. Belki önümüzde 6 veya 7 büyüklüğünde depremler olabilir. Ama bu 1 yıl da 10 yıl da alabilir.” dedi.

Diğer konumlarla ilgili olarak ne söyleyebilirsiniz? Özellikle bölgeyle ilgili olarak, diğer bölgeleri de tetikleyecek mi?
Evet kesinlikle bu olabilir, gerçekleşebilir. Bundan 20 yıl önce İstanbul’da bunun gerçekleştiğini biliyoruz. İstanbul’un batısına baktığımızda burada depremlerin kayıtlara geçtiğini görüyoruz. Önümüzdeki büyük ölçekli bir depremin İstanbul’un batı kısmında olacağını öngörebiliriz.

Büyük bir deprem bekliyor
Marmara Denizi’nde 20 yıldır küçük depremler olduğunun altını çizen Hoogerbeets, İstanbul’un Batı yakasında büyük bir deprem beklediğini söyledi.

“7’yi bulabilecek bir deprem o bölgede olursa buna kimse şaşırmasın”
Geçtiğimiz günlerde meydana gelen 4.7’lik depremin ardından Hoogerbeets, şu ifadeleri kullanmıştı;

KEHANETİ YİNE TUTTU

Önceki gün uyarılarda bulunan Frank Hoogerbeets’in kehaneti, 5.8’lik İstanbul depremi ile tuttu. Frank Hoogerbeets önceki gün Ahaber’e açıklamalarda bulunmuştu.

Dünyanın en ünlü deprem tahmincilerinden biri olan Frank Hoogerbeets, İstanbul’da yaşanan son depremin ardından açıklamalarda bulundu. Hoogerbeets ‘İstanbullular tetikte olun!’ dedi. İşte yeni nesil deprem kahinin o açıklamaları..

‘BÜYÜK DEPREMİN HABERCİSİ OLABİLİR’

Özellikle İstanbulluları uyaran Frank Hoogerbeets: ‘Eğer İstanbuldaysanız, her an tetikte olun ve bir deprem planınız olsun.’ dedi ve ekledi ‘İstanbul gibi kritik bir bölgedeyseniz bu çok önemli. Marmara Bölgesinde her an gizli bir alarm durumu mevcut. Çünkü her an büyük bir deprem olabilir. Bunun herkes farkında. Bu deprem, büyük bir depremin habercisi olabilir..

Hatta en kötü senaryoya göre büyüklüğü 7’yi ve 8’i de bulabilir. Fakat son yaşanılan gibi küçük depremlerde olabilir.’

Peki İstanbul’da yaşanan son deprem ne anlama geliyor. Frank Hoogerbeets bu soruyu da yanıtladı:

‘Bu depremler baskının büyüdüğüne işaret ediyor. Bir sonrakinin ne zaman olacağını hesaplamak çok zor. Özellikle Türkiye ve Yunanistan arasındaki adalar bölgesinde tüm işaretlere baktığımda büyük bir deprem bekleniyor. Fakat zamanını hesaplamak bu noktada çok zor. Bu durumda ekstra alarmda olmalıyız.’ dedi.

HOOGERBEETS ANKARA’YI DA UYARDI

Deprem İstanbul’da yaşandı ancak Frank Hoogerbeets Ankara’yı da uyarılar arasına ekledi. Hoogerbeets:’Türkiye’de bir deprem gerçekleşecek olursa Türkiye ile Yunanistan arasındaki bölgede kısa zamanda 6-7 büyüklüğünde beklenir..

Aynı zamanda Türkiye’nin kuzey bölgeleri daha büyük tehlike altında. Özellikle arada kilometrelerce mesafe bulunsa da kuzey bölgeye yakın olduğu için İstanbul’dan ziyade deprem Ankara’yı vurabilir.

WEB SİTESİNDEN YENİ UYARILARDA BULUNDU

Deprem tahminleri doğru çıkan yeni nesil deprem tahmincisi Frank Hoogerbeets, tahminlerini yayınladığı internet sitesinde yeni bir uyarıda bulundu.

17 Eylül’den bu yana ABD’nin Hawaii Adası’nda sismik faaliyetlerin azalmaya başladığına dikkat çeken Hoogerbeets, bu hareketin 6 ve üzeri büyüklüğünde bir depremin habercisi olabileceğini söyledi.

Dünya’nın Mars ve Neptün ile hizalanma hattına yakın bir konumda olduğunu belirten Hoogerbeets, bu durumun 17 Eylül’deki Ay pozisyonu ile beraber kritik bir seviye anlamı taşıdığını ifade etti.

Ay’ın 17 Eylül’deki evresinin yanı sıra 21 Eylül’deki evresinin de dikkate alınması gerektiğini ifade eden Hoogerbeets, bu durumun 6 ila 7 büyüklüğünde bir deprem anlamı taşıdığını açıkladı.

Hoogerbeets’in önümüzdeki süreçte 6 ve üzeri büyüklüğünde depremlerin olabileceği uyarısı dikkat çekti.

BULGAR KAHİN BİR DEPREMİ ÖNGÖRDÜ

2004’te Hint Okyanusu’nda meydana gelen deprem ve tsunamide 230 binden fazla kişinin yaşamını yitirdiği doğa felaketinin bir benzerinin Asya’da yaşanacağını söyleyen Baba Vanga’nın kehanetleri bunlarla da bitmedi.

Bulgar Kahin Baba Vanga, dünyada büyük bir deprem beklendiğini iddia eden kahinlerden biri..

NOSTRADAMUS HEDEF OLARAK DİREKT TÜRKİYE’Yİ GÖSTERİYOR

Baba Vanga gibi yakından takip edilen ve tüm dünyanın söylediklerine göre önlem alınmaya çalıştığı kahinlerden biri olan Nostradamus 2019 kehanetleri ortaya çıktı. Nostradamus’un 2019 kehanetleri arasında en çok dikkat çeken ise Türkiye ile ilgili olanlar oldu. Nostradamus’un 2019 kehanetlerine göre Türkiye ile Yunanistan arasında savaş çıkacak, ölümcül depremler meydana gelecek.

Nostradamus’un söylediklerine bu denli kulak verilmesinin nedeni ise yaptığı tahminlerden bazılarının önceden gerçekleşmiş olması. Ünlü kahin Nostradamus’un Türkiye ile ilgili kehanetleri Yüzyıllar isimli kitabındaki bölümlerin yeniden okunmaya başlanmasıyla ortaya çıktı. Bunlardan en dikkat çekeni ise son günlerde Türkiye’nin gündeminde olan deprem ile ilgili olanlar oldu.

GÜNEY ASYA’DAN SONRA TÜRKİYE’DE DEPREM OLACAK

Endonezya’da meydana gelen depremler sonrası uzmanlar ‘kehanet doğru mu olacak’ tartışması başladı. Ancak kehanetler İngiliz uzmanları ikiye bölmüş durumda. Zira uzmanlar depremlerle ilgili Nostradamus’un Yüzyıllar adlı kitabındaki bölümleri farklı şekillerde yorumluyorlar.

Deprem olacağı kehanetine karşı çıkan bir isim Fransız uzman Fontbrune. Fontrune’ye göre Nostradamus’ın deprem kehaneti çoktan gerçekleşti. Kitabın üçüncü cildindeki Türkiye depremi kehaneti Gölcük depremiydi ve yeni bir deprem olmayacak. Ancak kehaneti farklı yorumlayanlar için durum daha korkutucu. Bir dizi uzmana göre Nostradamus’un kehaneti henüz gerçekleşmedi yakın bir gelecekte bir deprem olacak.

Nostradamus’un kehanetleri sadece Türkiye ile sınırlı değil. İşte Nostradamus’un tüm kehanetleri.

Dünyaca ünlü Fransız kahin Nostradamus 1566 yılında yaşamını yitirdi.

Hitler’in yükselişini ve 11 Eylül saldırıları gibi çok sayıda önemli gelişmeyi doğru tahmin ettiği söylenen Nostradamus’un geleceğe dair öngörüleri merakla takip ediliyor.

Nostradamus’a göre 2046 yılına kadar Dünya üzerinde kaos ve husursuzluk hakim olacak.

Orta Doğu’da terör ve aşırıcılık hat safhaya ulaşacak.

Dünya liderleri iklim değişikliği için bir araya gelecek.

Bilim insanları, insanların 200 yıl yaşamasına imkan sunacak yeni bir ilaç geliştirecek.

ABD’de çok şiddetli bir deprem meydana gelecek.

Nostradamus’un insanların hayvanlarla konuşabilmesini sağlayacak ilginç bir kehaneti de bulunuyor.

Çok sayıda uzman, Nostradamus’un kehanetlerinin genel olarak doğru çıkmadığını söylüyor.

BABA VANGA’NIN 2019 KEHANETLERİ

Bulgaristan’ın küçük bir köyünden çıkıp, söyledikleri ile dünyayı etkileyen bir kadın. Ne dediyse çıkan ve dedikleri doğru olmaya devam ederse sonumuzun pek hayırlı olmayacağı açık olan bir kadın, Baba Vanga. Bu zamana kadar kehanetlerinin yüzde 85’nin tuttuğu belirtiliyor.

Şimdiye kadar 11 Eylül saldırıları, Prenses Diana’nın ölümü, Arap Baharı DEAŞ ve Brexit gibi bir çok konuda yaptığı kehanetler çıkmıştı.

2019 İÇİN KEHANETLERİ DÜNYAYI SALLAYACAK

Gözleri görmeyen ünlü kahin Baba Vanga’nın 2019 yılına dair tahminleri ortaya çıktı. Baba Vanga’nın 2019 kehanetleri, dünyanın kelimenin tam manasıyla kaynayacağını gösteriyor.

BABA VANGA’NIN 2019 KEHANETLERİ

Gözleri görmeyen Bulgar kahin, yeni yılda mega tsunami bekliyor.

2004 yılında 230 binden fazla insanı öldüren tsunamiyi bilen Balkanların Nostradamus’u, yeni tsunami dalgalarının da Asya’yı vuracağını söylüyor.

Baba Vanga, Rusya’ya bir meteor düşeceğini tahmin ediyor.

Putin’in yanında çalışan güvenlik ekibi içerisinden denenecek suikast başarısız olacak.

Kör kahinin bir diğer ürküten tahmini, Avrupa’nın ekonomik çöküşü oldu.

Baba Vanga, ayrıca ABD Başkanı Donald Trump’ın gizemli bir hastalığa yakalanacağını söylüyor.

Hastalık sonunda Trump beyin travması geçirecek ve artık kulakları duymayacak.

Baba Vanga 1996 yılında hayatını kaybetse de, gelecekle ilgili öngörüleri takip ediliyor.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.