Site Rengi

HABER ÖZETİ
Emeklilere promosyon ödemelerine özel bankalarda dahil oldu..
Eylem Tok’un ehliyetsiz züppe oğluna defalarca hız cezası kesilmiş, okula arabasıyla gidiyormuş!.
Seçim günü oy kullanmaya gitmeyenlere uygulancak cezai işlem açıklandı!.
Seks skandalı sonrası Karabük Üniversitesi’nden yabancı öğrencilere sağlık raporu şartı!.
Yeniden Refah Partisi Ankara İl Teşkilatı topluca istifa edip AK Parti’ye katıldı!.
76 bin deprem ve afet konutu hak sahiplerine teslim edildi..
Emeklilere promosyon ödemeleri yarından itibaren başlıyor..
Ali Koç’tan kongreye çağrı: Gelin 2 Nisan’da Fenerbahçe’yi ligden çekelim!.
CHP’deki Kemalciler “SENİ SIRTINDAN HANÇERLEYENE OY YOK” pankartı ile İmamoğlu’na isyan bayrağı açtı!.
CHP’deki para kulelerinin gizemi ortaya çıktı!. Eko Başkan Bay Kemal’i devirmek için balya baya rüşvet dağıtmış!.
CHP’deki para kuleleri skandalında ses kayıtları ifşa oldu!.
Gazze’deki ateşkes çıkmaz girdi!. Kahpe İsrail heyeti Doha’dan ayrıldı!.
Kahpe İsrail şimdi de çadırlara sığınan Filistinlileri bombalıyor!.
Belçika’daki PKK’lı köpeklerin Türklere neden saldırdıkları belli oldu…
Pandemi uyarısı!. Yeniden kapanma olacak mı?.
Çiftçiler Brüksel’i savaş alanına çevirdiler!.
Hazırlık maçında Avusturya’dan 6 gol yedik!.
Kuveyt Dinarı değerli para birimi seçildi.. TL’nin tam 100 katı!.
Karabük Üniversitesi’ndeki fuhuş skandalı büyümeye devam ediyor!. Fuhuş şebekesi kurulduğu ortaya çıktı!.
MHP’li vekilden zam haberi bekleyen emeklilere ek iş tavsiyesi!. HER ŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEYİN!.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan veda gibi açıklama.. SENEYE BİZ YOKUZ…
Gökhan Zan 3 milyon dolar avanta istedi mi?. Ses kayıtları ile ilgili uzman raporu yayındandı!.
Rusya kanlı saldırının arkasında Amerika, İngiltere ve Ukrayna’nın olduğunu açıkladı!.
Kurum’dan İmamoğlu’na mal beyanı tepkisi: MİLYON DOLARLIK VİLLARINI NEDEN SAKLIYORSUN?.
MHP’li Başkan Adayından AK Partili rakibi hakkında alçak ifadeler!.
Emekliye maaş promosyonunda başvurular patlama yaptı!.
İflasın eşiğindeki CHP’li belediyeler SGK borçlarını ödeyemiyor!.
Muharrem İnce’den Özgür Özel’e seçim gecesi cevabı!. HDP BARAJI GEÇİNCE SEVİNÇTEN HAVALARA UÇAN SEN DEĞİL MİYDİN?.
Facebook ve İnstagram’a seçim tedbiri!.
İBB adayı Murat Kurum’dan İmamoğlu’nun ipliğini pazara çıkaran seçim klibi!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Ersun Yanal: Yediğimiz gollerden sonra takımım dağıldı

Audi Cup’ta ev sahibi Bayern Münih’e 6-1 mağlup olan Fenerbahçe’de teknik direktör Ersun Yanal, mücadelenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ersun Yanal: Yediğimiz gollerden sonra takımım dağıldı
31.07.2019
A+
A-

Audi Cup’ta ev sahibi Bayern Münih’e 6-1 mağlup olan Fenerbahçe’de teknik direktör Ersun Yanal, mücadelenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Uzun bir süre sonra Fenerbahçe'nin güçlü rakiplerle böyle bir arenada oynadığını kaydeden Yanal, "Hazırlık döneminin içinde birçok problemle boğuşuyoruz ve takım olma konusunda sıkıntı yaşayoruz. Buradan önemli sonuçlarla ayrılacağız. Oyuncularımızın bu seviyede ne yapabileceğini görme adına önemliydi. Yediğimiz gollerden sonra takımım dağıldı. Golü yedikten sonra Fenerbahçe'nin dağılması ve oyundan düşmesi bizim için önemli bir tespit. Onu ortadan kaldırmamız gerekiyor. Birçok oyuncumuz pozisyon olarak aksadı. Bunların giderilmesi için oyuncuların doğru pozisyon alması gerektiğini gördük. Bu turnuvadan çıktığımızda öz güvenimiz yerinde olması gerek. Hem takım olarak hedefimiz hem de oyuncularımızı kazanmak adına önemli bir sürecin içindeyiz. Yaptığımız hatalardan ders çıkaran ve bunu düzeltmek için birlikte çalışan bir ekibiz" dedi.

"HEDEFLERİMİZ VE TEMASLARIMIZ BELLİ"

Derin bir kadroya sahip olmadıklarının altını çizen deneyimli teknik adam, "Eksiklerimizi kapatmak için çalışıyoruz. Hazırlık maçlarında eksiklerimizi gördük. Güçlü bir takımız, güçlü oyuncularımız var. Bu tür maçları oynayarak eksiklerimizi görmek imkanına da sahibiz. Eksik oyuncularla ilgili çalışmalar devam ediyor. Çok derin bir kadroya sahip değiliz. Bunun sıkıntılarını bazen zorluklarla yaşıyoruz. Önümüzde bir kulvar var o da şampiyonluk kulvarı. Bunu rahatlıkla geçebileceğimizi ve değiştirebileceğimizi düşünüyorum. Hedeflerimiz ve temaslarımız belli. Uzun süredir çalışıyoruz. Umarım kısa süre içinde halledip bir an önce takıma katarız ve istediğimiz düzeye de oyuncularımızı çıkarırız. Eksiklik bizi zorluyor ama bu bir mazeret değil. Bir an önce toparlanmak ve çalışmak önümüzde bizi bekleyen gerçek" ifadelerini kullandı.

"DIRAR ÇOK GEÇ GELMESİNE RAĞMEN TOPUNU OYNADI"

Dirar'ın maç içerisinde taraftarlar tarafından ıslıklanması ve yıldız oyuncunun oyundan çıkmak istemesine değinen Ersun Yanal, Nabil Dirar'ın hataları şefkatle karşılanmalı. "Dirar izinden yeni döndü. Hazırlık maçları yapıyoruz. Dirar iki gün önce geldi. Takımımızla bir antrenman yaptı. Özel antrenman programlarını yürütüyordu. Bu tür maçlarda hatalar şefkatle ve sevgiyle karşılanmalı. Takımın buna ihtiyacı var. Sanıyorum bir daha olmaz. Daha sonra alkışladılar zaten. Dirar takım için çalışan bir profil. Bu işi sevgiye bağlıyorum. Bizler biraz sevdiğimizde çok fazla sıkıp canını acıtabiliriz. Bazen sevgiyi de abartabiliriz. Daha sonra Nabil'i alkışlayıp desteklediler. Nabil, mevkisi olmayan sol bekte oynadı. Oyuncunun fedakarlığı var. Nabil'in profesyonelliğini ve coşkusunu destekliyorum. Çok mücadele eden, koşan, takım için her pozisyonu oynayan, görevden kaçmayan, düzgün bir profil. Takımına çok faydalı olacak. Bize bugün yardımcı oldu. Bence çok geç gelmesine rağmen topunu oynadı. Kendisine teşekkür ederim" diye konuştu.

"FENERBAHÇE BU TÜR TURNUVALARA KATILMALI"

Fenerbahçe'nin Audi Cup gibi turnuvalara katılması gerektiğini kaydeden Yanal, "Fenerbahçe bu tür turnuvalara katılmalı. Fenerbahçe'nin prestiji ortada. Bunlar hazırlık maçları. Ben skordan farklı şeylere bakıyorum. Bu tür skorlar olabiliyor. Burada olmak önemli. Şu anda görünmeyen ayrı sıkletlerin karşılaşması gibi olsa da Fenerbahçe'nin kendi sıkleti var. Fenerbahçe'nin büyüklüğünün sıkleti var. Biz her zaman bunun arkasındayız. Bunu düzeltecek tecrübeye sahibiz. Kısa süre içinde eksikleri giderip gerçek Fenerbahçe'nin şablonunu göreceğiz. Wolfsburg ve Hertha Berlin maçlarında kötü oynamadığımızı düşünüyorum. Bu maçta gol sonrasında dağıldık. Hasan Ali'nin çıktığı anda eksikken gol yedik. Arkasında 3 golde bireysel hatalar arka arkaya gelince takım demoralize oldu. İçeride konuşup onu toparladık" dedi.

"HÜCUMDA ÖNEMLİ BİR TAKIM OLDUĞUMUZU DÜŞÜNÜYORUM"

Takımdaki yeni transferlerin performanslarını değerlendiren Ersun Yanal şunları söyledi: "Vedat Muriç ve Max Kruse önemli oyuncular. Bize çok büyük katkıları olacak. Moses ve Rodrigues'in performansları arttıkça onlara katkısı büyük olacak. Hücumda önemli bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Bugün orijinal pozisyonunda olmayan futbolcularla oynamak zorundaydık. Onların hatalarını hata olarak değerlendirmiyorum. O pozisyonlarda yapılan hatalar oyunculara mal edilemez. Muric ve Kruse'nin performansı takım adına iyi. Zaman zaman onların da düştüğü oldu ama önemli katkılar verecekleri kesin. Onları destekleyecek birkaç oyuncunun performansıyla bize olumlu bir şekilde dönecek."

"HASAN ALİ'NİN AĞIR BİR SAKATLIĞI OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM"

Hasan Ali Kaldırım'ın sakatlanarak oyun dışında kalmasıyla ilgili gelen soruya Yanal, "Ağır bir sakatlık olduğunu düşünmüyorum. Yarın sonucu alacağız" yanıtını verdi ve sözlerini noktaladı.

KOVAC: OYUN OLARAK ÇOK İYİYDİK

Bayern Münih Teknik Direktörü Niko Kovac ise şunları söyledi: "İstediklerimizi sahada uyguladık. Takımımın durumu iyi. Bugün istediklerimizi tamamen sahaya yansıttık. Çok pozisyon ürettik. İyi bir defans yaptık. Şu an takım fiziksel olarak çok iyi. Bugün oyun olarak da iyiydik."

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.