Site Rengi

HABER ÖZETİ
Seçim günü hava nasıl olacak?.
İYİ Parti lideri Akşener’den İmamoğlu ve Yavaş’a hainlik suçlaması!.
Altın fiyatları tüm zamanların rekorunu kırarak 2 bin 300 lirayı geçti..
Fatih Erbakan AK Parti’ye İstanbul adayını geri çekmek için şartlarını açıkladı!.
Seçim öncesi Sinan Oğan’dan AK Parti’ye destek açıklaması..
Seçim öncesi doğalgaz ve elektriğe “Zam Yok” açıklaması…
Emeklilere promosyon ödemelerine özel bankalarda dahil oldu..
Eylem Tok’un ehliyetsiz züppe oğluna defalarca hız cezası kesilmiş, okula arabasıyla gidiyormuş!.
Seçim günü oy kullanmaya gitmeyenlere uygulancak cezai işlem açıklandı!.
Seks skandalı sonrası Karabük Üniversitesi’nden yabancı öğrencilere sağlık raporu şartı!.
Yeniden Refah Partisi Ankara İl Teşkilatı topluca istifa edip AK Parti’ye katıldı!.
76 bin deprem ve afet konutu hak sahiplerine teslim edildi..
Emeklilere promosyon ödemeleri yarından itibaren başlıyor..
Ali Koç’tan kongreye çağrı: Gelin 2 Nisan’da Fenerbahçe’yi ligden çekelim!.
CHP’deki Kemalciler “SENİ SIRTINDAN HANÇERLEYENE OY YOK” pankartı ile İmamoğlu’na isyan bayrağı açtı!.
CHP’deki para kulelerinin gizemi ortaya çıktı!. Eko Başkan Bay Kemal’i devirmek için balya baya rüşvet dağıtmış!.
CHP’deki para kuleleri skandalında ses kayıtları ifşa oldu!.
Gazze’deki ateşkes çıkmaz girdi!. Kahpe İsrail heyeti Doha’dan ayrıldı!.
Kahpe İsrail şimdi de çadırlara sığınan Filistinlileri bombalıyor!.
Belçika’daki PKK’lı köpeklerin Türklere neden saldırdıkları belli oldu…
Pandemi uyarısı!. Yeniden kapanma olacak mı?.
Çiftçiler Brüksel’i savaş alanına çevirdiler!.
Hazırlık maçında Avusturya’dan 6 gol yedik!.
Kuveyt Dinarı değerli para birimi seçildi.. TL’nin tam 100 katı!.
Karabük Üniversitesi’ndeki fuhuş skandalı büyümeye devam ediyor!. Fuhuş şebekesi kurulduğu ortaya çıktı!.
MHP’li vekilden zam haberi bekleyen emeklilere ek iş tavsiyesi!. HER ŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEYİN!.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan veda gibi açıklama.. SENEYE BİZ YOKUZ…
Gökhan Zan 3 milyon dolar avanta istedi mi?. Ses kayıtları ile ilgili uzman raporu yayındandı!.
Rusya kanlı saldırının arkasında Amerika, İngiltere ve Ukrayna’nın olduğunu açıkladı!.
Kurum’dan İmamoğlu’na mal beyanı tepkisi: MİLYON DOLARLIK VİLLARINI NEDEN SAKLIYORSUN?.
DOLAR 32,3651
EURO 35,0159
ALTIN 2.325,89
BIST 9.079,97

Folkart TSYD Ege Kupası’nda geri sayım

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi’nin bu sezon 47’nci kez düzenleyeceği Folkart TSYD Ege Kupası’nın tanıtım toplantısı Tarihi Havagazı Fabrikası’nda gerçekleştirildi.

Folkart TSYD Ege Kupası’nda geri sayım
30.07.2019
A+
A-

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi’nin bu sezon 47’nci kez düzenleyeceği Folkart TSYD Ege Kupası’nın tanıtım toplantısı Tarihi Havagazı Fabrikası’nda gerçekleştirildi.

Organizasyona TSYD İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş, İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten, İzmir Ticaret Odası Başkan Vekili İrfan Erol, Altınordu İcra Kurulu Başkanı (CEO) Barış Orhunbilge, Karşıyaka yöneticisi Cem Değirmencioğlu ve Menemenspor yönetim kurulu üyesi Ali Kaşarcı katıldı. Altay, Altınordu, Karşıyaka ve Menemenspor'un turnuvada boy göstereceğini belirten Bahri Okumuş, "4 kulübümüz katılımıyla turnuvamız, 6-7 ve 9 Ağustos tarihlerinde Atatürk Stadı'nda oynanacak. Maçlar 19.30'da başlayacak ve biletler 10 TL'den satışa çıkacak. İlk maç 6 Ağustos'ta Altay-Altınordu arasında oynanacak. 7 Ağustos'ta ise Menemenspor-Karşıyaka karşılaşacak. İlk maçları kazanan ekipler 9 Ağustos'ta final müsabakasına çıkacak" dedi.

TSYD kupalarının tarihi değeri olduğunu anlatan Bahri Okumuş, "Bu turnuva kendine has atmosferi olan özel organizasyondur. Ancak zaman içinde futbolun endüstrileşmesi kendini hissettirdikçe geleneksel kupalar ortadan kalktı. Bir istisnamız var, o da İzmir. İzmir bu yıl 47'nci kez turnuvayı düzenleyebiliyor. Kupa TSYD'nin organizasyonu olsa da bu İzmir'in bir markasıdır. Bu tür köklü organizasyonlar şehirlerin marka değerlerine değer katan organizasyonlardır. Biz her ne kadar bu turnuvayı mevcut olumsuz koşullara rağmen düzenleyebiliyorsak, bu geleneği yaşatmak adına çabalar gösteriyoruz. İzmir'deki spor kulüplerinin çatı kuruluşu olan İZVAK'ın destekleri ve saygın marka olan Folkart'ın ana sponsorluğunda turnuvamızı düzenliyoruz. Bizlere katkı veren İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ve Atatürk Stadı'nı bize tahsis eden Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne gönülden teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

İZVAK Başkanı Ali Erten de TSYD Ege Kupası'nın İzmir'in değeri olduğunu dile getirdi. Erten, "Ege kupasını 47 kere yaptıysanız onun kökleri, hatıraları var. Aksi takdirde bu kadar yaşayamazdı. Çocukluğumuzdan, gençliğimizden TSYD kupalarının hatıraları var. TSYD kupası sezon öncesi dört gözle beklenen turnuvaydı. Bu İzmir'de sürdürülebiliyor. Bunun için çaba gösteren TSYD yönetimine ve geçen sene ve bu sene destek veren Folkart'a da gönülden teşekkür ediyorum. Bu şehrin değerleri binalarla, kültürlerle ve insanlarla ölçülmez. Bu tür etkinlikleri korumak gerekir. Ortalama 100 yaşına sahip 6 kulübümüz var, bu bir hazine. Geçen seneden önce 4 sene turnuvaya ara verilmişti, yeniden canlandırıldı. Umarım 50'nci yılları, 60'ıncı yılları görelim, kupa maçlarını yeni statlarımızda yapalım; tek değil, birkaç statta yapalım" ifadelerini kullandı. Ünal Ersözlü de "Güzel, anlamlı bir gündeyiz. Kurumsal ve tarihsel olarak ilk futbolun oynandığı şehirde yaşadığımızı unutmamak gerekir. Bu organizasyonu sürdürmek için TSYD'nin ciddi çabası var. Folkart olarak şehrin değerlerine sahip çıkmak konusunda duyarlılığa sahibiz, olmaktan gurur duyuyoruz. Çabalar olmasa bizim katkımızın anlamı kalmazdı. Ama hakikaten İzmir'in markası oldu. Tüm kuruluşları TSYD kupasına katkı vermek konusunda davet ediyorum" dedi.

Altınordu İcra Kurulu Başkanı (CEO) Barış Orhunbilge ise "Kentleri, ulusları kent yapan, ulus yapan değerleridir. İzmir'de gelenekselleşen daha eski bir organizasyon yok. Festivaller, organizasyonlar duyuyoruz ama güzide turnuvanın 47'nci kez düzenleniyor olması bizim misyonumuzda var. Türkiye'nin Altınordu'su olmamızın yanı sıra bu topraklarda doğan, Cumhuriyet'le yaşıt bir camiayız. İlk TSYD'nin daveti geldiğinde hemen gerekli katılım cevabını vermiştik. Gelenekselleşen turnuvanın her dönemde desteklenmesi gerektiğini kulüp olarak düşünüyoruz. Babam Hikmet Orhunbilge ve amcam İsmet Odhunbilge ilk TSYD turnuvasında Altınordu forması giymiştir. Bu bizim ailemiz için de büyük bir gurur olmuştur" diye konuştu. Karşıyaka yöneticisi Cem Değirmencioğlu ile Menemenspor yönetim kurulu üyesi Ali Kaşarcı ise tüm takımlara başarılar dileyerek, geleneksel turnuvada yer almanın gurur verici olduğunu belirtti. İZTO Başkan Vekili İrfan Erol da turnuvaya katkı koyan tüm kurum ve kuruşlara teşekkür etti.

ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.