Site Rengi

HABER ÖZETİ
Pazar günü seçimler iptal edilirse ne olacak?.
ABD Başkanı Biden ile görüşmenin bedeli 500 bin dolar…
CHP’deki Kule Paralar skandalı Eko Başkanı fena köşeye sıkıştırdı!.
İnce’den Özel’e salvador!. SENİN DEMLENDİĞİNİ O ZAMANLARDAN BELLİYDİ!.
Seçim günü hava nasıl olacak?.
İYİ Parti lideri Akşener’den İmamoğlu ve Yavaş’a hainlik suçlaması!.
Altın fiyatları tüm zamanların rekorunu kırarak 2 bin 300 lirayı geçti..
Fatih Erbakan AK Parti’ye İstanbul adayını geri çekmek için şartlarını açıkladı!.
Seçim öncesi Sinan Oğan’dan AK Parti’ye destek açıklaması..
Seçim öncesi doğalgaz ve elektriğe “Zam Yok” açıklaması…
Emeklilere promosyon ödemelerine özel bankalarda dahil oldu..
Eylem Tok’un ehliyetsiz züppe oğluna defalarca hız cezası kesilmiş, okula arabasıyla gidiyormuş!.
Seçim günü oy kullanmaya gitmeyenlere uygulancak cezai işlem açıklandı!.
Seks skandalı sonrası Karabük Üniversitesi’nden yabancı öğrencilere sağlık raporu şartı!.
Yeniden Refah Partisi Ankara İl Teşkilatı topluca istifa edip AK Parti’ye katıldı!.
76 bin deprem ve afet konutu hak sahiplerine teslim edildi..
Emeklilere promosyon ödemeleri yarından itibaren başlıyor..
Ali Koç’tan kongreye çağrı: Gelin 2 Nisan’da Fenerbahçe’yi ligden çekelim!.
CHP’deki Kemalciler “SENİ SIRTINDAN HANÇERLEYENE OY YOK” pankartı ile İmamoğlu’na isyan bayrağı açtı!.
CHP’deki para kulelerinin gizemi ortaya çıktı!. Eko Başkan Bay Kemal’i devirmek için balya baya rüşvet dağıtmış!.
CHP’deki para kuleleri skandalında ses kayıtları ifşa oldu!.
Gazze’deki ateşkes çıkmaz girdi!. Kahpe İsrail heyeti Doha’dan ayrıldı!.
Kahpe İsrail şimdi de çadırlara sığınan Filistinlileri bombalıyor!.
Belçika’daki PKK’lı köpeklerin Türklere neden saldırdıkları belli oldu…
Pandemi uyarısı!. Yeniden kapanma olacak mı?.
Çiftçiler Brüksel’i savaş alanına çevirdiler!.
Hazırlık maçında Avusturya’dan 6 gol yedik!.
Kuveyt Dinarı değerli para birimi seçildi.. TL’nin tam 100 katı!.
Karabük Üniversitesi’ndeki fuhuş skandalı büyümeye devam ediyor!. Fuhuş şebekesi kurulduğu ortaya çıktı!.
MHP’li vekilden zam haberi bekleyen emeklilere ek iş tavsiyesi!. HER ŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEYİN!.
DOLAR 32,3744
EURO 35,0015
ALTIN 2.325,97
BIST 9.090,42

HDP kapatılmasın, Selahattin Demirtaş serbest bırakılsın!.

HDP kapatılmasın, Selahattin Demirtaş serbest bırakılsın!.

Köşeyazısını yazanın yılların Reisçisi İbrahim Kutlay olması, yazının yayımlandığı haber sitesinin yıllarca manşetlerinden muhalefeti ihanet ile suçlayıp yerden yere vurması ve gerek İbrahim Kutlay olarak gerekse Haberkurulu.com olarak maddi manevi hiç bir çıkar gözetmeden yıllarca sadece doğru olan yazıp savunduğu için mahkeme salonlarında sürüm sürüm sürünüp avuç dolusu tazminatlar ödemesi sizi kesinlikle şaşırtmasın!.

Zaten sabredip yazıyı sonuna kadar okuduğunuzda yorum yapmayıp sessiz kalmayı tercih etseniz bile ister istemez hak vermek zorunda kalacaksınız!.

Kusura bakmayın; ben işim gereği yıllardır siyasetin içindeki bir kardeşiniz olarak “Her Devrin Adamı” olmayı kendime hiç yakıştıramadım ve elindeki sadece bir doğru ile kalan 99 yanlışı savunacak kadar da yalaka olamadım!.

Aylarca ne köşe yazdım ne de içerik üretip kanallarımda yayımladım, kişisel hesaplarımdaki kısa düşüncelerim haricinde.. Olanı biteni uzaktan izlemek, muhalefetin her geçen gün kendi oluşturduğu bataklığında yüzsüz(leş)erek batmasını izlemek, iktidarın ise en tepeden aşağıya doğru seçim yaklaştıkça etrafa saçtığı tükürükleri nasıl ustaca kılıfına uydurup yaladığını izlemek gibi trajikomik durumlara şahit oldum!.

Bu süre zarfında muhalefetin yediği herzeleri yazmaya gerek bile yok, çünkü zaten kurt ile sürüye dalıp çoban ile yas tutmayı şiar edinmiş yüzsüz bir muhalefet için yapılacak bir tarif bulmak neredeyse imkansız!.

Peki ya ülkeyi 20 yıldır ülkeyi tek başına yönetip her fırsatta “Vatan Millet Sakarya” edebiyatı yapan, koca 20 yılı millete masallar anlatarak geçiren, dün ak dediğine bugün kara bugün kara dediğine yarın ak diyecek olan, (ki diyecek zaten) iktidarın son zamanlardaki siyasi tutumuna ne anlam yüklemek lazım sizce!.

“Ya Adamlar TOGG’un Üretimine Başlarken Yazılacak Yazımı Bu Be Kardeşim” demeyin sakın, çünkü yapılan her hizmet bir siyaset malzemesi olarak vatandaşın gözüne sokuluyorsa, müsadenizle biz de yapılan hizmeti övdüğümüz gibi yapılan yanlışları da dile getirebilelim!.

Hiç “Terörist İsral”den “Sayın İsrail”e, “Katil Salman”dan “Kardeşim Salman”a, “Katil Esed”den “Esad”a “Eyyy Amerika”dan “Müttefimiz Amerika”ya, “Eyyy Avrupa”dan “Sayın Avrupa”ya, “Eyy BAE”den “Sayın BAE”ye falan girip canınızı çok sıkmayacağım, söz!.

Sadece “Terörist Demirtaş, Bu Demirtaş’ın Ağabeyi de Dağ da Terörist, Bunlar Ülkemizi Bölmeye Kalkışan Katil Teröristler, Bunların Elinde 50 Bin Masum İnsanımızın Kanı Var, Bunlar Talimatı Kandil’den Alıyor, Bunlar Kurban Eti Dağıtan Gençlerimizin Başını Ezip Vahşice Yaktılar, Bunlar Diyarbakır Annelerinin Çocuklarını Dağa Kaçırdılar, Bunlar Vatan Haini Alçak Namussuz Şerefsiz, Bunlar Dış Güçlerle İşbirliği Yapıp Cennet Vatanımızı Bölmeye Kalkıyorlar, Bunlar Benim Kürt Kardeşlerimi Yıllarca Sömürdüler, Bunlar Öğretmenlerimizi Doktorlarımızı, Aydınlarımızı Katlettiler” gibi sözler üzerinden sadece küçük bir örnek verip konuyu kapatacağım!.

Tüm bu sözleri meydanlarda haykırarak söylerken, TV’lerde bangır bangır bağırarak söylerken, gazetelerde çarşaf çarşaf nakşederken haklılar mıydı, hem de yerden göğe kadar haklılardı elbette!.

Muhalefeti bunlarla gizli ortaklık yapmakla suçladıkları zaman, işbirliği yapmakla suçladıkları zaman, millete şikayet ettikleri zaman, 83 milyon vatandaşa rezil ettikleri zaman haklılar mıydı, yine haklıydılar!.

Ne oldu peki şimdi; sabah akşam vatan hainliği ile ihanet ile alçaklık ile suçlayıp asla ve kat’a selam bile verilmez dediğiniz o sözümona PKK’lılarla neden Adalet Bakanı ve parti kurmayları seviyesinde üst düzey görüşmeler yapmaya başladınız!.

Neden Şanlıurfa Milletvekiliniz Mehmet Ali Cevheri çıkıp Anayasa Değişikliği için “HDP’ye Gidilmesi Değil, Gidilmemesi Abestir, HDP Meclis’te Grubu Olan Legal Bir Türkiye Partisidir, Anayasa Değişikliği için Desteklerine İhtiyacımız Var” açıklaması yapıyor!.

Yahu madem HDP Meclis’te Grubu olan legal bir parti, Genel Başkanları Selahattin Demirtaş’ı ve dokunulmazlıklarını kaldırdığınız diğer HDP’li vekilleri neden cezaevinde tutuyorsunuz!.

Madem HDP Meclis’te Grubu olan legal bir parti, neden sabah akşam HDP’li o legal vekillere sabah akşam “Terörist” diyerek saldırıyorsunuz!.

Madem HDP Meclis’te grubu olan legal bir parti, neden CHP’linin birisi çıkıp “HDP’ye Bakanlık Verilebilir” dediğinde bir yerlerinizi yırtarak cartlayıp curtluyorsunuz!.

Madem HDP Meclis’te grubu olan legal bir parti, neden muhalefeti HDP ile işbirliği yapmakla suçlayıp “Bunlar Vatan Haini” diyerek milletin hedefi haline getiriyorsunuz!.

Bize göre her zaman HDP teröristlerin partisi, HDP’li vekillerin hepsi terörist, HDP ile işbirliği yapan herkes vatan haini, orada sıkıntı yok ama neden size göre kıçınız rahatken bunlar terörist oluyor da kıçınız sıkıştığı zaman bunlar Meclis’te grubu olan legal bir partinin legal milletvekilleri oluyor!.

İsrail meselesinden geçtik, Suriye meselesinden geçtik, Suudi Arabistan fiyaskosundan geçtik, Birleşik Arap Emirlikleri’ne yaptığınız atar giderlerinizden geçtik, Eyyy Amerika diyerek palavradan parmak sallamanızdan geçtik, Eyy Avrupa diyerek yaptığınız kuru kabadayılığınızdan geçtik, hepsiniz yedik yuttuk, sindirdik EyvAllah da!.

Çıkıp şu 20 yıldır narkoz verip uyuttuğunuz millete delikanlı gibi anlatın, biz de bilelim gerçekten HDP mi şerefsiz yoksa siz mi işinize geldiğinde şerefli taklidi yapıp işinize gelmediğinde şerefsiz oluveriyorsunuz!.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.