Site Rengi

HABER ÖZETİ
Meteoroloji’den 45 il için Sarı Kodlu uyarı geldi!.
Aşırı kazık fiyatlar sonrası restoran ve kafelerde boykot dönemi başlıyor!.
Diyarbakır’da belediye meclisinde toplantısında Türk Bayrağı krizi!.
Çin’den sosyal medya ahlaksızlığına darbe!
CHP’li Belediyelerde makamlar eşe dosta peşkeş çekiliyor!.
Erdoğan’ı kızdıran “Kent Lokantaları” çıkışı!.
Doğalgaz ve elektriğe Mayıs ayında zam yok!.
Merkez Bankası yıl sonu dolar ve enflasyon tahminini açıkladı..
Amerika yine kahpeliğini yaptı!. Filistin’in BM üyeliğini veto ettiler!.
Tanju Özcan’ın eşi Bolu Belediyesi’ni basıp protesto gösterisi yaptı!.
AK Parti’de Istakoz ve Maldivler skandalından sonra şimdi de Rolex krizi patlak verdi!.
CHP’li başkanın kızı Çankaya Belediyesi’ne başkan yardımcısı oldu!.
Ve beklenen oldu!. Kuduz Köpek İsrail İran’a saldırdı!.
Askeri üniforma ile servis yapan soysuz it tutuklandı!.
Tokat depremi sonrası uzman isimden dikkat çeken açıklama!.
Google İsrail’i eleştiren 28 çalışanını kapı önüne koydu!.
Seçimler bitti, zam yağmuru başladı!. Kırmızı ete yüzde 25 zam!.
Tokat’ta korkutan deprem!.
400 bin vergi kaçakçısına kaymaklı devlet kıyağı!.
Denizbank’ta yeni bir Seçil Erzan skandalı!.
Metin Akpınar-Duygu Nebioğlu skandalında ortalık toz duman oldu!.
Ticaret Bakanlığı’ndan komedi gibi ceza açıklaması!.
Aracını yanlış yere park eden AK Partili vekili şikayet eden vatandaşa hapis cezası!.
Selahattin Demirtaş’ın tahliye talebine ret!.
Meteoroloji’den Kuvvetli Yağış ve Fırtına Uyarısı!.
Vatandaşların linç ettiği Uzman Çavuş cinsel tacizden tutuklandı!.
Ticaret Bakanı Bolat’tan fahiş fiyat açıklaması!.
Erdoğan’ın kıdemli yancısı Gezi Teröristlerine af çağrısı!.
Kahpe ABD’nin ikiyüzlülüğü!. “Gazze’de Soykırım” kelimesi yasaklandı!.
Hastane randevularında yeni döneme giriliyor…
DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46

İmamoğlu’nun yalakası Necati Özkan’a milyonlar aktı, partinin eski avukatı isyan etti!.

İmamoğlu’nun yalakası Necati Özkan’a milyonlar aktı, partinin eski avukatı isyan etti!.
23.11.2021
A+
A-

CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun propaganda faaliyetlerini yürüten Necati Özkan’ın CHP ile yürüttüğü akçeli işleri ortaya çıktı. Toplamda 16 milyon lirayı cebe indiren Özkan, İmamoğlu sayesinde kısa sürede köşeyi döndü. Sözde liyakat ilkesiyle yola çıkan CHP, milyonlarca lira değerindeki ihaleleri adrese teslim bir şekilde dağıttı. 10 yıl boyunca CHP’nin ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun avukatlığını yapan Mustafa Kemal Çiçek, CHP’nin son olarak Hatay Büyükşehir Belediyesi üzerinden yine Netaci Özkan’a 6 milyon liranın üzerinde verdiği ihaleye dikkat çekerek “2014 yılı sonrası, CHP Genel Merkezi’ne milyonlarca liralık davalar açan, partiyi soymasına müsade etmediğim için yöneticilerle kötü olduğum; lakin ‘kamuoyuna ilan ederim’ demem üzerine, 3 milyondan Nisan 2021’de feragat ettirdiğim cancağzım Necati Özkan, Hatay BB’den 2021’de 6 milyon almış!” ifadelerini kullandı.

Likayat söylemleriyle yola çıkan CHP, yandaşlarına belediyeler üzerinden milyonlarca lira ihale vermeye devam ediyor. Ekrem İmamoğlu’nun seçim kampanyasını anlattığı kitabıyla
gündeme gelen Necati Özkan’ın ‘Öykü Reklam Hizmetleri A.Ş’ şirketine CHP’li belediyeler eliyle verilen adrese teslim ihale tutarı 16 milyon lirayı aştı!

PARTİNİN ESKİ AVUKATI İSYAN ETTİ

10 yıl boyunca CHP’nin ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun avukatlığını yapan Mustafa Kemal Çiçek, CHP’nin son olarak Hatay Büyükşehir Belediyesi üzerinden yine Netaci Özkan’a 6 milyon liranın üzerinde verdiği ihaleye dikkat çekti.

Çiçek, ‘2014 yılı sonrası, CHP Genel Merkezi’ne milyonlarca liralık davalar açan, partiyi soymasına müsade etmediğim için yöneticilerle kötü olduğum; lakin kamuoyuna ilan ederim demem üzerine, 3 milyondan Nisan 2021’de feragat ettirdiğim cancağzım Necati Özkan, Hatay BB’den 2021’de 6 milyon almış!’ ifadelerini kullandı.

SON KIYAK HATAY’A

CHP’li Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya ihalesiyle ilgili ortaya çıkan belgede, ihaleyi İmamoğlu’nun sağ kolu ve imaj danışmanı Necati Özkan’ın sahibi bulunduğu Öykü
Ajans’ın aldığı görülüyor.

YANDAŞINI İHALEYE BOĞDU!

İmamoğlu, yakın çalışma ekibinde yer alan Necati Özkan hakkında ‘Kendisiyle organik bir tanışmamız var. Necati Bey’in profesyonel bir meslek yaşamı var. Benim de kendim
olmak gibi bir huyum var. Onun da katkılarıyla önümüzdeki taşları temizlediği bize yol arkadaşlığı yaptığı bir süreç yaşıyoruz altı yıldır’ ifadelerini kullanmış ve 6 yıllık birlikteliklerini gündeme düşürmüştü.

Bu yakın ilişki, Özkan’a İBB’deki rant kapılarının açılmasına neden oldu ve Özkan, yaklaşık 16 milyon lirayı şirket kasasına koydu.

CHP’NİN İHALELERDEKİ ‘ŞANSLI’ İSMİ!

Necati Özkan’ın, CHP’li belediyelerden aldığı ihalelerle ihya edildiği ortaya çıkmıştı. Özkan’ın, Maltepe Belediyesi’nden yaklaşık 10 milyon Türk Lirası tutarında ihale aldığı belirlenmişti.

CHP’li Maltepe Belediyesi tarafından açılan hizmet alım ihalesine 100 bin lira sermayeli firmasıyla giren Özkan’ın, değeri milyonları bulan bir ihaleyi nasıl aldığı kafalarda soru işareti doğurdu.

İMAMOĞLU’NU PARLATTIĞI KİTAPLA CHP BİRBİRİNE GİRDİ

Özkan tarafından kaleme alınan ‘Kahramanın Yolculuğu’ isimli propaganda kitap, CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun hışmına uğramıştı.

İmamoğlu’nun parlatılmasına ateş püsküren Kaftancıoğlu, ‘Kahramanın hikayesini yazıyorum diyerek kahramandan daha çok kendilerini kahramanlaştırmaya çalışan profesyoneller bilsinler ki; yalan, yanlış ve eksik verilerle genel merkez iradesinin, CHP örgütlerinin ve İstanbul ittifakının emeğine hiç kimse saygısızlık edemeyecektir’ ifadelerini kullanmıştı.

CHP’YE İCRA DAVASI AÇMIŞTI

Son Cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, yeniden aday olacağını ilan etmişti. İnce, 2023’teki Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili
‘Meydanlar dolacak Muharrem İnce aday olacak. Bu böyle yarım kalır mı’ ifadelerini kullanmıştı. Muharrem İnce’nin bu çıkışına aynı saatte Ekrem İmamoğlu cephesinden jet hızıyla yanıt gelmişti. İmamoğlu’nun seçim döneminde kampanya direktörlüğünü yapan isim olan Necati Özkan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ‘Dün dünde kaldı cancağzım. Artık mekanın yeni sahibi var’ ifadelerini kullanmıştı.

Özkan’ın ‘Dün dünde kaldı cancağzım. Artık mekanın yeni sahibi var’ mesajına ‘Muharrem İnce Destek’ adındaki Twitter hesabından belgeli bir yanıt gelmişti. İnce’nin sosyal medya faaliyetini yürüten bu hesap, Özkan’ın alacakları için CHP’ye icra davası açtığını iddia etti ve bir belge paylaştı. ‘Herkesin bir ‘öykü’sü vardır cancağzım:) Para İçin mekana dava açıp mekana sahip belirlediğini zannetmek gibi!’ mesajıyla paylaşılan söz konusu belgede, Özkan’ın sahibi olduğu ‘Öykü Reklam Hizmetleri A.Ş’ adına CHP’ye 832 bin 500
TL’lik dava açıldığı görülüyor. Belgeye göre Öykü Reklam Hizmetleri A.Ş, alacakları nedeniyle CHP’ye icra takibi başlatıyor. CHP takibe itiraz ediyor. Bunun üzerine Öykü’nün sahibi Necati Özkan, itirazın iptali için dava açıyor.

FETÖ KUMPASLARINI SAVUNDU

Özkan’ın geçmişinde de peşini hiç bırakmayacak skandal paylaşımları var. FETÖ kumpaslarına destek veren, FETÖ’nün kapatılan yayın organlarına sahip çıkan Özkan, 26. Genelkurmay Başkanı Org. İlker Başbuğ’un tutuklanmasını da savunmuştu. Özkan, Zaman gazetesine yönelik operasyonların ardından gazeteye destek eylemlerine katılmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.