Site Rengi

HABER ÖZETİ
Merkez Bankası faiz arttırımına gidecek mi?.
Restoran ve kafelerde fahiş fiyat boykotu bugün başlıyor!.
CHP’li Başkandan takdire şayan karar!. Çalışma ruhsatı bulunmayan Suriyelilerin dükkanları kapatılıyor!.
Tipik CHP zihniyeti!. Eş, dost, akraba, ahbap kim varsa yanlarına aldılar!.
Meteoroloji’den 45 il için Sarı Kodlu uyarı geldi!.
Aşırı kazık fiyatlar sonrası restoran ve kafelerde boykot dönemi başlıyor!.
Diyarbakır’da belediye meclisinde toplantısında Türk Bayrağı krizi!.
Çin’den sosyal medya ahlaksızlığına darbe!
CHP’li Belediyelerde makamlar eşe dosta peşkeş çekiliyor!.
Erdoğan’ı kızdıran “Kent Lokantaları” çıkışı!.
Doğalgaz ve elektriğe Mayıs ayında zam yok!.
Merkez Bankası yıl sonu dolar ve enflasyon tahminini açıkladı..
Amerika yine kahpeliğini yaptı!. Filistin’in BM üyeliğini veto ettiler!.
Tanju Özcan’ın eşi Bolu Belediyesi’ni basıp protesto gösterisi yaptı!.
AK Parti’de Istakoz ve Maldivler skandalından sonra şimdi de Rolex krizi patlak verdi!.
CHP’li başkanın kızı Çankaya Belediyesi’ne başkan yardımcısı oldu!.
Ve beklenen oldu!. Kuduz Köpek İsrail İran’a saldırdı!.
Askeri üniforma ile servis yapan soysuz it tutuklandı!.
Tokat depremi sonrası uzman isimden dikkat çeken açıklama!.
Google İsrail’i eleştiren 28 çalışanını kapı önüne koydu!.
Seçimler bitti, zam yağmuru başladı!. Kırmızı ete yüzde 25 zam!.
Tokat’ta korkutan deprem!.
400 bin vergi kaçakçısına kaymaklı devlet kıyağı!.
Denizbank’ta yeni bir Seçil Erzan skandalı!.
Metin Akpınar-Duygu Nebioğlu skandalında ortalık toz duman oldu!.
Ticaret Bakanlığı’ndan komedi gibi ceza açıklaması!.
Aracını yanlış yere park eden AK Partili vekili şikayet eden vatandaşa hapis cezası!.
Selahattin Demirtaş’ın tahliye talebine ret!.
Meteoroloji’den Kuvvetli Yağış ve Fırtına Uyarısı!.
Vatandaşların linç ettiği Uzman Çavuş cinsel tacizden tutuklandı!.
DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46

İnandığın yolda yürü videosunun AK Parti’ye ait olduğu ortaya çıktı!.

İnandığın yolda yürü videosunun AK Parti’ye ait olduğu ortaya çıktı!.
28.12.2019
A+
A-

 

 

Günlerdir televizyonlarda ve sosyal medyada gösterilen “İnandığın Yolda Yürü” tanıtım filminin sırrı çözüldü. Filmin, AK Parti’nin kongre filmlerinden olduğu belirtilirken, parti bugün yayınladığı ikinci filmle “İnandığın Yolda Yürü” sloganıyla 7. Olağan Kongre sürecini resmen başlatmış oldu.

Bu kez farklı bir iletişim stratejisi izleyen AK Parti, 23 Aralık Pazartesi günü bir ön tanıtım filmiyle medyada yer aldı ancak film logosuz olarak ekranlarda döndü. Bugün ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vatandaşlara yazdığı mektubu seslendirdiği asıl film paylaşıldı.

Videoda, Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sevgili kardeşim, inanmak, emek harcamak, geçmişi bilerek yarına bakmak, azimle hedefe yürümek, engeller karşısında yılmamak bizi biz yapan değerlerdir.” ifadeleriyle başladığı mektubunu, “Dünkü başarılar yarınını aydınlatan ışığındır. Hep daha ileriyi hedefler ve aşkla çalışırsan hiç yorulmazsın. Kalbini ortaya koyarak yürürsen yol arkadaşlarınla tek vücut olursun. Aklınla hareket edersen tuzaklara düşmezsin. İnancın varsa, umudun da vardır. İnanç varsa, imkan da vardır. Başaracağına inan. Kendin için, ailen için, Türkiye için. İnandığın yolda yürü.” sözleriyle tamamlıyor.

ÜNAL DA PAYLAŞTI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal da Twitter hesabından yaptığı paylaşımla kongre süreçlerinin başladığını açıkladı.

<blockquote class=”twitter-tweet” data-lang=”tr”><p lang=”tr” dir=”ltr”>7. Olağan Kongre Sürecimiz başlamıştır. <br><br>Kendin için, ailen için, Türkiye için <a href=”https://twitter.com/hashtag/%C4%B0nand%C4%B1%C4%9F%C4%B1nYoldaY%C3%BCr%C3%BC?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#İnandığınYoldaYürü</a><a href=”https://t.co/u5yNbaYHTt”>https://t.co/u5yNbaYHTt</a> <a href=”https://t.co/HN2b9svQi9″>pic.twitter.com/HN2b9svQi9</a></p>&mdash; AK Parti (@Akparti) <a href=”https://twitter.com/Akparti/status/1210942483456253953?ref_src=twsrc%5Etfw”>28 Aralık 2019</a></blockquote>
<script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>

Ünal, “7. Olağan Kongre sürecimizi ‘Türkiye İçin İnandığın Yolda Yürü’ diyerek başlatıyoruz. Kongrelerimizin tüm teşkilatlarımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum.” ifadesini kullandı. Ünal ayrıca, kongre kılavuzunu da paylaştı.

Tanıtım ve Medya Başkanlığı tarafından hazırlanan “Kurumsal Kimlik Klavuzu 2020”, Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sunuşuyla başlıyor.

“Kuruluşumuzdan bugüne, inandığımız değerleri korumak için çıktığımız kutlu yürüyüşte, milletimizin gösterdiği istikameti kendimize yol bildik.” ifadesiyle başlayan sunuşta Erdoğan, şunları kaydediyor:

“Bu doğrultuda içeride ve dışarıda haklı mücadelemizi her daim sürdürdük. Millet ve hizmet aşkıyla başlayan yolculuğumuzu, ulaşımdan eğitime, kültürden sağlığa, savunma sanayisinden enerjiye başardığımız yüzlerce hedefle taçlandırdık. Ülkemiz için her zaman daha iyisini, en iyisini arzuladık. Geldiğimiz noktada, Türkiye’nin partisi olarak yeni bir döneme kucak açıyoruz. Yola çıkış amacımızı unutmadığımız gibi bizi yolumuzdan döndürmeye çalışanlara da asla müsaade etmedik. Siyasetimizin merkezinden insan, sevdamızdan Türkiye eksik olmadı. Bu uğurda milletimizle omuz omuza yeni mücadelelere atılmaya ilk günkü aşkla bir kez daha hazırız. Türkiye için içeride ve dışarıda verdiğimiz mücadelelere devam edecek, inandığımız yolda yürüyeceğiz.

Tek vücut halinde hareket ederek tüm Türkiye’de gerçekleştireceğimiz il-ilçe kongreleri ile kadın ve gençlik kollarımızın kongreleri, milletimiz ile yeniden kucaklaşmamıza vesile olacaktır. AK Parti teşkilatları olarak hazırladığımız kurumsal kimliğe uymamız ve bu kimlikte belirlenmiş hususların dışına çıkmamamız elzemdir.

Gerçekleştireceğimiz kongrelerimizin partimiz ve memleketimiz adına hayırlara vesile olmasını diliyor, sizlere inanıyor ve güveniyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun.”

KILAVUZDA ÖNE ÇIKAN BAŞLIKLAR

Kılavuzda kurumsal kimlik ön planda tutularak yapılacak kampanya çalışmaları hakkında parti teşkilatlarına bilgiler veriliyor.

Kullanılacak fotoğrafların özellikleri, hedef kitle hakkında detaylı açıklamaların yer aldığı kılavuzda, il, ilçe ve belde kongrelerinde AK Parti’nin belirlemiş olduğu müziklerin kullanılması isteniyor. Belirlenenlerin dışında bir sanatçının parçasının, AK Parti ile doğrudan ilişkili olmayan müziklerin dinlenmesinin, reklam ve tanıtım filmlerinin gösterilmesinin AK Parti’nin kurumsal kimliğini olumsuz yönde etkileyeceği belirtiliyor. Partinin kongrelerde kullanılacak müziklerine “www.akkongreler.com” adresinden ulaşılabileceği bilgisi kılavuzda yer alıyor.

Teşkilatlardan, yerel medya ile ilişkilere önem verilmesi istenilen kılavuzda, yerel medyanın AK Parti’nin il, ilçe ve belde kongrelerinde önemli role sahip olduğu vurgulanıyor. Kılavuzda, parti adına medyaya yapılacak açıklamaları önceden belirlenen bir yetkilinin yapmasının büyük önem taşıdığı ifade ediliyor.

GÜRÜLTÜ KİRLİLİĞİ UYARISI

Kılavuzda il, ilçe ve belde kongreleri sırasında gürültü kirliliği oluşturulmaması isteniyor. Okul, hastane, ibadethane gibi yerlerin çevresinde müzik çalınmamasına ve anons yapılmamasına dikkat edilmesi gerektiği belirtiliyor. Ayrıca il, ilçe ve belde kongreleri öncesinde AK Parti tarafından belirlenmiş ve AK Parti tarafından hazırlanmış.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.