Site Rengi

HABER ÖZETİ
İYİ Parti lideri Akşener’den İmamoğlu ve Yavaş’a hainlik suçlaması!.
Altın fiyatları tüm zamanların rekorunu kırarak 2 bin 300 lirayı geçti..
Fatih Erbakan AK Parti’ye İstanbul adayını geri çekmek için şartlarını açıkladı!.
Seçim öncesi Sinan Oğan’dan AK Parti’ye destek açıklaması..
Seçim öncesi doğalgaz ve elektriğe “Zam Yok” açıklaması…
Emeklilere promosyon ödemelerine özel bankalarda dahil oldu..
Eylem Tok’un ehliyetsiz züppe oğluna defalarca hız cezası kesilmiş, okula arabasıyla gidiyormuş!.
Seçim günü oy kullanmaya gitmeyenlere uygulancak cezai işlem açıklandı!.
Seks skandalı sonrası Karabük Üniversitesi’nden yabancı öğrencilere sağlık raporu şartı!.
Yeniden Refah Partisi Ankara İl Teşkilatı topluca istifa edip AK Parti’ye katıldı!.
76 bin deprem ve afet konutu hak sahiplerine teslim edildi..
Emeklilere promosyon ödemeleri yarından itibaren başlıyor..
Ali Koç’tan kongreye çağrı: Gelin 2 Nisan’da Fenerbahçe’yi ligden çekelim!.
CHP’deki Kemalciler “SENİ SIRTINDAN HANÇERLEYENE OY YOK” pankartı ile İmamoğlu’na isyan bayrağı açtı!.
CHP’deki para kulelerinin gizemi ortaya çıktı!. Eko Başkan Bay Kemal’i devirmek için balya baya rüşvet dağıtmış!.
CHP’deki para kuleleri skandalında ses kayıtları ifşa oldu!.
Gazze’deki ateşkes çıkmaz girdi!. Kahpe İsrail heyeti Doha’dan ayrıldı!.
Kahpe İsrail şimdi de çadırlara sığınan Filistinlileri bombalıyor!.
Belçika’daki PKK’lı köpeklerin Türklere neden saldırdıkları belli oldu…
Pandemi uyarısı!. Yeniden kapanma olacak mı?.
Çiftçiler Brüksel’i savaş alanına çevirdiler!.
Hazırlık maçında Avusturya’dan 6 gol yedik!.
Kuveyt Dinarı değerli para birimi seçildi.. TL’nin tam 100 katı!.
Karabük Üniversitesi’ndeki fuhuş skandalı büyümeye devam ediyor!. Fuhuş şebekesi kurulduğu ortaya çıktı!.
MHP’li vekilden zam haberi bekleyen emeklilere ek iş tavsiyesi!. HER ŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEYİN!.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan veda gibi açıklama.. SENEYE BİZ YOKUZ…
Gökhan Zan 3 milyon dolar avanta istedi mi?. Ses kayıtları ile ilgili uzman raporu yayındandı!.
Rusya kanlı saldırının arkasında Amerika, İngiltere ve Ukrayna’nın olduğunu açıkladı!.
Kurum’dan İmamoğlu’na mal beyanı tepkisi: MİLYON DOLARLIK VİLLARINI NEDEN SAKLIYORSUN?.
MHP’li Başkan Adayından AK Partili rakibi hakkında alçak ifadeler!.
DOLAR 32,3192
EURO 35,0609
ALTIN 2.309,09
BIST 9.079,97

Sultanahmet Meydanı’nda motosiklet şov

Afyonkarahisar’da 7-8 Eylül tarihlerinde düzenlenecek Dünya Motokros Şampiyonası’nın (MXGP) tanıtım gösterisi, İstanbul Sultanahmet Meydanı’nda yapıldı. 

Sultanahmet Meydanı’nda motosiklet şov
03.08.2019
A+
A-

Afyonkarahisar’da 7-8 Eylül tarihlerinde düzenlenecek Dünya Motokros Şampiyonası’nın (MXGP) tanıtım gösterisi, İstanbul Sultanahmet Meydanı’nda yapıldı. 

 

Cumhurbaşkanlığı himayesinde 7-8 Eylül tarihlerinde Afyonkarahisar'da düzenlenecek Dünya Motokros Şampiyonası'nın tanıtımı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın desteği ve Total, misli.com, Monster Energy ve Yamaha sponsorluğunda İstanbul Sultanahmet Meydanı'nda yapıldı. Tanıtıma Dünya Şampiyonu ve AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu da katıldı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği tanıtımda, dünya şampiyonu, Monster Energy sporcusu Rafal Pasierbek motosikleti ile gösteri yaptı. 

SOFUOĞLU: "ÜLKEMİZİN TANITIMI İÇİN ÇOK GÜZEL BİR ADIM ATIYORUZ"

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kenan Sofuoğlu, "Geçen yıl ilk defa Dünya Motokros Şampiyonası'nı uzun yıllar sonra Türkiye'ye getirme fırsatı bulduk. Afyon Belediyesi bu anlamda büyük bir yatırım yaptı. Dünyanın en güzel parkurlarından birini oraya federasyonumuzun çalışanları sağ olsun emek vererek yaptılar. Geçen sene eksiklerimiz vardı, tam olarak hazır değildik. Bazı noktalarda özellikle yabancı sporcuların Türkiye'ye gelmelerinde onları karşılama açısından eksikler yaşamıştık ama bu yıl tamamen farklı bir şekilde hazırlanıyoruz. Özellikle bütçelerin tamamlanmasıyla alakalı. Öte yandan hem gümrüklerle alakalı hem de sporcular geldiği zaman daha rahat etsin diye çok farklı adımlar atıldı. Bu sene Cumhurbaşkanlığı himayesine alındı şampiyona. Tabii bunun avantajını yaşıyoruz. İnşallah o yarışı da Sayın Cumhurbaşkanmızla beraber orada canlı izlemek istiyoruz. Türkiye'de motorsporları yeteri kadar bilinmediği için geçen sene Türkiye, şampiyonanın değerini tam olarak anlayamamıştı. Ben bu şampiyonanın ülkemize geleceğine inanmazdım ama federasyonumuz iyi çalıştı. Bakanlık destek olmuştu, birçok sponsor bulmuştu. Geçen yıl ben çok eksik görmüştüm ama bir daha olursa düzelteceğiz demiştim. Türkiye'yi daha iyi tanıtmak için elimizden geleni yapacağız demiştik. Cumhurbaşkanlığı himayesine alınmasıyla beraber işimiz kolaylaştı. İnanıyorumki ülkemizin tanıtımına katkı sağlamak için çok güzel bir adım atıyoruz. Milyonlarca insanın takip ettiği bir şampiyonayı ülkemize getirmek önemli bir adım. Geçen sene gümrük kapılarında girerken çok sıkıntı yaşanmıştı. Bu sene buna güzel önlem aldık. Geçen sene yarışa gelmeyen birçok kişi bu sene yarışa geliyorlar çünkü Türkiye'yi öğrendiler. Bu sene üzerimize düşeni yapacağız. İnşallah çok güzel bir organizasyon yapacağız" dedi. 

"YETERİ KADAR SPORCUMUZ YOK"

Pist yarışlarında daha başarılı olduğumuzu söyleyen Sofuoğlu, "En yetenekli gördüğümüz sporcuları pist yarışlarına çekmemizden ötürü motokros yarışlarına yeteri kadar sporcumuz yok. Organizasyon geçen sene yardım istemişti bu konuda benden. İnşallah Motokros Şampiyonası'nın burda olması sporcular yetiştirmemiz içinde fırsat oluşturacak" diye konuştu. 

PASIERBEK: "BURADA OLMAK BÜYÜK BİR HEYECAN"

Rafal Pasierbek ise "Türkiye'ye daha önce turist olarak gelmiştim ama şu anda burada çok önemli bir yerde bir şov için bulunuyorum. Burada olmak benim için gerçekten büyük bir heyecan. Bu tarihi alanda olmak benim için çok önemli. Umarım burada iyi bir şov sahneye koymak istiyorum. Seyirciyi eğlenirecek onları mutlu edecek bir şov yapmayı planlıyorum. Dünya üzerindeki her yerde neredeyse şov yaptım. Benim hayatım insanları mutlu etmek, insanları mutlu etmeyi seviyorum" şeklinde konuştu. 

MOTOR SPORLARININ KALBİ EYLÜLDE AFYON'DA ATACAK

Dünyadaki off-road motor sporları arasındaki en popüler etkinlik olan MXGP, Türkiye'nin ve Afyonkarahisar'ın dünya çapında tanıtımına da katkıda bulunacak. Şampiyona için Türkiye'ye gelecek 1500 kişilik yarışçı, takım, teknik ekipler ve görevliler etkinlik süresince Afyon'da konaklayacak. Binlerce MXGP hayranı, 8 Eylül'de Türkiye'de tatilini geçiren yabancı turistlerin ve halkın katılımı ile birlikte Afyon'da toplam 35 bin kişinin buluşması bekleniyor.

AKSİYON VE EĞLENCE BİR ARADA

Türkiye Motosiklet Federasyonu ve Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Total, misli.com, Monster Energy ve Yamaha'nın katkıları ile Afyon Motor Sporları Merkezi'nde şampiyona ile birlikte Spor ve Motosiklet Festivali de gerçekleştirilecek. Organizasyon kapsamında; Fedon, Aleyna Tilki, Murat Boz konserleri, kamp alanı, mini golf, canlı langırt, mini ATV, zipline, tırmanma duvarı, çocuk etkinlikleri, çocuklar için motosiklet eğitimi, geleneksel sokak oyunları, klasik araba – motosiklet sergisi, motosiklet gösterisi, sujeti-flyboard gösterisi ile spor federasyonlarının etkinlikleri ve ücretsiz aktiviteler yer alacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.