Site Rengi

HABER ÖZETİ
Meteoroloji’den 45 il için Sarı Kodlu uyarı geldi!.
Aşırı kazık fiyatlar sonrası restoran ve kafelerde boykot dönemi başlıyor!.
Diyarbakır’da belediye meclisinde toplantısında Türk Bayrağı krizi!.
Çin’den sosyal medya ahlaksızlığına darbe!
CHP’li Belediyelerde makamlar eşe dosta peşkeş çekiliyor!.
Erdoğan’ı kızdıran “Kent Lokantaları” çıkışı!.
Doğalgaz ve elektriğe Mayıs ayında zam yok!.
Merkez Bankası yıl sonu dolar ve enflasyon tahminini açıkladı..
Amerika yine kahpeliğini yaptı!. Filistin’in BM üyeliğini veto ettiler!.
Tanju Özcan’ın eşi Bolu Belediyesi’ni basıp protesto gösterisi yaptı!.
AK Parti’de Istakoz ve Maldivler skandalından sonra şimdi de Rolex krizi patlak verdi!.
CHP’li başkanın kızı Çankaya Belediyesi’ne başkan yardımcısı oldu!.
Ve beklenen oldu!. Kuduz Köpek İsrail İran’a saldırdı!.
Askeri üniforma ile servis yapan soysuz it tutuklandı!.
Tokat depremi sonrası uzman isimden dikkat çeken açıklama!.
Google İsrail’i eleştiren 28 çalışanını kapı önüne koydu!.
Seçimler bitti, zam yağmuru başladı!. Kırmızı ete yüzde 25 zam!.
Tokat’ta korkutan deprem!.
400 bin vergi kaçakçısına kaymaklı devlet kıyağı!.
Denizbank’ta yeni bir Seçil Erzan skandalı!.
Metin Akpınar-Duygu Nebioğlu skandalında ortalık toz duman oldu!.
Ticaret Bakanlığı’ndan komedi gibi ceza açıklaması!.
Aracını yanlış yere park eden AK Partili vekili şikayet eden vatandaşa hapis cezası!.
Selahattin Demirtaş’ın tahliye talebine ret!.
Meteoroloji’den Kuvvetli Yağış ve Fırtına Uyarısı!.
Vatandaşların linç ettiği Uzman Çavuş cinsel tacizden tutuklandı!.
Ticaret Bakanı Bolat’tan fahiş fiyat açıklaması!.
Erdoğan’ın kıdemli yancısı Gezi Teröristlerine af çağrısı!.
Kahpe ABD’nin ikiyüzlülüğü!. “Gazze’de Soykırım” kelimesi yasaklandı!.
Hastane randevularında yeni döneme giriliyor…
DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46

Kuvvetli rüzgar ve yağışlar geliyor!.

Kuvvetli rüzgar ve yağışlar geliyor!.
21.12.2019
A+
A-

21 Aralık 2019 Cumartesi günü için Meteoroloji’den son dakika hava durumu uyarısı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, İzmir, Kuzey Ege kıyıları, Çanakkale, Balıkesir’in batısı, Aydın’ın kıyı kesimleri ile gece saatlerinden itibaren Edirne ve Kırklareli çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Vatandaşların internette aradığı İstanbul’da hava nasıl olacak? Ankara’da hava nasıl olacak? İzmir’de hava nasıl olacak? Bugün hava nasıl olacak? sorularının cevabı haberin detayında. İşte 21 Aralık 2019 Cumartesi hava durumu tahminleri..

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, İzmir, Kuzey Ege kıyıları, Çanakkale, Balıkesir’in batısı, Aydın’ın kıyı kesimleri ile gece saatlerinden itibaren Edirne ve Kırklareli çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte İç Anadolu’nun kuzeydoğusu, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor. Rüzgarın akşam saatlerinden itibaren Marmara’nın batısı ile Ege kıyılarında güney ve güneybatı (lodos) yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı, ülkemiz genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, akşam saatlerinden itibaren Marmara’nın batısı ile Ege kıyılarında yer yer kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.
SİS UYARISI: Yurdumuz üzerinde etkili olan kuvvetli yüksek basınç merkezi nedeniyle iç ve doğu kesimlerde sabah ve gece saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere sis hadisesinin görüleceği tahmin edildiğinden, görüş mesafesindeki azalma nedeniyle başta ulaşımda aksamalar olmak üzere meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın akşam saatlerinden itibaren Marmara’nın batısı ile Ege kıyılarında güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, soba ve baca gazı zehirlenmeleri vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
MARMARA Parçalı yer yer çok bulutlu, Çanakkale ve Balıkesir’in batı kesimleri ile gece saatlerinden itibaren Edirne ve Kırklareli çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Rüzgarın; akşam saatlerinden itibaren batısında güney ve güneybatı (lodos) yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor. Sabah saatlerinde doğusunda yer yer pus ve sis hadisesinin görüleceği tahmin ediliyor. EDİRNE °C, 14°C Çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı İSTANBUL °C, 18°C Parçalı, akşam saatlerinden sonra çok bulutlu KIRKLARELİ °C, 17°C Çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı KOCAELİ °C, 18°C Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde yer yer puslu ve sisli..
EGE Parçalı, kıyı kesimlerinin çok bulutlu, Kuzey Ege kıyıları, İzmir çevreleri ve Aydın’ın kıyı kesimlerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın akşam saatlerinden itibaren kıyı kesimlerinde güney ve güneybatı (lodos) yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesinin görüleceği tahmin ediliyor. A.KARAHİSAR °C, 12°C Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli DENİZLİ °C, 15°C Parçalı bulutlu ve sabah saatlerinde puslu İZMİR °C, 17°C Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı MUĞLA °C, 15°C Parçalı zamanla çok bulutlu..
AKDENİZ Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor. ADANA °C, 20°C Az bulutlu ANTALYA °C, 19°C Parçalı ve az bulutlu HATAY °C, 16°C Az bulutlu ISPARTA °C, 12°C Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli..
İÇ ANADOLU Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte kuzeydoğusunda sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. ANKARA °C, 12°C Parçalı ve az bulutlu,, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli ESKİŞEHİR °C, 5°C Parçalı ve az bulutlu,, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli KONYA °C, 12°C Parçalı ve az bulutlu, yer yer puslu ve sisli SİVAS °C, 11°C Az bulutlu, yer yer puslu ve sisli..
BATI KARADENİZ Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor. BOLU °C, 14°C Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli DÜZCE °C, 17°C Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli KASTAMONU °C, 19°C Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli ZONGULDAK °C, 19°C Parçalı ve az bulutlu..
ORTA ve DOĞU KARADENİZ Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. AMASYA °C, 13°C Az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli SAMSUN °C, 18°C Az bulutlu ve açık TOKAT °C, 13°C Az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli TRABZON °C, 16°C Az bulutlu ve açık..
DOĞU ANADOLU Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte kuzey kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. ERZURUM °C, 7°C Az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli KARS °C, 11°C Az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli MALATYA °C, 9°C Az bulutlu, yer yer puslu ve sisli VAN °C, 8°C Az bulutlu..
GÜNEYDOĞU ANADOLU Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin kuzey kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. DİYARBAKIR °C, 15°C Az bulutlu ve açık, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli GAZİANTEP °C, 17°C Az bulutlu ve açık SİİRT °C, 15°C Az bulutlu ve açık, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli ŞANLIURFA °C, 17°C Az bulutlu ve açık
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.