Site Rengi

HABER ÖZETİ
CHP’li Belediyelerde makamlar eşe dosta peşkeş çekiliyor!.
Erdoğan’ı kızdıran “Kent Lokantaları” çıkışı!.
Doğalgaz ve elektriğe Mayıs ayında zam yok!.
Merkez Bankası yıl sonu dolar ve enflasyon tahminini açıkladı..
Amerika yine kahpeliğini yaptı!. Filistin’in BM üyeliğini veto ettiler!.
Tanju Özcan’ın eşi Bolu Belediyesi’ni basıp protesto gösterisi yaptı!.
AK Parti’de Istakoz ve Maldivler skandalından sonra şimdi de Rolex krizi patlak verdi!.
CHP’li başkanın kızı Çankaya Belediyesi’ne başkan yardımcısı oldu!.
Ve beklenen oldu!. Kuduz Köpek İsrail İran’a saldırdı!.
Askeri üniforma ile servis yapan soysuz it tutuklandı!.
Tokat depremi sonrası uzman isimden dikkat çeken açıklama!.
Google İsrail’i eleştiren 28 çalışanını kapı önüne koydu!.
Seçimler bitti, zam yağmuru başladı!. Kırmızı ete yüzde 25 zam!.
Tokat’ta korkutan deprem!.
400 bin vergi kaçakçısına kaymaklı devlet kıyağı!.
Denizbank’ta yeni bir Seçil Erzan skandalı!.
Metin Akpınar-Duygu Nebioğlu skandalında ortalık toz duman oldu!.
Ticaret Bakanlığı’ndan komedi gibi ceza açıklaması!.
Aracını yanlış yere park eden AK Partili vekili şikayet eden vatandaşa hapis cezası!.
Selahattin Demirtaş’ın tahliye talebine ret!.
Meteoroloji’den Kuvvetli Yağış ve Fırtına Uyarısı!.
Vatandaşların linç ettiği Uzman Çavuş cinsel tacizden tutuklandı!.
Ticaret Bakanı Bolat’tan fahiş fiyat açıklaması!.
Erdoğan’ın kıdemli yancısı Gezi Teröristlerine af çağrısı!.
Kahpe ABD’nin ikiyüzlülüğü!. “Gazze’de Soykırım” kelimesi yasaklandı!.
Hastane randevularında yeni döneme giriliyor…
Seçimler bitince açıklamalar netleşti!. Asgari ücrete ara zam yok!.
Hem Metin Akpınar’dan hem Uğur Dündar’dan çocuk yapan skandal kadın!.
Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu görevi bırakıyor…
Dünya Bankası Türkiye’ye 18 milyar doları ne karşılığı vereceğini açıkladı!.
DOLAR 32,5998
EURO 34,8050
ALTIN 2.488,52
BIST 9.464,65

Mesut Özil imzayı attı! Burak Yılmaz ve Alman Milli Takımı cevabı..

Mesut Özil imzayı attı! Burak Yılmaz ve Alman Milli Takımı cevabı..
27.01.2021
A+
A-

Fenerbahçe, İngiltere Premier Lig takımı Arsenal’dan transfer ettiği yıldız futbolcu Mesut Özil için imza töreni düzenledi. İmza töreninde Özil’in yanı sıra sarı lacivertli kulübün başkanı Ali Koç ve sportif direktör Emre Belözoğlu da bulundu.

Ali Koç’un açıklamaları şöyle:

“BU HİKAYENİN BAŞLANGIÇ TARİHİ MESUT’UN DÜĞÜN GÜNÜDÜR”

“Kulübümüz için tarihi günlerden bir tanesi. Bu transfer hikayesi nasıl başladı ve gerçekleşti anlatmak istiyorum. Mesut pek çok kez Fenerbahçe’ye olan sevgisini dile getirdi. Biz bu hikayenin başlangıç tarihi olarak Mesut’un düğünü olan 7 Haziran 2019’u alıyoruz. Acun Ilıcalı o gün ‘inşallah bu sene vatan hasretin sona erer’ Mesut diye bir mesaj attı. 20 Haziran 2019’da yaptığımız WinWin kampanyasında ateş büyümeye başladı. Meğer o tarihte ifade edilenler, bizim için yeni bir hikayenin başlangıcıymış. Acun Ilıcalı bugün aramızda değil ama kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. Acun ‘Mesut’un sözleşmesi seneye bitiyor, ocak ayından itibaren de imza atabilir. Mesut sadece futbolcu değil, müthiş bir ticari potansiyeli var’ dedi. Ben de ‘gelecekse ocak ayında gelse keşke’ dedim. Kasım ayında işler yavaş yavaş somutlaşmaya başladı.”

“MESUT ÖZİL BİR GÜN FENERBAHÇE’DE OYNAMAK İSTİYORDU”

“Mesut Özil’in yakın arkadaşı, menajeri, mentörü Erkut’la görüştük. Mesut Özil bir gün Fenerbahçe’de oynamak istiyordu ve bunu 35-36 yaşında yapmak istemiyordu. 8 Aralık’ta Samandıra’da bir röportaj vermiştim. Bu soru soruldu bana. Ben de ‘gerçekleşirse çok güzel bir rüya olur’ demiştim.”

“ARSENE WENGER’LE GÖRÜŞTÜM”

“Mesut’u Arsene Wenger’e sordum, oyuncu ne durumda, sakat mı, bize yukarıdan bakar mı? Sağolsun Wenger çok iyi konuştu Mesut’la ilgili. Arsene Wenger’den o kadar olumlu dönüş aldım ki… Sayın Wenger’i, Erol Bulut hocayla görüştürdüm. O da Mesut hakkındaki sorularını sordu. Faydalı bir görüşme oldu.”

“MESUT KESİNLİKLE MADDİ KONULARI DERT ETMEYECEĞİNİ SÖYLEDİ”

“Ben, Selahattin Baki, Emre Belözoğlu ve Acun Ilıcalı, oturduk. Orada bir şey dikkatimi çekti. Mesut, Fenerbahçe’de oynama hayallerinden bahsetti ve bunun için kesinlikle maddi konuları dert etmeyeceğini söyledi. Daha düne kadar gerçekleşmesi rüya olarak görünen bir transferi daha Fenerbahçe gerçekleştirdi.”

“SMSLER ÇEYREK MİLYONA ULAŞTI”

“Mesut Özil için özel bir kampanya başlatmadık. FenerOl zaten devam ediyordu, bunu bir süreliğine MesutOl olarak değiştirdik. Mesut Ol kampanyası Mesut Özil, Türkiye’ye ayak bastıktan sonra başlatılmış, Fener Ol altında yer alan bir alt kampanyadır. Fenerbahçe taraftarının coşkusudur, Mesut transferinden duyduğu mutluluğun ifadesidir. Smsler çeyrek milyona ulaştı.”

Emre Belözoğlu’nun açıklamaları ise şöyle:

“MESUT ÖZİL GENÇLERE ÖRNEK OLABİLECEK BİRİ”

Mesut Özil bugün resmen bizimle beraber. Mesut’a hoş geldin diyorum. Fenerbahçe için bir rüyaydı ve bugün bu rüya gerçek oluyor. Mesut, insani değerleri, mütevazı duruşu, samimice ülkesine bağlılığıyla bütün gençlere örnek olabilecek biri. Ne mutlu ki bu güzel insan Fenerbahçeli.”

“MESUT’LA BERABER ÇOK DAHA GÜÇLENDİK”

“Bizim çok iyi bir takımımız var, Mesut’la beraber çok daha güçlendik, tüm Türkiye Mesut’u kucaklamak için bence sabırsızlanıyor. Onu yalnız bırakmayacağız, tekrar ailemize hoş geldin diyorum.”

Mesut Özil’in açıklamları şöyle:

“FENERBAHÇE İÇİN BİR RÜYAYDI, BENİM İÇİN BİR HAYALDİ”

“Heyecanlıyım ve çok mutluyum. Fenerbahçe için bir rüyaydı, benim için bir hayaldi. İnşallah takıma sahada yeteneğimle faydalı olacağım. Fenerbahçe’ye her zaman inandım. Burada olduğum için çok mutluyum. Herkese teşekkür ediyorum.”

“BEN HEP FENERBAHÇELİYDİM”

“Beni Fenerbahçeli yapan kendimim. Maçları seyrederken küçükken, birisi Galatasaraylı oluyordu, birisi Beşiktaşlı oluyordu. Ben Fenerbahçeliydim. Hep Fenerbahçeliydim, öyle de kalacağım”

“PELKAS’I ÇOK BEĞENİYORUM”

“Eskiden Fenerbahçe’yi seyrederken Okocha’yı çok beğenirdim. Şimdi de Pelkas’ı çok beğeniyorum. Aynı pozisyonda oynuyoruz ve çok yetenekli bir oyuncu.”

“FENERBAHÇE’DE DE BASKI OLACAĞINI BİLİYORUM”

“Bir futbolcuda her zaman bir baskı vardır. Fenerbahçe’de de baskı olacağını biliyorum. Büyük kulüplerde oynadım ama Fenerbahçe farklı bir şey benim. Çok değer verdiğim ve sevdiğim bir kulüp. O yüzden elimde geleni yapacağıma inanıyorum”

“BUNDESLİGA’YA GERİ DÖNME İHTİMALİM YOK”

Mesut Özil “Bir gün Bundesliga’ya geri dönme ihtimaliniz var mı” sorusuna “Hayır yok” diyerek yanıt verdi.

Özil “Keşke ve iyi ki’leriniz var mı?” sorusu üzerine ise “Keşke daha erken olsaymış, iyi ki şimdi oldu.” ifadelerini kullandı.

DERBİDE OYNAYACAK MI?

Mesut Özil “Galatasaray maçında sahada olacak mısın” sorusuna “İnşallah hazır olduğum en kısa zamanda takımda yer almak istiyorum.” derken, Ali Koç ise “Az da olsa o maçta oynamasını tabi hepimiz istiyoruz. İnşallah Galatasaray derbisinde bir şekilde sahada olacak.” dedi.

“SCHALKE ANTRENMANINA FENERBAHÇE FORMASIYLA GİTMEDİM”

“Schalke antrenmanına Fenerbahçe formasıyla gittiği için takımdan ayrıldığı doğru mu” sorusuna Mesut Özil “Eski kulübüme saygısızlık olurdu, öyle bir durum yoktu.” diyerek yanıt verdi.

“BURAK YILMAZ’A BAŞARILAR DİLİYORUM”

Mesut Özil, milli takımı seçme döneminde neler yaşadığının sorulması üzerine “Almanya Milli Takımı’nı seçmem geçmiş bir olay. O dönem öyle karar vermiştik.” derken, Burak Yılmaz’ın kendisiyle ilgili açıklamalarının hatırlatılması üzerine ise “Burak Yılmaz’a başarılar diliyorum. İnşallah en güzel şekilde Türkiye’yi sahada temsil eder” ifadelerini kullandı.

“ALMAN MİLLİ TAKIMI’NDA BİR DAHA ASLA OYNAMAM”

“Almanya Milli Takımı’nda yeniden oynama ihtimalin var mı?” sorusuna, “Ben bir yola girmişken asla geri dönmem. Almanya Milli Takımı’na başarılar diliyorum ama asla bir daha oynamam” diyerek yanıt verdi.

“ARDA TURAN İLE KARŞILIKLA OYNAMIŞTIK”

Mesut, Arda Turan’la ilgili bir soru üzerine ise “Arda Turan değerli bir kardeşimiz. İspanya’da karşılıklı oynamıştık, burada da oynayacağız. Kendisine başarılar diliyorum.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.