Site Rengi

HABER ÖZETİ
Meteoroloji’den 45 il için Sarı Kodlu uyarı geldi!.
Aşırı kazık fiyatlar sonrası restoran ve kafelerde boykot dönemi başlıyor!.
Diyarbakır’da belediye meclisinde toplantısında Türk Bayrağı krizi!.
Çin’den sosyal medya ahlaksızlığına darbe!
CHP’li Belediyelerde makamlar eşe dosta peşkeş çekiliyor!.
Erdoğan’ı kızdıran “Kent Lokantaları” çıkışı!.
Doğalgaz ve elektriğe Mayıs ayında zam yok!.
Merkez Bankası yıl sonu dolar ve enflasyon tahminini açıkladı..
Amerika yine kahpeliğini yaptı!. Filistin’in BM üyeliğini veto ettiler!.
Tanju Özcan’ın eşi Bolu Belediyesi’ni basıp protesto gösterisi yaptı!.
AK Parti’de Istakoz ve Maldivler skandalından sonra şimdi de Rolex krizi patlak verdi!.
CHP’li başkanın kızı Çankaya Belediyesi’ne başkan yardımcısı oldu!.
Ve beklenen oldu!. Kuduz Köpek İsrail İran’a saldırdı!.
Askeri üniforma ile servis yapan soysuz it tutuklandı!.
Tokat depremi sonrası uzman isimden dikkat çeken açıklama!.
Google İsrail’i eleştiren 28 çalışanını kapı önüne koydu!.
Seçimler bitti, zam yağmuru başladı!. Kırmızı ete yüzde 25 zam!.
Tokat’ta korkutan deprem!.
400 bin vergi kaçakçısına kaymaklı devlet kıyağı!.
Denizbank’ta yeni bir Seçil Erzan skandalı!.
Metin Akpınar-Duygu Nebioğlu skandalında ortalık toz duman oldu!.
Ticaret Bakanlığı’ndan komedi gibi ceza açıklaması!.
Aracını yanlış yere park eden AK Partili vekili şikayet eden vatandaşa hapis cezası!.
Selahattin Demirtaş’ın tahliye talebine ret!.
Meteoroloji’den Kuvvetli Yağış ve Fırtına Uyarısı!.
Vatandaşların linç ettiği Uzman Çavuş cinsel tacizden tutuklandı!.
Ticaret Bakanı Bolat’tan fahiş fiyat açıklaması!.
Erdoğan’ın kıdemli yancısı Gezi Teröristlerine af çağrısı!.
Kahpe ABD’nin ikiyüzlülüğü!. “Gazze’de Soykırım” kelimesi yasaklandı!.
Hastane randevularında yeni döneme giriliyor…
DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46

Meteoroloji’den hafta sonu için kritik uyarı!.

14.12.2019
A+
A-

Hafta sonu hava nasıl olacak? sorusu hava durumu raporlarını öğrenmek isteyen vatandaşlar aratılıyor. 14 Aralık Cumartesi İstanbul ve Türkiye geneli hava durumu Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yayınlandı. Buna göre İstanbul’da hava parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde hafif yağmurlu olacak. Meteoroloji Adana ve Antalya için kuvvetli yağış uyarısında bulundu..

Hava durumu raporları, havaların soğuması, yağmurların başlaması ile beraber merak edilmeye başladı. Dışarı çıkmak için plan yapan vatandaşlar ‘İstanbul’da hava nasıl olacak?’ sorusunun yanıtını öğrenmek istiyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan açıklamaya göre İstanbul’da 14 Aralık Cumartesi günü hava 16°C hafif yağmurlu ve puslu olacak. Öte yandan Meteoroloji, Antalya ve Adana illeri için kuvvetli yağış uyarısında bulundu. İşte güncel hava durumu raporları..

14 ARALIK CUMARTESİ HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Kıyı Ege, Akdeniz, Doğu Anadolu’nun batısı, Güneydoğu Anadolu ile Edirne, Erzurum, Muş ve Bitlis çevreleri ile bu akşam saatlerinde Ankara, Çankırı, Çorum, Tokat, Kırıkkale, Kırşehir, Kars ve Ağrı çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Kıyı Ege ve Akdeniz kıyılarında yer yer gök gürültülü sağanak, Erzurum, Ağrı, Erzincan, Kars, Bingöl, Muş ve Bitlis çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların; Güney Ege kıyıları ile Antalya ve Adana çevrelerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde Marmara ile iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor..

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların; Güney Ege kıyıları ile Antalya ve Adana çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden ulaşımda aksamalar, sel ve su baskını gibi olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

Rüzgarın Ege, Batı Akdeniz ile Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde güneyli yönlerden kuvvetli, Ege ile Batı Akdeniz’de fırtına (50-90 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden ulaşımda aksamalar, çatı uçması ağaç devrilmesi, baca ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler gibi olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, Çanakkale çevreleri ile bu akşam saatlerinde İstanbul, Kocaeli, Yalova, gece saatlerinde Edirne çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde bölgenin güney ve doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor..

İSTANBUL 10°C, 16°C

Çok bulutlu, bu akşam saatlerinde hafif yağmurlu, bu gece ve yarın sabah saatlerinde yer yer puslu

ANKARA 6°C, 12°C

Çok bulutlu, bu akşam ve gece saatlerinde hafif yağmurlu

ADANA 10°C, 14°C

Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın kuvvetli olması bekleniyor.

ANTALYA 11°C, 15°C

Çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; gece saatlerinden itibaren kuvvetli olması bekleniyor.

BALIKESİR 6°C, 15°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu gece ve yarın sabah saatlerinde yer yer puslu

EDİRNE 8°C, 14°C

Çok bulutlu, bu gece saatlerinde yağmurlu, bu gece ve yarın sabah saatlerinde yer yer puslu

KOCAELİ 10°C, 19°C

Çok bulutlu, bu akşam saatlerinde hafif yağmurlu, bu gece ve yarın sabah saatlerinde yer yer puslu

EGE

Çok bulutlu, Kıyı Ege’nin ile bu akşam saatlerinde Afyon çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yarın İzmir’in batı, Aydın’ın kıyı kesimleri ile Muğla çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın yarın güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetli ve fırtına (60-90 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

AKDENİZ

Çok bulutlu, bölgen genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, kıyılarının yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Antalya ve Adana çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın batı Akdeniz’de güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetli ve fırtına (60-80 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU

Çok bulutlu, Karaman ile bu akşam saatlerinde Ankara, Kırıkkale, Kırşehir ve Çankırı çevrelerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bu gece saatlerinde Çorum ve Tokat çevrelerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın bölgenin iç kesimlerinde güneyli yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde (40-70 km7sa) esmesi bekleniyor.

DOĞU ANADOLU

Çok bulutlu, Malatya, Elazığ, Tunceli, Muş, Ağrı, Kars ve Bingöl ile yarın zamanla Erzurum, Erzincan, Bitlis ve Şırnak çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yağmur, Erzurum, Ağrı, Kars, Muş ve Erzincan çevrelerinde hafif karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde bölgenin kuzey kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Çok bulutlu, batısı ile zamanla bölge genelinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.