Site Rengi

HABER ÖZETİ
Eylem Tok’un ehliyetsiz züppe oğluna defalarca hız cezası kesilmiş, okula arabasıyla gidiyormuş!.
Seçim günü oy kullanmaya gitmeyenlere uygulancak cezai işlem açıklandı!.
Seks skandalı sonrası Karabük Üniversitesi’nden yabancı öğrencilere sağlık raporu şartı!.
Yeniden Refah Partisi Ankara İl Teşkilatı topluca istifa edip AK Parti’ye katıldı!.
76 bin deprem ve afet konutu hak sahiplerine teslim edildi..
Emeklilere promosyon ödemeleri yarından itibaren başlıyor..
Ali Koç’tan kongreye çağrı: Gelin 2 Nisan’da Fenerbahçe’yi ligden çekelim!.
CHP’deki Kemalciler “SENİ SIRTINDAN HANÇERLEYENE OY YOK” pankartı ile İmamoğlu’na isyan bayrağı açtı!.
CHP’deki para kulelerinin gizemi ortaya çıktı!. Eko Başkan Bay Kemal’i devirmek için balya baya rüşvet dağıtmış!.
CHP’deki para kuleleri skandalında ses kayıtları ifşa oldu!.
Gazze’deki ateşkes çıkmaz girdi!. Kahpe İsrail heyeti Doha’dan ayrıldı!.
Kahpe İsrail şimdi de çadırlara sığınan Filistinlileri bombalıyor!.
Belçika’daki PKK’lı köpeklerin Türklere neden saldırdıkları belli oldu…
Pandemi uyarısı!. Yeniden kapanma olacak mı?.
Çiftçiler Brüksel’i savaş alanına çevirdiler!.
Hazırlık maçında Avusturya’dan 6 gol yedik!.
Kuveyt Dinarı değerli para birimi seçildi.. TL’nin tam 100 katı!.
Karabük Üniversitesi’ndeki fuhuş skandalı büyümeye devam ediyor!. Fuhuş şebekesi kurulduğu ortaya çıktı!.
MHP’li vekilden zam haberi bekleyen emeklilere ek iş tavsiyesi!. HER ŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEYİN!.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan veda gibi açıklama.. SENEYE BİZ YOKUZ…
Gökhan Zan 3 milyon dolar avanta istedi mi?. Ses kayıtları ile ilgili uzman raporu yayındandı!.
Rusya kanlı saldırının arkasında Amerika, İngiltere ve Ukrayna’nın olduğunu açıkladı!.
Kurum’dan İmamoğlu’na mal beyanı tepkisi: MİLYON DOLARLIK VİLLARINI NEDEN SAKLIYORSUN?.
MHP’li Başkan Adayından AK Partili rakibi hakkında alçak ifadeler!.
Emekliye maaş promosyonunda başvurular patlama yaptı!.
İflasın eşiğindeki CHP’li belediyeler SGK borçlarını ödeyemiyor!.
Muharrem İnce’den Özgür Özel’e seçim gecesi cevabı!. HDP BARAJI GEÇİNCE SEVİNÇTEN HAVALARA UÇAN SEN DEĞİL MİYDİN?.
Facebook ve İnstagram’a seçim tedbiri!.
İBB adayı Murat Kurum’dan İmamoğlu’nun ipliğini pazara çıkaran seçim klibi!.
Karabük Üniversitesi Afrikalı öğrenciler ile ilgili sessizliğini bozdu!.
DOLAR 32,3190
EURO 35,0421
ALTIN 2.282,74
BIST 8.981,63

Nasıl, Her Şey Çok Güzel oldu mu!.

08.02.2020
A+
A-

Aylar önce yaptığım bir Youtube yayınında yazımın başlığındaki cümleyi aynen kullanmıştım ve şöyle devam etmiştim…

İstanbul’a yeni bir başkan ile yepyeni bir hava gelecekti, insanlar birbirlerine saygı sevgi sözcükleriyle seslenip tanıdık tanımadık herkes selamlaşacaktı, kimse yerlere tükürmeyecekti, araba kullananlar yaya olanlara korna çalmayacaktı, metrolarda metrobüslerde otobüslerde herkes birbirine yer verecekti, yağmur yağarken Arap kızı artık gariban gariban camdan bakmayacaktı, çıkıp yağmur altında dilediğince ıslanacaktı falan…

Biraz gelecek günlerde yaşanacak CHP gudubetsizliğini dile getirmek istemiştik biraz da işe espri katıp keyifli olmasını sağlamıştı ama işin keyif kısmı pek kalmamış gibi zam kallavi zam sonrası İmamoğlu’na umut bağlayanlarda!. Öyle ya; ilk olarak 17 yıldır Türkiye’nin yükünü tek başına omuzlarında taşıyan Recep Tayyip Erdoğan ile düzmece anketlerde karşı karşıya getirmişlerdi sonra da hızlarını alamayıp “Mustafa Kemal Atatürk’ten sonra gelen en büyük lider” yakıştırmalarıyla ortalıkta caka satıyorlardı!.

Şeyh Uçmaz Müritleri Uçurur” misali; seçim sürecinde Camii Camii dolaşan, elinde mikrofon gördüğü her imamın veya müezzinin elinden mikrofonu kapıp Türkçe okuduğu Yasin-i Şerif’i Türk Sanat Müziği ile harmanlayıp nihavent makamında okuyup Kemalistleri büyüleyen, hatta bir iftar saatini 60-70 evde aynı anda geçirerek maneviyatın dibine vuran hem laplaik hem de Allah dostuydu seçmenlerine göre!.

Öyle ki; FETÖ toplamalarıyla kurduğu bir siyasi partinin lideri olan zaarın, İmamoğlu’nun yüzünde Rabbi Yesir ifadesini gördüğünü söylemesine bile alkış tutacak kadar aptallıkta nirvana yapmışlardı!.

Gün geldi, yalama yutma işleri bitip mesele icraatleri ortaya koymaya dayanınca Mustafa Kemallerinin yerine koydukları İmamoğlu’nun içi helyum gazı ile doldurulmuş ucuz bir balon olduğunu gördüler ama kuyruğu dik tutmak için aylar geçmesine rağmen İstanbul için tek bir çivi bile çakmamasına yine de toz kondurmadılar!. “Ne Yaptı Şu Ekrem Başkanınız” diye sorduğumuzda “Dur Bakalım, Adam Daha Yeni Geldi” diyerek geçiştirmekle yetindiler sadece!.

Canan Kafatancıoğlu’nun ile çetesinin başını çektiği ve Müberra denen hakim kılıklı suç makinesinin katlılarıyla kazandıkları ama yapılan incelemelerde oy hırsızlıkları deşifre olunca mazbata iptali yüzünden ortalığa düşen İmamoğlu’nun o süreçteki sözlerini hatırlayın lütfen!. “İstanbul’un Kaybedecek Bir Saniyesi Bile Yok” diyerek iş şevkiyle yanıp tutuşan İmamoğlu’nun bizim gerizekalı şevkat tokatçılarının da katkısıyla şovmenliği start almış oldu!.

Kayyum olarak atanan Vali Ali Yerlikaya’nın yüzüne gülüp sarılan ve makamı teslim alır almaz arkasından atıp tutan, kameralar eşliğinde Antrikot Musakka şovu ile sükse yapıp hemen akabinde bir balık restoranında arkadaşları ile rakı balık keyfi yapan, israf yaygarası koparıp hizmet halindeki 700 görevli aracı Yenikapı meydanına çekip 4 gün sonra da aynı marka ve model araçları neredeyse iki katı fiyatına kiralayarak ikiyüzlülüğün kitabını yazan, devam eden AK Parti dönemine ait hizmetleri önce durdurup kendi afişerini astırarak sonra CHP hizmetiymiş gibi millete satan, Haliç’in en değerli arıtma projesini durdurup kendini ağaç yapraklarına alkışlatan Türk sinemasının klasikleri arasındaki Zübük karakterinde bir İmamoğlu çıktı karşımıza!.

Vali bey hakkıda kameralar önünde söylediği ifadeleri hem yutup hem de millete yuttumaya kalkıtığı, canlı yayın öncesi İsmail Küçükkaya ile otel odalarında fingirdeştiği meselelere hiç girmeyeyim!.

Seçim sürecinde “Tanımam” dediği terör sözcüsü Demirtaş’a özgürlük isteyen, ilk vitrine konulduğunda selam vermediği terör partisi HDP’nin seçmenlerine demokrasi ve insan hakları nutukları atan, inkarcı politikası ile tükürdüğünü daha yere düşmeden havada yakalayıp tekrar yutan bir İmamoğlu’da başka bir yerden çıktı karşımıza!.

Kaybecek Bir Saniyesi Bile Yok” dediği İstanbul’da meydana gelen sel felaketindeki mağdurların yanına tam üç gün sonra geldi ve bir selam çakıp tatiline kaldığı yerden devam etmek için yine Bodrum’un yolunu tuttu!. Tabii döndüğünde tatilin kendisine çok yakıştığını söyleyecek kadar da aymaz bir siyasetçi olarak Türk Siyaset Tarihinin en pompiş ismi olma ünvanını da kendisine iliştirmiş oldu!.

Neyse…

İmamoğlu’nun yüzsüzlüğü ile harmanladığı palavralarını yazmaya kalksak 8 aylık İBB başkanlığı döneminden 30 ciltlik bir ansiklopeti çıkar heralde!.

Seçmeni şikayetçi değil!.

25 yıldır her türlü hizmetten çatır çatır faydalanıp son 8 aylık İBB yönetimindeki hizmetlerle rezil olan ama hala aptallıklarına doymamış ahmak bir güruha insan gibi yaşamayı da yapılması mecburi hizmetlerin neden yapılamadığını da anlatamazsınız!. Neredese çeyrek asırdır CHP’nin yönettiği İzmir örneğine baktığınız zaman İmamoğlu’nu destekleyenlerin dertlerinin belediyecilik hizmetinden ziyade Erdoğan düşmanlığı olduğunu anlayacaksınız zaten!.

Bugün seçim vaadleri arasındaki “Ulaşımda İndirim” sözünü İstanbulluları aptal yerine koyarak “Ulaşımda Bindirim” sözü ile değiştirmesini ben kendisine çok görmüyorum aslında!.

Düşünsenize; otobüsleriyle, minibüsleriyle, taksileriyle, metrolarıyla, metrobüsleriyle, vapurlarıyla 3 yıldır zam yapılmadan tıkır tıkır pırıl pırıl işleyen bir sistem vardı ve bugün taksi zamlarıyla yaka silken, toplu taşıma araçlarıyla pisliğin rezilliğin dik alasını yaşayan ve üstüne de paralarıyla rezil oldukları yetmezmiş gibi bir de yüzde 35 kol gibi zamla hayatlarının şokunu yaşayan ama halinden zerre kadar şikayetçi olmayan gerizekalı bir seçmen kitlesi ile aynı ülkeyi paylaşıyoruz!.

Tabii biz bu bu gerzek seçmen kitlesi için ne söylüyorsak onlar da Türkiye’yi 17 yılda şaha kaldıran AK Parti’ye oy verdiğimizden dolayı bizim için aynı şeyleri düşünüyorlar!.

Aramızdaki farkı gözden geçirdiğimde bu rezaletleri yaşayanların hepsi en iyi okullarda okuyup mevkii makam sahibi olmuş ilerici elit insanlar, biz ise okumamış, cahil, gerici, mal gelmiş mal gidecek olan zavallı bir topluluğuz!.

Ben daha fazla yorum yapmayayım, varın siz düşünün bunlar mı yoksa biz mi aptalız!.

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.