Site Rengi

HABER ÖZETİ
Meteoroloji’den 45 il için Sarı Kodlu uyarı geldi!.
Aşırı kazık fiyatlar sonrası restoran ve kafelerde boykot dönemi başlıyor!.
Diyarbakır’da belediye meclisinde toplantısında Türk Bayrağı krizi!.
Çin’den sosyal medya ahlaksızlığına darbe!
CHP’li Belediyelerde makamlar eşe dosta peşkeş çekiliyor!.
Erdoğan’ı kızdıran “Kent Lokantaları” çıkışı!.
Doğalgaz ve elektriğe Mayıs ayında zam yok!.
Merkez Bankası yıl sonu dolar ve enflasyon tahminini açıkladı..
Amerika yine kahpeliğini yaptı!. Filistin’in BM üyeliğini veto ettiler!.
Tanju Özcan’ın eşi Bolu Belediyesi’ni basıp protesto gösterisi yaptı!.
AK Parti’de Istakoz ve Maldivler skandalından sonra şimdi de Rolex krizi patlak verdi!.
CHP’li başkanın kızı Çankaya Belediyesi’ne başkan yardımcısı oldu!.
Ve beklenen oldu!. Kuduz Köpek İsrail İran’a saldırdı!.
Askeri üniforma ile servis yapan soysuz it tutuklandı!.
Tokat depremi sonrası uzman isimden dikkat çeken açıklama!.
Google İsrail’i eleştiren 28 çalışanını kapı önüne koydu!.
Seçimler bitti, zam yağmuru başladı!. Kırmızı ete yüzde 25 zam!.
Tokat’ta korkutan deprem!.
400 bin vergi kaçakçısına kaymaklı devlet kıyağı!.
Denizbank’ta yeni bir Seçil Erzan skandalı!.
Metin Akpınar-Duygu Nebioğlu skandalında ortalık toz duman oldu!.
Ticaret Bakanlığı’ndan komedi gibi ceza açıklaması!.
Aracını yanlış yere park eden AK Partili vekili şikayet eden vatandaşa hapis cezası!.
Selahattin Demirtaş’ın tahliye talebine ret!.
Meteoroloji’den Kuvvetli Yağış ve Fırtına Uyarısı!.
Vatandaşların linç ettiği Uzman Çavuş cinsel tacizden tutuklandı!.
Ticaret Bakanı Bolat’tan fahiş fiyat açıklaması!.
Erdoğan’ın kıdemli yancısı Gezi Teröristlerine af çağrısı!.
Kahpe ABD’nin ikiyüzlülüğü!. “Gazze’de Soykırım” kelimesi yasaklandı!.
Hastane randevularında yeni döneme giriliyor…
DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46

Ne Kurdu Gör Ne Kulhuvallahu oku!.

19.08.2019
A+
A-

Bana sorarsanız Diyarbakır, Mardin ve Van’a yapılan Kayyum atamalarının karşılığı tam anlamıyla yazımın başlığında kullandığım sözlerden ibaret!.

Madem bu terör destekçilerinin PKK ile bağlarını kesmeyeceklerini biliyordunuz ve yarım bıraktıkları ihanetlerine kaldıkları yerden devam edeceklerinden emindiniz de niye tekrar o makamlara gelmelerine göz yumup itin köpeğin ağzına kemik verip hırlatıyorsunuz!.

Terör sabıkalısı bir Belediye Başkanı olan Ahmet Türk’ü 31 Mart seçimlerinden 1 yıl önce görevden alıp teröre yardım ve yataklıktan hakim karşısına çıkarıp tutuklayan siz değil miydiniz!. Aynı Ahmet Türk’e çişini kakasını tutamadığı için, birkaç aylık ömrü kaldığı için, sağlık sorunlarının artık tedavi edilemez boyutlara ulaştığı için özel izinle tahliye kararı çıkaran siz değil miydiniz!. Tahliye ettirdiğiniz Ahmet Türk’ün yeniden seçimlere katılmak için yaptığı başvuruyu kabul eden siz değil miydiniz!. Terörden damgalandığı halde aynı Ahmet Türk’e mazbatasını verip Mardin Belediye Başkanlığı’nı kendi ellerinizle teslim eden siz değil miydiniz!.

Mamafih; Diyarbakır Belediye Başkanını terör ile iltisakı olduğu için yine aynı tarihlerde görevden alan da sizdiniz, terör bağlantıları nedeni ile Van Belediye Başkanını görevden alan da sizdiniz!. Bunların yerine gelenlerin de yine bunlar gibi terör destekçileri olduklarını bal gibi bildiğiniz halde Başkan adaylığı başvurularını da, mazbatalarını da, makamlarını da yine siz kendi ellerinizle teslim etmediniz!.

Seçimlerin üzerinden henüz 4.5 ay geçmişken Kayyum ataması yapıp terör destekçilerinin ekmeğine neden yağ sürüyorsunuz!.

Bize göre onlar suçluydu ve bize göre devlet kayyum atamakta da sonuna kadar haklıydı!.

Bugün Kayyum atadığı için değil ama geçtiğimiz dönem Kayyum atadığı haklıydı devlet!.

Hepsi göreve gelir gelmez Türk Bayraklarını personel kartlardan kaldırdı, PKK’lıları belediye kadrolarına yerleştirip Şehit yakınlarının işlerine son verdi, terörist cenazelerine katıldı, caddelere sokaklara parklara terörist isimlerini verdi, devletin ve hazinenin parasını terör baronlarına aktardı, dağlara gidip terör örgütleri liderleriyle pozlar verdi ve bunların tamamı devlete karşı işlenmiş birer terör suçu olarak sabıkalarına işlendi!.

Görevlerini ellerinden aldıktan sonra kulaklarından tutup içeri atacaktınız ve bir daha siyaset yapmalarına müsade etmeyecektiniz!. Mahkeme tarihleri gelip hakim karşısına çıkardığınız zaman da birer siyasetçi olarak değil, vatana ihanet eden birer hain olarak yargılayacaktınız ama yazmakla sonunu getiremediğim bunca ihanetin cereyan etmesine devlet olarak göz yumdunuz!.

Sadece bu konu da mı haksız devlet!.

Hayır!.

“Şeyh Uçmaz Müritleri Uçurur” misali, bugün ve geçmiş dönemlerde atanan Kayyumlara itiraz edenler ve bu vesikalı terör destekçilerini destekleyenler de her kimlerse mevkii ve makamlarına bakılmaksızın birer terör suçlusu olarak hakim karşısına çıkaracaktınız ama onu da yapamadınız bir türlü!.

Terörle mücadele sadece Kandil Dağı’nı, Gabar Dağı’nı, Cudi Dağı’nı bombalamakla, Hendek kazarak bir memleketin coğrafyasını esir almaya çalışanları öldürmekle olmuyor maalesef!. Dağdaki teröristin ihanet derecesi kanunlara göre neyse şehirler de veya Meclis’te dağdaki teröristin hakkını savunanın da ihanet derecesi aynıdır!. Zahmet edip bunu anlamak istemediniz aylarca!.

Havuzlu ultra lüks villalarında viskilerini yudumlayıp “Demokrasi Pezevenkliği” yapanların saçtıkları zehirli sarmaşıkları kesmediğiniz sürece, Meclis kürsüsünden terör liderinin adının başına “Sayın” ibaresini ekleyerek söze başlayan kravatlı teröristleri farelerin cirit attığı hücrelere tıkamadıkça, öğretim kurumlarında görevli olup devletin parasıyla zek-i sefa sürenlerin maaş aldıkları devleti katliam yapmakla suçladıkları sözde bildirileri rulo yapıp bir taraflarına sokmadıkça, ekranlarda manşetlerde terör seviciliği yapanların yataklarına serdikleri çarşaflarını ağızlarına tıkayıp şafak operasyonlarıyla karılarının koynundan almadıkça, kimse kusura bakmasın ben ne size devlet derim ne de saygı büyüklüğünüze saygı duyarım!.

Seçim sonrası ihanet edeceklerini adınız gibi bildiğiniz halde seçim öncesi miting meydanlarında racon kesip, “Seçilirlerse Kayyum Atarız” demek insanların aklıyla alay etmekten başka bir anlama gelmez!. Sizler de bizler de biliyoruz ki orospunun yemini paranın ucunu görene kadar sürer!.

Seçim sonraları Kayyum atanana kadar geçen 3-5 aylık süre içerisinde o PKK destekçilerinin teröristlere aktardığı milyarlarca liraya yazık değil mi!. Kaybedilen koca aylara acımıyor musunuz!. Ekmeği ile oynanan yüzlerce masum insanın tekrar görevlerine dönmelerini bile garanti edemiyorken, mağdur edilen insanların çocuklarına ailelerine karşı bir vicdan sorumluluğunu hissetmiyor musunuz!.

İstanbul’un belediye başkanı olacak fırıldak Bodrum’da itini gezdirip sel felaketine 8 saat boyunca kulak tıkayacak ama terör destekçisi kankaları görevden alınınca anında reaksiyon gösterip destek mesajları yayınlayacak ve temayüllere göre onun amiri olan Vali Bey o fırıldağa “Hayırdır Lan, Sen Ayaksın” diyemeyecekse ben bu rezalete “Demokrasi” demem!. CHP’nin terör destekçisi İl Başkanı devletin “Terörist” oldukları için görevden aldığı sözde Başkanlara methiyeler düzüp milleti devlete karşı isyana çağırırken yürekli bir savcı tarafından derdest ettirilmiyorsa kimse bana adaletten bahsetmesin!.

Sanatçı kılıklı ekran soytarıları milyonları etkisi altına alacak bölücülük tweetleri atıp halkı birbirine düşürecek alçaklıkları organize ederken hala en yeni film ve dizilerde kendilerine başrol kapabiliyorlarsa, çıkardıkları dandik albümleriyle milyonları cebe indirebiliyorlarsa ve millette hala karşılık bulabiliyorlarsa vatan sevgimizi gözden geçirme vakti gelip geçmiş demektir!.

Velhasıl Kelam; Devletin kendini biran önce resetleyip adam akıllı bir yönetim sistemi kurmasının zamanı gelip geçmiş bile!.

Zira; bu ihanet çarkının içinde yer alanlar devletin yönetimine istikamet çizdiği sürece kaybeden gelip geçici devlet adamları değil, onları o makanlara getiren masum halk olacak!.

Bugün devlete PKK desteği ile kafa tutanların çaldıkları milyonlar sayesinde kaçıp rüya gibi bir hayat sürecekleri çok ülkesi var ama bu milletin ne kaçacak başka bir ülkesi var ne de kaybedecek bolca zamanı var!.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.