Site Rengi

HABER ÖZETİ
Emeklilere promosyon ödemelerine özel bankalarda dahil oldu..
Eylem Tok’un ehliyetsiz züppe oğluna defalarca hız cezası kesilmiş, okula arabasıyla gidiyormuş!.
Seçim günü oy kullanmaya gitmeyenlere uygulancak cezai işlem açıklandı!.
Seks skandalı sonrası Karabük Üniversitesi’nden yabancı öğrencilere sağlık raporu şartı!.
Yeniden Refah Partisi Ankara İl Teşkilatı topluca istifa edip AK Parti’ye katıldı!.
76 bin deprem ve afet konutu hak sahiplerine teslim edildi..
Emeklilere promosyon ödemeleri yarından itibaren başlıyor..
Ali Koç’tan kongreye çağrı: Gelin 2 Nisan’da Fenerbahçe’yi ligden çekelim!.
CHP’deki Kemalciler “SENİ SIRTINDAN HANÇERLEYENE OY YOK” pankartı ile İmamoğlu’na isyan bayrağı açtı!.
CHP’deki para kulelerinin gizemi ortaya çıktı!. Eko Başkan Bay Kemal’i devirmek için balya baya rüşvet dağıtmış!.
CHP’deki para kuleleri skandalında ses kayıtları ifşa oldu!.
Gazze’deki ateşkes çıkmaz girdi!. Kahpe İsrail heyeti Doha’dan ayrıldı!.
Kahpe İsrail şimdi de çadırlara sığınan Filistinlileri bombalıyor!.
Belçika’daki PKK’lı köpeklerin Türklere neden saldırdıkları belli oldu…
Pandemi uyarısı!. Yeniden kapanma olacak mı?.
Çiftçiler Brüksel’i savaş alanına çevirdiler!.
Hazırlık maçında Avusturya’dan 6 gol yedik!.
Kuveyt Dinarı değerli para birimi seçildi.. TL’nin tam 100 katı!.
Karabük Üniversitesi’ndeki fuhuş skandalı büyümeye devam ediyor!. Fuhuş şebekesi kurulduğu ortaya çıktı!.
MHP’li vekilden zam haberi bekleyen emeklilere ek iş tavsiyesi!. HER ŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEYİN!.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan veda gibi açıklama.. SENEYE BİZ YOKUZ…
Gökhan Zan 3 milyon dolar avanta istedi mi?. Ses kayıtları ile ilgili uzman raporu yayındandı!.
Rusya kanlı saldırının arkasında Amerika, İngiltere ve Ukrayna’nın olduğunu açıkladı!.
Kurum’dan İmamoğlu’na mal beyanı tepkisi: MİLYON DOLARLIK VİLLARINI NEDEN SAKLIYORSUN?.
MHP’li Başkan Adayından AK Partili rakibi hakkında alçak ifadeler!.
Emekliye maaş promosyonunda başvurular patlama yaptı!.
İflasın eşiğindeki CHP’li belediyeler SGK borçlarını ödeyemiyor!.
Muharrem İnce’den Özgür Özel’e seçim gecesi cevabı!. HDP BARAJI GEÇİNCE SEVİNÇTEN HAVALARA UÇAN SEN DEĞİL MİYDİN?.
Facebook ve İnstagram’a seçim tedbiri!.
İBB adayı Murat Kurum’dan İmamoğlu’nun ipliğini pazara çıkaran seçim klibi!.
DOLAR 32,3397
EURO 35,1175
ALTIN 2.311,98
BIST 9.079,97

Para yandaşa akıyor! CHP’li Maltepe Belediyesi, HALK TV’ye tek haber için binlerce lira akıtmış!.

Para yandaşa akıyor! CHP’li Maltepe Belediyesi, HALK TV’ye tek haber için binlerce lira akıtmış!.
11.04.2021
A+
A-

CHP’li belediyelerde skandalların birisi bitiyor yenisi başlıyor. Taciz, tecavüz, zimmete para geçirme, alkollü araç kullanma derken şimdi de uzun süre gündemden düşmeyecek yeni bir skandal ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde alkollü araç kullanıp kaza yapan CHP’li Belediye Başkanı Ali Kılıç, tek bir haber için yandaş medya HALK TV’ye binlerce lira akıtmış. İşte detaylar…

Geçtiğimiz günlerde alkollü araç kullanıp kaza yapan CHP’li Maltepe Belediyesi Başkanı Ali Kılıç bu kez yeni bir skandal ile karşımıza çıktı. Maltepe Belediyesi’nin Halk TV’ye sadece bir haber için binlerce lira akıttığı ortaya çıktı.

BELGELERİ MHP’Lİ BAŞKAN YARDIMCISI PAYLAŞTI
CHP’li belediyeler tarafından fonlandığı sık sık gündeme gelen HALK TV’ye ödenen ücretin belgesini MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, Twitter hesabından deşifre etti.

“CHP TIKIR TIKIR SOYUYOR”
Aydın skandala ait belgeleri paylaşarak “CHP’li Maltepe Belediyesi’nden tek bir haber için HALK TV’ye tamı tamına 113 bin TL aktarıldığını biliyor muydunuz?” dedi. Duruma tepki gösteren Aydın, “Paralar yandaşa gidiyor CHP tıkır tıkır soyuyor” ifadelerini kullandı.

BİR BAŞKAN DÜŞÜNÜN ALKOLLÜ ARAÇ KULLANAN!
Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın alkollü şekilde Pınar Keskin’in kullandığı otomobile çarpması, araç içinde bulunan Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Canan Döner’le olay yerinden ayrılması kamuoyunda geniş yankı buldu.

FLAŞ SÖZLER: “BANA PARA TEKLİF ETTİ”
Kazazede Pınar Keskin; söz konusu kazanın basına yansımasının ardından Maltepe Belediyesi yetkilileri tarafından tehdit edildiği gerekçesiyle polise ifade verdi.

Pınar Keskin, “Ben alkollü araç kullanarak kullandığım araca çarpıp akabinde kazayı başkası yapmış gibi gösterip olay yerinde suçu üstlenerek bana para teklif eden Nazım Erdem Aslan isimli şahıs ile olay yerinde polisleri ve ambulansı yanlış bilgilendirme yaparak görevlerini yaptırmayan olay sonrası kuzenim üzerinden bana tehditler gönderen şahıs yada şahıslardan şikayetçiyim” dedi.

ALİ KILIÇ, NAZIM ENDER ASLAN VE TEHDİT EDENLER HAKKINDA SUÇ DUYURUSU
Pınar Keskin; Küçükyalı Şehit Mehmet Emin Aydın Polis Merkez Amirliği’nde ifade verdi, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe Belediyesi’nde Ali Kılıç’ın fotoğrafçılığını yapan ve kazanın ardından rüşvet talep ettiğini iddia ettiği Nazım Ender Aslan ve kuzeni Yusuf Sertbaş’ı arayarak tehdit eden kişi yada kişilerden şikayetçi oldu.

İŞTE O İFADE
“Ben bugün sosyal medyaya düşen görüntüler için davetiniz üzere buraya geldim. Ben 26 Ağustos 2020 günü iş arkadaşım Deniz Yarar’dan kullanmak üzere Mercedes marka aracı ödünç aldım. Aynı akşam saat:21.30 sıralarında Maltepe ilçesi Küçükyalı Mahallesi Evlendirme Dairesi karşısında Turgut Özal Bulvarı üzerinde kırmızı ışıkta beklediğim sırada arkamdan gelen bir araç bana hızlıca çarptı.”

“BEN ALİ KILIÇ’LA GÖRÜŞMEK İSTEDİM ANCAK ŞAHIS ALKOLLÜYDÜ”
“Bu kazada eşim Ahmet Keskin benimleydi. Araçtan aşağı indiğimde diğer araçtan alkollü bir erkek şahsın indiğini gördüm. Yanında bir bayan şahıs bulunuyordu. Erkek şahıs daha sonradan da internet üzerinden resimlerine bakarak emin olduğum Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’tı. Yanımıza gelen diğer araçlardan korumalar indi ve bir anda kalabalık oluştu. Ben Ali Kılıç’la görüşmek istedim ancak şahıs alkollüydü ve arkamızdan gelen araca binerek uzaklaştı.”

“KAZAYI KENDİ CEP TELEFONUMLA KAMERAYA ALDIM”
“Ben bu arada araç sahibi Deniz Yarar isimli şahsı aradım. Kendisine Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ile kazaya karıştığını, başkanın buradan ayrıldığını söyledim. Ben bu esnada bu olanları kendi cep telefonumla kameraya aldım. Belediye başkanı ayrıldıktan sonra olay görüntülerinde de görülen gözlüklü şahıs araca binerek kazayı kendisinin yaptığını söyledi. Ben de bu durumu kabul etmedim.”

“ALİ KILIÇ İSMİNE DÜZENLENMİŞ MAZBATA VE KİMLİK BELGESİNİ GÖRMÜŞ”
“Eşim Ahmet Keskin kaza yaptığımız araca binerek burada Ali Kılıç ismine düzenlenmiş mazbata ve kimlik belgesini görmüş. Kazada aracı kendisinin sürdüğünü iddia eden şahıs bana ‘Aracın değeri 300 bin TL, sana 300 bin TL verelim. Bizim aracımızı da alın. Görüntüleri silin ve paylaşmayın’ dedi.

“Ben bu teklifi kabul etmedim. Deniz olay yerine geldi ve bu şahıslarla görüştükten sonra bana ‘Abla sen neden korkuyorsun? Ben sana masraf ödetmeyeceğim. Şahıslarla anlaştım. Bir miktar da para aldım’ dedi.

“BENİM GÖĞSÜMDE VE SIRTIMDA AĞRI VARDI ANCAK TEDAVİ OLMAMA DA BU KORUMALAR ENGEL OLDU”
“Olay yerine ambulans geldi, benim göğsümde ve sırtımda ağrı vardı ancak tedavi olmama da bu korumalar engel oldu. Bu şahıslar gerek kalmadığını belirterek ambulans ve polis ekiplerini gönderdiler. Daha sonra bu şahıslar Deniz ile görüştükten sonra olay yerinden ayrıldılar. Deniz beni eşimle birlikte başka araçla olay yerinden gönderdi. Ben korktuğum için herhangi bir polis merkezine giderek müracaatta bulunamadım.”

“Deniz olay anında çektiğim bu görüntüleri sildirmek isteyince ben önce bu görüntüleri yedekledim akabinde Deniz’in baskısıyla telefonumdan sildim. Ancak yedekleme yaptığım için bu görüntüler ben de mevcuttur. Kendi rızam doğrultusunda dosyama eklenmek üzere teslim ediyorum. Olaydan sonra özellikle görüntüler basına düştükten sonra kuzenim Yusuf Sertbaş isimli kişiye sürekli telefon gelerek bana tehditler savruldu. Yusuf bana ‘Senin hayatını karartacaklarmış. Bu belediye başkanı sonuçta.. Sonucunu sen düşün’ şeklinde tehdit içerikli cümleler aktardı. Bu şahıslar beni kuzenim Yusuf üzerinden tehdit ettiler.”

“Ben alkollü araç kullanarak kullandığım araca çarpıp akabinde kazayı başkası yapmış gibi gösterip olay yerinde suçu üstlenerek bana para teklif eden Nazım Erdem Aslan isimli şahıs ile olay yerinde polisleri ve ambulansı yanlış bilgilendirme yaparak görevlerini yaptırmayan olay sonrası kuzenim üzerinden bana tehditler gönderen şahıs yada şahıslardan şikayetçiyim.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.