Site Rengi

HABER ÖZETİ
Meteoroloji’den 45 il için Sarı Kodlu uyarı geldi!.
Aşırı kazık fiyatlar sonrası restoran ve kafelerde boykot dönemi başlıyor!.
Diyarbakır’da belediye meclisinde toplantısında Türk Bayrağı krizi!.
Çin’den sosyal medya ahlaksızlığına darbe!
CHP’li Belediyelerde makamlar eşe dosta peşkeş çekiliyor!.
Erdoğan’ı kızdıran “Kent Lokantaları” çıkışı!.
Doğalgaz ve elektriğe Mayıs ayında zam yok!.
Merkez Bankası yıl sonu dolar ve enflasyon tahminini açıkladı..
Amerika yine kahpeliğini yaptı!. Filistin’in BM üyeliğini veto ettiler!.
Tanju Özcan’ın eşi Bolu Belediyesi’ni basıp protesto gösterisi yaptı!.
AK Parti’de Istakoz ve Maldivler skandalından sonra şimdi de Rolex krizi patlak verdi!.
CHP’li başkanın kızı Çankaya Belediyesi’ne başkan yardımcısı oldu!.
Ve beklenen oldu!. Kuduz Köpek İsrail İran’a saldırdı!.
Askeri üniforma ile servis yapan soysuz it tutuklandı!.
Tokat depremi sonrası uzman isimden dikkat çeken açıklama!.
Google İsrail’i eleştiren 28 çalışanını kapı önüne koydu!.
Seçimler bitti, zam yağmuru başladı!. Kırmızı ete yüzde 25 zam!.
Tokat’ta korkutan deprem!.
400 bin vergi kaçakçısına kaymaklı devlet kıyağı!.
Denizbank’ta yeni bir Seçil Erzan skandalı!.
Metin Akpınar-Duygu Nebioğlu skandalında ortalık toz duman oldu!.
Ticaret Bakanlığı’ndan komedi gibi ceza açıklaması!.
Aracını yanlış yere park eden AK Partili vekili şikayet eden vatandaşa hapis cezası!.
Selahattin Demirtaş’ın tahliye talebine ret!.
Meteoroloji’den Kuvvetli Yağış ve Fırtına Uyarısı!.
Vatandaşların linç ettiği Uzman Çavuş cinsel tacizden tutuklandı!.
Ticaret Bakanı Bolat’tan fahiş fiyat açıklaması!.
Erdoğan’ın kıdemli yancısı Gezi Teröristlerine af çağrısı!.
Kahpe ABD’nin ikiyüzlülüğü!. “Gazze’de Soykırım” kelimesi yasaklandı!.
Hastane randevularında yeni döneme giriliyor…
DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46

TECAVÜZCÜSÜNÜ ÖLDÜRDÜ!. “ÇOCUKLARIMIN GÖZÜ ÖNÜNDE BANA TECAVÜZ EDECEKTİ!..

TECAVÜZCÜSÜNÜ ÖLDÜRDÜ!. “ÇOCUKLARIMIN GÖZÜ ÖNÜNDE BANA TECAVÜZ EDECEKTİ!..
13.09.2019
A+
A-

Antalya’da kendisine tecavüz ettiğini ileri sürdüğü adamı öldüren Leyla U., “Eve zorla girdi. Başıma tabanca dayadı. ‘Sen benim olacaksın’ diyerek, benimle zorla cinsel ilişkiye girdi. Öldürmeseydim çocuklarımın gözü önünde bana tecavüz edecekti” diye kendini savundu..

Olay, geçtiğimiz 25 Şubat’ta Korkuteli ilçesine bağlı Dereköy Mahallesi’nde gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Durmuş T., evli ve 3 çocuk annesi Leyla U.’nun eşinin olmadığı bir saatte evine giderek konuşmak istedi. İddialara göre Leyla U.’nun uyarılarını dinlemeyen Durmuş T., kapının önünde beklemeye başladı. Kendisini ve çocuklarını korumaya çalışan Leyla U. ise evinde bulunan av tüfeği ile Durmuş T.’yi vurdu. Durmuş T. olay yerinde hayatını kaybederken, Leyla U. ise tutuklandı.

Antalya 1.Ağır Ceza Mahkemesinde Leyla U.’nun yargılanmasına başlandı. Duruşmaya sanık Leyla U., taraf avukatları, maktulün ve sanığın yakınları katıldı.

Savunmasını yapan Leyla U., maktulle ilişkisinin kendisine mesaj attıktan sonra başladığını söyledi. Maktulün kendisini sürekli tehdit ettiğini ileri süren Leyla U., maktulün kendisine cinsel istismarda bulunduğunu iddia etti.

“BENİ BANYODA İZLEMİŞ, AŞIK OLMUŞ”

Leyla U., “Biz konteynerde otururken beni banyoda izlemiş ve aşık olmuş. Maktulün kız kardeşine evli ve çocuklu olduğumu, bana mesaj atmaması gerektiğini söyledim. Bir zaman sonra yeniden bana, ‘seni seviyorum’ şeklinde mesajlar atmaya başladı. Kendisine evli olduğumu, çocuklarımın olduğunu ve bana mesaj atmaması gerektiğini söyledim. Ona, ‘eğer bunları yapmaya devam edersen seni ailene söylerim’ dedim. O da bana, ‘sen söylersen bende seni herkese rezil ederim. Eşini öldürürüm. Zaten ikinci yapmışsın. Sana kimse inanmaz’ dedi” ifadelerini kullandı.

“EVE ZORLA GİRDİ, BAŞIMA TABANCA DAYADI”

Yaşadıkları konteynerden sonra kiralık bir eve çıktıklarını, maktulün ise bir gün bu eve alkollü bir şekilde geldiğini kaydeden Leyla U., “Eve zorla girdi. Başıma tabanca dayadı. ‘Sen benim olacaksın’ diyerek, benimle zorla cinsel ilişkiye girdi. Ardından bana, ‘Bak sana nasıl sahip oldum. Bundan sonra benimsin, bunu kimseye söylemeyeceksin. Söylersen seni rezil ederim’ dedi. Korktuğum için bu durumu eşime söyleyemedim. Beni çocuğumla tehdit ediyordu. 5-10 kez kendisiyle cinsel ilişkimiz oldu. Hepsi benim isteğim dışında oldu. Genelde geceleri eşimin evde olmadığı zamanlarda alkollü bir şekilde gelip beni tabancayla tehdit ediyordu ve sürekli cinsel ilişkide bulunmak istiyordu. ‘Eşinden boşan benimle evlen’ diyordu. Ben onu hep reddediyordum” dedi.

“ÇOCUKLARIMIN GÖZÜ ÖNÜNDE BANA TECAVÜZ EDECEKTİ”

Olay gününü anlatan sanık Leyla U., “Maktulle konuşmamızda, ‘bu gece mutlaka geleceğim’ dedi. Ona, ‘gelme dedim’, bana küfür ederek ısrarla geleceğini söyledi. Ona, ‘gelme, ya sen ölürsün ya da ben’ dedim. Eşim o saatte köy toplantısındaydı. Maktul gelmiş bana seslenmiş ben duymadım. Sobayı yakmıştım. Çocuklardan birini uyutmuştum, ikinci defa seslendiğinde duydum. Evin dışındaydı, ‘aç kapıyı, geldim’ diye bağırıyordu. Eşimin evde olduğunu düşünür, korkar gelemez diye düşünmüştüm. Kapıyı açsam çocuklarımın gözü önünde bana tecavüz edecekti. O an tüfeği gördüm, elime aldım. Her şey bir anlık oldu. Mutfak penceresi ve balkon yan yana. Pencereden çıktım, onu görür görmez rastgele ateşledim. Öldürmeye yönelik olarak hedef almadım. Tüfeği sıktığım anda, ‘yandım anam’ diye seslendiğini duydum. Dizlerinin üzerine düştü. Bana elini uzattı bir şey söylemedi, tutmaya çalıştı. Ben de beni tutmasın diye kapıya doğru koştum. O sırada yere düştüğünü gördüm” diye konuştu.

“ÇEKYATIN ÜZERİNE OTURDUM, SİGARA YAKTIM”

Ardından içeriye girdiğini söyleyen Leyla U., “Hemen telefonu aldım. Oğlum da sese uyanmış. Bana, ‘anne bir ses geldi’ dedi. Bende, ‘oğlum o sesi ben yaptım, sen sakın dışarıya çıkma’ dedim. Sonra hemen eşimi aradım. ‘Durmuş T.’yi vurdum. Jandarmayı arayacaksan ara, hemen eve gel’ dedim. Daha sonra kazağımı, montumu ve sigaramı aldım dışarıya çıktım. Maktul sırt üstü balkonda yatıyordu. Gözleri açıktı ancak ölüp ölmediğini bilmiyorum. Çekyatın üzerine oturdum, sigara yaktım. Daha sonra eşim ve beraberindeki kişiler geldi” diye konuştu.

Duruşmaya katılan maktulün babası Ramazan T., sanıktan şikayetçi olduğunu söyledi. Sanığın savunmalarına katılmadığını ifade eden Ramazan T., “Ben bunlara on yıl baktım, komşuluk ettik. Madem oğlum tecavüz ediyordu neden gelip bana söylememiş? Biz bu kadar yakınken gelip bana söyleyebilirdi. Bu söyledikleri inandırıcı değil, cezalandırılmasını istiyorum” şeklinde konuştu.

Maktulün gözü kara birisi olduğunu belirten sanık avukatı Tolgahan Turan, “Yeri geldiğinde evli bir kadını kocasının yanından alacak cesarete sahiptir. Zaten ısrarla aramaları ve mesajları bunu göstermektedir. Müvekkilim iki evlilik yapmıştır, bu ikinci evliliğidir. Kocasını severek evlenmiştir ama köyde müvekkilim hakkında kötü dedikodular dolaşmıştır. Aynı zamanda müvekkilimin yaşadığı ev, köye 1 kilometre uzaklıkta etrafı açık dahi olmayan bir evdir. Maddi durumu iyi olmayan fakir bir ailedir. Kıt kanaat geçiniyorlar. Dolayısıyla gerek maddi durum, gerekse köyde dolaşan dedikodular nedeniyle maktulün tehditlerini kimseye söylememesi çok normaldir” dedi.

“ADIN ÇIKMIŞSA VE FAKİRSEN ÇOK DAHA ZORDUR”

Müvekkilinin 7 aydır çocuğuyla birlikte cezaevinde bulunduğunu söyleyen Turan, “Ülkemizde kadın olmak zordur. Adın çıkmışsa ve fakirsen çok daha zordur. Maktul ile ilişkisini neden söylemediklerini soruyorlar. Belki söylese eşi gidip öldürecekti. İddianamede müvekkilim ile ilgili toplanmış bir tek delil yoktur” diye konuştu.
Mahkeme heyeti ise sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.