Site Rengi

HABER ÖZETİ
Mustafa Varank’tan Deniz Zeyrek’e Hodri Meydan!. 2 GÜN GEÇTİ, HAYSİYETİN VARSA AÇIKLA!.
Muhalefeti şaşırtan anket!.
Mehmet Ali Yılmaz’ın ölüm nedeni belli oldu…
Tavuk eti fiyatları son 5 ayda yüzde 200 zamlandı!.
Afrika’dan gelen çöl tozu tüm ülkeyi etkisi altına aldı!.
Meral Akşener’i evine gönderecek kurultay için zaman yaklaşıyor!.
ABD Başkanı Biden TikTok’u resmen yasaklayan imzayı attı!.
TFF’den çok konuşulacak karar!. Hakemler Özelleştiriliyor!.
Fahiş fiyat vurgununa son!. Ambalajlara fiyat etiketi zorunluluğu geliyor!.
CHP’li Başkan Cumhurbaşkanı danışmanı Oktay Saral’ı rezil rüsva etti!.
Süresiz Nafaka zulmünü bitirecek emsal karar!.
Ukala CEO’nun sattığı küflü çikolatalar gerçek Patiswiss değilmiş!.
WhatsApp’ın Gazze’de İsrail’e muhbirlik yaptığı ortaya çıktı!.
İstanbul Valiliğinden Taksim ile ilgili 1 Mayıs kararı..
İBB’nin işlettiği Samandıra-Üsküdar metro hattı 27 saattir bozuk!.
AK Parti’den milletvekillerine “Görgüsüzlük” uyarısı!.
Sözcü Gazetesi’nden kin ve öfke dolu manşet!.
Altın fiyatlarında rüzgâr tersine döndü!.
Kahpe İsrail Gazze’yi ikiye bölmek için operasyon başlattı!.
İsmail Saymaz Adalet Bakanlığı sözcüsünü rezil rüsva etti!.
Türkiye-Irak arasında 20 milyar dolarlık anlaşma..
Son 3 ayda Kamu araçları için ödenen kira 880 milyon 765 bin TL!.
MHP Lideri Bahçeli’den çok sert DEM Parti çıkışı!. Kapatmak Namus Borcudur!.
Müşterisini tehdit eden ukala satıcıya tepkiler çığ gibi!.
Emekliler için 9 maddelik refah düzenlemesinin detayları belli oldu..
TBMM’nin bu haftaki gündemi Fahiş Fiyatlara yaptırım!.
İyi Parti’de istifa depremi devam ediyor!.
Erdoğan-HAMAS zirvesi dünya basınında..
DEM Parti’de yeni bir bayrak krizi daha patlak verdi!.
Kayyum yönetiminin Van Büyükşehir Belediyesi’ne bıraktığı borç dudak uçuklattı!.
DOLAR 32,5671
EURO 34,9928
ALTIN 2.421,67
BIST 9.722,09

Tom Cruise ve Madonna, dünyanın diline düştü!.

Tom Cruise ve Madonna, dünyanın diline düştü!.
15.10.2021
A+
A-

Hollywood’un en aranan aktörlerinden biri olan Tom Cruise, henüz 18 yaşında başladığı oyunculuk kariyerini 40 yıldır sürdürüyor ve neredeyse hiç yaşlanmayan görüntüsüyle yıllardır manşetlerden düşmüyor. Ancak hafta başında gittiği bir beysbol maçında objektiflere yakalanan Cruise, her zamanki halinden çok farklı gözüküyordu. Sosyal medyanın diline düşen Cruise’a “sincap” benzetmesi bile yapıldı. Pop müziğin yıldızı Madonna da son görüntüsüyle herkesi şaşırttı ve sosyal medyada paylaştığı fotoğraflardan çok daha farklı olduğu dikkat çekti. Uzmanların farklı fikirlerini belirttiği yıldızların son hallerini, Doktor Cem Hamidi’ye sorduk. Doktor Hamidi, medyada çıkan haberlerle aynı görüşü paylaşmadığını söyledi ve ekledi: “Alerjisi olabilir, geçirdiği bir rahatsız sonrası kortizon tedavisi almış olabilir, kilo almış olabilir, ışığın azizliğine uğramış olabilir. Ya da sadece yaşlanmış olabilir.”

Önümüzdeki Temmuz ayında 60’ıncı doğum gününü kutlayacak olan aksiyon filmlerinin aranan yıldızı Tom Cruise, bu hafta sonu 26 yaşındaki oğlu Connor ile San Francisco Giants’ın beyzbol maçında kalabalığın arasında görüntülendi. Ancak Cruise, “şiş” yüzüyle hayranların dikkatini dağıttı desek yanlış olmaz. Görevimiz Tehlike serisinin yıldızı, sosyal medyada gündem yaratırken bazıları Cruise’un zar zor ‘tanınabilir’ olduğunu söylerken, bazıları ise ünlü aktörün yanaklarının sincapları andırdığını yazdı.

Tom Cruise ve Madonnaya ne oldu Dünyanın diline düştüler...

 

ABD’nin diğer kıyısında ise Madonna’nın son görüntüsü gündem yaratıyordu. Pop yıldızı Harlem’de, Like a Prayer’ın akapella versiyonunu yaparken, en az Tom Cruise kadar pürüssüz bir cilt ve dolgun bir yüzle görüntülendi. 1989 yılında yayınladığı hit şarkısıyla listeleri altüst eden 63 yaşındaki Madonna, düzenli olarak Instagram’da, kendisinden 30 yaş küçük bir kadının bile imrenebileceği kusursuz, ışıltılı cildinin yakın çekimlerini gösteren fotoğraflar paylaşıyor.

“DERMAL DOLGULARA AŞIRI DÜŞKÜN BİRİ GİBİ”

Netflix’teki Bodyfixers’ın yıldızı, önde gelen kozmetik doktoru Dr Tijion Esho, ünlülerin bir zamanlar yaşlanma süreciyle savaşmak için bıçak altına yatmış olabileceğini, dolgu maddeleri, botoks, peeling’ler ve anlık yüz germe operasyonlarının tercih edildiğini söylüyor. Dr Tijion Esho, ayrıca dermal dolguların ve kırışıklık karşıtı tedavilerin sayesinde cildi altı ila 18 ay arasında dolgun ve pürüzsüz hale getirmek mümkün olduğunu sözlerine ekliyor.

İngiltere’deki Medispa kliniklerinin kurucusu ve çok sayıda yüksek profilli müşterisi olan Dr Nyla Raja, Tom Cruise’un son görüntüsünü Daily Mail gazetesi için yorumladı. Dr. Raja, Cruise’un dolgu maddelerine ‘aşırı düşkün’ olabileceğini söyledi ve “Tom, görünüşü üzerinde gerçekten olumsuz bir etkisi olan kırışıklık önleyici enjeksiyonlara ve dermal dolgu maddelerine aşırı düşkün gibi görünüyor” ifadelerini kullandı. Dr Nyla Raja, “Her bir hastanın yüz yapıları dikkatli bir şekilde değerlendirilmezse, dolgu maddeleri yüzlerin biçimsiz ve yapay gözükmesine neden olabilir” dedi.

“HEM DOLGU HEM KİLO”

Cosmedics cilt kliniklerinin Medikal Direktörü Dr Ross Perry, Cruise’un bazı hayranlarını rahatsız eden son görünümünün, ünlü aktörün birkaç kilo almış olması ve ve “bir kozmetik kliniğine yolculuk”olabileceğini öne sürdü. Dr. Perry, “Tom son fotoğraflarında eski halinden önemli ölçüde farklı görünüyor. Bu görüntünün, kilo alımı ve dermal dolgu maddelerinin bir kombinasyonu olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

YASTIK YÜZ BENZETMESİ

Dr. Esho da kesinlikle doğal yaşlanma belirtilerinin ortaya çıktığı konusunda hemfikir: “Yaşlandıkça orta yüz hacmimizi kaybederiz ve cilt elastikiyetimiz azalır, bu yüzden pürüzsüz ve sıkı olan cildimiz sarkar, gevşer. Ayrıca yüzümüzün alt kısımlarında yağ dokusunun arttığını fark ediyoruz. Bu tamamen doğal, normal ve yaşlandıkça çoğumuzun başına gelecek.” Dr. Esho, ayrıca dolgu ve botoksun iyi eğitimli uzmanlar tarafından uygulanmasının çok önemli olduğunu altını çizdi. “Yoksa Tom Cruise’da görebileceğiniz gibi şiş bir surata sahip olma ihtimaliniz yüksek” dedi ve ekledi: “Yanakları hafifçe şişmiş, buna genellikle ‘yastık yüz’ diyoruz. Yaşlanmayı geciktirmek, cildi yumuşatmak ve yüzün orta bölümünü kaldırmak amacıyla yanaklara dolgu maddesi koyulmuş. Çenesi de belirgin görünüyor, bu da bana yanakları dengelemek için yüzün alt kısmında çene dolgusu yaptırmış olabileceğini söylüyor.”

“60 YAŞINDA BİRİNE GÖRE HARİKA GÖZÜKÜYOR”

Doktor Cem Hamidi, hem Tom Cruise’un hem de Madonna’nın her yerde tanınan ve dünyaca ünlü markaların, “marka yüzleri” yapabilmek adına peşlerinden koştuğu kişiler olduğunu hatırlattı ve “Bu kişilerin yüzlerindeki veya vücutlarındaki en ufak bir değişiklik Twitter’da trend topic oluyor ya da Youtube’da inceleme videolarına konu oluyor. Bahsedilen fotografları, özellikle Tom Cruise’un fotografını gördüğümde bir medikal estetik doktoru olarak ilk aklıma gelen şey “Acaba yüzüne ne yaptırdı da böyle garip gözüküyor?” oldu. Benimki mesleki deformasyon.” ifadelerini kullandı. Fotoğrafları detaylıca incelediğini ve üzerine düşündüğünü söyleyen Doktor Hamidi, “Açıkçası ben medyanın aksine yüzüne yaptırdığı kötü bir dolgu sonrası böyle gözüktüğünü düşünmüyorum. Çünkü fotografta yüzünün her bir bölgesi şiş gözüküyor. Alerjisi olabilir, geçirdiği bir rahatsız sonrası kortizon tedavisi almış olabilir, kilo almış olabilir, ışığın azizliğine uğramış olabilir. Ya da sadece yaşlanmış olabilir. Bence 60 yaşında bir insana ve bu fotografa göre bile harika gözüktüğünü ve iyi yaşlandığını söyleyebilirim. diye konuştu.

Tom Cruise ve Madonnaya ne oldu Dünyanın diline düştüler...

60 yaşına ulaşmış veya geçmiş ünlülerin akranlarından çok daha farklı ve hatta yüzlerinde “sıfır kırışık” ile görünme arzularını yorumlamasını istediğimiz Doktor Hamidi, medikal estetik yani ameliyatsız estetiğin gelişmesine vurgu yaptı. Doktor Hamidi, “İyileşme sürelerinin kısalması hastalarımızın yüzlerinde sıfır kırışıklık yaratmasa da oldukça iyi görünmelerini sağlıyor. Daha az sarkık, daha az yorgun, daha az üzgün, daha az kızgın gözünmek yani kişinin olabileceği en iyi fiziksel görünüşüne ulaşma arzusu herkes gibi ünlülerde de var. Hele ki yüzünüzle para kazanan biriyseniz bunu anlamak çok da zor değil. Önemli olan doktorun hastanın isteklerini doğru anlaması ve anti-aging yolculuğunun uzun soluklu bir yol olduğunu hastasına doğru bir şekilde anlatıp tedavilerini öyle planlaması gerekiyor. Ani ve ciddi değişimler toplum tarafından da hastanın yakın çevresi tarafından da garipsenebilir.
” diye konuştu.

“DOĞAL GÖRÜNMÜYOR”

Dr. Perry ise, Tom Cruise’un son görüntüsüni sincapa benzetiyor ve şu ifadeleri kullanıyor: “Tom’un yanakları gergin ama şiş görünüyor. Bu bölgeye yaşlandıkça kaybettiğimiz dolgunluğu geri kazandırdığı söylenen bu miktar dolgu yapılması, gözlerini çok daha küçük gösteriyor ve ona sincap tipinde bir görünüm veriyor.” Dr. Perry, Cruise’un gözleri hakkında şunları söylüyor: “Tom’un yüzüne gerçekten bakarsanız, göz çevresinde çok az gülme çizgileri göreceksiniz, bu da dolgu maddelerinin masalsı bir işareti. Çoğu insan doğal bir görünüm vermek için yaklaşık 1 ml demal dolgu maddesi yerleştirmeyi tercih ediyor, ancak bu görüntülere bakarak onun çok daha fazlasını istediğini söyleyebilirim, ki bu pek doğal görünmüyor.”

Dr Perry, yanaklardaki abartılı görünümün yanı sıra, gözlerin altında ağza doğru inen bölgenin de olması gerekenden daha dolgun göründüğünü ekledi. Ayrıca alnına az miktarda Botox yaptırdığını da söyleyen Dr Perry, yaşına göre teninin pürüzsüz göründüğünü, burun ve ağız çevresinde kırışıklıkların olmamasının dolgu maddelerinin kullanılmış olabileceğine dair işaret olduğunu belirtti.

BİNLERCE DOLAR VE BOLCA SAAT

Gelelim Madonna’ya… Dr. Esho, pop yıldızının değişen görünüşü hakkında şunları söylüyor: “Madonna 63 yaşında ve yıllar içinde önemli ölçüde değişti. Yirmi yıldan fazla bir süredir ince dokunuşlar yaptırdığından şüpheleniyorum. Bu yüzden şu anki görünümü bu prosedürlerin bir karışımı.” 63 yaşındaki pop ikonunun görünüşünü korumak için muhtemelen ‘binlerce dolar’ ve bolca saat harcadığını da söyleyen Dr. Esho, Madonna’nın kaşlarının birkaç yıldır aynı olduğunu vurguladı ve ameliyatsız kaş kaldırma ile bu görünüme kavuşmuş olabileceğini ekledi. Dr Esho, ayrıca Madonna’nın düzenli olarak hidrafasiyal veya yüzey yenileme lazer tedavileri gibi yüz bakımı yaptırdığını tahmin ettiğini söyledi. Bunların haftada yüzlerce dolara mal olduğunu da ekledi.

Dr. Gabriella Birley, Madonna’nın alnında yaşlanma belirtisi olmadığını söyledi ve “Madonna’nın yüzünün tepesinden aşağıya doğru bakıldığında alnında hiç çizgi yok. Doğal kaş çatma çizgileri orada değil, bu yüzden kesinlikle çok fazla Botoks uygulandığını tahmin ediyorum.” dedi. Dr. Birley ayrıca “Yaşlandıkça yüzümüzün şakak bölgesi yağ kaybeder ve içi boş görünür, bu yüzden şakak bölgesinde de dolgu olduğuna inanıyorum.” dedi. Madonna’nın enjekte edilen dolgu maddesi sayesinde yanaklarının son derece dolgun olduğunu söyleyen Dr. Gabriella Birley, ünlü şarkıcının dudak dolgusu yaptırdığını ve böylece dudak hacminin yıllar geçtikçe tükenmediğini aktardı.

(milliyet)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.