Site Rengi

HABER ÖZETİ
Pazar günü seçimler iptal edilirse ne olacak?.
ABD Başkanı Biden ile görüşmenin bedeli 500 bin dolar…
CHP’deki Kule Paralar skandalı Eko Başkanı fena köşeye sıkıştırdı!.
İnce’den Özel’e salvador!. SENİN DEMLENDİĞİNİ O ZAMANLARDAN BELLİYDİ!.
Seçim günü hava nasıl olacak?.
İYİ Parti lideri Akşener’den İmamoğlu ve Yavaş’a hainlik suçlaması!.
Altın fiyatları tüm zamanların rekorunu kırarak 2 bin 300 lirayı geçti..
Fatih Erbakan AK Parti’ye İstanbul adayını geri çekmek için şartlarını açıkladı!.
Seçim öncesi Sinan Oğan’dan AK Parti’ye destek açıklaması..
Seçim öncesi doğalgaz ve elektriğe “Zam Yok” açıklaması…
Emeklilere promosyon ödemelerine özel bankalarda dahil oldu..
Eylem Tok’un ehliyetsiz züppe oğluna defalarca hız cezası kesilmiş, okula arabasıyla gidiyormuş!.
Seçim günü oy kullanmaya gitmeyenlere uygulancak cezai işlem açıklandı!.
Seks skandalı sonrası Karabük Üniversitesi’nden yabancı öğrencilere sağlık raporu şartı!.
Yeniden Refah Partisi Ankara İl Teşkilatı topluca istifa edip AK Parti’ye katıldı!.
76 bin deprem ve afet konutu hak sahiplerine teslim edildi..
Emeklilere promosyon ödemeleri yarından itibaren başlıyor..
Ali Koç’tan kongreye çağrı: Gelin 2 Nisan’da Fenerbahçe’yi ligden çekelim!.
CHP’deki Kemalciler “SENİ SIRTINDAN HANÇERLEYENE OY YOK” pankartı ile İmamoğlu’na isyan bayrağı açtı!.
CHP’deki para kulelerinin gizemi ortaya çıktı!. Eko Başkan Bay Kemal’i devirmek için balya baya rüşvet dağıtmış!.
CHP’deki para kuleleri skandalında ses kayıtları ifşa oldu!.
Gazze’deki ateşkes çıkmaz girdi!. Kahpe İsrail heyeti Doha’dan ayrıldı!.
Kahpe İsrail şimdi de çadırlara sığınan Filistinlileri bombalıyor!.
Belçika’daki PKK’lı köpeklerin Türklere neden saldırdıkları belli oldu…
Pandemi uyarısı!. Yeniden kapanma olacak mı?.
Çiftçiler Brüksel’i savaş alanına çevirdiler!.
Hazırlık maçında Avusturya’dan 6 gol yedik!.
Kuveyt Dinarı değerli para birimi seçildi.. TL’nin tam 100 katı!.
Karabük Üniversitesi’ndeki fuhuş skandalı büyümeye devam ediyor!. Fuhuş şebekesi kurulduğu ortaya çıktı!.
MHP’li vekilden zam haberi bekleyen emeklilere ek iş tavsiyesi!. HER ŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEYİN!.
DOLAR 32,3835
EURO 35,0525
ALTIN 2.326,19
BIST 9.098,30

Türkiye bu cinayeti konuşuyor!. Oğlunun cesedini saklayıp gömmeyi planladı!.

12.02.2020
A+
A-

Bursa’da 9 yaşındaki Muhammed H.’nin evinde ölü bulunmasının ardından başlatılan soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı. Muhammed’in babası, verdiği ifadede eşinin bir gün boyunca polise gitmesini söylediğini ve oğlunun cesedini gömmek için de plan yaptığını iddia etti..

Bursa’nın Gemlik ilçesi Eşref Dinçer Mahallesi’nde dün akşam ortaya çıkan korkunç olayda, ihbar üzerine eve giden polis, Suriyeli Muhammet Hüseyin’in cansız bedenini buldu. Vücudunda kesik, darp ve yanık izleri tespit edilen çocuğun cansız bedeni kesin ölüm nedeninin tespiti için Bursa Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı. Baba, Yahya H., polise, oğlunu 14 yaşındaki kızı H.H.’nin öldürdüğünü söyledi.

ABLADA DA YANIK İZLERİ VAR

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu’nca yapılan çalışmalar kapsamında, abla H.H.’nin de sırtında yanıklar bulunduğu tespit edildi. Abla, Bursa Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

ÖLÜMÜ BİR GÜN SAKLAMIŞLAR

Polis, baba Yahya H. (40) ile üvey anne Emine H.’yi (44) gözaltına aldı. İkilinin alınan ifadeleri ise Muhammed’in ölümünün bir gün boyunca saklandığını ortaya çıkardı. Muhammed ile ablası H.H.’nin ilk evliliğinden olduğunu, ikinci eşi Emine H.’den de 2 çocuğu bulunduğunu anlatan babanın ifadelerine DHA ulaştı.

5 yıl önce ülkelerindeki iç savaştan kaçarak, Bursa’ya geldiklerini ve otogarda rehber olarak çalıştığını anlatan Yahya H., “Pazartesi akşamı işten geldim. Eşim, ‘Muhammed öldü’ dedi. Korkudan cenazenin yanına gidemedim. Polisi neden aramadığını sorduğumda, ‘Polisi aramayalım, bizi içeri atarlar’ dedi. Polisi aramak istediğimde ise, boğazına bıçak dayayarak, ‘Polisi ararsan kendimi keserim’ dedi. Bunun üzerine polisi arayamadım. Ne olduğunu sorduğumda ise Muhammed’in ablasının temizlik sonrası unuttuğu kimyasal maddeyi içtiğini söyledi. Ertesi sabah ise, ablasının kardeşini, ağzını elleriyle kapatarak, boğduğunu söyledi” dedi.

ÜVEY ANNE, CESEDİ GÖMMEYİ PLANLAMIŞ

Oğlunun bulunduğu odaya girmediğini, kızına da korkudan titrediği için olayı soramadığını iddia eden baba, “Sabah işe gittim. Akşam eve geldiğimde eşime polise haber vermemiz gerektiğini söyledim. Ancak ‘Polis bizi mahveder, içeri atar, çocuklar rezil olur’ diyerek, karşı çıktı. Oğlumun cesedini gömmeyi planladı. Ben de ‘tamam’ diyerek onu oyaladım, evden çıkıp polise geldim. Oğlumun ölümünde eşimden şüpheleniyorum” diye konuştu.

Üvey anne Emine H. ise, Muhammed’in temizliği ile ablasının ilgilendiğini bu nedenle vücudundaki yanıkları görmediğini iddia ederek, şunları söyledi:

“10-15 gün öce Muhammed dolabın üzerinden düştü. Daha sonra ayağı ağrıdığı için tuvalete gidememiş, altına yapmış. Ablasına evde bulunan temizlik malzemeleri ile şampuanı vererek, kardeşini temizlemesini söyledim. Birkaç gün sonra ablası, kardeşinin altını çamaşır suyu ile temizlediğini söyledi. 9-10 gün önce ise ablası, kahvaltı sırasında üzerine sıcak çay döktü. Olay günü, ablası yanıma geldi. Ne olduğunu sorduğumda, ‘Muhammed duvara vuruyordu, saçlarını çekiyordu, Sus yat diyerek, ağzını kapattım’ dedi. Durumu anladığımda eşimi aradım ama söyleyemedim. Çünkü çocukları nedeniyle eşimle aramızda sorunlar vardı.”

Polis, soruşturma kapsamında biri ev sahibi aynı sokakta oturan 5 kişini de bilgi sahibi olarak ifadelerine başvurdu.

EV SAHİBİ AİLEYİ ANLATTI

Aileye, 4 yıl önce evini kiraladığı söyleyen ev sahibi Furkan Y., üvey çocukların gelmesinin ardından sürekli kavga sesleri duyduklarını anlattı. Üvey çocukların dilendirildiğini ve sürekli şiddete maruz kaldığını iddia eden Furkan Y., “İlk zamanlar üvey çocukları ortalıkta yoktu. Daha sonra üvey çocuklar geldi, kavgalar olmaya başladı.

Gece 3-4’de, uykudan uyanıp kavgayı ayırdığım zamanlar oldu. Çocuklara şiddet uygulandığını biliyorduk. Anneleri kendi çocuklarına bakıyordu ama üvey çocuklarına bakmıyordu. Kendi çocukları dondurma yerken, üvey çocuğa dondurma almıyorlardı. Özellikle babaları evde yokken çocuklar darbediliyordu. Evden çıkarmak istedim ama çıkaramadım. Çocukları dövdüğüne şahit oldum. Üvey çocuklar, anneye hizmet ediyordu. Burada çöpe girdiklerini bilirim. Çocukları çöpe sokuyordu, dilendiriyordu. Evlerini ben dizdim. Komşular da yardım etti” dedi.

DİĞER ÜVEY KARDEŞ YANIK ÜNİTESİNDE TEDAVİYE ALINDI

Öte yandan Muhammed’in ablası H.H.’nin, Bursa Şehir Hastanesi’nin Yanık Ünitesi’nde tedavi altına alındığı öğrenildi. 14 yaşındaki kızın, vücudunun çeşitli yerlerinde derin yanıklar olduğu belirlenirken, sıcak suyla işkence yapıldığı iddia edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.