Site Rengi

HABER ÖZETİ
Fahiş fiyat vurgununa son!. Ambalajlara fiyat etiketi zorunluluğu geliyor!.
CHP’li Başkan Cumhurbaşkanı danışmanı Oktay Saral’ı rezil rüsva etti!.
Süresiz Nafaka zulmünü bitirecek emsal karar!.
Ukala CEO’nun sattığı küflü çikolatalar gerçek Patiswiss değilmiş!.
WhatsApp’ın Gazze’de İsrail’e muhbirlik yaptığı ortaya çıktı!.
İstanbul Valiliğinden Taksim ile ilgili 1 Mayıs kararı..
İBB’nin işlettiği Samandıra-Üsküdar metro hattı 27 saattir bozuk!.
AK Parti’den milletvekillerine “Görgüsüzlük” uyarısı!.
Sözcü Gazetesi’nden kin ve öfke dolu manşet!.
Altın fiyatlarında rüzgâr tersine döndü!.
Kahpe İsrail Gazze’yi ikiye bölmek için operasyon başlattı!.
İsmail Saymaz Adalet Bakanlığı sözcüsünü rezil rüsva etti!.
Türkiye-Irak arasında 20 milyar dolarlık anlaşma..
Son 3 ayda Kamu araçları için ödenen kira 880 milyon 765 bin TL!.
MHP Lideri Bahçeli’den çok sert DEM Parti çıkışı!. Kapatmak Namus Borcudur!.
Müşterisini tehdit eden ukala satıcıya tepkiler çığ gibi!.
Emekliler için 9 maddelik refah düzenlemesinin detayları belli oldu..
TBMM’nin bu haftaki gündemi Fahiş Fiyatlara yaptırım!.
İyi Parti’de istifa depremi devam ediyor!.
Erdoğan-HAMAS zirvesi dünya basınında..
DEM Parti’de yeni bir bayrak krizi daha patlak verdi!.
Kayyum yönetiminin Van Büyükşehir Belediyesi’ne bıraktığı borç dudak uçuklattı!.
Cumhuriyet Başsavcılığı AK Partili Alinur Aktaş’a dava açmaya cesaret edemedi!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan 12 yıl aranın ardından Irak’a gidiyor…
CHP’nin yönettiği İstanbul, İzmir ve Ankara’nın toplam borcu 300 milyar TL!.
Savaşların bitmesini istemeyen ABD’den İsrail ve Ukrayna’ya milyarlarca dolar hibe!.
ABD’den TikTok yasağına onay!.
CHP AK Parti’den devraldığı belediyelerin toplam 100 milyar borçları açıkladı!.
Uğur Dündar hakkında çıkan babalık haberleri ile ilgili yayın yasağı aldırdı!.
Hükümet inkâr etsede IMF ile görüşmelere başladı!.
DOLAR 32,5390
EURO 34,8298
ALTIN 2.430,02
BIST 9.717,27

Ünal Karaman: Zorunluluk olarak transfer beklentimiz var

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, rekabet ortamını oluşturma noktasında eksiklerin olduğunu ve zorunluluk olarak transfer beklentilerinin bulunduğunu söyledi.

Ünal Karaman: Zorunluluk olarak transfer beklentimiz var
26.07.2019
A+
A-

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, rekabet ortamını oluşturma noktasında eksiklerin olduğunu ve zorunluluk olarak transfer beklentilerinin bulunduğunu söyledi.

Teknik Direktör Ünal Karaman, Hoffenheim ile oynadıkları ve 3-3 beraberlikle tamamlanan hazırlık maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kamptaki yoğun antrenman programlarından sonra sakatlık yaşamadan maç tamamlamanın kendileri açısından sevindirici olduğunu ifade eden Karaman, "Tabi ki artılarımız var. Yine futbol oynamaya çalışan bir takımız. Bunun güzellikleri var, göze hoş gelen yerleri var. Bir diğer handikabı geçen seneki yaşamış olduğumuz sıkıntılarımızdan kaynaklı rakibe vermiş olduğumuz gol pozisyonları, yemiş olduğumuz goller var. Elbette ki rekabet ortamını oluşturacak bölgelerle ilgili arzu ettiğimiz transferlerle için yönetim kurulumuz çalışıyor. Bir de son hazırlıkları tamamlayıp da resmi müsabaka boyutuna geçtiğimiz dönem içerisinde oyuncularımız daha da hazır, daha da güçlü, daha da iyi oldukları dikkate alacak olursak ben bugün bize sunduklarından hem başlayan 11’imiz hem de sonradan devam eden genç kardeşlerimiz dahil olmak üzere bize gösterdikleri oyundan ben mutluyum, memnunum. Hepsine teşekkür ediyorum" dedi.

'ZORUNLULUK OLARAK TRANSFER BEKLENTİMİZ VAR'

Zorunluluk olarak transfer beklentilerinin olduğunu kaydeden Karaman, açıklamalarına şöyle devam etti:

"Bu yapıyla sezona girecek Trabzonspor'u elbette zor günler bekliyor. Geçen sene oyuncularımız ciddi bir özveri gösterdiler. Camiamızı çok iyi şekilde temsil ettiler. Ama rekabet ortamını oluşturma noktası içerisinde eksiklerimizin olduğunu bütün spor ve futbol kamuoyu biliyor. Bir de kulübümüzün kendine ait gerçekleri var. Transfer ve bütçeye alakalı gerçekler var. Bunlara da göz kapayamayız. Ben de bir teknik adam olarak bana şurası için mutlak rekabet ortamı oluşturacak kaliteli oyuncuya ihtiyaç var diyebilirim ve belki de sizin beklediğiniz şekilde bağıra bağıra ortalıkta gezebilirim. Ama biz o değiliz. Biz daha çözümcü olma noktası içerisinde yönetim kurulumuzla azami dikkat göstererek onları da zor durumda bırakmayarak, bir zorunluluk olarak transfer beklentilerimiz var. Bu işin fantazisini yapan kulüpler bulunuyor. Var üzerine varlar katanlar. Bizim o imkanımız yok şu anda. Altyapıdan ve 1461’den getirdiğimiz gençlerimiz var, onların katkıları var. Onların katkılarını bugün son yarım saatte yine görüyoruz. Elbette ki zaman içerisinde çok daha iyi noktalara gelecekler. Ama açık olmak gerekirse birkaç bölgeyle alakalı rekabet ortamına ihtiyacımız var."

'EKSİĞİMİZ VAR, FARKINDAYIZ'

Karaman, bir basın mensubunun, 'Geçen sezon hedef kovalayan bireysel oyuncular, bugün ağabey konumunda, bu oyuncuları üst düzeyde motive endişesi duyuyor musunuz?' şeklindeki sorusuna ise, "Endişe şöyle duyulabilir, bugün baktığınız anda geçen sene 5 tane kendi bünyemizde oyuncuydu. Bugünkü maçta Muhammed ve Rahim ile bu sayı 7'ye çıktı bugün itibariyle. Bu çocukların biz daha güvenli, daha huzurlu bir ortamda geleceğe taşıyabilme adına saha içi sonucuna ve taraftarımızın bize vereceği motivasyona ve güce ihtiyacımız var. Eğer saha içi motivasyonumuz arzu ettiğimiz seviyede olmazsa Allah korusun bu genç takım 2-3 tane oyuncunun saha içi duruşuna bakar ki o da bizi kırılgan bir yapıya bize iter. Bu da bizim hoşumuza giden yapı değil. Evet bu gençler gelecekler ama gençler belli bir eğitim aşamasından gelip daha güçlü camianın içerisine güçlü bir takım içerisinde gelecekler. Belki şu an itibariyle biraz o konuda ihtiyaçlarımız elzem görülebilir. Umarım ki onların katılımlarıyla beraber bu oyuncularımız daha güvenli ortam içerisinde eğitimlerine bizden olduğu kadar saha içindeki ağabeylerinden de eğitimlerini alarak, pozisyon doğrularını öğrenerek devam edecekler. Eksiğimiz var evet farkındayız" yanıtını verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.