Site Rengi

HABER ÖZETİ
Lokanta ve kafelerde KDV’ye zam geliyor!.
Selektörle uyarı yapanlara kesilen cezalar iptal edildi!.
CHP’li Belediyeler Suriyelilere resmen savaş açtı!.
Arap ülkeleri resmen İsrail’in köpeği olmuşlar!.
İsmailağa Cemaati imamı suçüstü yapan polisi İstanbul’dan sürgün ettirdi!.
İsrail tüm hazırlıklarını tamamladı!. İran’a saldırması an meselesi!.
Özgür Özel’in yeni imajı…
Dikkat!. Afrika sıcakları başlıyor!.
Yabancı VAR hakemlerine dudak uçuklatan maaş!.
Süt ve süt ürünlerine yine kazık gibi zam geliyor!.
İsrail Savaş Kabinesi İran saldırısına karşılık verme kararı aldı
Bayramda 11.2 milyon araç tatil trafiğine çıktı..
Kredi faizleri çıldırdı!. 3 milyonluk evin geri ödemesi 11 milyon!.
Apple zirveyi rakibi Samsung’a kaptırdı…
Seçimlerin ardından ilk kabine yarın toplanıyor…
Tatilcilere hakaret eden define kaçakçısı AK Partili Başkan!.
Kur Korumalı Mevduat savsatasının hazineye verdiği zarar 818 milyar TL!.
Savunma Sanayii Başkanlığı: BAYKAR’A VERİLEN DESTEK, TEŞVİK VEYA HİBE YOK!.
Eski Müdürden Şok İtiraf!. Emniyetteki üst rütbelilerin 5’de 1’i Süleymancılardan oluşuyor!.
Selçuk Bayraktar’a “Defol Kürdistandan” diye saldıran kahpe bakım kimmiş!.
AK Partili vekilin ilginç ıstakoz savunması!. Özrü kabahatinden de beter!.
Denizlerde av yasağı resmen başladı…
“Alevilerin Neden Bir PKK’sı Olmalıydı” diyen provakotöre sahip çıktılar!.
Kaymak Tabaka beylerimizin 45 günlük keyifli tatili nihayet bitti!.
Teleferik faciasında Belediye Başkanı dahil 5 kişi tutuklandı!.
AK Partili vekil gelen tepkilerin ardından özür diledi!.
CIA MİT’e İsrail-İran gerilimi için arabuluculuk ricasında bulundu!.
Seçimde rezil rüsva olan AK Partili vekil kendisini Maldivler tatili ile ödüllendirdi!.
İran’ın İsrail’e yolladığı füzeler elektrik tellerine takılıp asılı kaldı!.
İran, İsrail operasyonunu başarıyla tamamladığını duyurdu!.
DOLAR 32,5056
EURO 34,5851
ALTIN 2.498,66
BIST 9.548,09

Ünlü çiftin oğlu Şişli’de bıçaklanarak öldürülmüştü! Yeni detaylar!..

Ünlü çiftin oğlu Şişli’de bıçaklanarak öldürülmüştü! Yeni detaylar!..
13.01.2020
A+
A-

Ağabeyiyle kavga edip yaralandığı öne sürülen 17 yaşındaki Emre Tyler Mays, Şişli Etfal Hastanesi’ne götürüldü. Ambulanstan indirilirken bir kişi tarafından kalbinden bıçaklanarak öldürüldü. Emre Mays’ın öldürülmesiyle ilgili anne Figen Mays, “Olay anında tüm polisler kaçtı. Oğlumun son sözü ‘anne’ oldu” dedi..

Emre Tyler Mays… Henüz 17 yaşındaydı. Ağabeyiyle kavga edip yaralandığı iddiasıyla Şişli Etfal Hastanesi’ne götürülmüştü. Ambulanstan indirilirken kendisini başkasıyla karıştıran Akın Kutlu tarafından bıçaklanarak öldürüldü. O sırada yanında olan annesi Figen Mays dün cenaze töreninde konuştu: “Son sözü anne oldu. Bıçaklandı. Anne, anne diye bağırdı.”

İstanbul Göktürk’te ailesiyle birlikte yaşayan Emre Tyler Mays (17), iddiaya göre ortak kullandıkları lüks spor otomobil nedeniyle ağabeyi Sinan ile tartıştı. Kavga eden iki kardeşten Emre’nin burnu kırıldı. Ambulansla Gaziosmanpaşa’daki Taksim İlkyardım Hastanesi’ne doğru yola çıkarılan Emre, acil servisteki yoğunluk nedeniyle Şişli Etfal Hastanesi’ne götürüldü. Aynı saatlerde polise Kağıthane, Galata Deresi Caddesi 27 numara önünden de kavga ihbarı geldi. Kavgada başından yaralanan Gazi Kutlu ve oğlu Davut Kutlu Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

‘BATUHAN SANDIM’

Hürriyet’ten Çetin Aydın’ın haberine göre Emre, saat 00.30 sıralarında ambulanstan sedyeyle indirildiği sırada annesinin gözleri önünde Akın Kutlu’nun (22) bıçaklı saldırısına uğradı. Ağır yaralanan Emre Tyler Mays, hemen acil servise alındı ancak kurtarılamadı. Saldırgan polis tarafından hastane bahçesinde suç aleti bıçakla yakalandı. Kutlu ifadesinde, “Kağıthane’de bir restoranımız var dayımlarla ortak işlettiğimiz. Restoranın telif ve marka hakkı ile ilgili alacak-verecek meselesi oluştu. Bu sorunu konuşmak için buluşmamızda kavga çıktı. Babam ve kardeşlerim yaralanınca Şişli Etfal’e gittik. Babamın başı kanıyordu, kardeşim de öyleydi. Bu nedenle çok öfkeliydim. Hava almak için acil önüne çıktım. Ambulans geldi, sedyeyle birini indiriyorlardı. İndirilen kişiyi kavga ettiklerimizden Batuhan’a benzettim. Bu nedenle yanımda taşıdığım bıçağı çıkararak sapladım” dedi.

TUTUKLANDI 

Tutuklanan Akın Kutlu’nun 4 yaralama, tehdit ve görevi yaptırmamak için direnme suçlarından kaydı olduğu ortaya çıktı. Kağıthane’deki kavga ile ilgili her iki taraftan hastanedeki tedavilerinin ardından gözaltına alınan Muhammed Kutlu, Gazi Kutlu, Ozan Tekcan ve Batuhan Karanlıkoğlu tutuklanırken, diğerleri adli kontrol kararıyla serbest kaldı.

Randolph Ward Mays – Sinan Mays

AĞABEY: BİZ TARTIŞMADIK

HASTANE önünde bıçaklanarak öldürülen lise öğrencisi Emre Tyler Mays (17) Yeniköy, Yeni Camisi’nden son yolculuğuna uğurlandı. Dünyanın önde gelen şarap ve gıda markalarını Türkiye’ye getiren ADCO firmasının sahiplerinden baba Randolph Ward Mays ve anne Figen Mays taziyeleri kabul etti.

Yakınlarına sarılarak teselli arayan anne ve baba, çocuklarının tabutu cami avlusuna geldiğinde gözyaşlarına boğuldu. Kardeşi ile olay akşamı kavga ettiği iddia edilen ağabey Sinan Mays (22) ise kardeşinin tabutu başında uzun süre gözyaşı döktü.

Ağabey Mays, araba nedeniyle çıkan kavga sonrası kardeşi Emre Mays’ı dövdüğü iddiasını kabul etmedi. Sinan Mays “Tartışma olmadı aramızda. Hastanenin önünde uyuşturucu mevzusundan dolayı bir kavgadan çıkan bir genç, kardeşimi başkasına benzetip bıçakladı” dedi.

Figen Mays

‘POLİS KAÇTI KORUYAMADI’

ANNE Figen Mays kendisini teselli etmeye çalışan yakınlarına “Son sözü anne oldu. Bıçaklandı. Anne, anne diye bağırdı” dedi. Çocuklarının kavga etmediğini, Emre’nin düşüp yaralandığını söyleyen anne Figen Mays yaptığı açıklamada “Oğlum düştü burnu kırıldı. Biz de ambulansı çağırdık. Olay anında polislerin hepsi kaçtı, bütün polislerden şikâyetçiyim. Çünkü hepsi kaçtı. O tek başınaydı, polisler 10 metre ilerideydi ama kaçtılar. O polisler bulunup cezalandırılmalı. Polis bizi koruyacaktı, koruyamadı” dedi.

EMNİYET: O MEMUR AÇIĞA ALINDI

İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü’nden annenin iddialarının ardından yapılan açıklamada, izlenen kamera görüntülerinden olaya hızlı müdahale etmediği belirlenen polis memuru O.C.’nin açığa alındığını bildirdi. Açıklamada, “İdari soruşturma devam etmekte” denildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.