Site Rengi

HABER ÖZETİ
Seçim günü hava nasıl olacak?.
İYİ Parti lideri Akşener’den İmamoğlu ve Yavaş’a hainlik suçlaması!.
Altın fiyatları tüm zamanların rekorunu kırarak 2 bin 300 lirayı geçti..
Fatih Erbakan AK Parti’ye İstanbul adayını geri çekmek için şartlarını açıkladı!.
Seçim öncesi Sinan Oğan’dan AK Parti’ye destek açıklaması..
Seçim öncesi doğalgaz ve elektriğe “Zam Yok” açıklaması…
Emeklilere promosyon ödemelerine özel bankalarda dahil oldu..
Eylem Tok’un ehliyetsiz züppe oğluna defalarca hız cezası kesilmiş, okula arabasıyla gidiyormuş!.
Seçim günü oy kullanmaya gitmeyenlere uygulancak cezai işlem açıklandı!.
Seks skandalı sonrası Karabük Üniversitesi’nden yabancı öğrencilere sağlık raporu şartı!.
Yeniden Refah Partisi Ankara İl Teşkilatı topluca istifa edip AK Parti’ye katıldı!.
76 bin deprem ve afet konutu hak sahiplerine teslim edildi..
Emeklilere promosyon ödemeleri yarından itibaren başlıyor..
Ali Koç’tan kongreye çağrı: Gelin 2 Nisan’da Fenerbahçe’yi ligden çekelim!.
CHP’deki Kemalciler “SENİ SIRTINDAN HANÇERLEYENE OY YOK” pankartı ile İmamoğlu’na isyan bayrağı açtı!.
CHP’deki para kulelerinin gizemi ortaya çıktı!. Eko Başkan Bay Kemal’i devirmek için balya baya rüşvet dağıtmış!.
CHP’deki para kuleleri skandalında ses kayıtları ifşa oldu!.
Gazze’deki ateşkes çıkmaz girdi!. Kahpe İsrail heyeti Doha’dan ayrıldı!.
Kahpe İsrail şimdi de çadırlara sığınan Filistinlileri bombalıyor!.
Belçika’daki PKK’lı köpeklerin Türklere neden saldırdıkları belli oldu…
Pandemi uyarısı!. Yeniden kapanma olacak mı?.
Çiftçiler Brüksel’i savaş alanına çevirdiler!.
Hazırlık maçında Avusturya’dan 6 gol yedik!.
Kuveyt Dinarı değerli para birimi seçildi.. TL’nin tam 100 katı!.
Karabük Üniversitesi’ndeki fuhuş skandalı büyümeye devam ediyor!. Fuhuş şebekesi kurulduğu ortaya çıktı!.
MHP’li vekilden zam haberi bekleyen emeklilere ek iş tavsiyesi!. HER ŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEYİN!.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan veda gibi açıklama.. SENEYE BİZ YOKUZ…
Gökhan Zan 3 milyon dolar avanta istedi mi?. Ses kayıtları ile ilgili uzman raporu yayındandı!.
Rusya kanlı saldırının arkasında Amerika, İngiltere ve Ukrayna’nın olduğunu açıkladı!.
Kurum’dan İmamoğlu’na mal beyanı tepkisi: MİLYON DOLARLIK VİLLARINI NEDEN SAKLIYORSUN?.
DOLAR 32,3693
EURO 35,0908
ALTIN 2.324,13
BIST 9.079,97

Vatan Hainlerini övüp alkış tutacak kadar Özgür ve Demokrat olmak bize fazla değil mi!.

14.01.2020
A+
A-

Bundan 20 yıl önce bizden birisi çıkıp “Recep Tayyip Erdoğan PKK’yı Bitirecek” deseydi Kemalistler tarafından meydan dayağı yerdi ancak bugün “Recep Tayyip Erdoğan PKK’yı Bitirdi” dediğimiz için Kemalistler tarafından neredeyse meydan dayağına maruz kalacak duruma geldik!.

İsterseniz o kadar uzun bir süre geriye gitmeden ve hafızalarınızı da çok zorlamadan daha yakın bir tarihten örnek vereyim dostlar!.

Daha 3-5 yıl önce başlatılan Çözüm Süreci zamanında “Dağda Değil Ova da Siyaset” sloganı ile yola çıkan hükümet Doğu ve Güney Doğu illerinde Kürt kökenli vatandaşların dahil olduğu şeffaf bir süreç başlatarak bazı girişimlerde bulunduğu zaman “Tayyip Ülkeyi Apo Piçine Peşkeş Çekiyor!” diyerek, süreci savunmak için ağzımızı açtığımızda üzerimize kuduz köpek gibi saldıranlar bugün “Daha Biz Lider Apo’nun Heykelini Dikeceğiz” diyen bir katilin avukatlığına soyundu!. Öyle böyle bir soyunma değil hem de işi abartıp anadan üryan soyunarak bir yerlerini de bize sallayarak..

40 yıllık PKK terör örgütünü kendi demokrasi ve özgürlük anlayışlarında o kadar meşrulaştırıp masumlaştırdılar ki, bir işareti ile 53 kişiyi başlarını ezdirip öldürten Demirtaş’ın yazdığı tiyatro oyununu bile tam kadro izleyip etrafa gülücükler saçıyorlar üstelik…

Oysa gelen her şehit haberinde Recep Tayyip Erdoğan’a havlayıp hırlayanların bugün canhıraş savundukları PKK’yı bitirme noktasına kadar getirmiştik!. Dağ kadrosunda ki çözülmeler ve başarılı operasyonlarla bitme noktasına kadar dayanan PKK, Diyarbakır’da ki evlat nöbeti tutan ana babaların korkusuyla en yüksek kalesi olan Diyarbakır’da ki HDP il binasını bile kapatıp kaçmıştı geçtiğimiz günlerde..

Oyları silme topladığı illerde vebalı bir hasta muamelesi görmeye başlayan, Kürtlerde artık neredeyse karşılık bulamayan PKK, sanki sihirli bir değnekle dokunulmuş gibi 31 Mart seçimleri öncesinde yapılan güzellemeler ve gizli işbirlikleriyle yine başımıza bela olmak için ilerlemeye ve güçlenmeye başladı hamisi olan CHP sayesinde…

İşin başını çeken İmamoğlu, adaylığı ilk açıklandığı zaman terör sözcüsü Demirtaş ile ilgili kendisine sorulan her soruya, halıya kakasını yapmış çocuk refleksi ile iki elini birden kaldırarak “Tanımaaaammmm, Görmediiiiiimmmmm, Bilmiyorummmm!” derken, sonraları çizgisini beğendiğini ifade etmeye başladı ve efendilerinin de yardımlarıyla işi bugün olduğumuz noktaya kadar getirdi!.

Recep Tayyip Erdoğan’a kızıp, Zillet İttifakı’na oy veren kararsızlar, Saadet Partisi’ni Erbakan Hoca’nın kabul edip Karamollaoğlu’nun arkasına takılarak Kılıçdaroğlu’nu destekleyenler, FETÖ artıklarından oluşan İyi Parti’nin gerçek bir ülkü davası için kurulduğunu iddia edip Akşener’in yüzünde Rabbi Yesir gördüğünü söylemesine aldanıp İmamoğlu’nu gerçek bir imamın oğlu zannederek mührü basanlar ve düne kadar Mustafa Kemal’in askeri olduğunu söyleyerek profillerine bile Atatürk resmi iliştirenler bugün İmamoğlu’na namusları olarak verdikleri oylarını sorgulama ihtiyacı hissetmiyorlar!. Erdoğan nefreti gözlerini öylesine bürümüş ki, ülke batsa dahi umurlarında değil.. Gelen hain de olsa gelsin ama yeter ki Erdoğan gitsin mantığı beyinlerinde yuva yapmış artık!.

3 gün önce terör sözcüsü Demirtaş’ın kitabını İBB’ye ait bir kurumda satışa çıkarıp nabız yokladı İstanbul şeysi İmamoğlu… Kendisini yönetenler de baktılar kimseden tık yok, bugün PKK’nın kurucularından ve Öcalan’ın da suikast plancısı olan Sakine Cansız’a yazılmış bir kahramanlık martavalını aynı kurumdan satışa çıkardılar!. Yine kimseden tık yok!.

Anlayacağınız;

Yakın bir zamanda PKK Terör Örgütü Lideri Abdullah Öcalan’ın kitabını da yine İBB’nin aynı kurumunda İBB’nin şeysinin önce aldığı ve sonra emir telaki edip verdiği talimatla satışa çıkarıp işi “Apoya Özgürlük” eylemlerine kadar götürecekler!.

Sonra mı;

Biraz bitlerinin kanlandığına kanaat getirdikten sonra PKK’lıları, FETÖ’cüleri, DHKP-C’lileri ve Gezi Piçlerini bir araya toplayıp kuduz köpek gibi sağa sola saldırarak memleketi ateşe verecekler!.

Hatırlayın lütfen! Gezi İhaneti’nin yaşandığı ilk günlerde de kıç kadar Taksim Meydanı’nı PKK ve FETÖ’cülerle paylaşıp Atatürk ve Apo posterlerini yan yana göndere çekip “Atatürkün Askerleriyiz” diyerek devlete parmak sallayanlar yine bu kanı bozuk vatan hainleriydi!.

En son 15 Temmuz İhaneti ile yüzleştiğimiz akşam biz meydanlarda memleket müdafaası verirken bu hainlerin tanklara alkış tutup darbecilere gizliden destek verdiklerine şahit olmuştuk hep beraber…

Bize “Makarnacı” diyenlerin marketlerde son kullanma tarihi geçmiş makarnaları kapış kapış aldıklarına da, yine bize “Bankamatikçi” diyenlerin donlarıyla bankamatik sıralarında saatlerce beklediklerini de görmüştük ama bu defa yaptıkları ihanetin karşılıksız kaldığını gördükleri için adım adım yaklaşan yeni bir ihanette başlarına herhangi bir olay gelmeyeceklerine emin olup daha rahat davranarak hainliklerini birkaç adım daha öteye taşıyacaklarına adınız kadar emin olabilirsiniz!.

Çünkü, vatanı için meydanlarda vurulan bizler bu diyetimizin karşılığı olarak o hainlerin asılmasını beklerken onlar da hainlere destek verdikleri için yıllarca cezaevlerinde sürüneceklerini hatta asılıp idam edeceklerini zannediyorlardı ama ibre tersine döndü!. Her geçen gün bizler vatanımızı savunduğumuz için suçlu duruma düşerken onlar kendilerini bu ülkenin sahibi adlederek Recep Tayyip Erdoğan’dan kurtulamadıkları için bize diş biliyorlar!. Üstelik kinlerini öyle gizliden falan da tutmuyorlar!. Ayan beyan yüzümüze çarpıyorlar!.

Haddim değil devletime akıl vermek!.

Lakin; ihanetin bu kadar açıktan yapılmasına, desteklenmesine sessiz kalmak, “Avrupa Ne Der, ABD Ne Der, Dünya Ne Der” düşüncesi ile olan biteni sadece izlemekle yetinmek, demokrasi ve özgürlük anlayışının cılkını çıkaranların vaktinde tepesine çökmemek ileride telafisi olmayan hataları da beraberinde getirecek!.

Üzerinde APO resminin basılı olduğu İranlı bir genci daha havaalanına iner inmez enselemek, Meclis kürsüsünde Kürtçe bölücülük naraları atan Leyla Zana’ya 14 yıl güneş yüzü göstermemek, HADEP’li bir soytarıyı vekil kimliğini gözetmeksizin daha kürsüden meclisteki koltuğuna bile oturtmadan mahkemesiz kodese tıkamak o dönemlerde bu devletin kanunlarıyla mümkündü de bugün neden Özgürlük ve Demokrasi kılıfına uyduruluyor bu bariz ihanetler?!.

Teöristlere alkış tutup destekleyecek kadar Özgür ve Demokratik bir ülke olmak bize fazla değil mi sizce de?!.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.