Site Rengi

HABER ÖZETİ
Kurum’dan İmamoğlu’nu terletecek sorular: MADEM ENGELLEDİK NEREDE BU HARCADIĞIN MİLYARLAR!.
Fenerbahçe ligden çekilme kararı için olağanüstü genel kurula gidiyor!.
Ali Babacan’dan Ümit Özdağ itirafı: SEÇİM KAZANMAK İÇİN ÜLKEYİ PEŞKEŞ ÇEKMİŞLER!.
Kaftancıoğlu CHP İl Binasındaki milyon dolarlar skandalı ile ilgili ifadeye çağrıldı!.
Hakan Fidan 7 Şubat MİT krizinin detaylarını ilk kez açıkladı..
Başkan Erdoğan’dan orduya Suriye ve Irak mesajı: Harekâta Hazır Olun!.
TİP’in adaylığını geri çektiği Gökhan Zan’dan partisine rest: YOLUMA TEK BAŞIMA DEVAM EDECEĞİM!.
Bakan Yerlikaya olaylı Fenerbahçe Trabzonspor maçı sonrası soruşturma açıldığını duyurdu!.
Fenerbahçe-Trabzonspor maçı sonrası saha savaş alanına döndü!.
Putin yüzde 87 ile tekrar Rusya Devlet Başkanı oldu..
DEM Parti Nevruz kutlamalarını Öcalan posterleriyle süsledi!.
Bakan Özhaseki Yarısı Bizden Kampanyasının detaylarını açıkladı..
Emekli ikramiyeleri 2-5 Nisan tarihlerinde hesaplara yatacak..
İstanbul’u kaybetme korkusu tıpış tıpış Ayasofya’a getirdi!.
Kredi kartı nakit çekim faizleri yükseldi!.
2028’de 20 adet KAAN Savaş Uçağı THK envanterine giriyor..
Akşener’den Erdoğan’a çağrı: BUNLARI YAP TÜM OYLAR SENİN OLSUN!.
Balya balya para skandalının ardından Fatih Keleş’in ifadesi ortaya çıktı!.
Turgut Altınok malvarlığını açıkladı..
Yardım ve yataklık yapan babaya adli kontrol kıyağı!.
Özgür Özel seçimleri kaybederse istifa edecekmiş!.
Saadettin Saran Fenerbahçe Başkan Adaylığını resmen açıkladı..
CHP’nin anketçisi İmamoğlu’nun tehditlerine maruz kaldığını açıkladı!.
Seçim öncesi vatandaştan dolara hücum!.
CHP’nin Kandil ile iletişim görevini SİHA Sezgin yürütüyor!.
2023 yılında 47 milyar TL vergi kaçırıldığı ortaya çıktı!.
Kaçak anne ile katil oğlunun ABD’de keyfi yerinde!.
Kahpeliğin böylesi!. Hem Gazze’ye yardım edip hemde İsrail’e silah veriyorlar!.
Ekmek ve simit fiyatlarının belirlenmesinde yeni dönem..
Bay Ekrem’in “Metro Fatihi” palavrası resmi rakamlarla çöktü!.
DOLAR 32,3351
EURO 35,1893
ALTIN 2.248,01
BIST 8.718,11

Taraftarlar tarafından istifaya çağırılan Ali Koç’tan şampiyonluk vaadi..

Taraftarlar tarafından istifaya çağırılan Ali Koç’tan şampiyonluk vaadi..
25.10.2021
A+
A-
Ligde Alanyaspor mağlubiyeti sonrası Fenerbahçeli taraftarların istifaya çağırdığı Başkan Ali Koç, şampiyon olacak bir kadroya sahip olduklarını belirtti.

Süper Lig’in 10. haftasında sahasında Alanyaspor’u ağırlayan Fenerbahçe, 2-1 yenilerek Şampiyonluk yarışında önemli bir 3 puan daha kaybetti.

Alanyaspor mağlubiyetini değerlendiren Başkan Ali Koç, “Futbolun içinde var dediğimiz olaylardan bir tanesi. Mutlak galibiyet için çıktık. Galibiyet için taraftarlar ülkenin 4 bir yanından geldiler. İlk yarı pozisyon vermedik. İki kere geldiler gol oldu. İlk yarı orta sahayı geçmekte sıkıntı çektiler. İyi baskı yaptık. Bu baskının sonucunu gole çeviremiyoruz. İlk gol gelinceye kadar yenileceğimiz aklımızdan geçmiyordu” dedi.

“DÜŞÜŞ YAŞAYAN SADECE BİZ DEĞİLİZ”

Takımda düşüş olduğunu söyleyen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç şöyle devam etti:

“Bir düşüş var. Bu bariz. Ligde her takım için bu olabilir. Puan kayıpları olur ve bunlar dönemsel oluyor. Sadece biz değil, şampiyon adayları bu türbülans içinde olabiliyor. Son haftalardaki maçlara baktığımızda iyi de oynasak istediğimiz sonucu alamayız. Taraftarın serzenişi haklı. Dün hedefimiz neyse bugün de aynı. Daha köprünün altından çok su akacaktır. Çok güzel başladık sezona. Hazırlık maçları da buna dahil Avrupa elemeleri de. Düşüş dönemine girdik. Bu değişecektir. Bu kadro geçen seneye nazaran daha kuvvetlenmiştir. Üstümüze düşen sorumluluk, vazife, bu düşüşü önleyecek önlemleri almak.”

“TARAFTARIN TEPKİSİ GAYET NORMAL”

Maç sonrası taraftarların istifa yönünteki tezahüratları için “Taraftarın tepkisi gayet normal” yorumunu yapan Koç, “Fenerbahçe camiasına özel, kırılganlık yıllardır var. Şampiyonluk bekliyorlar. Seneye çok umutlu başladık. Benzer şeyleri yaşayacakları düşüncesi bu tepkiyye neden olmuş olabilir. Kötü gidişatı bekleyip köşede bekleyen, bize özel durum da var. Taraftarlar oyunculara da tepki gösterdi. Anlam veremedim. Onlar da aslında alkışlama özür dileme mahiyetindeydi. Havaalanıanda çok etkilendiler. Bununla beraber yoğun bir maç öncesi destek vardı. Onlar taraftardan özür dilemeye gittiler. Bence manasızdı. Taraftar haklı tepkilerini başka tarafa çekti” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Bu kadro ile şampiyon olacağız #2

“KADROMUZ, ŞAMPİYONLUK İÇİN YETERLİ”

Fenerbahçe kadrosunu şampiyonluk için yeterli olduğunu söyleyen Ali Koç, “Bence bu kadro şampiyonluk için yeterli. Fenerbahçe ilk 5 haftada şampiyonluğun en büyük adayı, son 4 haftada ondan uzak görüntüsü var. Bir sarmala girip umutsuzluğa kapılıp yine mi başarısız bir sezon yaşayacağız düşüncesi olmamalı. Bu takım toparlanıp tepeye oynayacak skoru da futbolu da yapabilecek bir kadrodadır. Ben de çok üzgünüm. Ben de bu tip tepkileri istemem. Anlık saniyelik onlara takılmamamıyız. Sadece biz düşüş yaşayan takım değiliz. Şu anda 10. hafta tamamlandı. Sadece bize has bişe değil. Bize daha fazla tepki olması bize has bir durum” dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Bu kadro ile şampiyon olacağız #3

MHK BAŞKANI VE YARDIMCISININ İSTİFASI

MHK Başkanı ve yardımcısı Metin Tokat’ın istifası konusunda görüşlerinin sorulması üzerine Ali Koç, “Yabancı MHK başkanından kimse bahsetmedi. Bizim de böyle bir talebimiz olmadı. Hepimizin dediği gibi Burak (Elmas) Başkan, Ahmet Ağaoğlu, kişiler değil sistem sıkıntılı. Sistemi sıkıntılı hale getiren gruplar var. Sivas-Adana oynadı. Orada penaltı oldu. Hakem VAR’a gitti. VAR’a gitmesi, hakemlik performansının ne kadar düşük olduğunun göstergesi. Hakemin penaltıyı çalamayıp VAR’a gitmesi de işin vehametini gösteriyor. Umutlu konuşmak gerekirse çözüm var. Yeter ki çözmek için irade olsun. Bu sistem herkese, hepimize zarar veriyor. Bizim taraftarlarımız da ‘bırakın sistemi, Fenerbahçe’yi koruyun’ diyorlar. Ama en çok zarara gören Fenerbahçe’dir. Demek ki VAR olmasaydı, öyle bir pozisyon penaltısız gidecekti. İyi niyetli hataya hepimiz açığız. Ancak atamalarda hepimizin kafasınada soru işareti var. Teknoloji iyi kullanmıyor. Gözlemci raporları ne kadar inceleniyor? Altay, oyundan çıkarken ona edilen küfürlere dikkat edin. TFF’ye rica ediyorum, temsilci raporunu açıklasınlar. Kendisine çok ağır küfür edildiğini, küfür de yazılıyor. Soyunma odasına giderken iki elini kafasına koyduğunu, küfür ettiyse de temsilci tarafından duyulmadığı…” yanıtını verdi.

“4 YILDIR BİR TFF YETKİLİSİNİ, HAKEMLE İLGİLİ ARAMADIM”

MHK ve hakem eleştirisini sürdüren Ali Koç, “Güvensizlik üst düzey noktada. Millet birbirine girecek duruma geldi. Dört senedir TFF’nin bir yetkilisini, hakemle ilgili aramadım. Bu yüzden rahat konuşuyorum. Yöneticiler de kendine çekidüzen vermeli. Bizler de kapalı kapılar ardından iş çevirmemeliyiz. Sistem düzgün olsa, kimse bu işleri yapmak zorunda hissetmezdi kendini. İnşallah doğru yolu buluruz. İnşallah doğru bir başkan ve sonra kurullar ve üyeleri oluşur. Bu sistem zamanla düzelecektir ama tepe yapmış sorunlar hemen düzeltilebilir” açıklamalarını yaptı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.