Site Rengi

HABER ÖZETİ
Özkan Yalım cezaevinden haber yolladı: Bana sahip çıkmazsanız hepinizi bitiririm!.
Özkan Yalım’ın manitasına bankamatiklik yapan Bornova Belediye Başkanı gözaltında..
Kahpe İsrail 1 gün de 254 Lübnanlı sivili katletti!.
Mescid-i Aksa 41 gün sonra tekrar ibadete açıldı..
İran yenilgisini hazmedemeyen Trump saçmalamaya devam ediyor..
Zincir Market Çetesi üreticiden 30-40 liraya aldığı ürünleri 180-200 liraya satıyor!.
İran halkı ABD ile yapılan ateşkesi protesto etmek için tekrar meydanlarda..
İran ABD’ye rest çekti: İsrail Lübnan’a Saldırıları Durdurmazsa Ateşkes Biter!.
İran İsrail’in Lübnan’a saldırılarına devam etmesi nedeni ile Hürmüz’ü yeniden kapattı!.
İsrail medyası Trump ve Netenyahu’yu yerden yere vurdu!.
Yenilgiyi hazmedemeyen ABD atıp tutmaya devam ediyor..
Katiller ordusu İsrail Lübnan’da katliam yapıyor!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ABD İran ateşkessi ile ilgili açıklama..
Tehditler savuran Trump neden dansöz gibi kıvırdı!.
İran’dan Trump’a “Kumarbaz Kaybetti” manşeti!.
ABD ile İran arasında sağlanan ateşkesin ardından akaryakıtta indirim bekleniyor..
İran’dan ateşkes sonrası zafer açıklaması..
Ateşkes anlaşmasının ardından altın, gümüş ve bitcoinde hızlı yükselişler başladı..
Ateşkes anlaşmasından sonra petrol fiyatlarında sert düşüş yaşandı..
İran: ABD’yi 10 maddelik planı kabul etmeye zorlayarak tarihi bir zafer elde ettik..
Ateşkesin ardından Hürmüz Boğazı tekrar geçişlere açılıyor..
ABD ile İran arasında iki haftalık ateşkes..
İsrailli Kuduz Köpek Türk dizisinin yıldızını hedef aldı..
Ünlü teknik adam Lucescu hayatını kaybetti..
İranlı kadınlar ABD saldırısına karşı nöbette..
ABD Başkanı Trump: İRAN MEDENİYETİ BU GECE YOK OLACAK!.
İstanbul’daki İsrail Başkonsolosluğuna saldıranların kimlikleri belli oldu..
İstanbul’daki İsrail Başkonsolosluğu‘na silahlı saldırı!.
CHP’li Üsküdar Belediyesinde ele geçirilen valizler dolusu rüşvet paraları ifşa oldu..
Üsküdar Belediyesi’ne yolsuzluk operasyonu..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

“Covid-19 aşısı bir soykırımdır” diyen Alman doktor intihar etti!.

“Covid-19 aşısı bir soykırımdır” diyen Alman doktor intihar etti!.
28.11.2021
A+
A-

Almanya’da Chemnitz Kliniği Başkanı Dr. Thomas Jendges’in, ‘COVID-19 aşısı nedeniyle gerçekleşen soykırımın artık bir parçası olmak istemediğini’ belirten mektup bırakarak intihar ettiği öğrenildi.

Almanya’nın Chemnitz kentinde bir klinik yöneticisi intihar etti. Olay yerinde bulunan bir mektupta ‘artık Soykırım’ın bir parçası olamayacağım’ yazılı not bulundu.

Steesnews sitesinin haberine göre Almanya’da Chemnitz kliniği başkanı olan Dr. Thomas Jendges, klinik binasının tepesinden atlayarak intihar etti.

almanya-intihar-aşı

55 yaşındaki doktor, ağır yaralandığı intihar girişimi nedeniyle olay yerinde hayatını kaybetti. Jendges, 1 Ekim 2021’den bu yana Chemnitz Kliniğinin genel müdürü olarak atanmıştı. Jendges, Nisan ayından bu yana Doğu Almanya’nın en büyük belediye hastanesinin genel müdürü olarak görev yapıyordu.

Chemnitz belediye başkanı, doktorun intiharı üzerine şu açıklamada bulundu:

“Dr. Thomas Jendges’in trajik ölümünü büyük bir dehşetle öğrenmiş bulunuyorum.”

Ölen doktorun geride bıraktığı iddia edilen bir mektup da medyada yer aldı. İddiaya göre Jendges, korona aşılarına karşı örnek olmak için intihar etti. Mektuptaki notlarında korona aşıları için “biyolojik savaş” ifadesine rastlanırken, aşı uygulamalarını soykırım ve insanlığa karşı suç olarak nitelendirdiği de belirtiliyor.

1635856830131,dr-thomas-jendges-100bw-100__v-16x9@2dXL_-77ed5d09bafd4e3cf6a5a0264e5e16ea35f14925

Las repúblicas’in haberine göre, Dr. Thomas Jendges’in intiharından önce yazdığı ve yayınlanmasını talep ettiği uzun veda mektubunda, hükümetlerin Covid aşılarının tehlikesi karşısında bilgilendirme politikasını sert bir şekilde eleştirdiği söyleniyor. Mektupta, hastaya ve aşılı olanlara aşıların sözde zararsız olduğuna dair sürekli yalanlar ve aldatmacalar söylenmesi nedeniyle artık dayanamayacağı ifade ettiği belirtiliyor.

Mektupta yazılanlara göre, doktor, bir biyolojik savaş ajanı olan Covid-19’a karşı insanları deneysel ve ölümcül aşılarla aşılamayı kınıyor. Dr. Thomas Jendges’in bir soykırım ve insanlık suçu yaşandığı iddiasının yer aldığı mektubun Alman basınından Bild gazetesine yazıldığı bildirildi.

Sitedeki habere göre, belediye başkanının, hükümet emriyle dayatılan uygulamalara uymazsa, klinikteki hastaları aşılamayı reddederse onu kovmakla tehdit etmesi nedeniyle muhtemelen Jendges için başka seçenek yoktu. Bu nedenle klinik yöneticisi federal hükümetin, eyalet hükümetinin ve sadık uşaklarının bir suçunu desteklemek istemedi. Bu yüzden intiharının ona karşı çıkmanın tek yolu olduğunu düşündü.

Bunlar şu anda dolaşımda olan veda mektubunun bazı detayları. Her ne kadar Dr. Jendges intihar mektubunun tamamının yayınlanmasını emretmiş olsa da, Chemnitz belediye başkanının şu anki bilgisine göre, bu yayını engellemeye devam eden SPD’den Sven Schulze. Sosyal medyada kurulan çeşitli platformlarda Schulze’un engelleme tavrını bırakması ve Jendges’in son isteğine saygı duymasını talep eden çok sayıda grup kuruldu.

Jendges arkasında bir eş ve bir oğul bıraktı.

Steesnews

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.