Site Rengi

HABER ÖZETİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Suriye Lideri Şara’ya ateşkes telefonu..
Türkiye ve ABD’den Suriye’deki ateşkes sonrası peş peşe açıklamalar!.
Petrol kuyularının kontrolü artık Suriye Devleti’nde..
Suriye’de ateşkes tamamen sağlandı..
Suriye’nin kaderini Cumhurbaşkanı Erdoğan belirledi!.
MHP Lideri Bahçeli’den Suriye için 8 maddelik yol haritası..
Deyrizor, SDG’den kurtarıldı..
İran’daki protestolarda binlerce kişi hayatını kaybetti!.
Gaziantep beraberliği sonrası Galatasaray’da istifa sesleri..
Meteoroloji’den Marmara ve Ege bölgesi için fırtına uyarısı!.
Trump, ABD’nin Grönland planına karşı çıkan ülkelere ek vergi getirildiğini duyurdu..
2025 yılında trafik kazalarında 3 bin 481 kişi yaşamını yitirdi..
ABD Başkanı Trump’tan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Gazze daveti..
Hamaney’den İran halkına ABD uyarısı!.
Milli Eğitim Bakanı Tekin’den CHP’nin karne palavrasına cevap!.
Tankların namlusu kalkınca YPG kaçacak delik aramaya başladı..
Kütahya Valisi iş beğenmeyen gençlere isyan etti!.
Ümit Karan Uyuşturucu İmâl Etmek ve Satma suçundan tutuklandı..
Eyüpspor’a kayyum atandı!.
Oktay Kaynarca’nın uyuşturucu testi negatif çıktı..
Rus büyükelçi Karlov suikastının planlayıcısı firari FETÖ’cü adını değiştirdi!.
Kent Kerhanesi’nin skandal detayları ortaya çıktı!.
İran’dan ABD’ye savaş resti!. SALDIRILARA ANINDA KARŞILIK VERİRİZ!.
ABD ile Danimarka, Grönland’ın satın alınması konusunu görüşecek..
Venezuela’nın Özgür Özel’i nobel ödülünü Trump’a verdi..
CHP’nin beceriksizlikleri bilbordlara yazılınca Özgür Özel küplere bindi!.
İmamoğlu ile yasak aşk yaşadığı iddia edilen voleybolcu gözaltında..
Rıza Pehlevi ABD’nin sadık köpeği olmak için kendini paralıyor!.
Haydut ABD çöktüğü Venezuela’da resmi petrol satışlarına başladı!.
Temassız kartlarda şifresiz işlem limiti yarın 2 bin 500 liraya çıkıyor..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

“Covid-19 aşısı bir soykırımdır” diyen Alman doktor intihar etti!.

“Covid-19 aşısı bir soykırımdır” diyen Alman doktor intihar etti!.
28.11.2021
A+
A-

Almanya’da Chemnitz Kliniği Başkanı Dr. Thomas Jendges’in, ‘COVID-19 aşısı nedeniyle gerçekleşen soykırımın artık bir parçası olmak istemediğini’ belirten mektup bırakarak intihar ettiği öğrenildi.

Almanya’nın Chemnitz kentinde bir klinik yöneticisi intihar etti. Olay yerinde bulunan bir mektupta ‘artık Soykırım’ın bir parçası olamayacağım’ yazılı not bulundu.

Steesnews sitesinin haberine göre Almanya’da Chemnitz kliniği başkanı olan Dr. Thomas Jendges, klinik binasının tepesinden atlayarak intihar etti.

almanya-intihar-aşı

55 yaşındaki doktor, ağır yaralandığı intihar girişimi nedeniyle olay yerinde hayatını kaybetti. Jendges, 1 Ekim 2021’den bu yana Chemnitz Kliniğinin genel müdürü olarak atanmıştı. Jendges, Nisan ayından bu yana Doğu Almanya’nın en büyük belediye hastanesinin genel müdürü olarak görev yapıyordu.

Chemnitz belediye başkanı, doktorun intiharı üzerine şu açıklamada bulundu:

“Dr. Thomas Jendges’in trajik ölümünü büyük bir dehşetle öğrenmiş bulunuyorum.”

Ölen doktorun geride bıraktığı iddia edilen bir mektup da medyada yer aldı. İddiaya göre Jendges, korona aşılarına karşı örnek olmak için intihar etti. Mektuptaki notlarında korona aşıları için “biyolojik savaş” ifadesine rastlanırken, aşı uygulamalarını soykırım ve insanlığa karşı suç olarak nitelendirdiği de belirtiliyor.

1635856830131,dr-thomas-jendges-100bw-100__v-16x9@2dXL_-77ed5d09bafd4e3cf6a5a0264e5e16ea35f14925

Las repúblicas’in haberine göre, Dr. Thomas Jendges’in intiharından önce yazdığı ve yayınlanmasını talep ettiği uzun veda mektubunda, hükümetlerin Covid aşılarının tehlikesi karşısında bilgilendirme politikasını sert bir şekilde eleştirdiği söyleniyor. Mektupta, hastaya ve aşılı olanlara aşıların sözde zararsız olduğuna dair sürekli yalanlar ve aldatmacalar söylenmesi nedeniyle artık dayanamayacağı ifade ettiği belirtiliyor.

Mektupta yazılanlara göre, doktor, bir biyolojik savaş ajanı olan Covid-19’a karşı insanları deneysel ve ölümcül aşılarla aşılamayı kınıyor. Dr. Thomas Jendges’in bir soykırım ve insanlık suçu yaşandığı iddiasının yer aldığı mektubun Alman basınından Bild gazetesine yazıldığı bildirildi.

Sitedeki habere göre, belediye başkanının, hükümet emriyle dayatılan uygulamalara uymazsa, klinikteki hastaları aşılamayı reddederse onu kovmakla tehdit etmesi nedeniyle muhtemelen Jendges için başka seçenek yoktu. Bu nedenle klinik yöneticisi federal hükümetin, eyalet hükümetinin ve sadık uşaklarının bir suçunu desteklemek istemedi. Bu yüzden intiharının ona karşı çıkmanın tek yolu olduğunu düşündü.

Bunlar şu anda dolaşımda olan veda mektubunun bazı detayları. Her ne kadar Dr. Jendges intihar mektubunun tamamının yayınlanmasını emretmiş olsa da, Chemnitz belediye başkanının şu anki bilgisine göre, bu yayını engellemeye devam eden SPD’den Sven Schulze. Sosyal medyada kurulan çeşitli platformlarda Schulze’un engelleme tavrını bırakması ve Jendges’in son isteğine saygı duymasını talep eden çok sayıda grup kuruldu.

Jendges arkasında bir eş ve bir oğul bıraktı.

Steesnews

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.