Site Rengi

HABER ÖZETİ
İspanya Türkiye karşısında ölüp ölüp dirildi!.
Bitcoin 90 bin doların altına düştü!.
MHP Lideri Bahçeli’nin İmralı çıkışı Ankara’ya bomba gibi düştü!.
IQ Money’e 155 milyar liralık kara para operasyonu..
A Millilerimiz bu akşam İspanya karşısında..
İsteyen öğrenciler üniversiteyi 3 yıl da bitirecek..
Soruşturma izni verilen en çok belediye hangi partinin…
İstanbul’da suya her ay zam uygulaması İBB Meclisi’nde kabul edildi..
Düşen askeri kargo uçağının havada 3 parçaya bölündüğü ortaya çıktı!.
Bakan Yerlikaya Türkiye’de 2 milyon 381 bin Suriyeli kaldığını açıkladı..
Demirtaş için Silivri’ye gidip Ekrem’i görmeden döndü!.
PKK Zap’tan tamamen çekildiğini açıkladı..
Kabine ekonomi, Gazze ve Terörsüz Türkiye başlığı ile toplanıyor..
Başsavcılıktan bahis operasyonu açıklaması..
Kahpe İsrail’den Gazze için yeni saldırı tehdidi!.
Bakan Fidan Gazze’ye asker göndermeye hazır olduğumuzu açıkladı..
İstanbul’da musluklardan çamur akıyor!.
Bulgaristan’ı 2-0 yenerek Play-Off’u garantiledik..
Şehidin tabutu başında utanmadan kahkahalar atan AK Partili isimden pişkin savunma!.
Yunanistan Türkiye’ye karşı İsrail silahları ile donatılıyor..
Barış Yarkadaş CHP’deki rüşvet çarkını deşifre etti!.
Zorunlu kış lastiği uygulaması başlıyor!.
Bitcoin mum gibi eriyor!.
Mansur şu iki kazık için belediye bütçesinden tam 2 milyar harcadı!.
Tam da Kadir Mısrığlu’nun dediği gibi “En Müslüman Benim” yarışına başladılar!.
Suça Sürüklenen Çocuklar düzenlemesi yargı paketinden çıkarıldı!.
Küçük kızı kaçırıp tecavüz eden sapığa iyi hal indirimi!.
İmamoğlu’nun sosyal medya hesaplarına erişim engeli..
20 askerimizin şehit olduğu askeri uçağın enkazı görüntülendi..
Kayyum olarak atanan Gürsel Tekin’in odasına girip çiş ve kakalarını yaptılar!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

İntihar eden CHP’li Turgay Adak’ın taziyesinde, Kaftancıoğlu ve beraberindekilerden kahkahalı fotoğraf…

İntihar eden CHP’li Turgay Adak’ın taziyesinde, Kaftancıoğlu ve beraberindekilerden kahkahalı fotoğraf…
22.02.2021
A+
A-

CHP’nin vefasızlığı yüzünden intihar eden Turgay Adak için taziyeye giden CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve saz arkadaşlarının kahkaha atarken çekilen fotoğrafı tepkilere neden oldu.

Kocaeli Kartepe’de CHP ilçe örgütünde görevliyken 2014 yılında parti bayrağını asarken düşen, bir gözünü kaybeden diğerinde ise yüzde 30 görme kaybı olan Tugay Adak (28) zor günler geçirdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hastanede iken Tugay’ı ziyaret etti, ev, destek sözü verildi.

Ancak verilen sözlerin hiçbiri tutulmadı. Yaşadığı vefasızlık nedeniyle bunalıma giren Kartepe Belediyesi CHP Meclis Üyesi Tugay Adak 9 Şubat Salı günü İzmit ilçesinde bulunan 42 Evler Fatma Seher Üst Geçidi’nden atlayarak intihar etti. Adak’ın ölümünden sonra bazı CHP’li yöneticiler “Hepimiz suçluyuz, bizim de sorumluluğumuz var” diyerek istifa etti.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Tugay’ın ölümünden 10 gün sonra önceki gün Kocaeli’ne taziye ziyaretine gitti. CHP il örgütü binasında basına kapalı gerçekleşen ziyaret sonrası CHP Derince İlçe Başkanı Birkan Koçak sosyal medyada bir fotoğraf paylaştı.

Fotoğrafta Kaftancıoğlu ve İlçe Başkanı Birkan Koçak, ellerinde kahve bardaklarıyla gülerken görülüyor. Koçak’ın Facebook hesabında paylaştığı bu fotoğrafa ilk tepki CHP Başiskele İlçe Gençlik Kolları Başkanı Levent Soycan’dan geldi. Soycan sosyal medyada yaptığı paylaşımda, “Düşene dövüşene bin selam olsun diyoruz, genç meclis üyemizi kaybettik diyoruz. Bir tane ilçe başkanı elinde kahve ile il binasında kahkaha atıyor hadi ordan. #tugayadak” ifadelerini kullanarak tepkisini dile getirdi.

Ancak Soycan aradan birkaç saat geçtikten sonra yerel bir internet sitesinde bu durumun haber olması üzerine yaptığı paylaşımı sildi.

İzmit Sanayi Mahallesi Muhtarı olan İsmail Moğoltay da yaptığı paylaşımda, “Geçtiğimiz günlerde bunalıma giren ve intihar eden CHP Kartepe Meclis Üyesi bir dönem de mahallemizde markette çalışırken tanıdığımız Tugay Adak kardeşimizin vefatı dolayısı ile taziyeye gelen Canan Kaftancıoğlu ve dostları sanki taziyeye değil de gülmeye eğlenmeye gelmişler, olan çocuğa oldu.Allah rahmet eylesin” ifadelerini kullandı. Tugay’ın arkadaşları ve çok sayıda vatandaş da yerel internet sitesindeki haberin altına yorumlar yaparak, “Sahip çıkmadınız, acısına saygı duyun” diyerek tepki gösterdiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.