Site Rengi

HABER ÖZETİ
Bakanlıktan cinsel sapıklığa jet müdahale!.
CHP’li Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu görevden uzaklaştırıldı
FED merakla beklenen faiz kararını açıkladı..
Zelensky Putin ile savaşa devam etmek için sponsor arıyor!.
Peker’in avukatı davayı üstlendi, Minguzzi ailesine gelen tehdit mesajları bıçak gibi kesildi!.
Erdoğan’dan Netenyahu’ya yanıt: KUYRUK ACISI HİÇ BİR ZAMAN GEÇMEYECEK!.
Fazıl Say’dan laikleri ters köşe yapacak Gazze açıklaması!.
Dezenfektan satıcısı Bakan 53 ay sonra ortaya çıktı!.
CHP’li Bayrampaşa Belediye başkanı yolsuzluktan tutuklandı!.
Erdoğan’ın sözleri Netenyahu itini adeta kudurttu!.
Kahpe İsrail Yemen’i bombardıman altına aldı!.
CHP’den Kılıçdaroğlu’na açık çağrı!.
Kahpe Amerika’dan teröristlere 130 milyon dolar destek!.
Kiracılık devrini bitirecek sosyal konut projesi önümüzdeki ay başlıyor..
Dikkat!. Devlet son 5 yılda satılan gayrimenkullerin peşine düştü!.
Soylu şikâyet edince Bakan Yerlikaya’ya Bahçeli’den ayar geldi!.
Kahpe İsrail’in savunma bakanı Gazze’ye karşı açıkça soykırım ilan etti!.
Yeni evlenecek çiftler için ehliyet şartı geliyor…
Ahlaksız dizinin senaristi gözaltına alındı!.
Kahpe İsrail Gazze’yi kuşatma operasyonuna başladı!.
Kuduz köpek Netenyahu yine İslam ülkelerine saldırmakla tehdit etti!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar’dan Kahpe İsrail’e yaptırım çağrısında bulundu!.
Kurultay mahkemesinden sonra Kılıçdaroğlu’ndan ilk açıklama!.
Edi ile Büdü’nün kurultay kurnazlığı mahkeme kararına tosladı!.
Muvazzaf Binbaşı torbacıları haraca bağlamış!.
CHP kurultay davası ertelendi..
Tarihi kurultay davası başladı!.
Vuslat Doğan Ali Sabancı’dan 120 milyon dolar nafaka talep etti!.
Mahkeme bugün son sözü söyleyecek!.
Fenerbahçe Trabzonspor’u tek golle geçti..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Max Kruse: Nuri Şahin bana Fenerbahçe’nin Türkiye’nin en büyük kulübü olduğunu söyledi

Fenerbahçe’nin yeni transferi Alman oyuncu Max Kruse, Fenerbahçe’ye gelmeden önce eski takım arkadaşlarından Nuri Şahin’in kendisine Fenerbahçe’nin Türkiye’nin en büyük kulübü olduğunu söylediğini belirtti. 

Max Kruse: Nuri Şahin bana Fenerbahçe’nin Türkiye’nin en büyük kulübü olduğunu söyledi
25.07.2019
A+
A-

Fenerbahçe’nin yeni transferi Alman oyuncu Max Kruse, Fenerbahçe’ye gelmeden önce eski takım arkadaşlarından Nuri Şahin’in kendisine Fenerbahçe’nin Türkiye’nin en büyük kulübü olduğunu söylediğini belirtti. 

Fenerbahçe'nin Alman golcüsü Max Kruse, sarı-lacivertli kulübün sosyal medya hesabından kendisi hakkında merak edilen soruları yanıtladı. İstanbul hakkında çok güzel şeyler duyduğunu ve şehrin harika bir yer olduğunu söyleyen Alman oyuncu, "İstanbul hakkında pek çok harika şey duydum. Çok güzel bir şehir. Çok fazla insan var. İnanılmaz taraftarlar var. Umarım hava da güzel olur" dedi.

"NURİ ŞAHİN BANA FENERBAHÇE'NİN TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK KULÜBÜ OLDUĞUNU SÖYLEDİ" 

Almanya'da bir çok Türk arkadaşının olduğunu belirten Kruse, "Nuri Şahin mesela, bana Fenerbahçe hakkında harika şeyler söyledi. Türkiye'deki en büyük kulüp olduğunu söyledi. Burada olmaktan çok mutluyum. Takım arkadaşlarım ve taraftarlardan tüm desteği göreceğim için heyecanlıyım" diye konuştu. 

"FENERBAHÇE'DE OYNAYACAK OLMAK BENİM İÇİN ONUR VE GURUR"

Fenerbahçe'de oynayacak olmasının büyük bir onur ve gurur olduğunu söyleyen yıldız oyuncu, "Fenerbahçe gibi büyük ve muhteşem bir kulüpte olmak ve burada oynayacak olmam benim için onurdur. Çok gurur duyuyorum. Benimle ilgilendiklerini duyduğumda hissettiğim o güzel duygu, gururdu. Kulüpten insanlarla konuşmaya başladığım andan itibaren bana karşı gerçekten çok ilgiliydiler. Benim için çok güzel bir duyguydu" şeklinde konuştu.

Almanya'daki favori Türk oyuncusunun Nuri Şahin olduğunu ifade eden 31 yaşındaki oyuncu, lakabının olmadığını ancak sarı-lacivertli taraftarların kendisine bir tane lakap bulacaklarını ifade etti. 

TARAFTARA SESLENDİ

Fenerbahçeli taraftarlara da seslenen Alman golcü, "Merhaba büyük Fenerbahçe taraftarı. Fenerbahçe ailesinin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Umarım birçok maç kazanıp daha iyi oluruz ve Süper Lig'de bu sene şampiyon oluruz" açıklamasında bulundu. 

"BURADA OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM"

Max Kruse, Fenerbahçe'deki transfer sürecini de anlattı. Kruse, "İlk iletişimim Comolli ile oldu. Comolli benim ajansımla iletişime geçti. Sonra benimle de iletişime geçti. İlk buluşmamız bizim Hamburg'daki ofiste oldu. Bana kulüple ve Türkiye ligi ile ilgili çok şey açıkladı. Comolli beni Fenerbahçe'ye getirmek için her şeyi denedi. Şimdi burada olmaktan çok mutluyum. Türk insanı ve futbolu hakkında çok şey öğreneceğim. Burada futbol Almanya'dakinden biraz farklı. Bütün süreç böyleydi" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.