Site Rengi

HABER ÖZETİ
İran füzelerle vurdukça ABD kıçından tehditler savurmaya devam ediyor!.
Türkiye saat 15:30 itibari ile 5 G’ye geçti..
Başkan Mustafa Bozbey’in 16 milyarlık dev serveti mercek altında!.
Acılı anne “Kızımı CHP’nin Tacizci Başkanı Öldürttü” diyerek isyan etti!.
Başkan Bozbey tutuklanırsa Bursa Büyükşehir Belediyesi AK Parti’ye geçecek..
CHP’li başkan dördüncü sevgilisine ev almış!.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Bozbey gözaltına alındı..
Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım’ın sevgilisinin ifadesi ortaya çıktı..
Uşak Belediye Başkanı tutuklandı..
İran’ın dünyaya rezil ettiği Trump yine içi boş tehditler savurmaya devam etti!.
İran Kahpe İsrail’i füzelemeye devam ediyor!. Şimdi de Hafya’daki petrol rafinerisini vurdu!.
CHP’li başkanın taciz ettiği 16 yaşındaki kızı öldüren sürücü bakım kim çıktı!.
CHP’li Başkanın taciz ettiği kız çocuğunun şüpheli ölümü!.
CHP’li başkan belediye bütçesi ile 4 ayrı sevgilisine dünyayı dolaştırmış!.
İran İsrail ve ABD üslerini füzelerle inletirken Trump aptalca yalanlarına devam ediyor!.
Özlem Gürses 16 yaşındaki kız çocuğunu taciz eden CHP’li başkanı AK Partili gibi servis etti!.
İran füzesi korkusu İsrailli milletvekillerini fare deliklerine tıkadı!.
Orta Doğu bataklığına saplanan Trump şimdi de “Hürmüz Boğazı’nı ele geçirdik” yalanına sarıldı!.
İsrail ve Amerika İran’ın elektrik santrallerini vurdu!.
İsrail’de Netenyahu hükümeti ile askeri kanat arasıda gerilim tırmanıyor..
ABD’de petrolün galın fiyatı 2 dolardan 5 dolara yükseldi..
Kahpe İsrail alev alev yanıyor!.
CHP’li başkanın taciz mesajlarını ifşa eden 16 yaşındaki kıza araba çarptı!.
CHP’li Çapkın Başkanın ikinci bankamatik sevgilisi Kocaeli’de gözaltına alındı..
Parti hırsızlık ve sapıklık skandalları ile ülkenin gündemindeyken CHP’liler “Kadıköy’e Camii Yaptırmayız” eylemi düzenlediler..
İran Suudi Arabistan’daki ABD üssünü yerle bir etti..
ABD’de Trump karşıtı isyanlar başladı!.
CHP’nin Uşak Belediye Başkanı için kurduğu destek meydanı bomboş kaldı..
CHP’li çapkın başkan yedek telefonunu sevgilisinin iç çamaşırına saklamış!.
Eşel Mobil sistemi devreye alınmasaydı akaryakıt fiyatları 90 TL’yi aşacaktı..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Max Kruse: Nuri Şahin bana Fenerbahçe’nin Türkiye’nin en büyük kulübü olduğunu söyledi

Fenerbahçe’nin yeni transferi Alman oyuncu Max Kruse, Fenerbahçe’ye gelmeden önce eski takım arkadaşlarından Nuri Şahin’in kendisine Fenerbahçe’nin Türkiye’nin en büyük kulübü olduğunu söylediğini belirtti. 

Max Kruse: Nuri Şahin bana Fenerbahçe’nin Türkiye’nin en büyük kulübü olduğunu söyledi
25.07.2019
A+
A-

Fenerbahçe’nin yeni transferi Alman oyuncu Max Kruse, Fenerbahçe’ye gelmeden önce eski takım arkadaşlarından Nuri Şahin’in kendisine Fenerbahçe’nin Türkiye’nin en büyük kulübü olduğunu söylediğini belirtti. 

Fenerbahçe'nin Alman golcüsü Max Kruse, sarı-lacivertli kulübün sosyal medya hesabından kendisi hakkında merak edilen soruları yanıtladı. İstanbul hakkında çok güzel şeyler duyduğunu ve şehrin harika bir yer olduğunu söyleyen Alman oyuncu, "İstanbul hakkında pek çok harika şey duydum. Çok güzel bir şehir. Çok fazla insan var. İnanılmaz taraftarlar var. Umarım hava da güzel olur" dedi.

"NURİ ŞAHİN BANA FENERBAHÇE'NİN TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK KULÜBÜ OLDUĞUNU SÖYLEDİ" 

Almanya'da bir çok Türk arkadaşının olduğunu belirten Kruse, "Nuri Şahin mesela, bana Fenerbahçe hakkında harika şeyler söyledi. Türkiye'deki en büyük kulüp olduğunu söyledi. Burada olmaktan çok mutluyum. Takım arkadaşlarım ve taraftarlardan tüm desteği göreceğim için heyecanlıyım" diye konuştu. 

"FENERBAHÇE'DE OYNAYACAK OLMAK BENİM İÇİN ONUR VE GURUR"

Fenerbahçe'de oynayacak olmasının büyük bir onur ve gurur olduğunu söyleyen yıldız oyuncu, "Fenerbahçe gibi büyük ve muhteşem bir kulüpte olmak ve burada oynayacak olmam benim için onurdur. Çok gurur duyuyorum. Benimle ilgilendiklerini duyduğumda hissettiğim o güzel duygu, gururdu. Kulüpten insanlarla konuşmaya başladığım andan itibaren bana karşı gerçekten çok ilgiliydiler. Benim için çok güzel bir duyguydu" şeklinde konuştu.

Almanya'daki favori Türk oyuncusunun Nuri Şahin olduğunu ifade eden 31 yaşındaki oyuncu, lakabının olmadığını ancak sarı-lacivertli taraftarların kendisine bir tane lakap bulacaklarını ifade etti. 

TARAFTARA SESLENDİ

Fenerbahçeli taraftarlara da seslenen Alman golcü, "Merhaba büyük Fenerbahçe taraftarı. Fenerbahçe ailesinin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Umarım birçok maç kazanıp daha iyi oluruz ve Süper Lig'de bu sene şampiyon oluruz" açıklamasında bulundu. 

"BURADA OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM"

Max Kruse, Fenerbahçe'deki transfer sürecini de anlattı. Kruse, "İlk iletişimim Comolli ile oldu. Comolli benim ajansımla iletişime geçti. Sonra benimle de iletişime geçti. İlk buluşmamız bizim Hamburg'daki ofiste oldu. Bana kulüple ve Türkiye ligi ile ilgili çok şey açıkladı. Comolli beni Fenerbahçe'ye getirmek için her şeyi denedi. Şimdi burada olmaktan çok mutluyum. Türk insanı ve futbolu hakkında çok şey öğreneceğim. Burada futbol Almanya'dakinden biraz farklı. Bütün süreç böyleydi" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.