Site Rengi

HABER ÖZETİ
Süresiz Nafaka savsatası nihayet son buluyor!.
Kahpe İsrail yine ateşkes ihlali yapıp Lübnan’ı bombaladı!.
New York Times’tan Türkiye analizi: Erdoğan vazgeçilmez bir aktör..
Yeni zam ile beraber motorin 60 liraya dayandı!.
Hakkında soruşturma açılınca anında kıvırdı!.
Üst üste kazık gibi zamlar kesmedi şimdi de sayaç kilit parası çıkardılar!.
Özgür Özel’in “Kaçtı” palavrasına Aziz İhsan Aktaş’tan “Konum Atayım mı” cevabı!.
CHP Lideri Özel’e Cumhurbaşkanına Hakaretten jet soruşturma!.
Trump’tan sonra Putin’de nükleer silah çalışması talimatı verdi!.
Balıkesir Sındırgı afet bölgesi ilan edildi!.
200 sanığın yargılanacağı Aziz İhsan Aktaş iddianamesi kabul edildi..
Adalet Bakanı Tunç’tan flaş Selahattin Demirtaş açıklaması!.
Davutoğlu ile Özdağ arasında faşist tartışması yeniden alevlendi!.
Mahkeme kayyumun CHP İstanbul İl Başkanlığı’na devam kararı verdi..
Trump’un tehditlerine rağmen Müslüman Başkan kazandı!.
1.8 milyon Hacı adayı için bugün kura çekiliyor..
ABD’de hava sahası krizi!.
İmamoğlu’nun babasına ve oğluna yurt dışı çıkış yasağı..
Venezuela’nın yeraltı kaynaklarına çökmeye kalkan ABD Çin’e tosladı!.
Bahçeli’nin gördüğü lüzum üzerine Demirtaş tahliye ediliyor!.
Selahattin Demirtaş’tan Devlet Bahçeli’ye teşekkür mektubu..
Motosikletler için koruyucu ekipman zorunluluğu getirildi..
CHP’nin şaibeli kurultay davası yine ertelendi..
Bahçeli kurmaylarını İmralı’ya gönderiyor..
MHP Lideri Bahçeli’den Adalet Bakanlığı’na Selahattin Demirtaş talimatı!.
Deprem yardımlarına çöken AK Partili vekile Merkez Bankası’ndan kıyak ihale!.
Trump Veneuzela’nın yeraltı kaynaklarının peşinde!.
Ekrem’in sahte diplomasının detayları belli oldu…
2026 yılı trafik cezaları tarifesi belli oldu..
ChatGPT’ye sağlık ve hukuk konularında danışmanlık dönemi sona erdi!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

“Rüyamda Hz. Peygamber coronavirüsün şifasını söyledi!” dedi ve sosyal medyayı salladı!. (video haber)

“Rüyamda Hz. Peygamber coronavirüsün şifasını söyledi!” dedi ve sosyal medyayı salladı!. (video haber)
26.03.2020
A+
A-

Şırnak’ın Cizre ilçesinde bir kadın, rüyasında Hz. Muhammed’i gördüğünü ve Peygamberimizin kendisine koronavirüs konusunda ‘sumak suyu için’ dediğini öne sürdü.

Şırnak’ın Cizre ilçesinde bir kadın, rüyasında Hz. Muhammed’i gördüğünü ve Peygamberimizin kendisine koronavirüs konusunda ‘sumak suyu için’ dediğini öne sürdü.

Son günlerde ülkemizde önlemlerin alındığı koronavirüs ile ilgili her gün yeni bir şey çıkmaya devam ediyor . Şimdide sumak ekşisinin Corona virüse iyi geldiği konusunda bir görüntü yayıldı.

Çin’den tüm dünyaya yayılan Koronavirüs salgını ardından bugün herkes bir rüyayı konuşuyor. Rüyada peygamberimizi gören bir kadın Hz. Muhammed’in ‘sumak suyunu için’ dediğini söylüyor.

Şırnak’ın Cizre ilçesinde yaşayan bir kadın bu Recep ayında iki defa peygamber efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’i rüyasında görmüş. Rüyasını bizzat imama anlatan hanımefendinin rüyaları şu şekilde:

Peygamberimiz rüyasına girdi

Birinci rüyasını Recep ayının bir Cuma akşamı, Regaip kandilinde gördü. Rüyada peygamber efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V) Cudi Dağı’nda, Hz. Nuh’un gemisinin karaya oturduğu yerde bir oda gibi bir yapı görüyor. İçeriye giriyor. Hz. Muhammed (S.A.V) orada… Beyaz elbiseli, beyaz sakallı, parlayan bir yüz olarak görüyor.

Koronavirüsün şifası sumak mı?

Ona ‘Kızım, bu hastalık ve virüs gayrimüslimlerden geldi ve dünyaya yayılıyor. Sen söylediklerimi dinle ve herkese söyle ve paylaş. Daha ümmetimi bulaşık perişan olmadan, bu virüsün dermanı ve ilacı sumaktır. Suyun içine biraz sumak karıştırıp için. Allah’ın izni ile hasta olan şifa bulur. Hasta olmayanı da hastalık tutmaz. ” dedi.

Gayrimüslimlere de anlat

Rüyasında kadın peygamberimize ‘Ya Resulullah gayrimüslimlere de mi söyleyeyim?’ demiş. Peygamberimiz ‘Evet’ demiş. ‘Çünkü bu hastalık onlardan da kesilirse ümmetime de gelmez, onlara de bulaşmaz. Hem de onların bazılarına hidayete sebep olur.’ demiş. Ardından uyanmış.

Kadın bu kez peygamberimizi Miraç Kandili gecesi gördüğünü anlatıyor. Bu kez peygamberimiz yine aynı yerde kendisine kızgın bir şekilde ‘Neden insanlara söylemedin’ dediğini ifade ediyor. Bu salgın ümmete yayıldı. Kadın ‘Ya Resullulah kime söylesem de inanmazlar, bundan dolayı çekindim söyleyemedim’. Peygamberimizin ise ‘Heralde sen de inanmıyorsun’ dediğini anlattı. Hz. Muhammedi’in bir elinde sumaklı su dolu bir sürahi, diğer elinde bir kor ateş. O odada iki hasta görüyor. Ve kendisine bak gör dediğini belirtiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.