Site Rengi

HABER ÖZETİ
Enflasyon son 2,5 yılın en düşük seviyesinde..
Erdoğan’dan Bahçeli’yi hedef alan Barzani’ye sert sözler!.
ABD 19 ülkeden yapılan irtica başvurularını askıya aldı..
BM Genel Kurulu’nda İsrail’in Filistin işgâline veto..
AK Parti’den Barzani’ye Devlet Bahçeli uyarısı!.
Putin’den Avrupa’ya savaş resti: BİZ HAZIRIZ!.
DEM Parti ile CHP arasındaki “CELLAT” polemiği büyüyor..
DEM Parti İmralı’ya gidiyor..
MHP Lideri Bahçeli’den Terörsüz Türkiye açıklaması: Taviz veya Tereddüt Söz Konusu Değil..
ABD’den Türk sağlık sistemi modeli önerisi: Örnek alınabilir…
Dev derbi berabere bitti..
İBB operasyonlarını sızdıran köstebek savcı yakayı ele verdi!.
CHP’nin başıboş sokak köpeği seviciliğine AYM’den veto!.
Bulduğu ilk fırsatta Ekremcilere tekmeyi vurdu!.
Şırnak Üniversitesindeki kepazeliğe kim dur diyecek!.
Bitcoin değer kaybetmeye devam ediyor..
7 kişinin yanarak can verdiği parfüm fabrikasının sahibi cezaevinde ölü bulundu!.
Kızılelma’nın tarihi başarısı dünya basınında..
AK Partili vekilin Filistin istismarı!.
Netenyahu iti hırsızlıkları için yargılandığı davalardan affını istedi..
Asgari ücret pazarlıkları başlıyor..
İmralı‘dan gelen dört kritik mesaj..
ABD’den Venezuela’ya Türkiye imalı tehdit!.
Et ve Süt Kurumu Genel Müdürünün milyonluk vurgunları ifşa oldu!.
Ukrayna’nın Karadeniz‘deki bombalı saldırısı ile ilgili resmi açıklama..
Bayraktar Kızılelma‘dan havacılık tarihinde bir ilk..
Kafe ve restoranlardaki zorunlu bahşiş ve kuver dönemi bitiyor!.
Dev derbinin ilk 11’leri belli oldu..
ABD Venezuela için işgâl planını tıkır tıkır işletiyor!.
Telefon dolandırıcılığı ile mücadele de yeni dönem..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Tanju Özcan’dan ilginç çıkış! “Faiz haram, Cumhurbaşkanımızın silah arkadaşı olurum!.”

Tanju Özcan’dan ilginç çıkış! “Faiz haram, Cumhurbaşkanımızın silah arkadaşı olurum!.”
03.12.2021
A+
A-

CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın faizle mücadelesine destek verdi, Faiz haram. Bakara Suresi 275. ayetinde Allahu Teala faizcilerin cehennemden çıkamayacaklarını bildiriyor’ dedi.

Yabancılara karşı söylemleri ve icraatlarıyla sık sık gündeme Bolu Belediyesi Başkanı Tanju Özcan, aralık ayı meclis toplantısında yaptığı konuşmada kurlardaki hareketliliğe değindi. Tanju Özcan, “Faiz indirme noktasında ben Sayın Cumhurbaşkanımızın en yakın silah arkadaşı olarak görev almaya hazırım. Milli Kurtuluş Savaşı’nda faiz indirme noktasında ben Sayın Cumhurbaşkanımızın en yakın silah arkadaşı olarak görev almaya hazırım. Sayın Cumhurbaşkanının faize karşı başlattığı bu savaşta ben Bolu Belediye Başkanı olarak yanındayım. Allah yar ve yardımcısı olsun” dedi.

“MERKEZ BANKASI FAİZİ DERHAL DÜŞÜRMELİ”

Merkez Bankası Başkanı’nın faizi derhal sıfıra düşürmesi için çağrıda bulunan Özcan, “Artık faiz konusuna da bir noktayı koyalım. Ben Sayın Cumhurbaşkanımızın yanındayım. Faiz haram. Bakara Suresi 275. Ayetinde Allahuteala faizcilerin asla cehennemden çıkamayacaklarını bildiriyor. O Merkez Bankası Başkanı derhal faizi sıfıra düşürmeli. Kurtulalım faizden. Dolar yükselirse yükselsin. Faiz düzeni ve faizcilerden sıkıldım” diye konuştu.

‘CUMHURBAŞKANI ÜLKEYİ REFAHA ULAŞTIRSIN’

CHP Sözcüsü Faik Öztrak’ın ‘Faizin düşmesi yanlış’ sözlerine yanıt veren Özcan, “Bir avuç tefeciye Türkiye’yi mahkûm edenlerden sıkıldım. Derhal Merkez Bankası Başkanı istifa etsin ya da bir kararname ile faiz sıfıra düşsün. Ben faizin derdindeyim. Dolar isterse 100 liraya çıksın. Bizim Parti Sözcüsüne de kızıyorum. Sayın Öztrak, ‘Faizin düşmesi yanlış’ diyor. Nesi yanlış Sayın Öztrak? Sayın Cumhurbaşkanı faizleri sıfıra çeksin ve kısa zamanda bu ülkeyi refaha ulaştırsın. Ben kendisinin bu konuda samimi olduğunu biliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.