Site Rengi

HABER ÖZETİ
Yeniden Refah Partili İl Başkanı gazeteciyi ayağından vurdu!.
Suriye ordusu, Halep’te terör örgütü YPG/SDG işgalindeki son mahallenin de kurtarıldığını duyurdu..
İzmir’de çöp ve susuzluk salgın hastalıkları beraberinde getirdi!.
Kumar borcunu rüşvetle ödeyen CHP’li başkan yardımcısı tutuklandı!.
Sırtımızda kambur olan KKTC’de asgari ücret net 52 bin 738 TL oldu..
İstanbullular Dikkat!. Fırtına 90 KM hızla geliyor!.
İmamoğlu Suç Örgütü davasında karar açıklandı..
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan MİT’e Suriye talimatı..
CHP belediye başkanlarına yurt dışı tatil yasağı getirdi..
En düşük emekli maaşı 20 bin TL oldu..
Sinan Ateş’in annesi isyan etti: Oğlumu Öldürenler Belli!.
ABD Başkanı Trump: Uluslararası hukuka ihtiyacım yok!.
ABD’deki polis cinayeti protestoları büyümeye devam ediyor..
CIA İran’da tüm kahpeliklerini sergiliyor!.
SDG’ye verilen süre doldu, Suriye ordusu vurmaya başladı!.
Gazze’de görev alacak Barış Gücü Askerleri eğitime başladı..
MSB’den Suriye’ye destek açıklaması..
Site sakinlerini isyan ettiren fahiş aidatlara YDO ayarı!.
İstanbul’da beklenen kar hafta sonu geliyor..
Netenyahu’nun yolsuzluk davasına bakan yargıç trafik kazasında öldü!.
YPG ile Suriye Ordusu arasında şiddetli çatışma!.
YPG ile Suriye ordusu arasındaki son durum..
İstifa eden 3 milletvekili daha AK Parti’ye katılıyor..
Kuyumcular da nakit işlem dönemi sona eriyor..
Yurt dışı gümrüksüz alışveriş dönemi sona erdi..
Trump: Ara seçimleri kazanamazsam görevden alacaklar..
Trump Maduro’nun taklidini yaparak alçaklığın dibine vurdu!.
15 yaş altı çocuklara sosyal medya yasağı geliyor!.
Aliyev Gazze’ye barış gücü askeri göndermeyeceklerini açıkladı!.
MHP Lideri Bahçeli’den ABD’ye zehir zemberek sözler!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Tayk-Eker Olympos Regatta 2019 için heyecan başlıyor

Gemlik’ten Mudanya’ya uzanan kıyı coğrafyası ile yelken sporuna kucak açan Bursa’da yelkenciliği geliştirmek, İstanbul ve Bursa yelkencilerini buluşturmak amacıyla yapılan ‘TAYK-Eker Olympos Regatta’ yarışları, 23-25 Ağustos tarihleri arasında İstanbul-Moda, Tirilye koy içi ve Bursa-Tirilye- Moda rotasında düzenlenecek.

Tayk-Eker Olympos Regatta 2019 için heyecan başlıyor
30.07.2019
A+
A-

Gemlik’ten Mudanya’ya uzanan kıyı coğrafyası ile yelken sporuna kucak açan Bursa’da yelkenciliği geliştirmek, İstanbul ve Bursa yelkencilerini buluşturmak amacıyla yapılan ‘TAYK-Eker Olympos Regatta’ yarışları, 23-25 Ağustos tarihleri arasında İstanbul-Moda, Tirilye koy içi ve Bursa-Tirilye- Moda rotasında düzenlenecek.

TAYK tarafından; Eker ana sponsorluğunda, Bursa Yelken Kulübü (BYK) ile Moda Deniz Kulübü (MDK) iş birliğinde düzenlenen yarış, yedinci yılında nefes kesen mücadeleye sahne olacak. 'TAYK-Eker Olympos Regatta' yarışı, asırlardır dillere destan güzelliği ile Hititler'den Romalılara, Bizanslılardan Osmanlı İmparatorluğu'na birçok medeniyete ev sahipliği yapan Bursa'nın simgesi, antik çağlarda Anadolu'nun en yüksek dağlarından biri olan Uludağ'ın 'hep parlayan' anlamına gelen 'Mysia Olympos' isminden ilham alıyor. 'Olympos' ismi ile 2013 yılından bu yana düzenlenen 'TAYK-Eker Olympos Regatta' yarışına, yedinci yılında 35 profesyonel tekne ve 350 yelkenci katılımı bekleniyor.

Moda Deniz Kulübü önünden 23 Ağustos Cuma günü saat 17.55'te verilecak start ile başlayacak 'TAYK-Eker Olympos Regatta'; 24 Ağustos Cumartesi günü Bursa'nın tarih kokan yöresel lezzetleri ile ünlü kıyı kasabası Tirilye'deki koy yarışları ile devam edecek. 25 Ağustos Pazar günü Tirilye'den start verilecek yarış, Ataköy'de son bulacak. Yarış, İstanbul'dan Bursa'ya denizin zorlu şartlarına, güçlü dalgalarına, beklenmedik sürprizlerine aklı, kas gücü ve ekip ruhuyla karşı koyan 30 teknenin 3 gün boyunca zorlu zirve mücadelesine sahne olacak. Rüzgârı en iyi hisseden tekne zirveye ulaşacak ve 'Eker Olympos Regatta Kupası'nı kazanacak.

Organizasyonun kayıtları ise kayıt işlemlerinin başlamasının ardından 'http://www.tayk.org.tr/yaris-ilanlari' adresinden yapılabilecek.

Yarış programı şöyle:

23 Ağustos Cuma, 17.55 (Start – Moda)

24 Ağustos Cumartesi, 13.55 (Koy Yarışları – Tirilye)

24 Ağustos Cumartesi, 19.00 (Ödül Töreni & Eker Mangal Partisi – Tirilye)

25 Ağustos Pazar, 09.55 (Finiş – Tirilye)

26 Ağustos Pazartesi, 19.00 (Ödül Töreni – Moda Deniz Kulübü)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.