Site Rengi

HABER ÖZETİ
Kapalıçarşı’da altın satışları durdu!.
Her depremde olduğu gibi GSM operatörleri yine sınıfta kaldı!.
Korkutan deprem İstanbulluları sokağa döktü!.
İBB’deki casusluk soruşturmasında 6 kişi tutuklandı!.
Türkiye ile Almanya arasında Eurofighter anlaşmasını imzaladı..
AKOM’dan İstanbul için dolu uyarısı!.
Trump’tan Netenyahu’ya soğuk duş: Süreç Türkiye’siz Olmaz!.
İtirafçı olan Hüseyin Gün her şeyi anlattı..
Casusluktan tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildiler!.
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Terörsüz Türkiye zirvesi..
Özgür Özel’in eylem savsatası hüsran ile sonuçlandı!.
İmamoğlu casusluktan ifade vermek üzere Çağlayan Adliye’sine getirildi!.
PKK Türkiye’den tamamen çekiliyor..
Şimdi de ülkesini İsviçre’ye şikâyet etti!.
Akaryakıta geceyarısı kazık gibi zam!.
Bir belediye daha AK Parti’ye geçiyor..
Kafayı çekip direksiyona geçen İETT şoförü bariyerlere saplandı!.
TELE 1 TV’ye kayyum atandı!.
81 il de 500 bin konut projesinin tüm detayları belli oldu..
CHP kurultay iptal davası reddedildi!.
CHP kurultay iptal davası bugün görülecek..
İmamoğlu’na casusluk soruşturması!.
İstanbul için şiddetli sağanak yağış uyarısı!.
Trump Venezuela’ya kara operasyonu yapacaklarını açıkladı!.
Trump’un yaptırım tehdidine Putin’den jet cevap: Bizi Etkilemez!.
Ahmet Türk yerine kayyum atanan davadan beraat etti!.
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı..
Tufan Erhürman: İlk ziyaretimi Türkiye’ye yapacağım..
Trump-Putin görüşmesi ambargo ile sonuçlandı!.
Merkez Bankası bugün faiz kararını açıklayacak..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

15 Temmuz gecesi darbecilere alkış tutan CHP’den komik açıklama!. Kimse Erdoğan’ı darbe ile indirmeyi aklından geçirmesin!.

15 Temmuz gecesi darbecilere alkış tutan CHP’den komik açıklama!. Kimse Erdoğan’ı darbe ile indirmeyi aklından geçirmesin!.
19.02.2020
A+
A-

Son günlerde yayılan darbe söylentileri ile ilgili CHP’den komik bir açıklama geldi.. CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, 15 Temmuz darbesinin yaşandığı gece tankların arasından sıvışıp Bakırköy Belediye Başkanı’nın evine sığınan ve kahvesini yudumlayarak darbeyi izleyen Kılıçdaroğlu’nun düştüğü durumu unutup “Türkiye’de darbeler dönemi kapanmıştır!. Kimse darbe yapmayı aklından geçirmesin!. Erdoğan bir darbeyle oradan inmeyecek!. Böyle bir şeye tevessül edilirse, önce CHP o girişim karşısında görevini yapar, göğsünü siper eder” dedi!.

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün AK Parti TBMM Grup Toplantısı’nda dile getirdiği konularla ilgili açıklamalarda bulundu.

Altay, ‘darbe söylentileri’ ile ilgili soru üzerine şunları söyledi:

-“Darbe söylentileri, Erdoğan’ın kaybettiği kamuoyu desteğini yeniden toparlamak için, mağrur Erdoğan’ı mağdur gösterme gayreti olabilir. Çünkü bu söylenti en çok Erdoğan’ın işine yarar. Ya da işler çok kötü olduğu için Cumhur İttifakı darbe paranoyasına tutulmuş olabilir. Buna gerek yok. Çünkü Türkiye’de darbeler dönemi kapanmıştır.

Kimse darbe yapmayı aklından geçirmesin

Kimse darbe yapmayı aklından geçirmesin. Erdoğan, bir darbeyle oradan inmeyecektir, inemez. Böyle bir şeye tevessül edilirse, önce CHP o girişim karşısında görevini yapar, göğsünü siper eder.

Elbette Erdoğan oradan inecek. İnşallah en kısa süre içinde yapılmasını beklediğim seçimlerde, sandık marifetiyle Erdoğan oradan inecek. CHP’nin varlığında seçilmiş Cumhurbaşkanını kimse oradan indiremez. Buna gücü yetecek tank, top henüz icat edilmemiştir.”

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.