Site Rengi

HABER ÖZETİ
Erdoğan fahiş emlak vergisinde geri adım attı!.
Kahpe İsrail işgâl planının ikinci aşamasına geçti!.
İstanbul Cumhuriyet Savcısı boğazı kesilerek öldürüldü!.
CHP kayyum olarak atanan Gürsel Tekin’e ihraç etti!.
Kayyum olarak aranan Gürsel Tekin’den bomba gibi açıklamalar!.
Görevden alınan CHP İstanbul İl Başkanı Çelik’ten açıklama!.
MHP Lideri Bahçeli’den CHP’ye atanan kayyum ile ilgili flaş açıklama!.
Kayyum kararının arsından CHP’nin ağır topları acil toplantıya çağırıldı!.
CHP İstanbul İl Başkanlığı’na kayyum atandı!.
9 ayda 5 bin 832 yangın çıktı!.
CHP’nin sözde ilahiyatçısına göre başörtüsü Allah’ın emri değilmiş!.
Kahpe İsrail Gazze işgâli için 60 bin yedek askeri silah altına alıyor!.
Tepkiler çığ gibi büyüyünce hükümet emlak vergisini geri adım attı!.
Jandarmaya hakaretler yağdıran AK Partili Başkan istifa etti!.
Bakan Yılmaz Tunç’tan af açıklaması..
30 yaş üstü öğrencilere indirim müjdesi!.
Afganistan’daki deprem felaketinde ölenlerin sayısı 800’e ulaştı!.
İBB’nin hafriyat vurguncusu hakkında Kırmızı Bülten kararı!.
Öyle bir zam geliyor ki vatandaş isyan edip sokaklara dökülecek!.
Afganistan’daki 6 büyüklüğündeki depremde 250 kişinin öldüğü açıklandı..
Çeteler yine aynı yöntemi kullandı!. Başkanın öldüren tetikçi çocuk çıktı!.
Netenyahu itinin Gazze katliamının arkasından Trump çıktı!.
Altın tüm zamanların rekorunu kırdı!.
DEM Parti Öcalan’ın Umut Hakkı’nın tanınmasını talep etti!.
Muhalefetin vizyonuna bak!. Füze testi yapmayalım, balıklar korkuyor!.
Yapay zeka ile polisi askere üst araması yaptırıp ortalığı karıştırdılar!.
Türkiye’nin 5 G’ye geçiş tarihi belli oldu..
Askeri casusluk davasında 2 tutuklama!.
Cezaevindeyken bile devlete dondurma satıp paraya para demiyorlar!.
Venezuela’dan ABD’ye rest: Kâbusunuz Oluruz!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

6 yaşında ki kuzenine cinsel istismardan yargılanan kişi, beraat etti!.

6 yaşında ki kuzenine cinsel istismardan yargılanan kişi, beraat etti!.
29.05.2021
A+
A-
6 yaşındaki kuzenine cinsel istismardan yargılanan 19 yaşındaki şahsın beraat etmesinin ardından aile tepki gösterdi.

Adana’nın Yüreğir ilçesine bağlı Akıncılar Mahallesi’nde, eşi D.D.’nin ailesiyle aynı evde yaşayan G.D., çocuklarıyla sohbet etmeye başladı.

Sohbet sırasında görümcesinin oğlu E.A.’dan konu açıldı. Kızı G.D., “Siz, onun kötülüklerini bilmiyorsunuz.” dedi. Durumdan şüphelenen G.D., 6 yaşındaki kızıyla yalnız konuştu.

CİNSEL İSTİSMARA UĞRADIĞINI ANLATTI

Konuşmada G.D. annesine, 19 yaşındaki kuzeni E.A.’nın kendisini Ekim 2018’de ağabeyinin odasına götürüp cinsel istismarda bulunduğunu, bir ay sonra ise Osmaniye’de akrabalarının evinde uyurken odaya girerek kalçasına dokunduğunu söyledi. G.D., durumu eşi D.D.’ye söyledi.

Adana da kuzenine cinsel istismardan yargılanan kişi, beraat etti #1

ŞİKAYETÇİ OLMAKTAN VAZGEÇTİ

G.D. ve D.D. çifti, olayı netleştirmek için pedagog desteği almaya karar verdi. Kızları G.D.’nin olayı anlatırken görüntüsünü çekip, pedagoga gönderen çift, ‘kızınız doğru söylüyor’ cevabını aldı. Bunun üzerine aile, yeğenleri E.A.’dan şikayetçi olmak istedi. Ancak D.D., bir süre sonra şikayetçi olmaktan vazgeçti.

EŞİYLE ANLAŞMAZLIK YAŞAMASINA RAĞMEN ŞİKAYETE GİTTİ

Eşiyle bu konuda anlaşmazlık yaşayan G.D., 27 Mayıs 2019 tarihinde eşinin ailesinin saldırısına uğradığını iddia ederek polise gidip hem aileden hem de E.A.’dan şikayetçi oldu. G.D. ayrıca, eşi D.D.’ye de boşanma davası açtı. Şikayet üzerine polis tarafından gözaltına alınan E.A. tutuklandı.

Adana da kuzenine cinsel istismardan yargılanan kişi, beraat etti #2

BERAAT ETTİ

E.A. hakkında ‘Çocuğun cinsel istismarı’ suçundan dava açıldı. 20 Ağustos 2019’de 14’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkan E.A., adli kontrol şartıyla tahliye edilerek, olay sırasında 18 yaşından küçük olduğu gerekçesiyle dosya Adana Çocuk Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderildi.

16 Temmuz 2020’de Çocuk Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada şahitler dinlendi. Mahkeme heyeti, küçük kızın iddialarına ilişkin hastaneden heyet raporu istedi. G.D.’nin iddialarını dinleyen Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Çocuk Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı kliniği uzmanları, hazırladıkları raporla iddiaları doğruladı. Bugün karar duruşmasına çıkan sanık E.A., beraat etti.

“BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIM”

Beraat kararı sonrası yıkılan anne G.D., duruşma çıkışı gazetecilere açıklamalarda bulundu. Adaletin yerine gelmesini istediğini söyleyen G.D., “Hukuki mücadeleme sonuna kadar devam edeceğim. Adalet yerini bulana kadar bu işin peşini bırakmayacağım. Benim çocuğuma heyetteki doktorlar inandı. Daha başka kanıta gerek yok.” dedi.

G.D.’nin avukatı Sevil Aracı ise, “Şüpheden sanık yararlanır ilkesiyle böyle bir karar verdiler. Oysa çocuk beyanı tutarlıydı. Heyet raporları da bunu gösterdi. Mahkeme bu raporu talep etmişti. Dosyaya da girdi ama sonuç bu çıktı. Bu kararı istinafa taşıyacağız.” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.