Site Rengi

HABER ÖZETİ
Dünya nüfusu 8,2 milyarı aştı..
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD Başkanı Trump ile görüşeceğini açıkladı..
Trump’ın savaş tehdidine İran’dan jet yanıt!.
Sürücülerin kâbusu olan Hız Sınırı Tabelaları kaldırıldı!.
ABD İran’dan Kahpe İsrail’in intikamını alma peşinde!.
Skoda’nın patronu yine işçilerini ikramiyeye boğdu..
Altın ve gümüş yeni yıla yükselişle başladı..
İşçiler maaş alamazken sevgilisi ile tatil kaçamağı yapan CHP’li Başkandan açıklama!.
MHP ile İyi Parti arasında “Kripto Abla” polemiği..
Türkiye’den Çin vatandaşlarına vize muafiyeti kararı..
Akaryakıta çifte yılbaşı kazığı!.
Uyuşturucu şüphelisi Şeyma Subaşı adliye de!.
Fenerbahçe seçime gidiyor..
Osmangazi Köprüsü’nden yek geçiş ücreti 995 TL!.
2026 zamlı IMEI kayıt ücretleri açıklandı..
İkinci el araç piyasasında ekspertiz krizi!.
Türkiye’ye dönen Şeyma Subaşı havalimanında gözaltına aldındı..
İtirafçı olan Mehmet Akif Ersoy 3 saat ifade verip tekrar cezaevine gönderildi!.
Mehmet Akif Ersoy itirafçı olmak için adliyeye geliyor!.
Maaş alamayan işçiler grevde, CHP’li Başkan Tayland tatilinde!.
Mehmet Akif Ersoy hakkında skandal Grup Seks iddiaları!.
Teröristbaşı Öcalan’dan yeni çağrı..
Suriye’nin Esed’siz yeni banknotları tedavüle alınıyor..
Saadettin Saran “Tamam mı-Devam mı” kongresine gidiyor..
Erden Timur şike ve bahis soruşturmasında tutuklandı!.
RTÜK’ten Yalova’daki DEİAŞ çatışması için yayın yasağı!.
Veyis Ateş uyuşturucu soruşturması kapsamında tutuklandı!.
Fatih Altaylı tahliye edildi..
Sözcü TV’de Yılmaz Özdil fırtınası devam ediyor!. Serap Belovacıklı’da kovuldu!.
“AK Parti’yi Kim Savunsun” kavgasında yandaş yazarlar birbirlerine girdi!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

6 yaşında ki kuzenine cinsel istismardan yargılanan kişi, beraat etti!.

6 yaşında ki kuzenine cinsel istismardan yargılanan kişi, beraat etti!.
29.05.2021
A+
A-
6 yaşındaki kuzenine cinsel istismardan yargılanan 19 yaşındaki şahsın beraat etmesinin ardından aile tepki gösterdi.

Adana’nın Yüreğir ilçesine bağlı Akıncılar Mahallesi’nde, eşi D.D.’nin ailesiyle aynı evde yaşayan G.D., çocuklarıyla sohbet etmeye başladı.

Sohbet sırasında görümcesinin oğlu E.A.’dan konu açıldı. Kızı G.D., “Siz, onun kötülüklerini bilmiyorsunuz.” dedi. Durumdan şüphelenen G.D., 6 yaşındaki kızıyla yalnız konuştu.

CİNSEL İSTİSMARA UĞRADIĞINI ANLATTI

Konuşmada G.D. annesine, 19 yaşındaki kuzeni E.A.’nın kendisini Ekim 2018’de ağabeyinin odasına götürüp cinsel istismarda bulunduğunu, bir ay sonra ise Osmaniye’de akrabalarının evinde uyurken odaya girerek kalçasına dokunduğunu söyledi. G.D., durumu eşi D.D.’ye söyledi.

Adana da kuzenine cinsel istismardan yargılanan kişi, beraat etti #1

ŞİKAYETÇİ OLMAKTAN VAZGEÇTİ

G.D. ve D.D. çifti, olayı netleştirmek için pedagog desteği almaya karar verdi. Kızları G.D.’nin olayı anlatırken görüntüsünü çekip, pedagoga gönderen çift, ‘kızınız doğru söylüyor’ cevabını aldı. Bunun üzerine aile, yeğenleri E.A.’dan şikayetçi olmak istedi. Ancak D.D., bir süre sonra şikayetçi olmaktan vazgeçti.

EŞİYLE ANLAŞMAZLIK YAŞAMASINA RAĞMEN ŞİKAYETE GİTTİ

Eşiyle bu konuda anlaşmazlık yaşayan G.D., 27 Mayıs 2019 tarihinde eşinin ailesinin saldırısına uğradığını iddia ederek polise gidip hem aileden hem de E.A.’dan şikayetçi oldu. G.D. ayrıca, eşi D.D.’ye de boşanma davası açtı. Şikayet üzerine polis tarafından gözaltına alınan E.A. tutuklandı.

Adana da kuzenine cinsel istismardan yargılanan kişi, beraat etti #2

BERAAT ETTİ

E.A. hakkında ‘Çocuğun cinsel istismarı’ suçundan dava açıldı. 20 Ağustos 2019’de 14’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkan E.A., adli kontrol şartıyla tahliye edilerek, olay sırasında 18 yaşından küçük olduğu gerekçesiyle dosya Adana Çocuk Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderildi.

16 Temmuz 2020’de Çocuk Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada şahitler dinlendi. Mahkeme heyeti, küçük kızın iddialarına ilişkin hastaneden heyet raporu istedi. G.D.’nin iddialarını dinleyen Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Çocuk Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı kliniği uzmanları, hazırladıkları raporla iddiaları doğruladı. Bugün karar duruşmasına çıkan sanık E.A., beraat etti.

“BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIM”

Beraat kararı sonrası yıkılan anne G.D., duruşma çıkışı gazetecilere açıklamalarda bulundu. Adaletin yerine gelmesini istediğini söyleyen G.D., “Hukuki mücadeleme sonuna kadar devam edeceğim. Adalet yerini bulana kadar bu işin peşini bırakmayacağım. Benim çocuğuma heyetteki doktorlar inandı. Daha başka kanıta gerek yok.” dedi.

G.D.’nin avukatı Sevil Aracı ise, “Şüpheden sanık yararlanır ilkesiyle böyle bir karar verdiler. Oysa çocuk beyanı tutarlıydı. Heyet raporları da bunu gösterdi. Mahkeme bu raporu talep etmişti. Dosyaya da girdi ama sonuç bu çıktı. Bu kararı istinafa taşıyacağız.” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.