Site Rengi

HABER ÖZETİ
CHP’de Bay Kemâl’i geri getirme operasyonu başladı..
Rusya ile İran arasında 500 milyon euroluk gizli anlaşma..
Gözler yarın Beştepe’deki terör ve emekli ikramiyesi kararında..
İstanbul’da kuduz vakaları patlak verdi..
ABD ile İran arasındaki müzakereler perşembe günü devam edecek..
Özgür Özel’den Abdullah Gül açıklaması..
Gazze’de can kayıpları 72 bini geçti..
Trump küresel vergi oranını yüzde 10’dan yüzde 15’e çıkardığını açıkladı..
Metrobüsü birbirine katıp “Savcıyım” yalanıyla tehditler savuran köpekperest gözaltına alındı!.
Mazota 2,40 TL zam!. Çok şükür litresi 60 lirayı geçti..
Almanya, Fransa ve İsveç’ten “İran’ı Terk Edin” uyarısı!.
Ronaldo takım arkadaşları ile birlikte oruç tuttu!.
Trump İran’a saldırma girişiminin halâ gündeminde olduğunu açıkladı..
İran’dan BM’ye mektup: Saldırı durumunda meşru müdafaa hakkımızı kullanacağız..
Laik Atak geçiren ADD’den Bakan Tekin hakkında suç duyurusu..
DEM Parti ortak rapor sonrası taleplerini sıraladı..
ABD Başkanı Trump İran’a 10 gün süre verdiklerini açıkladı..
Bakan Fidan Türkiye’nün Gazze’ye asker göndermeye hazır olduğunu açıkladı..
5 ilin vali atamaları Resmi Gazete’de..
Fenerbahçe, Nottingham Forest’a 3-0 mağlup oldu..
Milletin dini inançlarına küfür edip yakalanınca “Sarhoştum” diyen alçak tutuklandı!.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na Fatih Dönmez atandı..
Suç çetesine köstebeklik yapan polisler gözaltında..
İngiltere eski Prensi Andrew, Epstein dosyasından gözaltına alındı..
ABD Orta Doğu’yu kana bulamaya hazırlanıyor!.
Bakan Tekin Ramazan etkinliklerini hedef alanları topa tuttu..
Terörsüz Türkiye komisyonu raporunu tamamladı..
İngiliz Kraliyet ailesinde Epstein depremi!.
Eski İsrail başbakanından Erdoğan itirafı: ÇOK TEHLİKELİ BİR LİDER!.
Galatasaray Juventus’u sahaya gömdü..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

68’den beri aynı plak dönüyor! Rize’de ki sel felaketini fırsata çeviren Orhan Aydın komünizm propagandasına başladı!. (video haber)

68’den beri aynı plak dönüyor! Rize’de ki sel felaketini fırsata çeviren Orhan Aydın komünizm propagandasına başladı!. (video haber)
24.07.2021
A+
A-

“İşçi”, “emekçi”, “yoksulluk” ve “fakirlik” gibi kavramlar üzerinden prim kasarak şov yapmasıyla bilinen “Komünist” Orhan Aydın, şimdi de Rize’ye yapılacak yardımların bir bir açıklanmasına rağmen sosyal medyada zehir saçtı.

Rize’ye yapılan ve yapılacak yardımlar teker teker açıklandı. Ancak buna rağmen komünist nankörler sosyal medyada zehir saçmaktan geri durmadı.

Erdoğan: Devletimiz tüm imkanlarıyla kardeşlerimizin yanında

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şiddetli yağış nedeniyle sel ve heyelanın meydana geldiği Rize yapılacak yardımları açıkladı.

Erdoğan, “Rize’de taşkın riski altında 665 yapı tespit edildi. Bu bölgenin boşaltılması sağlanırken, yaraların sarılması için projelerimizi devreye alıyoruz. TOKİ vasıtası ile selden en çok etkilenen 4 ilçede projelerimizi başlattık. Köylerde yöresel köy evlerimizi, merkezde ise konutlarımızı inşa edeceğiz.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Rize’mizde hayatı en kısa sürede normale döndürecek adımları atacağız. Selden etkilenen Rizeli ve Artvinli kardeşlerimiz müsterih olsun. Devletimiz tüm imkanlarıyla aracıyla, personeli ile kendilerinin yanındadır.” ifadelerini kullandı.

Ayrıca AFAD da bölgeye 5 milyon TL acil yardım ödeneği gönderdi.

Komünist Orhan Aydın’dan nankörlük!

Rize’ye yapılacak yardımların açıklanmasına rağmen komünist Orhan Aydın ise zehir saçmaktan geri duramadı.

“İşçi”, “emekçi”, “yoksulluk” ve “fakirlik” gibi kavramlar üzerinden prim kasarak şov yapmasıyla bilinen “Komünist” Orhan Aydın, sosyal medyadan algı yapmaya kalktı.

Aydın, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Bizi kıskanan Almanya, “selden etkilenen bölgelerindeki yurttaşlarına önce 400 milyon, toplamda ise 1 milyar Euro” yardım ediyor. Siz insanların kafalarına keyif çayı fırlatıyorsunuz.” iddiasında bulundu.

İşte o tepki çeken tweet:

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.