Site Rengi

HABER ÖZETİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İmralı Heyeti arasındaki ilk görüşme gerçekleşti..
Cumhur İttifakı’nın canını sıkacak genç seçmen anketi!.
Otel faciasının bilirkişi raporu tamamlandı!. Resmen Cinayet!.
Piyasalar alt üst olunca Trump vergi politikalarında geri adım attı!.
ABD ile Çin arasındaki vergi savaşında son durum!.
CHP’li milli voleybolcunun polis nefretine bakın!.
İBB’nin peyzaj aracı ile insan kaçakçılığı yaptılar!.
Şaban Sevinç’ten Fatih Altaylı’ya salvador: ŞEREFSİZ YAVŞAK!.
ABD Çin’in gümrük vergisini yüzde 104’e çıkardığını açıkladı!.
KKTC’de başörtülü öğrencilerin derslere girişi resmi olarak yasalaştı!.
MHP Lideri Bahçeli Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sarayına komşu oldu..
Savcılık Ümit Özdağ hakkında 7 yıl 10 ay hapis cezası talep etti!.
Erdoğan’dan Özel’e 500 bin liralık “Cuntacı” davası!.
Brent petrol fiyatları dibe vurunca akaryakıt indirimleri pompalara yansıdı!.
ABD borsaları güne çöküşle başladı!.
Sözde ekonomist prof. Özgür Demirtaş’ın analiz yazısı çalıntı çıktı!.
Kara bulutlar tüm Türkiye’yi kaplayacak!.
Trump’un aptalca politikaları dünya piyasalarını alt üst etti!.
Brent petrol fiyatları dibe vurdu!.
İmamoğlu’ndan Erdoğan’a seçim çağrısı: Korkma, Gel Yarışalım!.
CHP kurultayında ortalık fena karıştı!. Berhan Şimşek’ten Özgür Özel’e “Tablalı Don” göndermesi!.
Bakanlıktan sokak köpekleri için “Kalıcı Çözüm” açıklaması..
Hakkında yakalama kararı çıkarılan İBB’nin reklamcısı KKTC’de yakalandı!.
İmamoğlu’ndan avukatına talimat: BENİ MAĞDUR DEĞİL CESUR GÖSRERİN!.
Olaylı derbi sonrası Mourinho’ya verilen ceza belli oldu!.
MHP Lideri Bahçeli 2 ay sonra siyaset sahnesine geri döndü..
Katar Türkiye’yi satıp Yunanistan tarafına geçti!.
Çarşı pazar yangın yeriyken TÜİK yine aklımızla alay ediyor!.
Boykot çağrısı soruşturmasında 11 gözaltı!.
Trump’un haraç gibi ek vergilerinden Türkiye’de nasibini aldı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Şehit ve Gaziler Derneği’nden CHP ve Bülent Arınç hakkında suç duyurusu..

Şehit ve Gaziler Derneği’nden CHP ve Bülent Arınç hakkında suç duyurusu..
30.11.2020
A+
A-

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bulunan Şehit ve Gaziler Derneği tarafından CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Eski Cumhurbaşkanı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç ve CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Siverek Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Yılmaz Gözcü, Siverek Adliyesine gelerek Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. Gözcü gazetecilere yaptığı açıklamada, “Son zamanlarda şer odakları devletimizin birliği ve bütünlüğüne saldırıya geçmiş bulunmaktadır. Bizde Siverek Şehit ve Gaziler Derneği olarak bu şer odağı içerisinde olduklarına inandığımız başta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere, binlerce şehidimizin kanını döken PKK’nın yanında yer alan HDP eski genel başkanı Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılmasını isteyen Bülent Arınç ve kahraman Türk ordusuna dil uzatan, sonsuza kadar Türkiye Cumhuriyetini koruyacak olan ordumuzun, satıldığını iddia eden CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır hakkında suç duyurusunda bulunduk” dedi.

Demirtaş’ın savunucusu oldular

Gözcü, “Kemal Kılıçdaroğlu ve Bülent Arınç’ın terör örgütüne açık destek veren Selahattin Demirtaş’ın savunuculuğuna soyunduklarını söyleyerek,” Oysa savundukları Selahattin Demirtaş açıkça terör örgütüne destek veren biridir. 13 Kasım 2012’de Mardin’in Kızıltepe ilçesinde yapılan bir mitingde Selahattin Demirtaş, sözde Başkan Apo’nun heykelini dikeceğiz’ diyen 6,7 Ekim 2014’te Kobani’yi bahane ederek Türkiye genelinde 35 ilde olayların yaşanmasına sebep olmuştur. Bu olaylarda 2 polis memurumuz şehit olmak üzere, 53 sivil vatandaşımız hayatını kaybetmiştir ve 1000’e yakın yaralımız olmuştur. Bunlara sebep olan PKK yandaşı Selahattin Demirtaş’ı, Türkiye’deki 2. Parti olan ve partinin ‘de Genel Başkanı olan birinin savunuyor olması biz şehit ailelerini derinden yaralamıştır ve bizler bunu kabul etmiyoruz savcı ve hakimlerimizi göreve çağırıyoruz bunun hakkında gereken cezanın verilmesini istiyoruz” dedi.

Başarır ve Bülent Arınç hakkında suç duyurusu

Yılmaz Gözcü Eski Cumhurbaşkanı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç hakkında da suç duyurunda bulunduklarını belirterek şöyle devam etti:

“Ulusal bir televizyon kanalında Selahattin Demirtaş’ın açıkça savunan Bülent Arınç hakkında da suç duyurunda bulunduk. Arınç ‘Ben Covid-19 nedeniyle evde istirahat ederken Demirtaş’ın kitabını okudum ve etkilendim herkesin okumasını isterim, Kürtlere neler yapıldığını ‘diyor ve ‘savcılara çağrı yaparak Demirtaş’ın serbest bırakılmasını istiyor. Bizde bu yaptığının bir ihanet olduğunu ve savcıların Bülent Arınç hakkında gerekli işlemlerin yapılmasını talep ediyoruz.”

Gözcü, “CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın Türk ordusuna dil uzattığını belirterek, “Kahraman Türk ordusu sonsuza kadar bağımsız Türkiye Cumhuriyetini korumaya ve kollamaya devam edecektir. Kahraman ordumuz, yurt içi ve yurt dışında destanlar yazan bir ordudur ve bu birilerinin zoruna gitmiş anlaşılan. Türk ordusuna dil uzatarak, satıldığını iddia eden CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır hakkında da savcıların gerekli işlemlerin yapması için suç duyurusunda bulunduk” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.