Site Rengi

HABER ÖZETİ
Gülistan Doku cinayetinin kilit ismi Vali bey de oğlu gibi “Görmedim, Duymadım, Bilmiyorum” yalanına sarıldı!.
Okul saldırılarında son durum: 171 savcı görevlendirildi, 68 kişi tutuklandı!.
Japonya’da 7,4 büyüklüğünde deprem!.
İsrailli alçaktan Gazze’yi tamamen işgâl çağrısı!.
Kabine bugün Orta Doğu başlığı altında toplanıyor..
ABD ile İran arasındaki karşılıklı saldırılar tekrar başladı..
Hürmüz’de tansiyon yine yükseldi!. Trump “Vurduk” dedi İran yalanladı!.
Gülistan Doku’nun katil zanlısı Vali Beyin oğlunun ifadesine ulaşıldı!. Görmemiş, Duymamış, Bilmiyormuş!.
İran’dan ABD’ye “Savaş‘a Hazırız” mesajı..
İran’dan Trump’a rest: Afganistan’a Heyet Göndermiyoruz!.
Okul saldırılarından sonra BTK’dan kritik hamle!.
Gülistan Doku davasının cinayet zanlısı olan Vali’nin oğlu linç edilmekten son anda kurtuldu!.
CHP’li başkanların çarpık sapıklıkları deşifre oldu!.
İran Hürmüz Boğazı’nı yeniden trafiğe kapattı!.
Mutlak Butlan kararı çıkarsa CHP içinde neler olur..
Trump’ın “Uranyumu Teslim Edecekler” sözlerine İran’dan jet yalanlama!.
Bir yolsuzluk operasyonu da CHP’li Ataşehir Belediyesi’ne!.
İran Hürmüz Boğazı’nı sadece sivil gemilere açık olduğunu açıkladı..
Fenerbahçe’ye şampiyonluk yolunda ağır darbe!.
Gülistan Doku davasında tanık polis Vali hakkındaki tüm skandal gerçekleri anlattı!.
Hürmüz Boğazı açıldı, petrol fiyatları çakıldı!.
Yapı Kredi Bankası’ndan radikal karar!. Şiddet içerikli dizilere reklam verilmeyecek!.
Papara 100 milyon dolara satıldı..
CHP’li Uşak Eşme Belediye Başkanı da rüşvetten tutuklandı..
Amerika Suriye’deki son askeri üssünü de boşalttı..
ABD Başkanı Trump İran ile anlaşmak üzere olduklarını söyledi!.
Okul katliamında ölen öğrenci sayısı 10’a yükseldi!.
81 ildeki okul önlerinde güvenlik uygulamaları başladı..
İran’ın saldırıları sonucu Burj Al Arab kapanıyor!.
Her felaketi siyasete alet eden CHP yine boş durmadı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Almanya’da cinsel istismar skandalı! Rahibeler Katolik yurdunda çocukları pazarlamış!.

Almanya’da cinsel istismar skandalı! Rahibeler Katolik yurdunda çocukları pazarlamış!.
24.12.2020
A+
A-

Almanya’da bir Katolik yurdunda, çocukların rahibeler tarafından para karşılığı siyasetçiler, rahipler ve varlıklı kişilerce cinsel istismara maruz bırakıldığı ortaya çıktı. Bugün 63 yaşında olan mağdurlardan biri “yaklaşık bin defa cinsel istismara uğradığını” söyledi.

Almanya’da bir Katolik çocuk evinde çalışan rahibeler tarafından öğrencilerin siyasetçiler, rahipler ve varlıklı kişilerce para karşılığı cinsel istismara maruz bırakıldığı olaya ilişkin New York Post’a konuşan mağdurlardan biri, “yaklaşık bin defa cinsel istismara uğradığını” söyledi.

Katolik yurdunda çocukları istismar odası

Çocuk istismarı mağdurlarından biri götürüldüğü evde “rahibelerin erkeklere içecek ve yemek servisi yaptığı ve diğer köşede çocukların istismar edildiği” bir oda olduğunu belirtti.

Gazeteye göre, konuşan mağdur, “Mart 1963’te 5 yaşından itibaren” uğradığı istismar nedeniyle bu yılın başlarında tazminat davası açan birisi.

Mağdur yaşadıklarını anlattı

Bugün 63 yaşında olan mağdur, rahibeler tarafından, o zamanlar bir Speyer piskoposluk görevlisi olan Rudolf Motzenbacker’in evine “tam anlamıyla sürüklendiğini” ve rutin olarak cinsel istismara maruz kaldığını belirtti.

Mahkeme kayıtlarına göre, istismar sonucunda “Rahibeler para kazandı. Orada bulunan erkekler cömertçe bağışta bulundu.”

Mağdur Eylül 1972’de oradan ayrılmadan önce, “yaklaşık bin defa cinsel istismara uğradığını” ekledi.

İstismarı yapan piskopos öldü

Katolik yurdu 2000 yılında kapatılırken, istismarlara ev sahipliği yapan piskopos Rudolf Motzenbacker 1998 yılında öldü.

Bildirildiğine göre, mağdura mahkemeler tarafından toplam 25 bin avro tazminat verildi ancak mağdur “Ama paranın ne yararı var?” diye belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.