Site Rengi

HABER ÖZETİ
Salah Galatasaray’ı bozguna uğrattı!.
İsrail bağlantılı dolandırcılık şebekesine büyük darbe!.
ABD Başkanı Trump Gröland için Danimarka ile anlaştığını açıkladı..
Washington Post: Pentagon’un açıkladığından daha fazla ABD askeri öldü!.
Çiftçiden 5 liraya alıp vatandaşa 100 liraya ürün satan çakallar tutuklandı!.
Yeni Parti Genel Müdürünün Cuma Namazı pozları!.
TOKİ’den borcunu erken kapatana yüzde 25 indirim!.
BAE’den dikkat çekici Türkiye-İsrail karşılaştırması!.
Netenyahu itinin partisi mum gibi erimeye devam ediyor..
Adalet Bakanlığı sapıkların üzerine gittikçe Avrupa kuduz köpek gibi havlıyor..
CHP’ye kayyum olarak atanan Gürsel Tekin’in görevine son verildi..
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD Başkanı Trump ile New York’ta görüşecek..
Erdoğan 2028’de son kez Cumhurbaşkanı adayı olacak..
Kaşif Kozinoğlu dosyasını kapatan iki savcıya gözaltı!.
İstanbul Borsası’nı speküle eden şirketler tasfiye ediliyor..
Piyasaların beklediği açıklama geldi..
Cinsel sapkınlara düzenlenen “Ailem Güvende” operasyonuna Silivri Bülbülü’nden tepki!.
Borsa İstanbul’da ne dolaplar dönüyor!.
Türkiye Suriye ile işbirliği yaptıkça İsrail kuduruyor!.
FED’in faiz kararı Trump’u kudurttu!.
Dünyayı Böl-Parçala-Yönet sistemi ile sömüren İngiltere dağılıyor!.
FED beklenen faiz kararını açıkladı..
Kıçını başını açıp keriz silkeleyen hesaplar kapatılmaya devam ediyor..
Serbest bırakılan avukat yine torbacılık yaparken yakalandı!.
Bu gece gelecek zam ile birlikte motorin 100 TL’yi geçecek!.
Husiler ABD ve İsrail’e köpeklik yapan Arapları vurmaya devam ediyor..
Silivri Bülbülü Özgür bugün de Fransızlara sürtündü!.
Yunan basını: Türkiye’ye çok yönlü hamlelerine karşı tek sığınağımız İsrail..
ABD İsrail’e 2,8 milyar dolarlık bomba satıyor!.
Kurtlar Vadisi’nin senaristi Osman Sınav FETÖ tarafından tehdit edilmiş!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Pınar Gültekin’in babası “davadan vazgeç” diyen CHP’linin ismini açıkladı!.

Pınar Gültekin’in babası “davadan vazgeç” diyen CHP’linin ismini açıkladı!.
31.12.2020
A+
A-

Muğla’da feci şekilde katledilen Pınar Gültekin’in babası Sıddık Gültekin, kendisini arayarak ‘davadan vazgeç’ diyen CHP’li ismin CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin olduğunu açıkladı.

Muğla’da feci şekilde katledilen Pınar Gültekin’in babası Sıddık Gültekin, kendisini arayarak ‘davadan vazgeç’ diyen CHP’li ismin CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin olduğunu söyledi. Baba Gültekin, “Böyle bir şey kabul edilemez. Benim kızım satılık değildir” dedi.

Muğla’da Cemal Metin Avcı’nın kaçırarak bir orman evinde acımasızca katlettiği yakıp parçalayıp üzerine beton dökerek bir varille yok etmek istediği Pınar Gültekin’in babası canlı yayında kendini arayarak ‘davadan vazgeç’ diyen CHP’linin ismini açıkladı.

Sıddık Gültekin’in açıklamaları şöyle:

“Ayın 23’ünde Muğla milletvekili Süleyman Girgin olduğunu söyledi. Taziye dileklerini iletti. Taziye kelimesinden sonra ‘davadan vazgeç’ dedi bana. Kamu davası devam eder. Biz senin yanındayız ne gerekiyorsa yapacağız dediler.

Karşı tarafın annesinin de CHP ilçe başkanlığında olduğunu biliyorum. Aynı partideler. Söylediğim kelimeler, harfi harfine doğrudur. Aksi ispat edilirse intihar ederim demişim. Kızınız olursa siz kabul eder misiniz? Ben kabul etmedim. Telefonu da olayı da kapattım. Kızımın taziyesi bitti. 20 gün sonra CHP ilçe başkanı Aydın Sadık beyefendi arkadaşlarımı, akrabalarımı devreye soktu. Neyse geldiler. İnanmadım ilk önce.

‘Davadan vazgeç’ diyen CHP’li: Süleyman Girgin

Sizi kim aradı dedim. Süleyman Girgin dediler. Telefonu çıkart dedim. Çıkardı, beni arayan kişi ile aynı olduğunu gördüm Defalarca beni aradı. Defalarca görüştük. Ne kadar para istersen veririz dediler. Davadan vazgeç dediler.

Benim kızıma Muğla’dan iftiralar atıldığı için ben bu davadan vazgeçmeyeceğim. Ben yaşayan bir ölüyüm.

Sonra İstanbul’a geldim. 2 kez daha aradı. Ben neden yalan atayım. Siyasi çıkarım mı var? Zaten derdimle uğraşıyorum. Tüm Türkiye kamuoyuna söylüyorum. Haberlere çok üzülüyorum Neden iftira atayım. hiçbir siyasi partiye üye değilim olmayacağım da. İftira atmıyorum. CHP’ye de mâl etmiyorum.”

 

‘İma bile varsa istifa ederim’

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, CHP’li bir Muğla milletvekilinin Cemal Metin Avcı tarafından öldürülen üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’in babası Sıddık Gültekin’i davadan vazgeçmesi için aradığı iddialarına ilişkin, “Pınar Gültekin davasına müdahil olduğuma dair en ufak bir ima ortaya çıkarsa milletvekilliğinden istifa ederim” açıklamasını yapmıştı.

 

Pınar Gültekin ve ailesi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.