Site Rengi

HABER ÖZETİ
Trump’tan Gazze’ye destek veren ülkere vize verilmeme talimatı!.
İBB’den 2 bin 500 adetlik yeni taksi ihalesine onay..
CHP’li belediyeye Gülşen operasyonu!.
MHP İl Başkanlığını karıştıran yolsuzluk iddiası!.
Paralarını alamayan Halk Otobüsü sahipleri İBB’yi bastı!.
Merkez Bankası faizi yüzde 46’ya yükseltti!.
Rasim Ozan Kütahyalı hakkında gözaltı kararı!.
Sözde soydaşlarımız olan şerefsizler Türkiye’yi 12 milyar euroya AB’ye sattılar!.
Rasim Ozan Kütahyalı’yı “Şarlatan” benzetmesi ile yerden yere vurdular!.
Trump’tan Çin’e yeni tehdit: BENİ KIZDIRIRSANIZ GÜMRÜK VERGİSİNİ YÜZDE 245’E YÜKSELTİRİM!.
Kaç Suriyeli ülkelerine geri döndü…
Özgür Özel’den sonra Ekrem İmamoğlu’da İngilizlere sığınıp adalet dilendi!.
Trump’un vergi zorbalığına Çin’den çok konuşulacak adım!.
Hastaneden Sırrı Süreyya Önder açıklaması!. Hayati tehlikesi devam ediyor
Fenerbahçe Morinho’yu göndermeye hazırlanıyor!.
DEM Parti PKK’yı ne zaman silah bırakacağını açıkladı..
Kabine Toplantısı sonrası 25 öğretmen ataması yapılacağı açıklandı..
Başörtülüler okullara alınmasın diye hayatı durduracaklarmış!.
İBB’den paralarını alamayan Özel Halk Otobüsleri kontak kapatıyor!.
İmamoğlu’nun tutukluluğuna itiraz başvurusu reddedildi!.
İtalya Öcalan’ın Haziran sonuna kadar serbest bırakılacağını açıkladı!.
Bankalar Merkez Bankası’nın kararını beklemeden faiz arttırımına gitti!.
1 yıl içerisinde 1 milyon kişiyi sınır dışı edecek!.
Zirai don Türkiye’deki tüm tarım alanlarını yerle bir etti!.
Havalimanlarında yeni dönem!. Check-in yerine yüz tanıma devri başlıyor..
Konya’daki sapık doktorlar için gözaltı kararı!.
Trump cep telefonlarına ve bilgisayarlara vergi muafiyeti getirdi!.
CHP’li Üsküdar Belediyesi 1 yılın sonunda maaş ödeyememeye başladı!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan muhalefete ders gibi sözler!.
Gözler Merkez Bankası’nın açıklayacağı faiz kararında!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Biden’a “Kaybedersem beni bir daha görmeyeceksiniz” demişti, Trump’ın hangi ülkeye gideceği belli oldu!.

Biden’a “Kaybedersem beni bir daha görmeyeceksiniz” demişti, Trump’ın hangi ülkeye gideceği belli oldu!.
06.01.2021
A+
A-

ABD’de başkanlık seçimleri sırasında “Kaydebersem beni bir daha görmeyeceksiniz.” diyen mevcut Başkan Trump’ın, görevi bırakacağı 20 Ocak’ta hangi ülkeye gideceği şimdiden konuşulmaya başladı. İngiliz kaynaklarına göre, Trump’ın ara sıra kullandığı uçağın 19 Ocak’ta Prestwick havaalanında olması bekleniyor.

ABD’de 3 Kasım’da yapılan seçimleri kaybetmesine rağmen oylara hile karıştığını savunan Donald Trump’ın halefi için düzenlenecek törende ülkede olmayacağı konuşuluyor.

Guardian’ın haberine göre, Trump’ın başkan olarak son gününde muhtemelen nerede olacağı etrafında dönen belirsizlik, geçmişte kullandığı resmi bir uçağın Joe Biden’ın göreve başlamasından bir gün önce İskoçya’ya uçacağına dair haberlerle daha da arttı.

İskoç yayın kuruluşu Sunday Post, Trump tarafından ara sıra kullanılan Boeing 757 tipi bir uçağın, 19 Ocak’ta Turnberry golf sahası yakınlarındaki Prestwick havaalanında olmasının beklendiğini kaydetti.

HERHANGİ BİR ETKİNLİĞE DAHİL OLMAYACAK

Gazete, adını saklı tuttuğu bir kaynağın, “Bu durum genelde Trump’ın geniş bir zaman için bir yerlerde olacağının işaretidir.” dediğini belirtti.

Beyaz Saray’ın Biden 20 Ocak’ta düzenlenecek yemin töreniyle göreve başlayacağı sırada Trump’ın ne yapacağına dair bilgi vermeyi reddetmesi de Başkan’ın konutu gönüllü olarak terk edip etmeyeceği sorusunu gündeme getirmişti.

Trump’ı takip eden uzmanların çoğu, Başkan’ın seçim kaybını kabul etmek anlamına gelen herhangi bir etkinliğe dahil olmaktan kaçınacağı ve dikkatleri Biden’ın görevdeki ilk gününden uzaklaştırmak için büyük bir oyalama içine gireceği tahmininde bulunmuştu.

PROTESTO İÇİN TOPLANMAYA ÇAĞIRDI

Öte yandan Washington Post gazetesinin yayımladığı bir ses kaydı, Trump’ın cumartesi günü Georgia Eyalet Sekreteri Brad Raffensperger’i telefonla arayarak seçim sonuçlarını kendi lehine çevirecek şekilde “fazladan binlerce oy bulmasını” istediğini ortaya çıkarmıştı.

Pes etmeyen Başkan Trump ayrıca taraftarlarını, Kongre’nin seçim sonuçlarını resmen onaylayacağı çarşamba günü protesto için toplanmaya çağırmıştı.


Haberin Özeti

ABD’de başkanlık seçimleri sırasında “Kaydebersem beni bir daha görmeyeceksiniz.” diyen mevcut Donald Trump’ın, görevi bırakacağı 20 Ocak’ta hangi ülkeye gideceği şimdiden konuşulmaya başladı.

DETAY
• İngiliz basını, Trump’ın 19 Ocak’ta İskoçya‘ya gitmek için hazırlıklarını tamamladığını yazdı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.