Site Rengi

HABER ÖZETİ
Akit Gazetesi Özgür Özel’i sağlı sollu tokatlamaya devam ediyor!.
İBB’deki para kuleleri skandalları ile ilgili flaş itiraflar!.
Trump müzakere açıklamaları yaptıkça brent petrol düşüyor..
İran-İsrail arasında 1 aylık ateşkes ve 15 maddelik yol haritası iddiası..
İran, Hürmüz Boğazı’nın sadece kendileri ile savaşmayan ülkelere açık olduğunu söyledi..
Kuduz köpek gibi sağa sola saldıran Trump anketlerde çakıldı!.
İran füzelerle Tel Aviv’i vurmaya devam ediyor!.
Bakan Gürlek’in tapu kayıtlarını sorgulatan “CHP’li Ayşegül” bakın kimmiş!.
Emine Ülker Tarhan tabela partisini kapatıp CHP’ye geri döndü..
İsrail semalarında özlediğimiz görüntüler..
Trump’tan canlı yayında şok suçlama!. Savaş suçunu savunma bakanının üzerine attı!.
Hürmüz’e alternatif olarak Yenbu Liman’ı devreye alındı..
Gelen son zamlarla akaryakıt 80 liraya dayandı..
Ünlü yapımcı Erol Köse’nin intihar ettiği ortaya çıktı!.
Trump savaşa 5 gün ara verdiğini duyurdu piyasalar alt üst oldu..
Ünlü yapımcı Erol Köse hayatını kaybetti..
Kılıç Çatma davasında flaş karar.. Komutanlar görevine iade edildi..
İran Basra Körfezi’ni mayın tarlasına çevirecek!.
Mossad Trump’ı aptalımı fena keklemiş!.
İsrail’in demir kubbesini delik deşik eden casusluk!.
Trump savaşı fırsata çevirip kendi şirketlerine milyar dolarlar kazandırdı..
İran uyardı!. Sularınızı depolayın, telefonlarınızı şarj edin!.
Trump yine içi boş tehditler savurmaya devam etti!.
1’i asker 2’si mühendis 3 şehidimiz var!.
İran Hürmüz Boğazı’dan geçiş için gemi başı 2 milyon dolar tarifesi koydu..
Katar’da TSK’ya ait helikopter düştü..
İran dün gece İsrail’i perişan etti!. 200’den fazla ölü ve yaralı var!.
Arapların savaş zararı günlük 2 milyar dolar..
İran savaşı bitirmek için şartlarını açıkladı..
İran İsrail’in nükleer tesislerine füze yağdırıyorlar..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Hakan Bayrakçı’dan Kaftancıoğlu açıklaması! “Şerefsizim…” (video haber)

Hakan Bayrakçı’dan Kaftancıoğlu açıklaması! “Şerefsizim…” (video haber)
10.01.2021
A+
A-

Canlı yayında SONAR’ın sahibi Hakan Bayrakçı, CHP yönetiminin de Atatrük konusunda İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile aynı fikirde olduğunu belirterek, “Sizin Atatürk’le ilgili bir konuda görüş birliği yapmanıza hakkınız yok. Şerefsizim bizi dinleyen CHP seçminine yarın anket yapılsın, yüzde 80 bu adam doğruyu söylüyor der.” dedi.

İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu‘nun twitter mesajları tartışılmaya devam ediyor. CNN Türk‘te canlı yayında SONAR‘ın sahibi Kaftancıoğlu hakkında yaptığı açıklamada, “Şerefsizim bizi dinleyen CHP seçminine yarın anket yapılsın, yüzde 80 bu adam doğruyu söylüyor der. Türkiye’nin yüzde 23’ü Atatürkçüyüm diyor. Sizin çok mensubu olduğunuz Liberalim diyenler yüzde 1, sosyalistim, Marksistim ve Leninistim diyenlerin oranı yüzde 2,5’tir. Ha seçmen aptal, AK Parti’ye yüzde 50 veriyorlar seçmen cahil, hadi lan ordan.” dedi.

Bayrakçı, “Şimdi 5 ay önce Canan Kaftancıoğlu’nu eleştirme sebebim şuydu, CHP’liler ilk geldiğinde iktidarı çok eleştirdiği için hakkında dava açılmış biri olarak biliniyordu. Ben biliyordum ki sayın Kaftancıoğlu’nun fikirleri duyulacak konuşulacak, masaya yatırılıcak.” dedi.

Araya giren sunucu Semiha Şahin, “Kafama takılan şu ben velevki CHP’liyim oy vereceğim kişiyi bilirim Canan Kaftancıoğlu’nun ne olduğunu kimse bilmiyor muydu?” dedi.

Daha sonra araya giren gazeteci Metin Özkan, “Hakan bey riv rivi bırak net konuş ya Canan Kaftancıoğlu yanlış yapmıştır. CHP seçmenini temsil etmiyor de çık.” diyerek tepki gösterdi.

Bayrakçı, “Eninde sonunda ne düşündüğü, ne konuştuğu bilinecekti. Ben genel merkezin Kaftancıoğlu’nu 4-5 ay içinde görevden almadılar. Almazlarsa aynı düşünceyi paylaşıyorlardır dedim. Peki bu ortak fikirler neler, Atatürk mevzusu mühim bir mevzudur. İstanbul İl Başkanı Atatürk demekten hoşlanmıyorum diyor. Yani içinde Türk olan bir kelimeyi söylemekten çekiniyor. Bir de CHP’liler söylemisin diye çaba harcıyor. Git bakalım İzmir’de söyle bu lafları, hala görevden alınmıyorsa bugün bir şekilde bir görüş birliği var demektir. Sizin Atatürk’le ilgili bir konuda görüş birliği yapmanıza hakkınız yok. Şerefsizim bizi dinleyen CHP seçminine yarın anket yapılsın, yüzde 80 bu adam doğruyu söylüyor der. Türkiye’nin yüzde 23’ü Atatürkçüyüm diyor. Sizin çok mensubu olduğunuz Liberalim diyenler yüzde 1, sosyalistim, Marksistim ve Leninistim diyenlerin oranı yüzde 2,5’tir. Ha seçmen aptal, AK Parti’ye yüzde 50 veriyorlar seçmen cahil, hadi lan ordan.” diyerek tepki gösterdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.