Site Rengi

HABER ÖZETİ
Tanju Özcan’ın burs yalanı elinde patladı: Toplanan para 116 milyon, öğrencilere dağıtılan 11 milyon!.
İran’dan ateşlenen üçüncü füze Türk hava sahasında etkisiz hale getirildi..
AK Parti’den ayyaşları üzecek alkol düzenlemesi..
ABD’nin yakıt ikmal uçağı Irak’ta vurularak yere çakıldı!.
CHP’li Kuşadası Belediye Başkanı Rüşvet ve İrtikaptan gözaltına alındı!.
Rusya’dan İran’a savaşı kazandıracak taktikler!.
İran Tel Aviv’in kabini bombalarla havaya uçurdu!.
İran’dan ABD’ye sert mesajlar: Bölgedeki Petrol Kuyularınızı Havaya Uçurana Kadar Savaşa Devam Edeceğiz!.
Ünlü Tarihçi İlber Ortaylı entübe edildi..
Emeklilere ÖTV’siz araba teklifi Meclis’te..
İmamoğlu’na “Hırsızın Elini Sıkmam” diyen Enver Aysever tahliye edildi..
SGK haksız emekli edilen 650 bin kişiyi sistemden çıkardı..
İBB davasında dördüncü gün…
Merkez Bankası faizi yüzde 37’de sabit tuttu..
ABD’nin İran’a saldırmasının maliyeti 11,3 milyar doları geçti..
CIA İran rejiminin çökme ihtimali olmadığını rapor etti..
İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan savaşı bitirmek için 3 şart açıkladı..
Gözler Merkez Bankası’nın açıklayacağı faiz kararında..
Kahpe İsrail Beyrut’a bomba yağdırıyor..
İran, İsrail ile ABD’ye karşı 1 tonun altında füze kullanmayacağını açıkladı!.
Trump gözünü İran’ın en büyük petrol kaynağına dikmiş!.
TRT’yi hedef alan Gani Müjde’ye CONTASIZ KAPAK!.
İsrail basını Trump’un İran tarafından ağır darbe aldığını yazdı..
Maaşlar ve ikramiyeler bayramdan önce hesaplara yatacak..
ABD sığıntısı Pehlevi alçağından İranlılara “Sokaları Terörize Edin” çağrısı!.
İran Hürmüz Boğazı’na mayın döşüyor..
APP Plakalara kesilen cezalar iptal edildi..
ABD Basını: Trump Orta Doğu’da Bataklığa Saplandı!.
Pentagon İran savaşında ölen ve yaralanan asker sayısını açıkladı..
İran açık açık uyardı!. Hürmüz Boğazı’ndan geçeni vururuz!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

WhatsApp’a darbe! Geri çekildiler!.

WhatsApp’a darbe! Geri çekildiler!.
14.01.2021
A+
A-

WhatsApp’ın tepki çeken gizlilik ilkesi kararı sonrası birçok kullanıcı BİP’e geçti. Uygulama marketleri, son günlerde WhatsApp yerine BİP’i üst sırada gösteriyor. Ayrıca birçok ülkede WhatsApp’a olan destek geri çekildi.

WhatsApp’ın güncellenen “Gizlilik İlkesi”ne tepki gösteren kullanıcılar, yerli anlık mesajlaşma uygulamaları BiP’e akın etti. Turkcell’in İstanbul ve Ankara’daki yüksek güvenlikli veri merkezlerinde korunan BiP’in, son 6 günde 10 milyon yeni kullanıcıya ulaştığı ve toplamda 60 milyondan fazla indirildiği açıklandı. Platformun kullanıcılara, 10 kişiye kadar HD kalitesinde sesli ve grup görüntülü görüşme dışında kaybolan mesajlar, ‘acil durum butonu’, 106 dilde anlık tercüme, kişiselleştirilmiş menü gibi özellikler sunuyor. Ayrıca BiPte masaüstü bilgisayar uygulamasından veya sadece bir internet tarayıcı üzerinden de mesajlaşma, sesli ve görüntülü görüşme de yapılabiliyor.

Uygulama marketlerinde üst sırada

Açıklamanın devamında, Son günlerde bireysel ve kurumsal kullanıcılardan gelen yoğun talebin ardından BiP, uygulama marketlerinde Ücretsiz En Popüler ve Trend Olanlar kategorisinde üst sıraya taşındı. BiP, 50 milyonun üzerinde indirme ve 1 milyonun üzerinde kullanıcı yorumuna ulaştı. BiP, kullanıcılardan olumlu yorumlar alıyor denildi.

Kullanıcılarımızın hassasiyetini önemsiyoruz

Turkcell Dijital Servisler ve Çözümlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ataç Tansuğ, Operatör bağımsız 192 ülkede kullanıma sundukları BiPin sadece ülkemizde değil Pakistan, Hindistan, Almanya, Suudi Arabistanda kullanıldığını, bu ülkelerde günlük 1.5 milyona yakın kullanıma ulaştıklarını ve bu durumdan ötürü büyük gurur ve mutluluk duyuyoruz. Turkcell olarak yıllardır Türkiyenin verisi Türkiyede kalsın prensibi doğrultusunda geliştirdiğimiz ürün ve hizmetlerin veri tabanlarını ülkemizde kurduğumuz veri merkezlerimizde tutuyoruz. Kullanıcılarımızın hassasiyetlerini çok önemsiyor, onlardan gelen talepler doğrultusunda uygulamamızı daha da geliştirmeye devam ediyoruz. Gizlilik politikasındaki güncelleme ve sadeleşme ile kullanıcılarımız, hangi verilerin ne için kullanılacağına ilişkin daha net ve anlaşılır bir açıklamaya erişebilirler diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.