Site Rengi

HABER ÖZETİ
İBB‘deki yolsuzluk skandalının nasıl patladığı ortaya çıktı!.
Pilot ve hosteslerin mide bulandıran seks grubu skandalı!.
Merkez Bankası kredi kartı faiz oranlarını düşürdü..
Diyanet İşleri Başkanlığı’na Safi Arpaguş atandı..
Bakanlıktan cinsel sapıklığa jet müdahale!.
CHP’li Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu görevden uzaklaştırıldı
FED merakla beklenen faiz kararını açıkladı..
Zelensky Putin ile savaşa devam etmek için sponsor arıyor!.
Peker’in avukatı davayı üstlendi, Minguzzi ailesine gelen tehdit mesajları bıçak gibi kesildi!.
Erdoğan’dan Netenyahu’ya yanıt: KUYRUK ACISI HİÇ BİR ZAMAN GEÇMEYECEK!.
Fazıl Say’dan laikleri ters köşe yapacak Gazze açıklaması!.
Dezenfektan satıcısı Bakan 53 ay sonra ortaya çıktı!.
CHP’li Bayrampaşa Belediye başkanı yolsuzluktan tutuklandı!.
Erdoğan’ın sözleri Netenyahu itini adeta kudurttu!.
Kahpe İsrail Yemen’i bombardıman altına aldı!.
CHP’den Kılıçdaroğlu’na açık çağrı!.
Kahpe Amerika’dan teröristlere 130 milyon dolar destek!.
Kiracılık devrini bitirecek sosyal konut projesi önümüzdeki ay başlıyor..
Dikkat!. Devlet son 5 yılda satılan gayrimenkullerin peşine düştü!.
Soylu şikâyet edince Bakan Yerlikaya’ya Bahçeli’den ayar geldi!.
Kahpe İsrail’in savunma bakanı Gazze’ye karşı açıkça soykırım ilan etti!.
Yeni evlenecek çiftler için ehliyet şartı geliyor…
Ahlaksız dizinin senaristi gözaltına alındı!.
Kahpe İsrail Gazze’yi kuşatma operasyonuna başladı!.
Kuduz köpek Netenyahu yine İslam ülkelerine saldırmakla tehdit etti!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar’dan Kahpe İsrail’e yaptırım çağrısında bulundu!.
Kurultay mahkemesinden sonra Kılıçdaroğlu’ndan ilk açıklama!.
Edi ile Büdü’nün kurultay kurnazlığı mahkeme kararına tosladı!.
Muvazzaf Binbaşı torbacıları haraca bağlamış!.
CHP kurultay davası ertelendi..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

İzmir’de kirayı geciktiren kadını 6 kişi çocuklarının önünde darp etti!.

İzmir’de kirayı geciktiren kadını 6 kişi çocuklarının önünde darp etti!.
09.02.2021
A+
A-
Ev kirasını geciktirdiği için ev sahibi ile yanındaki 6 kişi tarafından çocuklarının gözü önünde darbedildiğini öne süren kadın, şüphelilerden şikayetçi oldu.

İzmir’in Buca ilçesinde yaşayan 43 yaşındaki iki çocuk annesi Senem Onat, yaptığı organizasyon işlerinin pandemiden etkilenmesi sebebiyle bir süredir ev kirasını ödeyemedi.

Bunun üzerine ev sahibi M.Ç., Onat’ı arayarak evden çıkması gerektiğini söyledi.

EV SAHİBİ TARAFINDAN DARBEDİLDİ

Onat, mart ayına kadar kontratı olduğunu belirterek evde kalmaya devam etti. 1 Şubat Pazartesi günü ev sahibi M.Ç., iddiaya göre Onat’ın önünü keserek ağır hakaretlerle darbetmeye başladı. Sol göğsünün üstüne darbe alan Onat, karakola giderek darp raporu aldı.

İKİNCİ KEZ SALDIRIYA UĞRADI

Darp raporu aldıktan sonra arkadaşının kullandığı arabayla evine dönen Onat, bu kez ev sahibi M.Ç, eşi, gelini, oğlu ve yanlarındaki 3 kişinin evinin önünde beklediğini gördü. Arabadan inen Onat, darp raporu aldığı için yine tehdit ve hakaretlere maruz kaldı. Olayın büyümesi üzerine ev sahibi M.Ç. ve yanındakiler  Onat’a saldırmaya başladı.

İzmir de kirayı geciktiren kadına darp #1

ÇOCUKLARININ ÖNÜNDE DÖVDÜLER

Çocuklarının gözü önünde yerlerde sürüklenen Onat, bayılana kadar dayak yedi. Olay anı site önünde bulunan güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi.

“YEDİĞİM TEKMELERİN HADDİ HESABI YOK”

Yaşananları anlatan Onat, “Arkadaşımın arabasının camını kırıyorlar. Daha sonrasında beni aralarına alarak çocuklarımın gözü önünde yerlerde sürüklediler. Kalbimin üstüne vurup, ‘Seni öldüreceğiz, biz aşiretiz’ dediler. Ev sahibinin gelini ve karısı saçlarımı yanlardan çekerken, M.Ç. isimli şahıs bana alttan yumruk atmaya başladı. Yediğim tekmelerin haddi hesabı yok. İnanılmaz derecede kötü bir olay yaşadım. Bu olayın çocuklarımın gözü önünde olması üzücü. Kendimi geçtim benim çocuklarıma bunları yaşatamazlar. Benim hiçbir sosyal güvencem yok. Benim can güvenliğim yok. Buraya yalnız geliyorum. Birisi beni burada öldürse kadın cinayeti olacak. Üçüncü sayfalarda olacağım.” dedi.

İzmir de kirayı geciktiren kadına darp #2

“CEBİMDEKİ PARAYI ALDILAR”

Olaylar sebebiyle çocuklarından ayrı kaldığını söyleyen Onat, “2 haftadır çocuklarımı göremiyorum. 2 bin 500, 3 bin lira için bunlar oluyor. Darp esnasında cebimdeki parayı alıyorlar. ‘Kira niyetine bunu alıyoruz’ dediler. Telefonumu almaya çalışıyorlar. En ağır şekilde cezalandırılmalarını istiyorum. Ruhen bitik durumdayım. Hiçbir şey yapamıyorum. Bunların bana maddi kaybını geçtim, manevi kaybı ne olacak? Olaylar esnasında iki kadın komşum gelerek dayak atan şahısların ellerinden kurtardılar beni. Onlar beni kurtarmasaydı şu andan benim üçüncü sayfalardaki haberimi yapıyordunuz” ifadelerini kullandı.

Onat, bir kez daha şikayetçi olarak konuyu adli makamlara taşıdı.

İzmir de kirayı geciktiren kadına darp #3
İzmir de kirayı geciktiren kadına darp #4
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.