Site Rengi

HABER ÖZETİ
Trump ikinci uçak gemisinide İran’a gönderdiğini açıkladı..
Yargı kepazeliği!. Yaşlı adamı döverek öldürdüler, hakim serbest bıraktı!.
CHP’li vekilin lüks yatında gurup seks partisi!.
Yine Ömer Gergerlioğu yine üfürükten zırvalar!.
Taksicilerin Basit Usül üzerinden vergi kaçırma dönemi sona eriyor..
Yenidoğan çetesi liderinin cezası belli oldu..
Taksilerde indi bindi ücreti 175 TL’den 210 TL’ye yükseldi..
Meteoroloji’den 49 il için sağanak yağış ve fırtına uyarısı!.
Epstein skandalı İngiliz Kraliyet Ailesine kadar sıçradı!.
Trump İran’a 1 ay süre tanıdığını açıkladı..
Aracından inip kavgaya tutuşana 180 bin TL ceza resmileşti!.
Günün en çok konuşulan karesi bu oldu..
Epstein dosyalarında adı geçen Ahmet Davutoğlu ilk kez konuştu..
Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP’yi yerden yere vurdu!.
Küçük kıza cinsel istismarda bulunan CHP’li Başkan görevden alındı!.
Jandarma polis kılığına girip altın taşıyan aracı gasp etti iddiası!.
Aziz İhsan Aktaş CHP’li belediyelere rüşvet yağdırmış!.
CHP’nin Meclis’teki provokasyonu dünya basınında..
DEM Parti’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür açıklaması..
AK Partili Başkan hakkındaki Yasak Aşk iddiası ortalığı karıştırdı!.
CHP ikiyüzlülüğü yine gündem oldu..
Hakan Fidan’ın cevapsız bıraktığı “Nükleer” sorusu İsrail’in paçalarını tutuşturdu!.
Haluk Levent’ten Sedat Peker açıklaması..
Gezi İhaneti organizatörü Ayşe Barım’a verilen ceza belli oldu..
Şanlıurfa’da kullanılan kaçak elektriğin yıllık maliyeti 15 milyar!.
Akın Gürlek’in Adalet Bakanı olduğunu öğrenen Özgür Özel adeta kudurdu!.
Epstein belgelerinde Arap dünyasını karıştıran skandal fotoğraflar!.
CHP’nin kâbusu Akın Gürlek İçişleri Bakanı oldu..
CHP’li Başkan küçük çocuğa cinsel istismardan tutuklandı!.
Adalet Bakanı ve İçişleri Bakanı değişti..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Millet İttifakı’nda fezleke gerilimi! İYİ Parti: “Evet diyeceğiz!.”

Millet İttifakı’nda fezleke gerilimi! İYİ Parti: “Evet diyeceğiz!.”
25.02.2021
A+
A-

Dokunulmazlık dosyalarının TBMM’ye sevk edilmesinin ardından, gözler dosyaları görüşüp karara bağlamakla görevli olan TBMM Anayasa Adalet Karma Komisyonu’na çevrildi. CHP, HDP’lilerin dokunulmazlıklarının kaldırılmasına sıcak bakmazken, ortağı İYİ Parti’den net bir çıkış geldi. İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu, ‘Evet diyeceğiz’ derken, İYİ Partili İsmail Tatlıoğlu ise, ‘Terörle iltisaklı suçlar kırmızı çizgimizdir” dedi.

Millet İttifakı’nda 9’u HDP milletvekillerine ait 33 dokunulmazlık dosyasının TBMM’ye sevk edilmesinin ardından farklı görüşler ortaya çıktı.

Sabah’ta yer alan habere göre, AK Parti ve MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı dokunulmazlıkların kaldırılmasını kabul etme noktasında verilecek karara birlikte el kaldıracak. CHP ise, gizli ortağı HDP’yi küstürmemek, ittifakı dağıtmamak adına dokunulmazlıkların kaldırılmasına sıcak bakmıyor. CHP’nin içindeki ulusalcı kesim bu tutumdan rahatsız olsa da parti içinde genel kanaat bu yönde… İYİ Parti ise CHP’den farklı düşünüyor. Bu yönde dikkat çeken çıkışlar geliyor.

İYİ PARTİLİ YAVUZ AĞIRALİOĞLU: EVET DİYECEĞİZ

CNN Türk ekranlarında yayınlanan bir programda konuşan İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu, “Biz HDP’yi problemli görüyoruz, terörün gölgesinde görüyoruz. Dillerini problemli görüyoruz. Dolayısıyla böyle milletin meclisinde bu siyasi dille, bu üslupla siyaset yapmalarını doğru bulmuyoruz. Evet diyeceğiz.” dedi.

PEŞ PEŞE AÇIKLAMALAR: KIRMIZI ÇİZGİMİZ

İYİ Parti Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu, TBMM’ye iletilen fezlekelere ilişkin “Teröre ilişkin fezlekelerde partimizin duruşu bellidir.” dedi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu’nun fezlekeler konusundaki açıklamasına işaret eden Tatlıoğlu, şu değerlendirmeyi yaptı:

“Sayın Ağıralioğlu, partideki arkadaşlarımızın genel temayülünü dile getirmiş. Ona tezat teşkil eden bir durum yok ama genelde bu süreçlerle ilgili karar alma mekanizmamız Genel Başkanımızın başkanlığında milletvekillerimizle yapacağımız toplantı sonucunda ortaya çıkar. HDP dışında da fezleke gelecek mi gelmeyecek mi, henüz bir bilgi yok. Hangi fezlekeler gelecek hiçbir bilgimiz yok. Ama terörle iltisaklı bir durum olduğunda zaten bizim buradaki duruşumuz bellidir.”

İsmail Tatlıoğlu, parti olarak teröre karşı çizgilerinin belli olduğunu vurgulayarak “Sayın Ağıralioğlu’nun söylediği de bizim bu çizgimizdir.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.