Site Rengi

HABER ÖZETİ
Gülistan Doku cinayetinin kilit ismi Vali bey de oğlu gibi “Görmedim, Duymadım, Bilmiyorum” yalanına sarıldı!.
Okul saldırılarında son durum: 171 savcı görevlendirildi, 68 kişi tutuklandı!.
Japonya’da 7,4 büyüklüğünde deprem!.
İsrailli alçaktan Gazze’yi tamamen işgâl çağrısı!.
Kabine bugün Orta Doğu başlığı altında toplanıyor..
ABD ile İran arasındaki karşılıklı saldırılar tekrar başladı..
Hürmüz’de tansiyon yine yükseldi!. Trump “Vurduk” dedi İran yalanladı!.
Gülistan Doku’nun katil zanlısı Vali Beyin oğlunun ifadesine ulaşıldı!. Görmemiş, Duymamış, Bilmiyormuş!.
İran’dan ABD’ye “Savaş‘a Hazırız” mesajı..
İran’dan Trump’a rest: Afganistan’a Heyet Göndermiyoruz!.
Okul saldırılarından sonra BTK’dan kritik hamle!.
Gülistan Doku davasının cinayet zanlısı olan Vali’nin oğlu linç edilmekten son anda kurtuldu!.
CHP’li başkanların çarpık sapıklıkları deşifre oldu!.
İran Hürmüz Boğazı’nı yeniden trafiğe kapattı!.
Mutlak Butlan kararı çıkarsa CHP içinde neler olur..
Trump’ın “Uranyumu Teslim Edecekler” sözlerine İran’dan jet yalanlama!.
Bir yolsuzluk operasyonu da CHP’li Ataşehir Belediyesi’ne!.
İran Hürmüz Boğazı’nı sadece sivil gemilere açık olduğunu açıkladı..
Fenerbahçe’ye şampiyonluk yolunda ağır darbe!.
Gülistan Doku davasında tanık polis Vali hakkındaki tüm skandal gerçekleri anlattı!.
Hürmüz Boğazı açıldı, petrol fiyatları çakıldı!.
Yapı Kredi Bankası’ndan radikal karar!. Şiddet içerikli dizilere reklam verilmeyecek!.
Papara 100 milyon dolara satıldı..
CHP’li Uşak Eşme Belediye Başkanı da rüşvetten tutuklandı..
Amerika Suriye’deki son askeri üssünü de boşalttı..
ABD Başkanı Trump İran ile anlaşmak üzere olduklarını söyledi!.
Okul katliamında ölen öğrenci sayısı 10’a yükseldi!.
81 ildeki okul önlerinde güvenlik uygulamaları başladı..
İran’ın saldırıları sonucu Burj Al Arab kapanıyor!.
Her felaketi siyasete alet eden CHP yine boş durmadı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Süleyman Soylu, çocukları uyuşturucu tedavisi gören annelerle görüştü!.

Süleyman Soylu, çocukları uyuşturucu tedavisi gören annelerle görüştü!.
27.02.2021
A+
A-

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, uyuşturucu bağımlılığıyla ilgili, “Bu meseleyi annelerle çözeceğimize inanıyoruz. Çünkü uyuşturucu kullanan çocukların yüzde 90’ına yakınının annesi var.” dedi.

Kırıkkale Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Vali Yunus Sezer, “En İyi Narkotik Polisi: Anne Projesi” kapsamında, 19 yaş ve üzeri bağımlı bireylerin tedavi edilerek sosyal hayata entegrasyonlarını sağlamak için kurulan “Huzur Köy”de kalan gençlerin anneleriyle bir araya geldi.

Sezer, toplantıya katılan annelerden birini, İçişleri Bakanı Soylu ile telefonda görüntülü görüştürdü.

Soylu görüşmede, Huzur Köy Projesi’ni başlangıcından beri takip ettiğini belirterek, buranın rehabilitasyon için çok iyi olabileceği kanaatini taşıdığını söyledi.

Huzur Köy’ün örnek olacağına inandığını aktaran Bakan Soylu, “İnşallah arkadaşlarımızın ortaya koyacağı gayretle hem anneler hem aileler hem de bu musibete musallat olan çocuklar kurtulacaktır. Ona inancım tam. Özellikle En İyi Narkotik Polisi: Anne Projesi’nin hemen hemen tüm vilayetlerimizde arkadaşlarımız tarafından sahiplenmesi beni ayrıca çok mutlu ediyor. Veliler tarafından ve anneler tarafından sahiplenmesi de bizi ayrıca mutlu ediyor.” ifadelerini kullandı.

Bakan Soylu, çocukları uyuşturucu tedavisi gören annelerle görüştü

“Bu meseleyi annelerle çözeceğimize inanıyoruz.” diyen Soylu, şöyle devam etti:

“Çünkü uyuşturucu kullanan çocukların yüzde 90’ına yakınının annesi var. Genelde toplumda uyuşturucu bağımlısı çocukların anneden babadan ayrı ve birtakım problemler yaşadıkları için bu meselelere girdikleri gibi bir bilgi var. Ama yüzde 90’ına yakınının annesi var.

Eğer biz annelerle bu farkındalığı birlikte paylaşabilirsek, onların karşı karşıya kaldığı sorunları, sıkıntıları beraber aşabilme kabiliyetine sahip olabilirsek, onları meselenin başında çocuklarının bu illete bulaştığını anlayabilecek bir duruma getirebilirsek, zannediyorum ki bir taraftan sizin gayretiniz, bir taraftan valiliklerimiz, emniyetimiz, Sağlık Bakanlığımız, diğer taraftan Yeşilay’ımız hep birlikte el ele verip bu meselenin üzerinden geleceğimizi düşünüyorum. Huzur Köy gibi köyler bizim açımızdan fevkalade önemli. Çok iyi bir adım oldu.”

Soylu’ya, Huzur Köy Projesi ile ilgili bilgi veren Vali Sezer de 80 dönümlük alanda 40 yataklı kompleks kurduklarını dile getirerek, burada seraların, çalışma ofislerinin, atölyelerin ve spor alanlarının olduğunu kaydetti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.