Site Rengi

HABER ÖZETİ
Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran Uyuşturucu şüphelisi olarak ifadeye çağrıldı!.
Kılıçdaroğlu aktif siyaseti bırakmadığını açıkladı..
Rüşvet ve Yolsuzluktan Tutuklu Böcek’in gelini hakkında tahliye kararı!.
AK Parti’nin Terörsüz Türkiye raporu Meclis’te..
Gazeteci Levent Gültekin İmam Hatip yorumu için gözaltına alınıp serbest bırakıldı!.
6 defa kırmızı ışık ihlâli yapanın ehliyeti iptal edilecek!.
Rusya AB’yi açıkça uyardı: Vururuz!.
Netenyahu Filistinliler için tasarlanan idam yasasını onayladı!.
Yalı Sapkını!.
Kılıçlı teğmenler hakkında mahkeme son sözü söyledi!.
3,2 milyarlık GSS prim borçlarını siliniyor..
Ünlülere uyuşturucu operasyonu: Kim var kim yok mantar gibi toplanıyor!.
Ünlülerin torbacısı itirafçı olup herkesi gammazladı!.
Trump’an Venezule’ya açık tehdit: Petrol Haklarımızı Geri Vereceksiniz!.
Rusya’nın korkusuyla Almanlar savunmaya 50 milyar euro ayırdı!.
Ela Rümeysa Cebeci uyuşturucudan tutuklandı!.
Adliye vurguncusu Erdal Timurtaş hakkında Kırmızı Bülten kararı!.
235 emniyet müdürü emekliliğe sevk edildi..
90 lirayı geçen gümüş sessiz sedasız rekor kırıyor..
ABD Başkanı Trump Venezuela için abluka emri verdi..
Ankara’da sigortalı fuhuş rezaleti!.
PKK-SDG için son 15 gün!. 80 bin kişilik ordu emir bekliyor!.
Gram altın 6 bin lirayı test etti..
İşte vergi borçlarını ödemeyen yüzsüzler listesi!.
Mehmet Akif Ersoy hakkındaki iddialar yenilir yutulur cinsten değil!.
AK Parti’den 3 aşamalı Terörsüz Türkiye raporu..
Jeff Bezos da MASAK’a takıldı!.
Gain Medya’ya operasyon: Kayyum atandı..
Mehmet Akif Ersoy’un uyuşturucu testi pozitif çıktı!.
Ekrem İmaoğlu ile Enver Aysever cezaevinde birbirlerine girdi!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Covid-19 salgınında dünyada son 24 saat..

Covid-19 salgınında dünyada son 24 saat..
15.03.2021
A+
A-

Dünya genelinde coronavirüs salgınında vaka sayısı 120 milyon 272 bini, hayatını kaybedenlerin sayısı 2 milyon 662 bini, iyileşenlerin sayısı 96 milyon 835 bini geçti.

Vaka sayısı ABD‘de 30 milyon 51 bine, Brezilya‘da 11 milyon 439 bine, Hindistan‘da 11 milyon 385 bine ve Rusya‘da 4 milyon 390 bine ulaştı.

Almanya‘da yoğun bakımda çalışan sağlık personeli sıkıntısının ciddi oranda artmasından endişe edildiği bildirildi.

İrlanda‘nın, Oxford Üniversitesinin ilaç firması AstraZeneca ile geliştirdiği Kovid-19 aşısının kullanımını geçici olarak durdurduğu bildirildi.

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkan Yardımcısı Frans Timmermans, Kovid-19 aşılarının hem geç hem de yetersiz sayıda sipariş edilmesi ile ilgili “hatalar yaptıklarını” söyledi.

Japonya, ilaç üreticisi Pfizer’dan hazirana kadar 100 milyon doz Kovid-19 aşısı tedarik etmeyi planlıyor.

Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) Başkanı Thomas Bach, Tokyo Olimpiyatları ve Paralimpik Oyunları’nda yarışacak sporcularda aşı şartı aranmayacağını bildirdi.

İsrail‘de salgının başladığı Mart 2020’den bu yana ilk kez futbol maçlarında belirli sayıda seyirci statlara alındı.

İran İçişleri Bakanı Abdurrıza Rahmani Fazli, Kovid-19 nedeniyle 1 milyondan fazla kişinin işsiz kaldığını söyledi.

Şili, 19 milyonluk nüfusunun yüzde 25’inden fazlasını aşılayarak, Latin Amerika’da nüfusuna oranla en çok aşı uygulayan ülke olarak öne çıktı.

Özbekistan‘da, 15 Mart’tan itibaren yurt dışından gelenler 72 saat içinde yaptırdığı negatif PCR test sonucunu sunması durumunda sınır kontrol noktalarında zorunlu Kovid-19 testi yaptırmayacak.

AA

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.