Site Rengi

HABER ÖZETİ
İstanbul’da yapılacak Rusya Ukrayna Zirvesi’nin tarihi belli oldu..
Dev santrali 4 katı borçla böyle batırdılar!.
Tutuklu bulunan 200 PKK’lı serbest bırakıldı!.
Netenyahu iti zehirlenip hastaneye kaldırıldı!.
Rusya’da 7,3 şiddetinde deprem!.
ATM’lerde 6 aylık periyotlarla şifre değiştirme zorunluluğu geliyor..
Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 51. yıldönümü kutlu olsun..
ÖTV oranlarına kazık gibi zam!.
Silah bırakan PKK’lıların ev dönüş haritası belli oldu…
Aliyev’den Putin’i kızdıracak açıklama!.
Süveyda’daki çatışmalar durduruldu!.
CHP eski Genel Başkanı Altan Öymen hayatını kaybetti..
DEM Partili Bakırhan’dan flaş ittifak açıklaması..
Yunus Emre Vakfı Başkanı naylon fatura ile 400 milyon vurgun yapmış!.
Selahattin Demirtaş’ın tahliye talebi reddedildi!.
CHP’li Tunç Soyer’in 10 bin kişiden ev yapma vaadiyle topladığı paralar buhar oldu!.
Schengen vize sorunu çözüldü…
Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanlığı adaylığı için flaş açıklama..
İBB’ye yönelik yeni dalga yolsuzluk operasyonu!.
Belediye Başkanını fenomenliğe soyunduğu Güngören’in içler acısı hali!.
Türkiye’nin tavrı ile köşeye sıkışan Kahpe ABD anında çark etti!.
HAKMAR ve TATBAK’ın sahibi vasiyetinde tüm malvarlığını FETÖ’ye bağışlamış!.
Türkiye’nin ekonomisi sigara ve alkol zamları ile ayakta duruyor!.
Milli Savunma Bakanlığı talep edilmesi halinde Suriye’ye destek verebileceklerini açıkladı!.
78 kişinin yanarak can verdiği Kartalkaya Otel’in müdürü tahliyesini istemedi!.
Emeklilik sisteminde flaş değişiklik.. Maaşlar prim gün sayısına göre hesaplanacak…
Süresiz Nafaka zulmünün iptali Anayasa Mahkemesi’ne taşındı!.
Belâsını arayan Kahpe İsrail şimdi de Şam’a saldırıyor!.
CHP arka fonlarda kullandığı Atatürk fotoğraflarını kaldırmaya başladı!.
Tarihin en büyük yolsuzluk operasyonunda son durum!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Hacı Bektaş Veli Dostluk ve Barış Ödülü’nün sahibi Musa Eroğlu oldu

Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde, bu yıl 15-18 Ağustos tarihleri arasında  düzenlenecek 56. Ulusal 30. Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında, düzenleme kurulu tarafından 2019 yılı ‘Dostluk ve Barış Ödülü’nün, Türk Halk Müziği sanatçısı Musa Eroğlu’na verilmesi kararlaştırıldı.

Hacı Bektaş Veli Dostluk ve Barış Ödülü’nün sahibi Musa Eroğlu oldu
05.08.2019
A+
A-

Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde, bu yıl 15-18 Ağustos tarihleri arasında  düzenlenecek 56. Ulusal 30. Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında, düzenleme kurulu tarafından 2019 yılı ‘Dostluk ve Barış Ödülü’nün, Türk Halk Müziği sanatçısı Musa Eroğlu’na verilmesi kararlaştırıldı.

15-18 Ağustos tarihleri arasında Hacıbektaş ilçesinde düzenlenecek olan 56. Ulusal 30. Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Kültür ve Sanat etkinliklerinde 2019 yılı Dostluk ve Barış Ödülü'nün Türk Halk Müziği sanatçısı Musa Eroğlu'na verilmesine karar verildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Hacıbektaş Belediye Başkanı ve Hacı Bektaş Veli Anma Kurulu Başkanı Arif Yoldaş Altıok, "Her türlü düşünsel, felsefi, sanatsal etkinliklerle, bir yandan uzak kökleriyle Anadolu aydınlanmasını irdeleyip ortaya çıkarırken bir yandan da bu kültürün önemli kollarından birini, hatta bu kültüre damgasını vurmuş, bu yayınla tarihe mal olmuş Alevi-Bektaşi geleneğini inceleyip ortaya çıkartan; yurdun bütünlüğüne ulusun birliğine ve dünya barışına katkı sunan kişilere verilen ve bu yıl 26. kez düzenlenecek törenle verilecek Hacı Bektaş Veli 2019 yılı Dostluk ve Barış Ödülü’nün Türk Halk Müziği sanatçısı Musa Eroğlu’na verilmesini kararlaştırıldı" dedi.

7 kişiden oluşan seçici kurul tarafından yapılan belirleme ile 2019 yılı Hacı Bektaş Veli Dostluk ve Barış Ödülü, 16 Ağustos 2019 tarihinde Eroğlu'na verilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.