Site Rengi

HABER ÖZETİ
DEM Parti’den Cumhur İttifakı’na “Süreci Hızlandırın” çağrısı..
Suriye’ye uygulanan tüm yaptırımlar kaldırılıyor..
İBB’ye 3. dalga hırsızlık operasyonu..
Ayarları bozulan Özgür Özel hırsızlarını Hz. Yusuf’a benzetmeye başladı!.
CHP’nin İzmir mitingi fos çıktı!.
İmamoğlu’nu zora sokacak bir itiraf daha: Bavullarla Para Alıp Naylon Fatura Kesiyorduk!.
Sokak köpekleri ile kanser hastalarını ziyaret eden AK Partili vekile tepkiler çığ gibi!.
Joe Biden’in prostat kanseri olduğu açıklandı!.
Şampiyon Galatasaray…
PKK’nın fesih kararı sonrası DEM Parti’den ilk İmralı ziyareti..
Bahçeli’den Terörsüz Türkiye hedefinde 7 maddelik çağrı..
Fenerbahçe Eylül’de olağanüstü kongreye gitme kararı aldı..
Kongre için imza toplayan derneği bastı!.
Eurovision’da Azerbaycan’dan İsrail’e 12 tam puan!.
Kartalkaya’daki otel yangınında istenen cezalar belli oldu..
İsrailli kahpeden kan donduran sözler: Gazze’deki bütün çocuklar öldürülmeli!.
Fenerbahçe olağanüstü kongreye gidiyor..
İstanbul’daki Barış Zirvesi başladı..
5 adımda Terörsüz Türkiye…
CHP İmamoğlu’nu Başbakan yapma hayallerine devam ediyor..
PKK elindeki silahları nereye bırakacak?.
Metin Arolat’ın alkol ve uyuşturucudan öldüğü ortaya çıktı!.
Dünyanın gözü İstanbul’daki barış zirvesinde..
Demirtaş’ın tahliyesine ilişkin AKP’den ilk sinyal..
PKK’nın silah bırakma kararı anketlere nasıl yansıdı…
ABD’den Türkiye’ye füze satışına sürpriz onay..
İstanbul’da suya yeni bir zam daha geliyor..
PKK’nın fesih sürecine ilişkin kamuoyunun merak ettiği 5 soru yanıt buldu..
Konu ülkede barış ve istikrar olunca yine zırvalamaya başladılar!.
DEM Parti Terörsüz Türkiye’yi anlatma turlarına çıkıyor!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

İstanbul’da İcra Müdürlüğüne operasyon! Çok sayıda gözaltı var!.

İstanbul’da İcra Müdürlüğüne operasyon! Çok sayıda gözaltı var!.
31.03.2021
A+
A-

İstanbul’da İcra Müdürlüğüne operasyon düzenlendi. Operasyonda çoğu kamu görevlisi 26 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında harekete geçen İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, “İhaleye Fesat Karıştırma”, “Rüşvet”, “Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma” konuları ile ilgili İstanbul, Kırklareli ve Niğde’de yeni bir operasyon gerçekleştirildi.

Aralarında 1 icra müdürü, 6 icra müdür yardımcısı, 5 zabıt katibi ve 1 emekli icra müdürünün de olduğu 17 kamu görevlisi ile birlikte toplam 29 kişinin yakalanması için gerçekleştirilen operasyonda 26 şüphelinin yakalandığı bildirildi. Gaziosmanpaşa Adliyesindeki 2. ve 3. İcra Müdürlüklerinde geçtiği ileri sürülen ihaleye fesat karıştırma konusuna ilişkin düzenlenen operasyonda şüphelilerden birinin Covid-19 salgını kapsamında karantinada olduğu gerekçesi ile gözaltı işleminin ertelendiği öğrenilirken, zanlıların ihaleye çıkacak araçların muhtelif parçalarını sökmek suretiyle olduğu halinden farklı gösterip satışlarını hasarlı araç üzerinden gerçekleştirdikleri, icralık malların dosyalarında ihaleye çıkarılması için gerekli olan iş ve işlemlerin süresini kısaltarak satış günlerinin değiştirildiği, bu işlemler karşılığında rüşvet alındığı belirlendi. Zanlıların ayrıca yaşlılara cep telefonu satarak, satılan telefon üzerinden icra dosyası açtıkları ve bu yöntemle yaşlıları dolandırdıkları iddia edildi.

Operasyon kapsamında şüphelilere ait ev ve iş yerindeki aramalarda 20 klasör icra dosyası, 4 kaşe, 2 tüfek ve bir tabanca ele geçirildi.
Yakalanan şüpheliler İstanbul Emniyet Müdürlüğüne getirilirken, firari 2 şüpheli ile karantinadaki 1 kişinin gözaltına alınması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.